PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
mindezek mellett én egy szóval nem mondtam a psp-re, hogy egyértelmûen jobb, mivel teljesen más kategória a 2 dolog, köszönõviszonyban nincsenek egymással. aki bármelyikre is azt mondja, hogy jobb, hülyeséget beszél. maximum saját szemszögbõl lehet beszélni, hogy kinek mi a jó. csak arra reagáltam, aki pedig éppen a ds-re mondta azt, hogy egyértelmûen jobb, meghogy a psp meg sem közelíti. ez volt a ló másik oldala.
A smooth sea never made a skillfull sailor
Ha hozzátesszük hogy a DSt játékon kívül sok mindenre nem lehet használni és pspt pedig sokan a video/mp3 miatt is veszik akkor még inkább a DS felé billen a mérleg nyelve. Lehet kardoskodni hogy a psp ûberzsír a DS meg kalap szar, de az élet nem ezt igazolja. Elhiszem hogy sok hülye, gazdag ember van, de azért mégis... lehet hogy a DS jobb?
Én is abba a táborba tartozom akinek DS is és psp is van. DSsel kábé 2x annyit játszottam eddig mint pspvel. Ennek ellenére a DS "kivánságlistámon" 57 játék van, pspbõl meg 49.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Aztán pontosan, ahogy te én is vettem PSP-t a Final Fantasy Crysis Core
miatt... aztán mindenre volt eddig idõm csak arra nem.
Ami kötelezõ PSP-n és csak PSP-n létezik:
- God of War - Chains of Olympus /term. nem átirata a PS2-es Gow 1 és 2-nek egy teljesen másik rész!/
- Patapon /eszméletlen jópofa játék!/
- Kingdom of Paradise /látványos és szórakoztató RPG, kiemelkedõ grafika/
- Brave Story New Traveler /kötelezõ db./
- Silent Hill Origins
- Syphon Filter Dark Mirror és a Logans Shadow /Splinter Cell jellegû jóféle cucc/
- Echochrome
- Locoroco /kell, hozzá egy kis pihent agy, de jópofa/
- Space Invaders Extreme /nagyon jó kis lövöldözõs cucc/
- Exit /logikai platform/
- Metal Gear Solid Portable részek
- R-Type Tactics és Command ha szereted az igazi körökre osztott minõségi cuccokat.
Nekem így hirtelen ennyi jutott eszembe, de pl. a GTA Liberty City Storiest PSP-n vittem végig, mert valahogy jobban élveztem, mint PS2-ön. A VC Storiest viszont PS2-ön tolom :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Vedd a kezedbe a DS-es Zeldát, akkor megérted, mitõl több a Nintendo handheldje. És van még egy érvem: Dragon Quest IX.
Ennek ellenére van PSP-m. A Final Fantasy Crisis Core miatt. És a Final Fantasy Tactics remake miatt.
Egy konzol csak annyira lehet sikeres, amennyire jó a játékellátottsága. Márpedig a Sony ebben meg sem közelíti a kis duálképernyõst. Hozzáteszem: sajnos.<#szomoru2>#szomoru2>
Mindig nekem kell megcsinálnom egy-egy pályát amikor nem megy neki! <#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Lenne egy eladó PSP Slim gépem. Ajándékba kaptam, de valahogy nem ezt vártam, ezért adom el. Maradok inkább a DS-nél. Kb. 1 hete van meg és jó ha 10 órát volt használva, tehát majdnem új. A további adatai:
Piano Black
OFW 4.01
Kicsivel több mint 11 hónap garancia (Saturn)
Nem okosított, azaz csak eredeti játékokkal lehet használni
Az ára legyen mondjuk 30000 Ft. Ha valaki érdekel küldjön privát üzenetet.
3000-rel még kivárnám mi lesz, ha most akarnék újat venni...
Fat nekem nem kéne 😛
PSN: berghold
(szerintem Slim a Skype meg a TVout miatt <#phone>#phone>)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
hát én elolvastam a FAQ-t, de még mindig nemtudom eldönteni hogy alap v slim-et vegyek
aztkérném akinek tényleg régebb óta van pspje az mondja már meg melyiket válasszam :S:S
és aki megvette a szart kb úgy járt, ugyanis nem ismerték el a hibát, így nincs visszahívás, ezért is mondtam, hogy "csendes visszahívás", hogy csak a következõ adagot javítják.
na de ez nem megerõsített, csak valószínûsített infó
naná hogy a balkánon
Nem fogják FW-vel javítani mert azt nyilatkozták hogy ez nem software dolog. És eleve hivatalosan nem is jelentették ki még, hogy ez egy hiba.
Ami viszont egy külön történet, hogy a legtöbb PSP-3000-es elõrendelést a komolyabb amcsi online áruházak (amazon, bestbuy) törölték, nincs megerõsítve de valószínûleg egy csendes visszahívás zajlik.
Szóval én a helyedben várnék még egy ideig, hogy javítsák ki, de ahogy gondolod...
A PSP 3000-nek a kijelzõjén nagyon látszik, hogy csíkozza a képet ? Azt hallottam, hogy a Sony ki fogja javítani egy új FW-el, ez igaz ? Most akarok PSP-t venni nem remélem meg lesz oldva a probléma.
PS3 ID: SDani456
Szóval nem egyszerû.
PS3-ban nincs recovery menü?
"rég raktam fel egy 4.1 verziót vagy nem tom miet és feltelepítetem utána kimentem a recovery menübõl"
megközelítõleg 11-12ezer forint körül fog mozogni, a külföldi 57dolláros árból átszámítva.
3.71 fatmsmod for 5.00 (Release)(Mirror)
ez meg mire jó?