PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

flamerPUG
nállam is simán 😄
és tényleg hallgatóval, csö sötétben a legjobb 😊
már volt rá példa hogy igen rendesen gondolkodnom kellett, de eddig tuljutottam a dolgokon, szerintem ha valaki odafigyelve játszik, akkor nincsen megoldhatatlan. De pl anatómia szerint berendezni egy üres testet szervekkel, azért elég komoly 😄 hány játékban láttál pl ilyet ?😄

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

Igen, nálam a Silent hill 10-bõl 10-et kap!

Érdemes fülhallgatóval játszani, ahogyan az írva is van a játékban. Egy pár helyen tuti el fogsz akadni...<#zavart2>
SD456
Hi all!

Az új fajta PSP mikorra várható ? Érdemes megvárni vagy nem ?

PS3 ID: SDani456

flamerPUG
sziasztok
végülis FAT psp mellet döntöttem, nyomogattam a slimet is, de valahogy közelebb áll hozzám a FAT 😊
Elkezdem LEGO indizni, de nem nagyon kötött le ... darabig csinálgattam, de szerintem picit unalmas. viszont most elkedztem silent hill-ezni, az valami nagyon komoly 😮 simán hozza az eredeti játékok hangulatát, tisztára mintha nagy tv-t néznék 😄 baromi jol sikerült... ismerem elözö részeket is, azért tudom kijelenteni hoyg simán hozza azt a hatást.
itt vár még a killzone, de egyszerüen a silent nem tudom lerakni 😄

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

MaSzKa
psp/Game mappába kell bemásolni a könyttárral együtt vagy csinálsz neki 1 könyvtárat

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

vixo
Hy all!

PSP-re hogy lehet PSX játékokat felrakni???
Pl.: A resident evil 2-t Az EBOOT mappába kell felrakni vagy hova???
Vki segítsen pls!
Elõre is thx!

Írtam neked üzenetet!
Okosított PSP Slim-et keresek memória kártyával , tartozékokkal, dobozzal együtt megvételre. A gép és a kijelzõ ne legyen karcos! Árban megegyezünk!

Nincs valakinek eladó PSP-je? Mind1, hogy fat vagy slim!
greg benz
Jah,az is jó😄

Kisgabo: Emulátor rulz😊

Emulátorral nyilván.

PSN: berghold

kisgabo
zelda PSP?

MaSzKa
én néha mariozok 😛

5c0rp330n
némelyik avi lejátszható egy homebrew app segítségével. (psplayer)

Sati84
Megnézted amit végülis belinkeltem?

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

greg benz
Nemtudom a jelenlévõk közül ki ismeri a gémet,de én mostanában a Zelda: A link to the past-ot tolom PSP-n😄 Nagyon szeretem,kiskoromban nintendo-n toltam mintállat😊 Nagyon fasza így jópár évvel késõbb psp-n játszani a meleg ágyikóban😊

jaszy
Pedig ott mennie kellene😊

a music mappába másoltam...

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

NEOreg3
avi-t soha nem is fogsz tudni lejátszani vele, maximum mp4-et

mp3-at meg már alapból támogatja, lehet rossz könyvtárba másoltad a zenéket

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

tiszteletem!

most vettem egy psp-t(használt, de nincs semmi baja). az a kérdésem, hogy a videóknak, illetve a zenéknek milyen formátummal kell rendelkeznie? avi-t és mp3 fájlokat nem tudok lejátszani vele.

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

NEOreg3
biztos mindenki olyan profi, mint te<#smile>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Tinman
5 mp google... azért nehogymár...

http://psphungary.hu/download.php?view.220

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lego batman: kipróbáltam a lego indiana jones-t, nem tetszett, emiatt félve indítottam a batman-t. hát ég és föld, nagyon jó gáma! aki unatkozik, és még nem próbálta, tegye meg!
hát, hülye azért nem vagyok 😊 a memory stick ráadásul jó sony termékhez híven rendesen túl van árazva sajnos...

