40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • CHEAPBOY
    Majd jövőre, az emuk meg sajnos igen erős sötét oldalra csábító eszközök:)
  • CHEAPBOY
    Szvsz a 3000reseket majd jövőre... január tájt...
  • Jimanszky
    Bocs, már nem tudok fogalmazni se:D
    Jó éjt!
  • Jimanszky
    Használtok valamilyen dokkolót a PSP-tekhez?Nézegettem Logic3-at, 2.1-es, iszonyat durva, csak Slimhez nem jó.Akkor ott van még a Logitech play gear, az se rossz, de ezek elég drágák.Már minden létezőt megnéztem.Az még jobb lenne, ha esetleg hallottatok volna már ilyen szerkezetet.Esetleg, ha tudtok valami frankót, írjatok!
  • Ricsi72
    Köszönöm
  • guppy
    memosristick gyökér/PSP/THEME és ide jöhetne. a *.ptf-ek
  • Ricsi72
    Köszi, de nem találom sehol-( Flash 0, 1, 2 alatt. Hol kell lennie?
  • guppy
    keress egy olyan mappát a psp-n h THEME és abba kell belerakni
  • lowdog
    sőt az 5-ös FW egyik fícsöre lett volna az, hogy PSP-ről is megy a store. vagynem?
  • lowdog
    van PC-s store kliens, nem kell PS3
  • CaviaR
    Már van a 3000hez eszköz. :) Azt ugyan nem tudom, hogy van-e hozzá cfw, vagy jó-e hozzá az eddig is használtm de szervíz üzemmódba rakás már műxik. Na de ez már warez, nem akarok belemenni. :)
  • amdrula
    Mármint 24-én a fa alatt :D
  • amdrula
    Akkor szépen vedd elő a psp-det updateljed és láss csodát.
  • Istencsászár
    De az csak PS3al elérhető...
  • Ricsi72
    Sziasztok. Psp-re témát hogy lehet felrakni? Melyik mappa alá és hova? Köszi
  • Ricsi72
    --
  • amdrula
    Ha jól tudom a 3000-ret még nem lehet """gányolni"""...
    Amúgy van pár letölthető PS1 játék PSN-en.
  • Istencsászár
    Most hallom hogy ps1 játékok, nes, snes és egyéb oldtájmer gépek emulátoraihoz mindenkép bele kell nyúlni a gépbe... psp játékokat nem akartam warozlni, mert az a pár ami érdekel és leköt hosszú időre emberi áron beszerezhetőek, meg hát no warez:), szóval ezt a 3000es szériát le lehet választani a gyári fwről?:) ha igen hol érdemes ( valami pesti üztlet ahol nem vernek át, vagy ilyesmi )? mert olvastam hogy bonyolult, meg nekem ehhez türelmem sincs...
  • rnd
    Ha CFW van a gépeden akkor a FuSa SD segíthet, azzal ki lehet rakni teljes képernyőre mindent (filmet, játékot egyaránt). Illetve... RemoteJoy-al is lehet USB-n keresztül PC-re, esetleg arról TVre?
  • butyokanime
    Hm.... Köszi! Akkor ennek a kábelnek egyáltalán nincs is semmi értelme Mondjuk filmezni lehet vele ha jól tudom. De én amit láttam videókat youtube-on meg képeket, ott ki volt rakva teljes képernyősre a game, ez akkor érdekes. Lehet rendelek egyet azért külföldről, ezt csak kölcsönbe kaptam, még jó hogy nem vettem meg Még 1x köszi.
  • rnd
    Kompozit kábelt vették (3 csati: fehér-piros hang és sárga a kép) Azzal valóban csak a menü megy. Amit az üzenet követel az a komponens kábel (5 csati: fehér-piros hang és a maradék három a kép) akkor menni fog játék alatt is... DE... csalódni fogsz mert a tévé közepén piciben ott lesz a játék képe és körülötte brutálszéles fekete keret.
  • butyokanime

Ha minden igaz ez a kábel
  • butyokanime
    Elírásokért sory, most keltem ^^
  • butyokanime
    Őőő.. oké :)
    Hdtv-re van rákötve RCA Kábellel, és ezt írja ki:

"To display this screen on a connected device,, you must be connected using a component AV cable or a D-terminal AV cable and you musr and you must output the video content in progressive format"
  • amdrula
    Esetleg megosztanád a hülyeséget is, amit kiír... xd
    Milyen TV-n van milyen kábel? Kompozit kábellel nem fog menni a játék, ha minden igaz.
  • PoisonChihuahua
    "...kiír valami hülyeséget..."
    Na ez lenne itt a lényeg, ha egy kicsit részleteznéd, talán tudnánk is segíteni. :)
  • butyokanime
    Zajlik az élet :) Egy kérdés, hátha megint boldoggá teszek vele valakit Szereztem egy kábelt psp-hez, amivel ki lehet nyomatni TV-re a psp képét. De valahogy nem akaródzik, a menü képet kirakja, de játékokat nem engedi, kiír valami hülyeséget, ami mellesleg be van állítva és nem engedi elindítani a játékot. A PSX game az meg fut. Valami 5let mi lehet a baj? Minden beállítást megnéztem, amit lehetett beállítottam, progressive meg minden, 16:9 stb, de semmi.
  • Anubys
    1. Minden hülyeséget megkérdezel, amit kb. 0.00001 perc alatt meg lehet találni guglival
    2. Nem olvasol vissza, mert a kérdéseid nagy részét már megválaszoltuk másnak (vagy éppen neked, de erről szól a 3. pont)
    3. Miután válaszolunk, megkérdezed mégegyszer. (bár van egy olyan érzésem, hogy kb. 5 hsz múlva újra megkérdezed, hogy mi a bajunk veled)

Más hirtelen semmi.
  • guppy
    Engem ugyan nem bántottál meg...még hálás is vagyok:D
    feldobtad a butaságaiddal a fórumot
  • lecsoforever
    mi van? most regeltem elöször bocsánat ha valakitmegbántottam gyerekek!
  • CaviaR
    Te még mama2-t is felülmúlod. (Vagy te az ő alregje vagy? Esetleg ő a tiéd?? )
  • Doomista
    kecibuta vagy,az :(
  • lecsoforever
    Mi a bajotok velem má?hát nem igaz
  • T1
    Hali!
    Eladó lenne eredeti UMD GTA SA Liberty City Stories 3000FT mert csak az UMD van meg, posta kb 300 ft. Vigyétek jó kis gém
  • kisgabo
    nem csak sóher, de vérprimitiv vagy.
  • lecsoforever
    ooooookkkkkkkkkééééééééé nyugi van csk psp-kérdéseketakaorok látni és fogok irni.
  • 5c0rp330n
    igaz, viszont ez nem is a nagy piros betükkel írogatok topicja, az üzeneted tartalmának pedig ugyanannyi köze volt a topichoz, mint amire válaszoltál, vagy mint amit most írok: semmi.
  • baaka
    Ezt azonnal hagyd abba ez nem az a topik!!!!!!!!!!!!!!!!

az ilyen értelmetlen viccesnek szánt üzeneteid röhejjé tesznek !!És lásd meg fognak utálni!!Ez a psp topik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Doomista
    utállak...mgfoglak keresni és megverlek ! [vagy mégse]
  • lecsoforever
    hát nem vicces néha??de csak néha!!