40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
dzso83 #34250 az + 2-3000/betű :PP -
Verseghy #34249 Istenem... -
rnd #34248 Persze, azé vite...
mosst pedik menyé oszt asz esszes havverodal jáccá vazzeg... -
#34247 nem -
lecsoforever #34246 azé vite mert eredeti memokártyám van? -
lecsoforever #34245 az vakok.meg enyi oldalt folyamatosan elenörizni nehéz ám.mugy 4.01 es szoft van a psp -és tetem rá jtékokat a mamo kártyára és vite??hogy hogy ujj-onan vetem es niincs feltrve vigy mi. -
#34244 "Én nem értek hozzá, de szerintem ezek nem hamisítványok!"
Ha nem értesz hozzá, akkor honnan veszed, hogy nem hamis?
Már ezerszer el lett mondva, hogyha tuti eredetit akarsz akkor vegyél SanDisk Memory Stick Pro DUO Ultra II-t! Ha meg nem számít, hogy eredeti-e vagy hamis akkor veheted vateráról is.
A poén az egészben, hogy mindkettő egy árban van...
-
First Aye #34243 http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=memory%20stick
Itt mintha olcsóbb lenne mint máshol! Én nem értek hozzá, de szerintem ezek nem hamisítványok! -
#34242 mondjuk egy feltétel lenne, hogy legyen ráírva valami olyasmi, hogy Sandisk, vagy Sony :) -
#34241 psptube a te programod. -
First Aye #34240 Akkor nem ártana megosztani velünk! -
#34239 PSP-re van jó youtube lejátszó program. Én is használom. -
amdrula #34238 Azt, hogy PSP-n akarsz youtube videókat nézni :D, btw nem fog menni.
Max. külön programmal, ami letölti a videót és lejátsza valahogy. -
#34237 Biztos vakok a moderátorok. -
#34236 császtok
pspn akartam nézni youtubes videokat..és nem hozta be a vidit mert nincs flash playere...utána néztem neten és a psp hungaryn találtam egy olyat hogy : Black and White Flash..nah msot ebbe votl játék video..meh mozilla firefox (elvielg kiirt vmi plugint hogy engedélyezem-e az oldalon azt irják hogy ez a flash)...rámentem google->youtube és még mindig arra vonatkozik hogy nincs flash player
mit csinálok rosszul?
kösz a válaszokat -
dzso83 #34235 határeset... :) -
rnd #34233 1. a weboldalon levő pl. képeket css-eket amiket "lementett" újra le kell majd töltenie, ha nem törölnéd akkor ha később újra nézed az oldalt nem kell letöltenie...
2. a sütikben lévő "beállítások" elvesznek (az hogy mit tárol a sütiben weboldala válogatja pl ilyen jelszó megjegyzéses dolgok is lehetnek) -
#34232 1.Ha netezéskor kitörlöm a gyorsítótárat akkor mi történik?
2.ha netezéskor kitörlöm a sütik-et akkor mi történik?
-
#34231 Köszönjük rnd! -
rnd #34230 Hongkong Különleges Igazgatású Terület (中華人民共和國香港特別行政區; Angol: Hong Kong Special Administrative Region of the People's Republic of China) a Kínai Népköztársaság két különleges igazgatású területének egyike (a másik Makaó). További részletek itt...
Maradjunk annyiban, hogy Kína... -
#34229 platinashop-ba sztem nem hamis!!Hát az ára azt meg te döntöd el! -
dzso83 #34228 nemnem... hongkong :P -
guppy #34227 ha jól tudom sony márkaboltokban lehet kapni -
rnd #34226 Ajaj... kína rulz -
dzso83 #34225 az előbb lemaradt a link, bocsi...
klikk -
F1re #34224 1 uj memoria kartya nekemse artana telleg keves ez a 2 giga:D 8 mar eleg lenne vmire am most toltom en is a loco rocot :D kivi vok mien -
dzso83 #34223 DX -
#34222 50 dolcsiért hol láttál, tudnál linket adni? lehet h berendelném, kezd kicsi lenni az a 2 gigás.
illetve: biztosan eredeti 2200mah-os aksit tud valaki olcsón? látni párezrekért, de ezek szinte biztosan hamisítványok, már nagyon rászorulok egy aksicserére.. -
guppy #34221 Mi bajod a kád-dal ? -
#34220 Látom zajlik az élet! -
#34219 ugyan már, haggyátok...ne oltsátok már szegényt:D fáj már neki...
hülye választ adott a semmiért, méghozzá teli hibával ismét...és még neki áll feljebb, ezt vártuk töle, nem ?:D -
#34217 Egy népcsoport. -
#34214 Már mint 6 db abból a listából köztük a gta-k is! Érdekes mert pc-n nem élveztem ennyire mint psp-n! -
dzso83 #34213 szerintem amíg két 8-as olcsóbb mint egy 16-os addig sok értelme nincs... és még elég drága a 16-os... legolcsóbban majdnem 50 dolcsiért találtam... szóval a digitalmixesek majdnem 3szoros áron adják... szép. -
#34212 jah, google a barátom volt ! :) -
#34211 digitalmix.hu-n vagy 28 900pénért! -
#34210 hu köszi ! akkor majd eladom a 8 GB-os kártyát + gyüjtök rá és veszek 16 GB-os memoryt... -
#34209 Van 16gb-os. -
#34208 te hozzám ne szolj többé! le sem szarom a válaszaid !
többieké jöhet... -
lecsoforever #34207 mert nem gyartanak nagyon. +semki se vené nagyon csak az 1 és 2 gb fogy a legjuban.