PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TrIp
ebbõl a kétes netes áruházból rendel a magyar konzolboltok 95 százaléka... 😊

Ez az eredeti memory stick, EZ NEM JÓ PSPbe!!!!

Ez pedig a memory stick pro duo (a képen alul) és egy memory stick adapter (felül)
Az apater NEM KELL A PSPhez!!! csak a kártya...

És végül ez a memory stick pro duo <-> micro sd adapter
Katt ide...
sztem te EZT keresed...

És ne spam-melj, írd be eccerre amit akarsz, ne 100 hozzászólásba...
Nem
A speedshop sztem magyar, a dealextreme-rõl meg ingyenes a posta...
Gomber

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Gomber
Amugy Maszka erre írtad h geci lassu lesz? "ha pro duo <-> microsd átalakító kell akkor vagy rendelsz egyet a dealextreme-rõl vagy veszel egyet a speedshop-nál. mindkettõbõl van nekem itthon, és mindkettõ psp-ben van és mûködnek faszán. a hamis kártyáknál tuti jobb, de számomra még az eredetitõl is többet ér mert másban is tudom használni azt a microsd kártyát..."

Gomber
Naittvok!
Köszi a sok gyors választ...Figy de ez a két netes áruház ez mind külföldi nem? És nem akarok 5000 ft kibaszni posta kölcségre vagy postára. Máshol nem láttál?

Hát igen...

hû de lassan ért el kis hazánkba a hír :-)

baaka
Ezek után a mizériák után nagyon bátor aki psp 3000-et vásárol !!!!

kisgabo
576 shop club a nem olcsó...<#schmoll2>

Hát nem olcsó...

MaSzKa
drága

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

BB7
Nov.1-tõl kapható a PsP 3000 az 576konzolokban! 😊 <47,900HuF>
Már megint ez a memókari..😄😄
Tudod hogy értem Maszat😉.Nem fake.42-rõl indul aztán meglátjuk😊

MaSzKa
sandisket végy ultra 2 10év gari
vagy esetleg gaming edition vagy kék sima

de csak ott vedd ahol 10év a gari

MaSzKa
?ft

eredeti High Speed 4 gigás ilyen nincs

MaSzKa
az meg geclassú lesz

Igazad van,PC-vel meg PS3-mal is elvagyok, meg kell a pénz is:S

Prince of Máté
Hát, ha nem fõkonzolnak használod, akkor igazad van, de ha csak ez az egyetlen konzolod van akkor nem túl nagy költségvetés 😊

Sajnos ez van😞.De itt van nekem a PC meg PS3😊.Valljuk meg, azért elég nagy luxuscikk ma Mo-on a PSP!

shenmuedc
Vegyél Sandisk memory stick microt, adapterrel. Nekem olyan van 8 gigás, magicgate supported, és még nem volt vele semmi gondom. Az aproneten hirdet egy srác tõle vettem. Vagy nagyon olcsó még a digitalextreme , csak gyõzd kivárni amíg reagálnak.
TrIp
te ezt írtad még valahol a kommentjeid elején:
"Na és lenne 1 olyan kérdésem hogy nemtud-e vki Memori stick pro duo adaptert amibe belemegy a memory stick (micro)."

mi értettük mirõl van szó, csak te nem értetted (vagy nem tudtad leírni, de ez most részletkérdés)

ha pro duo <-> microsd átalakító kell akkor vagy rendelsz egyet a dealextreme-rõl vagy veszel egyet a speedshop-nál. mindkettõbõl van nekem itthon, és mindkettõ psp-ben van és mûködnek faszán. a hamis kártyáknál tuti jobb, de számomra még az eredetitõl is többet ér mert másban is tudom használni azt a microsd kártyát...

Egyébként az a kommented hogy "biztos hogy eredeti" is tök értelmetlen. Mégcsak márkajelzés sincs rajta annyira bóvli...
Gomber
😄DDDDDDDDDDDDDD

Kínai márkátlan bóvli. Vagy egy héten belül meghal vagy kibírja fél évig... szerintem vedd meg.
Gomber
Szerintetek ez megéri? Biztos hogy eredeti mert van rá grai is!

Gomber
jah, most nézem hogy ez az adapter nem pspbe való :/<#zavart2><#shakehead><#schmoll2>

Gomber
Errõl kérném a véleményeket! Azt írja ez csak DUO...ezis belemegy a pspbe?

Gomber
Na akkor tisztázzuk a dolgot! Nekem olyan adapter kell ami teljessen olyan alakú mint a Memory Stick Pro Duo mem kártya, és amibe beleillik a micro SD!

Prince of Máté
Eddig volt a birtokodban? :/

Egy ezres körül rendelhetsz a dealextreme-rõl...
Sajnos anyagi okok miatt eladó eladó egy PSP Slim, királykék NFL 09 szériás NFL 09 játékkal, kis NFL filmmel, eredeti High Speed 4 gigás memokari, 3.90-es FW-vel, angol, királykék tok, kijelzõvédõfólia a gépen kb 2 hónapos gép, kifogástalan állapot, nagyon vigyáztam rá!Ajánlatokat priviben várnék!
Köszi és bocsi mindenkitõl a hirdetésért!

Totis
Rendben van. Viszont a Kingston nem gyárt memory stick micro-t csak micro SD-t. Itt értették félre a dolgot a többiek.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Gomber
Nem! Nekem olyan adapter kell amibe belemegy a micro sd, és ami beleillik a PSP-be! Nem értitek?

szerintem is micro sd adapterre gondolhatott, azt szórják mindenfelé 2000ért, és a micro sd kártyák is jóval olcsóbbak.

télleg, ha már felmerült a téma: valaki használja ezt a kombinációt? ha igen, mi a tapasztalat?

shenmuedc
Tudtommal a kingstone nem gyárt memory stick microt, csak a sony,lexar,és a sandisk (bár lehet tévedek). Ha micro sd adapterre gondoltál akkor a speedshopnál van adapter.
Gomber
Csõsztök!
Tudtam hogy elöbb utobb bekövetkezik, de nem gondoltam hogy ilyen hamar!:S
A Mem kártyámról van szó...természetesen átbasztak, és hamisat attak el 1, másfél éve. Egyre többet szarakszik! Például tegnap óta nem kapcsolta be...ösze visza világitótt a Winrlan, meg Jobb oldalt a zöld. Meg nem akarja felismeri 1 csomoszor, lefagynak a játékok, akadnak, meg vmikor ugy érzékeli h üres <#idiota>
Na és lenne 1 olyan kérdésem hogy nemtud-e vki Memori stick pro duo adaptert amibe belemegy a memory stick (micro). Mert tudok szerezni 2000 ft 2 gigás eredeti Kingstons-t....

flamerPUG
sziasztok
végigvittem a Silent Hill Origins-t, már gondolkodtam mi legyen a kövi játék, mikoris sikerült meghekkelni a psx-es játékok lejátszását, ugyhogy most kezdtem el az elsö részt😄 az über elsö silent hill-t ahonnan minden indult 😊 nagyon franko 😄

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

Tinman
Nagyon hányingerkeltõ, hogy javas játékokat tettek bele... ez már az 5 éves telómon is szebben futott :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

dunga
Mennyit fogyaszthat ennyi világítás?

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

MaSzKa

MaSzKa
a lekjobb a motoros<#idiota>

MaSzKa

MaSzKa

MaSzKa
psp verõ

10 és 14eft 😄

MaSzKa
de én azokkal kb ugyanannyit jártszok
és az ingyenes is

Nem is említem. Talán mert sztem elenyészõ %ban veszik emiatt a psp-t...