PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
psp emukat meg se említsd kb 10000games

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

5c0rp330n
amikor én a GoW-ról, GTA-ról, Silent Hill-rõl, Crisis Core-ról és hasonlókról beszélek, akkor azthiszem, nem játszhatatlan, értelmetlen tákolmányokról beszélünk. ezekbõl a címekbõl bármelyik mögött olyan fejlesztõcspat, név, színvonal és költségvetés áll, hogy én kötvehiszem, hogy a ds xezer játékából egy is a nyomábaérne bármelyiknek is. az pedig, hogy kevesebb dologra lehet használni a ds-t, az minden, csak nem érv mellette.
mindezek mellett én egy szóval nem mondtam a psp-re, hogy egyértelmûen jobb, mivel teljesen más kategória a 2 dolog, köszönõviszonyban nincsenek egymással. aki bármelyikre is azt mondja, hogy jobb, hülyeséget beszél. maximum saját szemszögbõl lehet beszélni, hogy kinek mi a jó. csak arra reagáltam, aki pedig éppen a ds-re mondta azt, hogy egyértelmûen jobb, meghogy a psp meg sem közelíti. ez volt a ló másik oldala.

tyler82
Az biztos.<#eljen><#eplus2><#nyes>

A smooth sea never made a skillfull sailor

Igen...Ez a Midnight Club L.A. remix elég ütõsre sikeredett!<#eljen>
A színvonal relatív fogalom. Egy nem 3Ds garfikájú, ötletesen összerakott, magávalragadó egyszerû játék milliószor jobb mint a csilli-villi de játszahatlan, értelmetlen tákolmány. Ott mit nevezünk színvonalnak?
Ha hozzátesszük hogy a DSt játékon kívül sok mindenre nem lehet használni és pspt pedig sokan a video/mp3 miatt is veszik akkor még inkább a DS felé billen a mérleg nyelve. Lehet kardoskodni hogy a psp ûberzsír a DS meg kalap szar, de az élet nem ezt igazolja. Elhiszem hogy sok hülye, gazdag ember van, de azért mégis... lehet hogy a DS jobb?
Én is abba a táborba tartozom akinek DS is és psp is van. DSsel kábé 2x annyit játszottam eddig mint pspvel. Ennek ellenére a DS "kivánságlistámon" 57 játék van, pspbõl meg 49.
5c0rp330n
azért a ló másik oldalára se lendüljünk át, psp-n ugyanis egyre több olyan cím van, amiknek a színvonalát a ds felhozatal hónapok alatt összeadva nem éri el.

Tinman
multiformat pl.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
DS tulaj voltam és vagyok, sõt 2 db tökéletes állapotú DS gazdija vagyok.

Aztán pontosan, ahogy te én is vettem PSP-t a Final Fantasy Crysis Core
miatt... aztán mindenre volt eddig idõm csak arra nem.

Ami kötelezõ PSP-n és csak PSP-n létezik:

- God of War - Chains of Olympus /term. nem átirata a PS2-es Gow 1 és 2-nek egy teljesen másik rész!/

- Patapon /eszméletlen jópofa játék!/

- Kingdom of Paradise /látványos és szórakoztató RPG, kiemelkedõ grafika/

- Brave Story New Traveler /kötelezõ db./

- Silent Hill Origins

- Syphon Filter Dark Mirror és a Logans Shadow /Splinter Cell jellegû jóféle cucc/

- Echochrome

- Locoroco /kell, hozzá egy kis pihent agy, de jópofa/

- Space Invaders Extreme /nagyon jó kis lövöldözõs cucc/

- Exit /logikai platform/

- Metal Gear Solid Portable részek

- R-Type Tactics és Command ha szereted az igazi körökre osztott minõségi cuccokat.

Nekem így hirtelen ennyi jutott eszembe, de pl. a GTA Liberty City Storiest PSP-n vittem végig, mert valahogy jobban élveztem, mint PS2-ön. A VC Storiest viszont PS2-ön tolom :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tudja valaki,hogy hol lehet megvenni azt a bizonyos GPS-t a PSP-hez?
WiZZaRD
Játékélményt😊. Mondomn ezt úgy, hogy van mindkét masinám, mindkettõt bírom is, csak a PSP-t alig használom játékra, inkább csak mp3, film...

