40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#34452 bizony, ezek alapjátékok. -
#34451 A fekete baszásokért elnézést! De nincs nevük! :D Pataponok! :D -
#34450 Semmi! XD
Jim: Mi a Pataponban a feladat? Az amit a videón is láttál! XD Balról jobbra dob ritmusra menni fekete kis baszásokkal és fekete nagy baszásokat legyőzni, persze ütemre dobolva nekik, mert csak akkor engedelmeskednek a kis baszások!
Tehát ügyesség! De stratégia is mert menedzselheted a fekete baszásaidat!
A Storyline elhanyagolható! De amit a legjobban szeretek, az, h. TE vagy az idetnük. Tehát ha BB7 néven mentettél akkor minden küldi után a fővárosban[Menü]: "Welcome BB7" "King off all.Oh, Mighty BB7" "Praise the Mighty BB7" "Oh, Mighty BB7... How long wwe have waited 4 U!" És stb! XD Nekem ez jön be a legjobban! -
#34449 juj bocs,elszállt az agyam...épp Omen-t néztem HBO-n :s -
Jimanszky #34448 Néztem róla videot.Amúgy mi a feladat benne?:DD -
lowdog #34447 pedig de.
kell hozzá egy megfelelő laptop / wifi kártya (nem jó akármilyen wifi), szoftver (csak linux, pl auditor). ha megvan a feltörendő hálózat, onnan kell lelopkodni csomagokat, amikből aztán egy azonosított fejlécből kiindulva (ha jól emlékszem) a program kitalálja a jelszót.
a szép az, hogy gúgliból kiolvasható a pároldalas tutorial :) -
#34446 Az is kötelező egy PsP tulajnak! :P Ejnye! -
Jimanszky #34445 Az jó, mert a Patapont se ismerem :D
Amúgy most Darts, PoP:Revelations meg SH Origins van terítéken;) -
#34444 Nagyooon! Patapont szorozd meg 2vel, adj hozzá japán humort, és vicces történetet = Loco Roco [Csak a 2ővel játszottam! De ha végigtoltam jöhet az első is! :)] -
Jimanszky #34443 10-eesnél alább nem adom:D -
#34442 rosszul emlékeztem -
#34441 Satan Edition? -
Jimanszky #34440 LocoRoco jóféle? -
#34439 Elhiszem, de.. ez akkor is vicces! És milyen a 4.01? :) -
#34438 megvárom a CFW 6.66-t M66-6,az kb 2 év mulva kijön. -
#34437 umdgenben megnéztem a param.sfo-ját, ott az van írva, hogy 4.05-re updatelné, ha tehetné, gondoltam nem véletlenül rakták rá ezt a verziót, de mindegy -
Jimanszky #34436 LOL -
Jimanszky #34435 Majd ha valami problémám lesz vele, váltok.Addig jó nekem is.3.90 elég stabil és már kiismerték.Nem tudom, hogy az 5.00-ás milyen.Lehet még vele gebaszod.Nem mindig jó feltenni a legújabbat, csak ha pl valami gondod van.Pl 5.00-án nincs a Recovery menüben Free UMD Region menü -
1hete minden este LocoRoco2őzök! :D 3.90em van és full megy! Ha kell lefényképezem vagy akármi! :D -
#34433 -
#34432 én azért váltottam rá, mert elvileg a locoroco 2-höz 4.01 kell -
#34431 Nekem felesleges!
Mondj egy értelmes dolgot amiért kéne váltanom! :D -
#34430 3.90? Hol éltek ti? 5.00 M33-4 rulz -
Jimanszky #34429 Downgradeld.Naaaa;))
Nekem is 3.90-es van rajta:( -
#34428 3.90es CFW-m van! :/ Itt bukik nálam a dolog!
Jim szerintem kipróbálhatod, baja a gépnek sztem nem lesz tőle! De ha lenne a megfelelő CFWm már tettem volna 1próbát! :/ -
rnd #34427 Ott a video, valaki már kipróbálta te is láthatod... -
Jimanszky #34426 Ezt valaki kipróbálhatná!Köszi -
rnd #34425 Egyébként meg kik szoktak a "gógli a barátod" szöveggel jönni? -
rnd #34424 Ööö...
http://www.youtube.com/watch?v=i2pFl7qDvtI -
#34423 Linket! XD -
#34422 Így van -
Jimanszky #34421 Várjuk a progit;)) -
rnd #34420 Úgy emléxem pspre is láttam valami vackot amit a mac címet változtatja... -
#34419 psp-vel jah, pc-vel azt mondják, hogy egy engedélyezett mac címet szerezni és aszerint azonosítani magad nem egy bonyolult művelet :) -
#34418 ha mac szűrés van rajta, akkor szopás:) -
Jimanszky #34417 Találtam egy csak WEP-es titkosítást.Minden megoldás érdekelne, de úgyse lehet feltörni:(( -
#34416 Ez szerintem nem így működik... Ő nem azon a jelszón jut be amit a kedves szomszéd néni/bácsi beírt... szvsz valamilyen más módon jut be, de ez már másik totyik -
#34415 ha már addig eljut egy program, hogy bejut, nem vallana sok intelligenciára a készítő részéről, hogy ne jegyezze meg, hogy melyik jelszóval tudott bejutni.. -
#34414 Jah, én is erre a pc-s wifi-törésre gondoltam, de szerintem akkor nem dobja ki a jelszót a program csak beenged... vagy máshogy van?! -
#34413 psp-n sztem nincs ilyen, nem fog menni. egy pc-vel megtöröd, megszerzed a jelszót, psp-n beállítod. de ez is csak egy elmélet, ami alapból csak akkor működik, ha wep-el van csak levédve, ilyet még soha nem csináltam.