40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Doomista
    16 gb sony memory stick 18 ropi ?!!!!!
  • azdie
    Hm... úgy látom mind 3000-es, ami nem is flashelhető.
  • Doomista
    asszem veszek törlökendöt meg kijelzövédö foliát...klikk
    990 nem pénz érte...
  • azdie
    Golemben flashelt?
  • Doomista
    kb100db játék)Pl:God Of Var.

esetleg "war" :DD
  • baaka
    tess
    vagy golemkonzolba is szétnézhetsz.
  • azdie
    Nah, zsír... elkelt az összes... nem tud valaki 40k környékén flashelt Slim-et?
  • baaka
    Mivel ofw-re nem is lehet rakni magyarítást!
  • azdie
    Ez jó ajánlat? Gondolom ha magyar menüvel kérem, akkor raknak rá cfw-t.

• rnd
    Wild Arms XF vagy Jeanne d'Arc esetleg? Generation of Chaos? ööö...
  • MKpowaa
    Az anno megvolt ^^
    nem is értem miért nem ismertem fel.
    Amugy valami hasonlo képi világgal rendelkező játékot keresek pspre mert ezen a téren a gép még mindig elég szegényes :( , ds tele van ilyen játékokkal
  • rnd
    Final Fantasy Tactics (ps1-es játék)
    A kép igazából a "vékony" keret miatt érdekes, mert így rakja ki a psp tv-re...
  • MKpowaa
    Ez melyik játék ? nagyon stilusos
  • BADE
    Szinte bármilyen Sony PSP Slim ill. Fat tartozékot,alkatrészt be tudok szerezni
    Érdeklődni priviben!Vagy [email protected] -n!
  • rnd
    Ha leírtad volna hogy melyik játékról van szó az segített volna egy cseppet. Általában: az európai kiadású játékoknak központi regisztrációra van szüksége (a psp-d papírjai közt kell lenni róla infónak, asszem mypsp.com vagy valami hasonló a cím) az amerikaiaknál vagy abszolút semmi nem kell vagy játékonként egyesével kell regisztrálni. De... gondolom ahol a nevet/pass-t kérte kiírt valamit hogy honnan kéve szedned neeeemmmm???
  • Balazs15
    császtok

a szomszédom bekötött valamilyen vezeték nélküli netet :D és én ennek örömére psp netezgettem és felraktam oylan játékokat amik mennek wifin..asszem az infrastructure mod ot kell keresnu....majd itt kér jelszot meg felhasználonevet???és ezt nekem kell megadnom???találjam ki vagy mi...vagy olyan mintha megkell venni eredetiben és ahoz adnak kodot:S
  • guppy
    úgy tudom...
  • azdie
    A 2004-es Slim hackelhető cfw-vel, ugye?
  • rnd
    Fusa SD bármilyen kábellel (kompozit és komponens egyaránt) képes a psp-t tévére rakni. Én régen próbáltam, nem minden játékkal ment. Egyébként a gyári komponenses képnél a tv 70%-a fekete marad, kábé így:

Aztán pl irshell-el usb kábelen keresztül pécére, és így monitorra tudod rakni a psp-t....
  • rnd
    A jétákokból vedd meg az eredetit, csak a játékállás mentésekkel tuti nem telik be 4 giga...
  • BB7
    Ez vetít? Vagy WTF? XD Nemérteeem! :D

Amúgy: Nagyon idegesít, h. nagyon hamar betelik a 4gigám, mit érdemes tennem? Még vennem memókártyák, vagy eladni ezt és venni egy nagyobbat[Ergo: hogy olcsóbb, és csakis eredeti MagicGate érdekel!]?
    Az igaz, h. a nagyobb az gyorsabban viszi a backup játékokat?

