PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Harveresen lenne még mit javítani, engem legjobban a válaszidõ zavar, de a Briteban gyorsabb.
Találtam egy linket, ahol le van írva, hogy kell a Magic Memory Sticket megcsinálni úgy, hogy nincs rendelkezésre álló CFW-zett másik PSP. Otthonról belinkelem, és mondjátok meg, hogy mennyire veszélyes ez a módszer. Mert ha pl. neked van benne tapasztalatod már, akkor szerintem látni fogod, hogy mik azok a pontok benne, ahol vigyázni kell...
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
1. lehet már hozzákorcsosult a szemem <#idiota>#idiota>
2. egy ideje áttértem PS2-re és NDS-re <#rolleyes>#rolleyes>
Normális képfrissítési sebesség... 3D-s gamek alatt erõsen szokni kell a csúnya utánhúzást.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
- UMD helyett HDD (v. SSD inkább), minimum 60GB de inkább több
- lehetne még vékonyabb
- +1 gomba
- rendes triggerek, [] gomb, d-pad (a fat-en elég szar, a slimen úgy hallom jobb)
- normális akkuidõ (12 óra)
- használható böngészõ
- játékok/filmek/demók letöltése közvetlenül PS store-ról
- integráció PS3-as játékokkal
- és persze még minõségi játékok (pl GT mobile, még GOW, valami Uedától is, stb)
Én mondjuk a kölcsön akksit is magam alakítottam át, sõt a kölcsön gépre is dobtam fel aztán újabb CFW-t... olyan estéket nem kívánok senkinek.
Gyakorlatilag 3 nap este 6-tól éjjel 1-ig bújtam a fórumokat, read only üzemmódban. Aztán a 2. nap vége felé, már kezembe is vettem az egyik PSP-t :-D
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Havertõl vett fat psp-rõl az egyedi menüt letakarítani egy hosszú délutánomba tellett.Downgrade-elni kellet,majd újra rárakni a cfw-t,ez így egyszerûen is hangzott,de közben 6x kaptam agyhalált,3x hittem,hogy akkor most brick lesz a psp-bõl,és a végén alig tudtam visszaállítani az akksimat szervízmódból,normálba.De sikerült!
Nem kell mondanom este milyen kib@xott büszke voltam magamra!<#idiota>#idiota>
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Most komolyan, láttál már valaha egy olyan konzolt is ami minden trükközés nélkül vitte a warez cuccokat? Gondolkozz már egy picit, csak egy egészen kicsit.
A DKS3137 alkalmával ismerkedhettünk meg az Agito-val, ám most befutott egy scan, melyben egy részletesebb cikkben informálódhatunk, hogy valójában mi is történt a rendezvényen. A cikk érdekessége a végén található (legalábbis PSP-s szemszögbõl), ugyanis megerõsítést nyert hogy a mobil verzió törlésre került, a Final Fantasy Agito XIII - és nem mellesleg a The 3rd Birthady is, mely a Parasite Eve sorozat folytatásaként kezelendõ – kizárólag a PlayStation Portable gépekre fog elkészülni, ami az igencsak szegényes PSP-s exkluzív felhozatalt tekintve roppant jó hír! Üröm az örömben, hogy még jóideig várnunk kell eme remekmûvekre, valamikor 2009-ben készülnek majd el.
EQ2-ben a klánba bekönyörögte magát egy "Megbaszlak" nevû illetõ.
Full egyedül csinált mindent, jött-ment nem köszönt. Aztán egyszer csak kért, mi meg közöltük vele, hogy a szánalmas nick egy dolog, de úgy fest a viselkedést is magával vonza a nick választás.
Kinek nem inge...
IT fronton erõsen járatos vagyok, mégis 3 hosszú éjszakámba került a teljes mûvelet, no meg az, hogy képben legyek PSP ügyben.
Baromira nem egyszerû... ezt nem lehet csak úgy leírni.