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Szívesen várom az ötleteidet, hogy mit szerezzek még be PSP-re. Olyan játékokat várok, amiket nem tudok PS1-2-re megvenni, és az sem baj, ha esetleg japán rpg-rõl van szó. A Jeanne Dark már szerepel a beszerzendõ listámon...

TrIp
az a zelda annyira gyerekes-gagyi-idétlen játék hogy azt nem tudom kifejezni írásban 😊 de amúgy a new super mario bros az ütõs volt tényleg.

Jó, most írtál 2 játékot DS-re, mi tudnánk írni psp-re min. 20 nagy kaliberû, tökéletes játékélményû játékot!
Szóval azért veszik 100 x többen a DS-t, mert a PSP-nek jobb a grafikája? <#vigyor2>
Vedd a kezedbe a DS-es Zeldát, akkor megérted, mitõl több a Nintendo handheldje. És van még egy érvem: Dragon Quest IX.
Ennek ellenére van PSP-m. A Final Fantasy Crisis Core miatt. És a Final Fantasy Tactics remake miatt.
Egy konzol csak annyira lehet sikeres, amennyire jó a játékellátottsága. Márpedig a Sony ebben meg sem közelíti a kis duálképernyõst. Hozzáteszem: sajnos.<#szomoru2>

BB7
Tom! Bnõmnek DS-e van! <#idiota><#idiota>
Mindig nekem kell megcsinálnom egy-egy pályát amikor nem megy neki! <#idiota>
Prince of Máté
Hidd el, annak is megvan a maga varázsa 😊

Totis
Oksi! 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak azt mondtam, hogy mindkettõnek megvan a maga húzóereje. Nekem jelen pillanatban mindkettõ megvan még. Most porzik az ujjam mert elfogyott a sör. 😊

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

BB7
Rendben! 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha neked többet ér h. a zsíros ujjacskáddal összetapogathatod a képernyõt minthogy nrmális grafikával játsszál akk: OK!
Totis
Pl. érintõképernyõt és némelyik játékban mikrofon használatot, de errõl ne nyissunk itt megint vitát.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

BB7
Ez FAKE!

#33057: Most komolyan: MIT TUD NYÚJTANI A DS AMIT A PsP NEM? XD
Hogy mekkora kamu... te jó ég...
vagy kamu vagy így játsszák ki a 3000-es képernyõhibát anélkül hogy el kellene ismerniük hogy bármi hiba is van ott...

PSP 4000? Olvassátok el aa fórumot! http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=26648958
akkor döntöttem, slim lesz, thx😊
Sziszatok!

Lenne egy eladó PSP Slim gépem. Ajándékba kaptam, de valahogy nem ezt vártam, ezért adom el. Maradok inkább a DS-nél. Kb. 1 hete van meg és jó ha 10 órát volt használva, tehát majdnem új. A további adatai:

Piano Black
OFW 4.01
Kicsivel több mint 11 hónap garancia (Saturn)
Nem okosított, azaz csak eredeti játékokkal lehet használni

Az ára legyen mondjuk 30000 Ft. Ha valaki érdekel küldjön privát üzenetet.
Slim, újabb, többet tud, kisebb... (1 éve van slimem, semmi baja, igaz nagyon ritkán használom 😄)
3000-rel még kivárnám mi lesz, ha most akarnék újat venni...
Fat nekem nem kéne 😛

PSN: berghold

BB7
Sztem meg FAT a jó minõség miatt!
(Igazad volt a lavinával kapcsolatban! XD)
zsolltikka
Veszélyes kérdés. Indíthat akár egy újabb FAT vs. Slim (Vs. Brite) lavinát.
(szerintem Slim a Skype meg a TVout miatt <#phone>)

BB7
Mire kell? Játék? Skype? Netezés?
NEOreg3
mindegy melyiket veszed, a fat masszívabb a slim meg valamivel gyorsabb

