PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
psp 3k szétkapva
TA-090 alaplappal rendelkezik, pandora sem mûködik rajta, viszont dax-ék már dolgoznak rajta, van remény 😊

TrIp
Eladó egy fehér psp slim az akkufedélen egy fekete darth vader fejjel 😊
tartozékok: doboz, töltõ, eredeti szürke szövettok, 8gb sandisk microsd + átalakító a pspbe, hori fólia (amit nem raktam fel, de odaadom)

a gép karcmentes, 2 hónapja van meg, nagyon vigyáztam rá, keveset használtam, minden játékot futtat a kártyáról (ami nem egy hamis memorystick, gyorsabb tõle sokkal).
igény esetén 60giga játék ajándék 😊

átvétel személyesen: hétköznap Gyõrben, hétvégén Vác-Budapest
árat pm-ben megbeszéljük!!!

Nyomja valaki a lego batman-nel?Egy kis help kéne.<#help>

z0ty
<#szeret>

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

Azzal sem volt gond haver PSP segítségével gyorsan megcsináltam.

Petyus_
Igazad van, én tévedtem (egy fórumon vezettek félre). A 4 gigás csomagban nincs Ratchet, csak egy Everyday Shooter (PSN játék) kupon. A Ratchetes csomagban ezüst gép van, a 4GB-osban meg fekete.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Sati84
Én is Daxter Packet vettem, de én most nyáron az USA-ban. Neked sikerült gond nélkül CFW-zni?

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Én több mint egy éve az USA-ból hozattam a PSP-m (Daxter Entertainment Pack) és semmi probléma nem volt. Megvámolták de azzal sem volt baj. Nem bontották fel magát a dobozt. A vám sem volt annyira vészes ~4000 volt. Ja és persze tökéltessen müxik a gép mind a mai napig.

Tudom!<#beka3> Fat, nem phat!
tarti19
köszi srácok a válaszokat... akkor irány konvertálni😛

Ne legyetek naívak... szerintem aki amcsiból akarja beszerezni, senki sem arra gondol, hogy megrendeli, vámozik s az sem tuti, hogy megkapja egyben ha a vámos gyerekének épp szülinapja van... ráadásul qrva drágán... nekem is pl egy ottani ismerõs hozza el... és mondják azt neki, hogy vámozzon, kiröhögi õket...

Viszont téves infó volt ott... a 200 dolcsis csomagban PSP-3000 + Ratchet + 1 giga van meg valami film... amiben PSP-3000 + 4 giga van abban nincs Ratchet és csak november 30.-án dobják piacra...
De ha én tévedek és van olyan bundle amit írtál légyszi mondd, hogy hol :-)

Szerinted ennyire szar a 2000 kijelzõje?Ugyan már...

kisgabo
fat psp, 1st generation.

van cf 5.0? <#idiota>

5c0rp330n
ilyen már van: "PSAR Dumper for 5.0. (Release)"
ez mindenképpen jó elõjel.

5c0rp330n
nem tûnik rosszank. most utánaolvasok, hogy dax gyerekék mit mondanak rá 😊

Petyus_
Próbálgattam, jó lett a PS Store. Majdnem ugyanolyan, mint PS3-on. Az új háttér is szép, de benne van a régi is, ha az tetszik valakinek.

Prince of Máté
Képek használat közben:

Mi az a PHAT?
5c0rp330n
abszolút nem kizárt.

5c0rp330n
phat-en is mindez?

baaka
A már sokat emlegetett 5.00 verziószámú firmware ma végre valahára elérhetõ lett minden egyes PSP tulajdonosnak, beljebb lépve elolvashatjátok az újításokat.
* Playstation Network menüpont megjelent, benne a PlayStation Store
* A PlayStation szoftvereket kiköthetjük interlace formában a tévére, akár teljes képernyõn is
* Elalvás funkció a "Music" kategória alatt
* Ha rákötjük az USB-kábelt rögtön csatlakozik a PC-hez
* Az eredeti XMB téma átszerkesztve

Tinman
NE szójjábe! :-PPP
Akkor is lie -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kisgabo
neki. eu-n belül már repült.

Sziasztok!
mostanában akarok majd PSP-t venni és ha van valakinek nagyon jó állapotban lévõje eladó, kérem küldjön egy privit. Mit adsz hozzá stb...
slim jöhet szóba, fekete, talán ezüst. Mivel még nézelõdök, nem ígérem hogy megveszem, de válaszolok mindenképpen.
elõre is nagyon köszönöm!