Vannak akik megcsinálják neked 2k körül, vidd el hozzájuk /ismét csak GYIK/... esélyed sincs, ha még olvasni sem akarsz.
Köszönöm
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK... faxér' nem lehet elolvasni parasztgyerek /és most nem sértegetlek, csak így hívnak :-D/ és ha ott felmerül kérdés azzal idejönni, ill. ha kõkemény wrz, akkor a megfelelõ oldal fórumába.
Az Internet Szabadon akcióban vettem meg a Vodás mobilinternetet s így az E220-as Usb szappanmodemem van. Ezt kapcsolatot szeretném megosztani a PsP-vel.
Egy ismerõsöm írta hogy "A MobilNet kapcsolatot ki kell "lõnöd" a lapiból, pl egy usb kulccsal, ami tudja az AP módot. Beállítod a NET megosztást a gépeden, hogy kiszolgálóként menjen és egy híd kapcsolat alatt összekapcsolod a 2 hálózatod."
No ez az ami nem sikerült eddig. Az usb kulcsos wifi az megvan egy Tp-Link Tl-WN322G személyében és meg is csináltam a megosztást és az Usb wifi látja is a mobilinternetet de mégsem mûködik.
Mi az amit nem jól állíthatok be, szerintem közel a megoldás de az a kicsi plusz ami még kellene az hiányzik. vagy esetleg ha valaki már megcsinálta ezt a dolgot más konzollal ami szintén wifin keresztül kapcsolódna az leírhatná vagy elküldhetné nekem hogy miként sikerölt neki.
Elõre is köszönet!
Jó lenne online játszani ugyanis legyen szó internetes vagy ad-hoc módbéli játékokról (ugyanis azt is lehet neten keresztül játszani)
Otthon sima adsl van azzal gondolom nem lesz gond.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Vki segítsen hogyan kell pspre játékot rakni?
Elég ha megveszem az alapgépet és egy kábellel felmásolom?
Segítsetek!
Köszi
Amúgy maszkával egyet értek, este ha csak a psp világít, még minimumon is vakít. Én pl nem bánnám, ha lehetne lejjebb is venni a fényerõt. Nem kerülne semmibe, és nem is kötelezõ használni aki nem akarja.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
én mindig minimum fényerõn használom
a nagy fényerõ a szemet teszi tönkre monitoroknál
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Ettõl függetlenül lehetséges h kerek egy hét múlva beújítok egyet az amcsi megjelenés napján kiváncsiságból. 😊
Ja nem mondtam még? Okt 14tõl lesz kapható a Ratchet and Clank limitált kiadás 50e Ft körül. 😊 Japánban asszem okt 16-án jön a sima, de ezt nem biztos.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Örüljünk, hogy egyáltalán fejlesztenek valamit.
Ps2 megjelent -> kiadtak belõle egy kisebb darabot, azóta semmi változás.
Most komolyan, mit akarsz még a PSP-be?
Na de viccet félretéve, szerintetek nem röhej ez, most komolyan?
A nagyobb számozású firmware-ben találkozhatunk egy "USB Auto-Connect" nevezetû funkcióval, ami annyit tesz, hogy ha rákötjük az USB kábelt (és a másik vége természetesen csatlakoztatva van a PC-hez), akkor gombnyomás nélkül kapcsolódik az eszköz, de ami ennél hasznosabb, hogy játék közben is ugyanúgy alkalmazható, így már tényleg szórakozva tölthetjük át az adatokat PSP kézi masinánkra.
A tesztben fény derült a "Brite" akkumulátor erejére is, és beigazolódott az amire csak kevesen számítottak. Az új eljárás alapján készült PSP-3000 az elsõ próba alapján 5 és fél óráig bírta a "nyúzást", hasonlóan elõdjeihez.
amúgy le se tudtam tölteni vmiatt
és megújult az oldal 0/0-al vágtak ki :S
hamisításgyanús 😄