PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
BB7
Én sztem EZ a frappáns nevü oldal volt az! XD
Megválnék pár játékomtól(eredeti):
The Gotfather
Fifa '06
UEFA Euro 2008
The Sims 2(platinum)
Tom Clancy's Splinter Cell Essentials
(árat megdumáljuk)

Valakit valamelyik érdekel írjon privit. Csere lehetséges😊
Régen ajánlottatok valami jó kis játék cserélõs oldalt, de elfelejtettem, megadnátok mégegyszer a címét?😊
Köszönöm
Banyapapa
nem értem mi a gond,mit babráltál recoveryben.
vedd ki az akksit,és rakd vissza hátha megjavul

BB7
Igazából ott a probléma h. nem értjük (vagyis én) h mi a baj? <#idiota>
jó akkor az tudtok segíteni???

Ps3 ID:mis10 vegyetek fel a barátok közé

<#worship><#worship><#eljen>
Tinman
Atyaég... vinyó? Alaplap? El vagy keveredve a nagyvilágban.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mi van???<#nemtudom><#conf><#conf>
sziasztok
én nem rég raktam fel egy 4.1 verziót vagy nem tom miet és feltelepítetem utána kimentem a recovery menübõl és a gép képernyõje fekete lett!!! aztán kikapcsolt !! utána újra bekapcsoltam és már nem lehet hallani a vinyó hangját cseréljem ki az alplapot vagy meg lehet oldani másképp is???
elõre is kösz mindent:mis10

Ps3 ID:mis10 vegyetek fel a barátok közé

MaSzKa
1800mah akkis, ?ft

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Az sok érte.
MaSzKa
<#worship>

baaka
Kijött az 5.00m33-ra a magyarosítás mricu jóvoltából!!!(psphungary-ról lehet tölteni)

stockhouse
Eladó egy Sony PSP Fat, két sony akku, az egyik 1800mah, a másik pedig 2200mah, jár hozzá egy 4 gigás sandisk memory stick pro duo gaming(magic gate supported),3.71 cfw, psp puha tok, töltõ, kb 10 dvd-nyi játék, az analóg kar néha rakoncátlankodik.
Ár: 35000FT

PSN ID: jay-jupiter

Oké, köszi mind2töknek!

BB7
HA visszaviszed egy nagyon üzletlánchoz (MediaMarkt, Saturn, ElectroWorld) a KUTYA SE foglalkozni vele!
De egy kissebb konzol bolt esetében (legfõképp akik leginkább PsPkel foglakooznak) azok általában utánajárnak!
Szia!
Ha van rá lehetõség hogy visszatedd akkor szvsz. nem hagy nyomot (bár még nem próbátam<#vigyor2>)
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy egy cfw-es PSP esetében ha van rajta garancia, érek e valamit vele vagy teljesen mindegy? mondjuk ha elromlik, de lenne rá lehetõség hogy visszakerüljön rá egy hivatalos fw akkor azt észre tudják venni, hagy valamilyen nyomot?
Köszönöm elõre!
üdv.

Banyapapa
http://pspisos.org/

Helló!
Tud valaki olyan oldalakat ahonnan PSP játékokat tudok letölteni?(az se baj ha fizetõs)
MaSzKa
dehogynem

sok a láma

Prince of Máté
Valamit valamiért.
Ha az új PSP csak jobb lenne elõdjeinél, akkor senki sem venne slimet.

MaSzKa
a japán psp óta egyre jobban gagyítják 😞

A PSP-3000 legfõbb újítása egyértelmûen a több színû, világosabb kijelzõ, amin még az utánhúzás mértéke is lecsökkent. De úgy látszik semmi sincs "ingyen" hiszen egy újabb probléma ütötte fel a fejét amivel a vásárlók nem számoltak: Scanline-ok (a képernyõ csíkozódása). Ezzel gyakorlatilag rosszabb kijelzõt kapunk mint a PSP-2000 esetében

Disgaea - PSP 3000 felül 2000 alul

A PlayStation Fórumon található téma tanúsága szerint széles körben elterjedt problémávall állunk szemben. A sony jelenleg is vizsgálja a hiba okát, és összekulcsolt kézzel foházkodnak a japán konzolistenekhez, hogy egy FW frissítés formájában orvossággal tudjanak elõállni.

MaSzKa
Röhejes hozzáállás tanúi lehetünk. Sony semmit nem tesz, a Scanline-ok maradni fognak. A hivatalos állásfoglalás:,, A Sony nem kívánja ezt a problémát orvosolni, hiszen ezt FW UPDATE-tal nem lehet megoldani, visszahívásra pedig nincs mód..."
A kontrasztosabb képernyõ, nagyobb fényerõvel és szélesebb színskálával dolgozik, valamint az utánhúzások, elmosódások kiküszöbölésére megnövelt reakcióidõt alkalmaztak a mérnökök. A képminõség javulása szemmel látható, viszont ennek nagy ára volt.

Kérdés: Vesztek-e így PSP3000-ret?

Már a 3-as fix is kint van!
baaka
Kijött az 5.00m33-2!! DAX jóvoltából és a
5.01m33 Mr Shizzy jóvoltából!!!