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

hi
hát én elolvastam a FAQ-t, de még mindig nemtudom eldönteni hogy alap v slim-et vegyek

aztkérném akinek tényleg régebb óta van pspje az mondja már meg melyiket válasszam :S:S
Nem tudna monndani nekem vki egy olyan inrernet rádió programot amivel az általam választott internet ráidót lehet hallgatni és nem a programba beágyazottat?

elméletileg nem egészen így van... a már kijött ratchet-es csomagok kikerültek forgalomba, meg amik Európában kijöttek azok is, azokat már elszórják szerintem úgy ahogy van, a nov 30.-ra tervezett megjelenésû csomagok elõrendeléseit törölték, szóval szerintem itt próbálják javítani a dolgot és emiatt csúsznak, de így még karácsonyra meg tudják oldani hogy kijöjjön a cucc...
és aki megvette a szart kb úgy járt, ugyanis nem ismerték el a hibát, így nincs visszahívás, ezért is mondtam, hogy "csendes visszahívás", hogy csak a következõ adagot javítják.

na de ez nem megerõsített, csak valószínûsített infó

MaSzKa
és melyik országba landol az a sok szar psp?

naná hogy a balkánon

stockhouse
eladva

PSN ID: jay-jupiter

SD456
Ok. Akkor várok.

PS3 ID: SDani456

A róla készített képek alapján eléggé látszik, egy amcsi ismerõsöm akinek 2000 és 3000 is van azt mondta, hogy elég gáz.
Nem fogják FW-vel javítani mert azt nyilatkozták hogy ez nem software dolog. És eleve hivatalosan nem is jelentették ki még, hogy ez egy hiba.

Ami viszont egy külön történet, hogy a legtöbb PSP-3000-es elõrendelést a komolyabb amcsi online áruházak (amazon, bestbuy) törölték, nincs megerõsítve de valószínûleg egy csendes visszahívás zajlik.

Szóval én a helyedben várnék még egy ideig, hogy javítsák ki, de ahogy gondolod...

SD456
Az nem tudom, hogy került oda 😄

Miért "nem" reméled? Nem értemm...

SD456
Hi all!

A PSP 3000-nek a kijelzõjén nagyon látszik, hogy csíkozza a képet ? Azt hallottam, hogy a Sony ki fogja javítani egy új FW-el, ez igaz ? Most akarok PSP-t venni nem remélem meg lesz oldva a probléma.

MaSzKa
XviD4PSP 5.036 full public version released!

BB7
Sztem nincs! De ez SZTEM! 😄 PS3 hiányában nehéz nyilatkoznom! <#pardon1>
Pistike 007
Azzal magyarázom, hogy erõszakosan fogalmaz, vesszõk nélkül, és teljes összevisszaságot lehet belõle kivenni.
Szóval nem egyszerû.
PS3-ban nincs recovery menü?

BB7
Aláírásából én is erre gondolok! De ezt mivel magyarázod?:
"rég raktam fel egy 4.1 verziót vagy nem tom miet és feltelepítetem utána kimentem a recovery menübõl"
Tinman
Lemegyek alfába és kitalálom :-D

Pistike 007
Nem PS3-ra gondol?

Ja igen, erre gondoltam.😊 Köszönöm.
MaSzKa
A sony a go!cam termékét egy újabb csomagban kínálja. Bízva abban, hogy a vásárlók kedvet kapnak majd kedvenc kézikonzoljuk kamerával való felruházására. A kiegészítõ a Chotto Shot UMD szoftverrel kerül piacra. A szoftvervezió japán, de a program tartalmazza többek között az angol nyelvet is. A termék Magyarországon még nem került forgalomba a késõbbiekben feltehetõen nálunk is kapható lesz. Ára
megközelítõleg 11-12ezer forint körül fog mozogni, a külföldi 57dolláros árból átszámítva.

3.71 fatmsmod for 5.00 (Release)(Mirror)

ez meg mire jó?

Prince of Máté
gyorsabb voltál<#vigyor3>

Prince of Máté