PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Gotfather
Fifa '06
UEFA Euro 2008
The Sims 2(platinum)
Tom Clancy's Splinter Cell Essentials
(árat megdumáljuk)
Valakit valamelyik érdekel írjon privit. Csere lehetséges😊
Régen ajánlottatok valami jó kis játék cserélõs oldalt, de elfelejtettem, megadnátok mégegyszer a címét?😊
Köszönöm
vedd ki az akksit,és rakd vissza hátha megjavul
Ps3 ID:mis10 vegyetek fel a barátok közé
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
én nem rég raktam fel egy 4.1 verziót vagy nem tom miet és feltelepítetem utána kimentem a recovery menübõl és a gép képernyõje fekete lett!!! aztán kikapcsolt !! utána újra bekapcsoltam és már nem lehet hallani a vinyó hangját cseréljem ki az alplapot vagy meg lehet oldani másképp is???
elõre is kösz mindent:mis10
Ps3 ID:mis10 vegyetek fel a barátok közé
Ár: 35000FT
PSN ID: jay-jupiter
De egy kissebb konzol bolt esetében (legfõképp akik leginkább PsPkel foglakooznak) azok általában utánajárnak!
Ha van rá lehetõség hogy visszatedd akkor szvsz. nem hagy nyomot (bár még nem próbátam<#vigyor2>#vigyor2>)
Azt szeretném megkérdezni, hogy egy cfw-es PSP esetében ha van rajta garancia, érek e valamit vele vagy teljesen mindegy? mondjuk ha elromlik, de lenne rá lehetõség hogy visszakerüljön rá egy hivatalos fw akkor azt észre tudják venni, hagy valamilyen nyomot?
Köszönöm elõre!
üdv.
Tud valaki olyan oldalakat ahonnan PSP játékokat tudok letölteni?(az se baj ha fizetõs)
A PSP-3000 legfõbb újítása egyértelmûen a több színû, világosabb kijelzõ, amin még az utánhúzás mértéke is lecsökkent. De úgy látszik semmi sincs "ingyen" hiszen egy újabb probléma ütötte fel a fejét amivel a vásárlók nem számoltak: Scanline-ok (a képernyõ csíkozódása). Ezzel gyakorlatilag rosszabb kijelzõt kapunk mint a PSP-2000 esetében
Disgaea - PSP 3000 felül 2000 alul
A PlayStation Fórumon található téma tanúsága szerint széles körben elterjedt problémávall állunk szemben. A sony jelenleg is vizsgálja a hiba okát, és összekulcsolt kézzel foházkodnak a japán konzolistenekhez, hogy egy FW frissítés formájában orvossággal tudjanak elõállni.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
A kontrasztosabb képernyõ, nagyobb fényerõvel és szélesebb színskálával dolgozik, valamint az utánhúzások, elmosódások kiküszöbölésére megnövelt reakcióidõt alkalmaztak a mérnökök. A képminõség javulása szemmel látható, viszont ennek nagy ára volt.
Kérdés: Vesztek-e így PSP3000-ret?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Viszont a Midnight Club Los Angles csillagos ötös!
Grafika odabasz, HDR, meg minden van itt, látszanak a napsugarak, ha eltûnik a nap akkor az egész égbolt elsötétül. Zenébõl minden van : Rap, Rock, techno, electro , hard rock stb. Irányítás egyszerû, könnyen ráérzel 😊 Asszem el leszek ezzel a játékkal egy darabig 😄
Játszott már vki a spiderman web of shadows psp-s változatával???
Eszméletlenül pocsékra sikeredett,nem tudom,h ezt,h gondolták,szánalom ez a game,köze nincs a többi konzolon megoldott játékmenetnek,teljesen élvezhetetlen,ez a 2d játékmenet vmi botrány,nem tudom,miért nem csinálták meg úgy,ahogy a sw:force unleashed-nél,h a ps2-es verziót vitték át psp-re,ez így katasztrófális,5.0-ból 0.0-ra értékelhetõ,pedig annyira vártam már 😞😞😞
A heti konzoleladási listán biztosan át fogja venni DS-tõl a vezetést. Számítások szerint az elsõ héten 6x több PSP kel el, mint a DS.
Azonban azt is kell tudni, hogy Japánban komoly pénzeket ölnek a reklámokba.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Most 34k a legolcsóbb helyen.
De ez még mindig egy alternatíva, mert teljesen összetörtél, hogy +5k-t kell leszurkolni a vasért:
Nem vertem magam, hanem közöltem... neked meg azt kellett volna közölni, hogy az árfolyamok a rémálmaimnál is feljebb kúsztak.
29 ezer párszázra jött ki, mit nem értesz azon, hogy gyak. globális gazdasági válság jött közbe?
Mutass már egy bótot ahol a zsír új alap verzió 29 ezer plz.
Ez az eladó tuti hong kong-i, folyamatosan keveri a leírásban a légipostát a dhl-t és a fedex-et....<#fejvakaras>#fejvakaras> Egyébként télleg van olyan hogy hong kong van beírva de máshonnan küldik, de azt le is írják lejjebb hogy ha ijesmi történne...