Kéne egy megbízható PsP tok! Második [utángyártott] Logitech Play Gear-emet teszem tönkre... eredetit NEM TALÁLOK! :@ Hol? Merre? Help!
  • Pitypang18
    TV-re
    Ha nincs olyan csatlakozó a tv-den, akkor ez a te megoldásod. Ez valamiféle kamera, ami átviszi a képet a tv-re. Viszont így véleményem szerint romlik egy kicsit a kép minősége. De ez nem biztos, ezt csak én gondolom.
  • Doomista

legalább a kiscicák kedvéért ne pls pls ! mostmár nem mi,hanem a kiscicák kérik !
  • First Aye
    Köszi a választ magam és NECROSMOKE nevében is!
  • PoisonChihuahua
    "ezeket a kábeleket bele lehet dugni normál tv-be?"
    Most erre mit lehet mondani? Ha van rajta ilyen bemenet akkor igen, ha nincs akkor nem!
    Komponenes bemenet drágább CRT (képcsöves) TV-ken szokott lenni.
    LCD ill. Plazma TV-k mindegyikén van komponens és D-Sub bemenet (legalábbis a normálisabbakon).
    Egy "átlagos" TV-n max. Scart (RGB), S-Video és kompozit bemenet van. Ezeken nem fogsz tudni TV-n a PSP-vel játszani csak filmet nézni.

Viszont ha jól emlékszem ennek ellenére létezik valamilyen progi PSP-re aminek segítségével ezekkel a kábelekkel is lehet játszani, de csodát ne várj tőle. (Csak hallomásból ismerem a progit, szal ne vedd készpénznek.)
  • GP2100
    Komponens-el kell rákötni. Vannak olyan SD TV-k is amiken van, de nem túl sűrű.
  • First Aye
    A PSP-t normál tv-ben lehet játszani vagy kimondóttan plazma tv kell?Én vettem egy AV kábelt de csak aval filmet meg képeket tudok nézni,és amikor játékot akarok elinditani akkor valmi olyasmit ír ki,hogy AV-Komponent vagy D-terminal kábel kell?és ezeket a kábeleket bele lehet dugni normál tv-be? előre is kösz
  • dzso83
    nincs még túl korán ahhoz, hogy a te psp-s tapasztalatoddal osztogasd az észt?
  • Pitypang18
    Vagy még egy lcd tv-ből is kiveheted, csak akkor a fat még fatebb lesz ugye?
  • Pitypang18
    Vagy veszel egy használt, régi laptopot, és a kijelzőjét méretre vágod a psp-be. Lecso: ez jó megoldás lehet?
  • lecsoforever
    bocsi magát ledeket a kijelzö cserével tudod orvosolni!
  • lecsoforever
    kicserélni a ledeket
  • PSPeti
    Sziasztok!
    Találkoztatok azzal a problémával hogy a pufi PSP-nek nincs háttérvilágítása egyáltalán?
    Ha valaki igen, legyen szíves írja ide hogy hogy lehet orvosolni a dolgot...
  • baaka
    Milyen géped van dagadt vagy slim??
  • Keviny
    sziasztok!

próbálkozott valaki itt a Daedalus nevezetű N64 emuval? felraktam több verzióban, és minden esetben ugyanaz történt: a start emulation-ra rányomva szemet gyönyörködtető fagyás állt be. (a memorystick lede villog vadul, de nem történik semmi)

na ennek vajon mi lehet az oka? (bocsi, elég lámer vagyok a témában, ez van)
  • BADE
    nem kell vkinek "bontatlan" fehér PSP Fat füles távirányítós(szürke) olcsón?Slimhez vettem,de itthon derült ki,hogy nem megy bele.
    2500Ft
  • PoisonChihuahua
    Igen.
  • Verseghy
    Igyekszem...
  • baaka
    Úristen ez a topik süllyedhet még mélyebbre!Verseghy látogasd sűrűben a topikot ha már Házigazda vagy és moderálj(ezt olyan jó tanácsnak szántam)
  • First Aye
    Ezt nem lehetett volna normálisan is elmondani?!
    Közületek mindenki bunkó vagy paraszt?