5c0rp330n
ne is foglalkozz velük, tudod ez egy kocka hely és mindenki onnan indul ki, hogy a másik oldalon is egy kocka ül, a kockák pedig egymás között már csak ilyenek.. 😊

Prince of Máté
Volt már hír róla, hogy a következõ PSP-ben nem optikai meghajtó lesz, hanem merevlemez vagy flash memória. Én megelégednék egy 40 gigással is 😄

baaka
van már 16 gigás kártya is.(csak nyisd nagyra a pénztárcád)

az tényleg jóság viszont valami rendes tárólókapacitás sem ártana a gépekbe... ezek a 4-8 gigás kártyák elég soványkák

Igazából ebben az a nagy dolog hogy UMD mellett azonnal tölthetõ is a legtöbb játék psn-rõl a jövõben. Aztán nemsokára lehet hogy UMD sem lesz már...
baaka
Nem rég írtak arról, hogy kacsa-e az 5.00 verziószámú firmware, vagy sem, de most megerõsítették ezt az információt és jövõhéten már tölthetõ is lesz.
Az új frissítés legfõbb tartalma, hogy a PLAYSTATION Network megjelenik PSP-re is, azon belül pedig a PlayStation Store is elérhetõ lesz, mindez Október 15-n várható. A japán régió a következõ tartalmakat töltheti majd le a Store-ról az elkövetkezendõ idõkben:

* Yuusha no Kuze ni Namaikida or2
* Bleach Soul Carnival
* Secret Agent Clank
* Patapon 2
* LocoRoco 2
* Resistance Retribution

NEOreg3
abban nincs leírva mivel lehet állítani a fényerõn

Tinman
GYIK

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

NEOreg3
én psp-mhez pl csak német-francia nyelvû használati utasítás volt, sokra mentem volna vele, ha nem értenék hozzá😛

DJS8
milyen jó kedve van itt valakinek 😄

fölösleges megsértõdni, kaptál segíséget vagy nem? <#nemtudom>

a második psp jó ötlet 😊

Oké, többet nem kérdezek itt a fórumon. Ti ezt már kisajátítottátok magatoknak. Nálunk a gép az egész családé. A párom mp3-at, videót néz rajta, a gyerekek játszanak én pedig esténként internetezni szoktam rajta. Nem kor függõ a gép. Most karácsonyra tervezem egy újabb psp vásárlását hogy a gyerekek egymással is tudjanak játszani.
Akkor a válasz még egyszerûbb: NE PISZKÁLD A GYEREKEID HOLMIJÁT!!! <#beka3>
ne legyünk gonoszak, azt is meg lehet kérdezni ami benne van a kézikönyvben, de akkor lesz egy kis <#ravasz1><#beka2><#vigyor3>

hát az én szüleim például tudnak olvasni 😊

általában érdemes a használati útmutatóval kezdeni, hogy az alapokkal tisztában legyünk...

Tinman
Igen... apám és anyám bár vidékiek, de amit nem ismernek, ahhoz addig nem nyúlnak amíg el nem olvassák a FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYVET, amit a dobozba minden termék mellé adnak. Józan paraszti ész FTW!

Ami nincs bent a user manualba, azt meg lehet kérdezni a fórumon.

Köszönöm neked a választ. A többieknek meg csak annyit, hogy többgyermekes családanyaként annyi idõm nincs mint nektek, s azért van a fórum hogyha valakinek valamilyen kérdése akad, mergkérdezhesse. A ti szüleitek tudnák használni a psp minden funkcióját kérdezés nélkül?
Tinman
Ej bmeg ^^

Te találtál a földön egy PSP-t, hogy ennyire nem tudod, hogy mûködik???<#fejvakaras><#ijedt>
NEOreg3
külön gomb van rá a hangjegy mellett

A psp fényerejét tényleg lejjebb lehet állítani? A menüben hol keressem? Próbáltam, de nem találtam.
kisgabo
próbáld meg napszemüveg nélkül, otthon már nem kell menõzni... <#idiota>

MaSzKa
nekem:

2 analog kar Logitech RumblePad 2 minõségû 😄
2 FFB Motor Logitech RumblePad 2 minõségû 😄
50%-al nagyobb kijelzõ
3x jobb grafika és szebb kép
4ms képfrissítés minimum és min 40fps kb 800x600 felbontással
30gb memkari 20MB/s
2Mpixel Kamera

stb 😄

MaSzKa
és este használom szobába akkor bõven elég a minumum fényerõ
az akksi is tovább bírja és a szemem is

mikor megvettem az 1. psp-m 2éve akkor 1 napig égette a szemem mire hozzászokott

Sati84
Húvazz, lekerült az oldal, meg lehet, hogy a linkek se mûködnek már benne...

itt a Google Cache változat, mert ez még fent van. De a linkek lehet, hogy már nem élnek, így egy kis gond lesz vele, azokat amire hivatkozik, máshonnan kell megszereznem sajnos :-(

De azért nézd meg: ez így ebben a formában mûködhet?

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

jabocs 😊 csak azért gondoltam mert szóba került a PS2-PSTwo 😊