Neki állt 5 percet amikor kapta vagy neked amikor küldte? <#confused>
kisgabo
mikor kinábol rendeltem ds-hez karit /20 usd /, a gyik vámos 2 napig ült rajta, nem vámolták végülis le, de kibontották, nyalogatták, és kaptam 5 oldalnyi jegyzõkönyvet. ugyanezt rendelten angliába ismerõshöz, majd õ hazakütte, 5 percet állt a vámon. dhl...

ezzel nem azt akarom sugallni, magyarorszák kocogország... nem.

Hurrá hurrá itt az 5.0-ás firm... kezdhettek nyikorogni hogy mennyire szar és hogy nincs is benne semmi újdonság... <#vigyor>
Petyus_
Ez azért van, mert a PSP-2000-es gyászos hangulatú tengerpartján Recsetnek nem esik jól a koktél sem. Amikor szépen kisüt a nap a PSP-3000-en, akkor viszont felhörpint egyet. <#zavart1>

Petyus_
Mindegyik 10 évnél újabb tévé tud NTSC-t fogadni. =)

USÁból személyesen hoznák nekem, "csempészve". 😛

Nem is ugyan az a két kép! Nézzétek meg a poharakat!
Ja, és nem tudom hogy akarod behozni, mert azt olvastam, hogy a postai csomag 50$-ig vámmentes, ha személyesen hozod, akkor 175 Euró. És a vám + Áfa a küldemény értékének kb a felét kiteszi...(Nemrég rendelt egy barátom 20 000 Ft értékben az US-ból postai csomagban, és több, mint a felét a küldeménynek kifizette vám+áfa+vámkezelési költségre)
Szóval én inkább 46 900-ért megveszem garanciásan, PAL-osan itthon.

Szia, köszi a választ...ha az USÁ-ból veszed, akkor hogy kötöd rá a PAL tv-re, vagy ez alapból mûködni fog ebben a párosításban?

Petyus_
Megértem, hogy nehéz elfogadni. Egy hónapja vetted a gépet? 😛

a flash M33 menüben lehet külön állítani színmélységet meg kontrasztot?3.90 M33-am van.

Tinman
LIE!
El nem hiszem... én is eltudom állítani a brightnesst, meg a contrastot :-P

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Petyus_
Nemtom. Ha veszek, akkor USÁból lesz a bundle, amit írtam.

Petyus_
Engem is megleptek ezek a képek. Egyébként én teljesen meg vagyok elégedve a PSP-2000-rel (a phattel nem voltam). A képernyõvel is. De attól tartok, hogy ha meglátnám a 3000-et, akkor azután már nem tetszene annyira. 😄

Tudja valaki, hol lehet már ezen a héten, Budapesten PSP Slim 3000-et kapni?

Szerintem ez a kép azért erõs túlzás.Biztos szebb a 3000-é, de gondoljátok, hogy ennyivel?..

flamerPUG
tudnál nekem segiteni? küldök egy privit 😊

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

Petyus_
Én is USA beszerzésen gondolkodom... 200 USD = PSP-3000 + Ratchet + 4GB Memory Stick. A PSP-2000-emet el tudnám adni 30-ért egy 2GB karival meg egy játékkal.

Totis
Csak MP4-et játszik le illetve MP3-at.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Petyus_

Az alsó a PSP 3000... vazz, cseréljek PSP-t kétszer, egy éven belül? 😛

már tegnap óta árulják egyféle csomagban, késõbbi csomagok meg csak a gép önállóan késõbb jelenik meg (november 30 úgy tudom)

én november elsõ felében szerzek be egyet... akkor jön egy ismerõsöm amcsiból... inkább 200 dolcsi mint az itteni árak :-)))

MaSzKa
Sony Firmware Updates for PLAYSTATION3 v2.50 and PSP v5.00 Revealed

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Prince of Máté
Konvertálni is kell ám 😊

tarti19
Sziasztok...
Mitõl lehet, hogy a PSP (4.01 m33) nem játsza le videókat? (avi. mpeg. )
köszi elõre is

SD456
Most néztem az Überkonzolban lesz 17.

PS3 ID: SDani456

james69holden
még mindig van egy eladó SanDisk Gaming Memory Stick Pro Duo 4GB-os memókártyám, ha valaki érdekelne
ideális PSP-hez!

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

baaka
a Sony novemberre ígérte az elsõ darabokat, azonban a Best Buy-nál félhivatalos információk szerint október 14(ma).-én jön.