PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GP2100
Mindkettõt.<#vigyor2> Box otthonra, PSP iskolába/egyéb helyekre... Ha csak az egyikre van pénzed, akkor döntsd el, hogy melyiket tudod jobban kihasználni, stb. (egyébként hülye kérdés...😄)

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Doomista
te kecibuta vagy ! <#wilting><#wilting>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

hello szerintetek meiket érdemes meg venni psp-t vagy xbox 360-t?<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
de akor is ha valakinek 1 hibája van valamivel akor biszos a másik is és az öszes töbi is azz!ez 1 hibás szeria van de korigálták de még mindig van forgalomban 3000 seria de ha visza viszed kicserélik!
GP2100
OFF
Az ilyeneket komolyan read only módba kéne tenni, mert kiszabottul irritálnak. <#wow3> Caps beragadva, fullos "heJesírás" és ráadásul baromságokat beszélnek, amit néhányan lehet, hogy el is hisznek(sajnos).
SRY DE "ESZT MÁR LE KELET IRNOM!"<#wilting>
ON
Jöhetne már valami jó játék psp-re. Pl. a régen beígért GT-ért lassan már ölni tudnék...<#buck>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

butyokanime
Inkább segítenétek vita helyett...<#help>

PSP & DS RULEZ!

baaka
A sony bejelentette hogy nem orvosolja a problémát!!!Amit te írtál annak semmi alapja nincs és ezt pletykának hívják!!!!!!!!!!!!!!

1. ne kiabálj, attól nem lesz igazad, capslock off
2. a kijelzõje most is ugyanaz a psp3000nek mint "régen", tehát most is "csíkoz" ez nem bug, hanem feature
3. a visszarendelés csak egy bundle-re vonatkozott a kettõbõl tudmásom szerint...
!!!!!!!!!!ESZT TÖKRE BIROM!!!!!IGEN VOLTHIBA A PSP-3000 KIJELZÖJÉVEL DE ESZT ÉSZRE VETÉK ASZTÁN VISZA RENDELTÉK AZ ÖSZESETT IGAZ 1-2 MEGVETEK MIELÖT VISZA RENDELTÉK DE ESZT HA VISZA VESZED AKOR VISZA CSERÉLÉK MÁSIKRA DE CSAK AKKOR HA TÉLEG BAJ VAN!!!!!!OST MÁR TUTI OGY HA VESZEL PSP-3000-REST AKOR 99.90% NEM LESZ BAJA-A KIJELZÖJÉVEL.
butyokanime
Sziasztok! Sikerült vennem egy PSP-t 😊 , a kérdésem az lenne (ugye még kezdõ vagyok), hogy hogy tudok felrakni msn-t a psp-re! Átnyálaztam a FAQ-ot, de ott ami van link teljesen más, meg a leírás hogy mit hova rakjak a mem karin. Ha valaki tud légyszives segítsen, fontos lenne. Köszönöm

PSP & DS RULEZ!

CHEAPBOY
A Slimet, mert a 3000 csíkozza a képet.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Hello!

Valaki nem tudná nekem elmondani hogy meiket érdemesebb meg venni?

A psp-t vagy a psp 3000-t?
amikor a datel bejelentette már akkor szóltak Alekék, hogy szerintük ez kamu... és igazuk is lett, az új alaplapokkal ez sem tud mit kezdeni.

MaSzKa
thx

20-30dollár az akksi

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

A Datel bejelentett kábé egy hete egy "új generációs" pandora akksit amivel miden psp-t lehet cfw-zni. Ez a hír meg azt írja le hogy félig kamu...
MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

CHEAPBOY
Ne írj ilyet, az emberek 95%ának fontos ez a funkció egy handheld JÁTÉKkonzolba (nem beszélve a skype, MSN s társairól), hiszen annyi ingyen hotspotunk van, hogy csuhaj😊

Játékra... zenehallgatásra..., talán filmezgetésre is jó lenne a PSP, de az kit érdekel?😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Szívesen mennék, ha wifis routerem lenne😞(.Gondolom enélkül nem tudok😞

gk-n én is ugyanezt válaszoltam!
Ajánlom figyelmedbe!
http://pspfilez.extra.hu/
http://pspfilez.extra.hu/forum/viewtopic.php?f=14&t=123
Ezeket, h olvasd el ártani nem árt, és majd ha megkapod akkor majd érteni is fogsz hozzá !
BB7
El kell, hogy keserítselek! Azt hittem hamarabb rájössz de: A PSP NEM NETEZÉSRE VALÓ!
Van benne! De ALKALMATLAN rá a készülék!
baaka
Amirõl te beszél az már nem jó mert megnyitottad az isot!!!Amúgy meg hackelni kell a psp.t hogy tudj kártyáról játszani de az pedig itt:WAREZ=BAN

nekem meg van a mostwanted isoban meg nem isoban a nem iso az pontosan 1 az a neve PSP_GAME meg alata umd data.bin aban meg aban két mapa meg a mostwanted logobol 2ö meg 1 param.sfo ha eszt ra teszem a memokártyára majd ha rá teszem péespére akor futni fog mindenféle szofter beavatkozás gyári szoft al meg ijenenl frisétés nélkül?