Prince of Máté
Ez egy rakás szar, és akkor még finom voltam 😊
Viszont a Midnight Club Los Angles csillagos ötös!
Grafika odabasz, HDR, meg minden van itt, látszanak a napsugarak, ha eltûnik a nap akkor az egész égbolt elsötétül. Zenébõl minden van : Rap, Rock, techno, electro , hard rock stb. Irányítás egyszerû, könnyen ráérzel 😊 Asszem el leszek ezzel a játékkal egy darabig 😄

Prince of Máté
10perc és mondok véleményt, bár a 200MB-s méretérõl már gondoltam, hogy nem egy tökéletes játék...

vixo
Hi all!

Játszott már vki a spiderman web of shadows psp-s változatával???
Eszméletlenül pocsékra sikeredett,nem tudom,h ezt,h gondolták,szánalom ez a game,köze nincs a többi konzolon megoldott játékmenetnek,teljesen élvezhetetlen,ez a 2d játékmenet vmi botrány,nem tudom,miért nem csinálták meg úgy,ahogy a sw:force unleashed-nél,h a ps2-es verziót vitték át psp-re,ez így katasztrófális,5.0-ból 0.0-ra értékelhetõ,pedig annyira vártam már 😞😞😞

baaka
A katasztrofális hiba ellenére jól fogy szeretett kézi konzolunk 3000-res változata Japánban. Az elsõ négy napban több mint 141 ezer PSP talált gazdára október 16, és október 20-a között.
A heti konzoleladási listán biztosan át fogja venni DS-tõl a vezetést. Számítások szerint az elsõ héten 6x több PSP kel el, mint a DS.
Azonban azt is kell tudni, hogy Japánban komoly pénzeket ölnek a reklámokba.

CHEAPBOY
gyüttek (európai) 3000res PSPk. 😊(200 Euró egy vas, ami manapság 280Ft/1 eur) ahhoz képest nem rémes áron, abszolúte.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

<#taps>
Tinman
De, nagyon nagy ebay-es vagy, ekkorát még a Föld nem hordott a hátán <#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

és még én nem vagyok nagy ebay-es... <#hehe>
Tinman
Maga ugrott nekem elvtárs, ahelyett, hogy hosszú és unalmas körmondatok helyett bekurjantott volna ide egy valuta táblát.

Csak bírom az olyan embereket akik ahelyett hogy azt mondanák "ja bocs ezt benéztem", bizonygatják tûzön vízen át a baromságukat. És a legjobb: ha ez már nem mûködik akkor más torkának is ugranak... Most jó? <#confused>
Tinman
Azért jól vagy? Nem gondoltam volna, hogy ennyire mélyen érint <#rinya>

Na ugorjunk... szóval a psp 35 körül megy kintrõl rendelve... <#rolleyes>
Mint már leírtam az egyetlen egy baj az hogy úgy reklámoztad be a 29 ezres árat mintha épp most láttad volna a körúton egy kirakatba kiírva vagy a teszkó pócán. A hong kong-i EU tagságot, a "store"-t ahol licitálni kell, a tegnap este 8 óta hirtelen hozzád is megérkezett válságot meg már röhejesnek minõsítem.
Tinman
Amikor beírtam ide az árat, nem néztem meg az árfolyamokat... ott tartottam, hogy 170 dollár, na szorozzuk fel nagyjából 160-al, mert biztos... aztán nem :-/
Most 34k a legolcsóbb helyen.
De ez még mindig egy alternatíva, mert teljesen összetörtél, hogy +5k-t kell leszurkolni a vasért:

Nem vertem magam, hanem közöltem... neked meg azt kellett volna közölni, hogy az árfolyamok a rémálmaimnál is feljebb kúsztak.

Ez hogy jön ide? Ja hogy te is a válsággal akarsz vagdalkozni. Amikor azt írta hogy 29k a psp pakk MÁR RÉG 195 fölött volt a dollár. Inkább haggyuk, én vagyok a hüje...
Nem én vertem itt magam TEGNAP hogy 29 ezer az új PSP ára. Vagy tegnap 140 volt még a dollár???
PoisonChihuahua
Híreket olvasol?
Tinman
Még annyit, hogy slim alap pakk 170 dollár hosszú hetek óta a normálisabb külföldi boltokban, a dollár pár hét alatt emelkedett a mostani középárfolyamon 206 Ft-os árra. Július-augusztusban rengeteg szoftvert vettem kintrõl középárfolyamon 140-150 Ft körül. Szorozz, számolj és bax le, mert válság van ^^

Tinman
2 hete néztem itt: katt

29 ezer párszázra jött ki, mit nem értesz azon, hogy gyak. globális gazdasági válság jött közbe?

Amit TE mondtál hogy 29 ezer, EU és store, amit linket adtál NEM AZ!!!
Mutass már egy bótot ahol a zsír új alap verzió 29 ezer plz.
Soxor volt már 200 fölött a dollár, majd' 300 fölött az euró... semmi különös nincs ebben, az igaz hogy ha 145 a dollár jobban megéri importálni mint most, de az itthoni árakhoz képest még mindig van aminek az ára így is alacsony...
Tinman
Onnan, hogy nem szarakodnál itt a vámos árszámolgatásokkal ;-)

Nagyon ügyesen levetted hogy nem vagyok ebay-es... de honnan is? <#miaz> Sztem ez lenne a második tuti nyertes fogadásom veled, hogy régebb óta ebay-ezek és sokkal többször vásároltam már onnan mint te... <#hawaii>
Ez az eladó tuti hong kong-i, folyamatosan keveri a leírásban a légipostát a dhl-t és a fedex-et....<#fejvakaras> Egyébként télleg van olyan hogy hong kong van beírva de máshonnan küldik, de azt le is írják lejjebb hogy ha ijesmi történne...