PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megvan a Slim PSP a Crisis Core pack, de olcsó húsnak híg a leve alapon, a Final Fantasy full német nyelvû!
Mit tudok tenni, hogy angol legyen?
Vagy az UMD-s játékok nem tartalmaznak más nyelvet csak egy adott régióét?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
(a legelsõ, magyar szinkronos PSP játék)
Játék ismertetõ
PSP hivatalos oldal
.:asChil:.
Skacok...császtok 😄 valaki ajájon valami fasza akció gamet please 😄 THX
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
ezek a számok én úgy tudom a tartósságok jelölik
ha ugyanarra a sectorra mennyit lehet írni hogy ne menjen tönkre az adat
pl crc hibák
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Van aki használja? <#ravasz1>#ravasz1>
Hol vannak az új játékok?
Loco Roco2?
Vagy valami, könyörgöm <#gonosz3>#gonosz3>
Minden konzolra van valami elõrendelhetõ game, csak erre nem?
Töltsük le az internetet!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
peace
én nem értek hozzá, nem is állitottam, google. de te látom zseni vagy, szólithatlak mesternek? <#worship>#worship>
Na és akkor ha SDHC akkor az egyenlõ azzal hogy gyors? és SD egyenlõ azzal hogy lassú? <#fejvakaras>#fejvakaras> Válasz: semmi köze hozzá.
Az SD és SDHC közti különbség, bármennyire is meglepõ számodra, kettõ dologból áll: FAT16 helyett FAT32 fájlrendszer ÉS bájtok helyett szektorokat címez. A class 2/4/6 besorolás a MINIMUM sebesség alapján történik és amennyire tudom nem KÖTELEZÕ feltüntetni, ahogy a hagyományos SD kártyákon sem tüntetik fel a cd-romhoz viszonyított sebességet (pl 33x, 50x, 66x, 100x). Ráadásul pl. egy 10 megabájt/mp sebességû SDHC kártya is class6-os. Mindezen felül nekem van egy "gagyi" SD kártyám ami 150x sebességû, hurrá, hurrá, 22 megabájt/mp. Most akkor mivan? Én is másoljak ide 10 oldalni szart hogy jobban érezzem magam? <#confused>#confused>
SDHC néven új kártyaszabványt vezetett be a nemzetközi SD kártyaszövetség. Az ilyen jelû kártyák akár 32 gigabájt memóriával is rendelkezhetnek, ám az eddigi SD szabvánnyal csak méretükben és csatlakozásukban egyeznek meg, a korábbi készülékekkel nem kompatibilisek!
Nagyon fontos, hogy bár az új SDHC kártyák mérete, csatlakozói megegyeznek a korábbi SD szabvánnyal, az SDHC lefelé nem kompatibilis, és ez a probléma nem orvosolható semmilyen firmware frissítés telepítésével. A forgalmazók idõnként elmulasztják feltûntetni ezt az igen lényeges különbséget, ezért csak akkor vásároljunk 2 GB-nál nagyobb kapacitású, vagy SDHC jelû kártyát meglévõ készülékeinkhez, ha az eszköz dokumentációja kifejezetten állítja, hogy kezelni tudja azt - hívta fel a figyelmet az új szabvány kapcsán a SanDisk hazai importõre, a Hama Kft. Természetesen azon készülékek, melyek az új szabvány használatára gyártottak, minden további nélkül képesek mûködtetni a korábbi SD kártyákat is.
Az SD szövetség az SDHC néven azért léptetett életbe az új kártyaszabványt, mert az eddigi ?SD" jelzéssel ellátott memóriakártyák technológiája nem tette lehetõvé a 2 gigabájt fölötti memóriakapacitás kifejlesztését. Az SDHC megjelölés az új, SD 2.0-ás szabványú kártyákat jelöli. Az SD szövetség által felállított szabvány szerint ez minden 2 GB-nál nagyobb kapacitású SD kártyára vonatkozik, maximum 32 GB-ig.
A szabványban háromféle adatátviteli sebesség létezik, melyeket az új kiadású (kiskereskedelmi forgalomban már kapható) kártyákon minden esetben feltûntetnek. Az adatátviteli sebességrõl a kártyán a CLASS 2, CLASS 4, illetve CLASS 8 jelzés tájékoztat, ahol a szám a kártya adatátviteli képességét MB/sec-ben adja meg. Tehát egy CLASS 2 jelû kártya 2 MB/sec adatátviteli sebességre képes.
Már most is több mint harminc Canon, Casio, Nikon, Panasonic (LUMIX), Pentax és Sanyo digitális fényképezõgép vagy kamkorder használja az SDHC szabványt, és várhatóan az új típusú kártyák a zenelejátszóknál, mobiltelefonoknál és egyéb hasonló elektronikus készülékeknél is gyorsan teret nyernek.
Gondolok itt: Monster Hunter Freedom 2, Yugioh GX TAG FORCE, Lineage Bladedancer
(és esetleg összeugrana velem néha pesten, egy gamere)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
burnout dominator megy róla... irási sebességet nem irta ki total commander, de az olvasási / a hozzáadott transcend micro sd vel / 3,8 mb/sec...
most letesztelem filmnézéssel...
Bronz: GTA-LCS
Killzone L
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
11 szavazattal megnyerte a Best Of PSP Game szavazását a GOW!!!
Arra is jó volt a szavazás, hogy az általatok legjobbnak vélt játékokat mások is kipróbálhatják!
Kösz a részvételt!
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
1. GoW
2. Fifa Street 2
3. Manhunt 2
(Burnout Dominator, Chili Con Carnage, Luxor - Pharao's Challenge,COD - Roads to Victory, Syphon Filter: Logan's Shadow, N+)
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
GTA:LCS: IIII
MOH H2: I
SBK-08: I
Killzone L: IIIII
Manhunt2: II
The Warriors: I
WRC: I
MotoGP: I
Kao T K: I
Silennt Hill O: I
DBZ S B 2: II
Syphon F LS: I
GOW: IIIII IIII
UEFA 2008: II
Tekken: II
Exit: I
Patapon: III
FF 7 CC: I
Flatout: II
NFS MW: I
DJMax Portable 2: I
1 - DJMax Portable 2
2 - Killzone : Liberation
3 - God of War
illetve nagy kedvenceim: Coded Arms, Prince of Persia : Revelations, Burnout-ok, Loco Roco, Medal of Honor : Heroes.