PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és tényleg hallgatóval, csö sötétben a legjobb 😊
már volt rá példa hogy igen rendesen gondolkodnom kellett, de eddig tuljutottam a dolgokon, szerintem ha valaki odafigyelve játszik, akkor nincsen megoldhatatlan. De pl anatómia szerint berendezni egy üres testet szervekkel, azért elég komoly 😄 hány játékban láttál pl ilyet ?😄
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)
Érdemes fülhallgatóval játszani, ahogyan az írva is van a játékban. Egy pár helyen tuti el fogsz akadni...<#zavart2>#zavart2>
végülis FAT psp mellet döntöttem, nyomogattam a slimet is, de valahogy közelebb áll hozzám a FAT 😊
Elkezdem LEGO indizni, de nem nagyon kötött le ... darabig csinálgattam, de szerintem picit unalmas. viszont most elkedztem silent hill-ezni, az valami nagyon komoly 😮 simán hozza az eredeti játékok hangulatát, tisztára mintha nagy tv-t néznék 😄 baromi jol sikerült... ismerem elözö részeket is, azért tudom kijelenteni hoyg simán hozza azt a hatást.
itt vár még a killzone, de egyszerüen a silent nem tudom lerakni 😄
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
PSP-re hogy lehet PSX játékokat felrakni???
Pl.: A resident evil 2-t Az EBOOT mappába kell felrakni vagy hova???
Vki segítsen pls!
Elõre is thx!
PSN: berghold
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
mp3-at meg már alapból támogatja, lehet rossz könyvtárba másoltad a zenéket
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
most vettem egy psp-t(használt, de nincs semmi baja). az a kérdésem, hogy a videóknak, illetve a zenéknek milyen formátummal kell rendelkeznie? avi-t és mp3 fájlokat nem tudok lejátszani vele.
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
http://psphungary.hu/download.php?view.220
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az új frissítés legfõbb tartalma, hogy a PLAYSTATION Network megjelenik PSP-re is, azon belül pedig a PlayStation Store is elérhetõ lesz, mindez Október 15-n várható. A japán régió a következõ tartalmakat töltheti majd le a Store-ról az elkövetkezendõ idõkben:
* Yuusha no Kuze ni Namaikida or2
* Bleach Soul Carnival
* Secret Agent Clank
* Patapon 2
* LocoRoco 2
* Resistance Retribution
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
a második psp jó ötlet 😊
általában érdemes a használati útmutatóval kezdeni, hogy az alapokkal tisztában legyünk...
Ami nincs bent a user manualba, azt meg lehet kérdezni a fórumon.
2 analog kar Logitech RumblePad 2 minõségû 😄
2 FFB Motor Logitech RumblePad 2 minõségû 😄
50%-al nagyobb kijelzõ
3x jobb grafika és szebb kép
4ms képfrissítés minimum és min 40fps kb 800x600 felbontással
30gb memkari 20MB/s
2Mpixel Kamera
stb 😄
az akksi is tovább bírja és a szemem is
mikor megvettem az 1. psp-m 2éve akkor 1 napig égette a szemem mire hozzászokott
itt a Google Cache változat, mert ez még fent van. De a linkek lehet, hogy már nem élnek, így egy kis gond lesz vele, azokat amire hivatkozik, máshonnan kell megszereznem sajnos :-(
De azért nézd meg: ez így ebben a formában mûködhet?
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)