PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez pedig a memory stick pro duo (a képen alul) és egy memory stick adapter (felül)
Az apater NEM KELL A PSPhez!!! csak a kártya...
És végül ez a memory stick pro duo <-> micro sd adapter
Katt ide...
sztem te EZT keresed...
És ne spam-melj, írd be eccerre amit akarsz, ne 100 hozzászólásba...
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Köszi a sok gyors választ...Figy de ez a két netes áruház ez mind külföldi nem? És nem akarok 5000 ft kibaszni posta kölcségre vagy postára. Máshol nem láttál?
vagy esetleg gaming edition vagy kék sima
de csak ott vedd ahol 10év a gari
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
eredeti High Speed 4 gigás ilyen nincs
"Na és lenne 1 olyan kérdésem hogy nemtud-e vki Memori stick pro duo adaptert amibe belemegy a memory stick (micro)."
mi értettük mirõl van szó, csak te nem értetted (vagy nem tudtad leírni, de ez most részletkérdés)
ha pro duo <-> microsd átalakító kell akkor vagy rendelsz egyet a dealextreme-rõl vagy veszel egyet a speedshop-nál. mindkettõbõl van nekem itthon, és mindkettõ psp-ben van és mûködnek faszán. a hamis kártyáknál tuti jobb, de számomra még az eredetitõl is többet ér mert másban is tudom használni azt a microsd kártyát...
Köszi és bocsi mindenkitõl a hirdetésért!
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
télleg, ha már felmerült a téma: valaki használja ezt a kombinációt? ha igen, mi a tapasztalat?
Tudtam hogy elöbb utobb bekövetkezik, de nem gondoltam hogy ilyen hamar!:S
A Mem kártyámról van szó...természetesen átbasztak, és hamisat attak el 1, másfél éve. Egyre többet szarakszik! Például tegnap óta nem kapcsolta be...ösze visza világitótt a Winrlan, meg Jobb oldalt a zöld. Meg nem akarja felismeri 1 csomoszor, lefagynak a játékok, akadnak, meg vmikor ugy érzékeli h üres <#idiota>#idiota>
Na és lenne 1 olyan kérdésem hogy nemtud-e vki Memori stick pro duo adaptert amibe belemegy a memory stick (micro). Mert tudok szerezni 2000 ft 2 gigás eredeti Kingstons-t....
végigvittem a Silent Hill Origins-t, már gondolkodtam mi legyen a kövi játék, mikoris sikerült meghekkelni a psx-es játékok lejátszását, ugyhogy most kezdtem el az elsö részt😄 az über elsö silent hill-t ahonnan minden indult 😊 nagyon franko 😄
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
és az ingyenes is