KARIRA MEGKAPOM ÉLETEM 1SÖ PSP-JÉT JEEEE!!!!!!!
baaka
PSP-re nincs valami homebrow progi, ami a memóriakártyát használja böngészõmemóriának????????

Köszi mindkettõtöknek!
baaka
#33456 A VHS menüt a SELECT gombbal tudod elõhívni!!!!

Ha vigyázol rá akkor kibírja persze !!
25 ezernél nem ér meg többet!!
Hát a fat egyértelmûen strapabíróbb!!

Prince of Máté
Select

A vsh menü-t hol találom!
Bocs h láma vagyok!
Szerintetek bírja 1 psp 4-5 évig?
Melyik a jobb a fat vagy a slim?
Szijasztok!Szeretnék venni egy psp-t.Már találtam is egyet egy fatot + kapok hozzá még 4Gb-os memot.kicsit karcos a kijelzõje, doboza nincs meg, szoval már elég régi lehet.Ez mennyit ér?
És egy psp mennyi ideig birja?mejik a tartosabb a slim vagy a fat?
válaszokat elöre is köszönöm!
Ezek nem sz én kérdéseim csak a barátaimé!
Bocs h egyszere túl nagy dózisba kapjátok!
BB7
Nem! Amdrulának higgy! XD
Ha kikapcsolod LASSABB LESZ!
baaka
Na és akkor most kinek higgyek??????????két különbözõ válasz és ellentmondásosak egymásának!!!!!!!

Komolyan szarinted gyorsabbb lesz a neted, ha kikapcsolod a gyorsítótárat???
Meg aztán sok lehetõség nincs, rakd fel szépen 2Mb-ra és élvezzed a még mindig lassú netet 😛

PSN: berghold

BB7
HA kikapcsolod akkor sokkal gyorsabb lesz a netelérésed! De ha bekapcsolva hagyod rohamosan csökkenni fog a MSed üres helye!
baaka
És akkor mi a jó ha kikapcsolom vagy ha megnövelem a kapacitását??

butyokanime
Sziasztok, vennék psp-t jó áron. Van valakinek eladója?

PSP & DS RULEZ!

A GYOSÍTÓtár természetesen lassítási feladatoka lát el a PSP-ben is 😄

Web cache

Web caches are employed by web browsers and web proxy servers to store previous responses from web servers, such as web pages. Web caches reduce the amount of information that needs to be transmitted across the network, as information previously stored in the cache can often be re-used. This reduces bandwidth and processing requirements of the web server, and helps to improve responsiveness for users of the web.

Modern web browsers employ a built-in web cache, but some internet service providers or organizations also use a caching proxy server, which is a web cache that is shared between all users of that network.

PSN: berghold

baaka
Van a netbeállításoknál egy olyan dolog hogy gyorsítótár!Ez milyen szerepet tölt be a netezésnél(természetesen psp-n)??mots 512kb on van ha feljebb veszem akkor a töltetési sebesség nõ vagy gyorsabb lesz valamivel a net??

Doomista
oh istenem ! hogy én hogy összekevertem ezt a 2 dolgot 😄DD CFW,FW,jaj ! én kérek elnézést ! 😄 ha jol láttam akkor pár bugjavitás találhato ebbe a 5.00 CFW-ben,tehát leszedem !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

BB7
Mire kell neked? Ha neked egy stabil CFW kell és lehetõleg a legújabb akk. 5.00 M33-3. De ha neked FW kell akkor 5.02...
Mire van szükséged?
vigyázz, FW-ket ne keverd a CFW-kkel... 😊

Doomista
de nézd meg a listát,az az elötti verziokba csomo olyan ujitás van,amiért érdemes lenne leszedni,gondolom ez meg tartalmazza azokat,ujonc vagyok,szoval ne várjatok tul sokat 😄DD
amugy itt 5.00 van,de ahogy látom van 5.02 az uj,akkor hol tudnám letölteni biztonságosan a 5.02 FW verziot ? vagy elég a 5.00 is ? mert 5.00hoz képesz az 5.02 számomra nem tartalmaz fontos ujitást !

BB7
Ha csak ennyi akkor nem éri meg!

Átnéztem rnd! Nagyából
-Sleep timer
-Automata USB
-Új videóformátumok
-Subtitle support
-És új keyboard funkciók!

Szerintem még tudok nélkülük élni!
Doomista
Az újítások között van a külön fõmenü ikon a Playstation Network, PS1-es formátumú játokok fullscreenban való játszása, elalvás idõzítõ a zenelejátszóhoz, automata USB mód, mikor csatlakoztatjuk az USB kábelt.Az alapértelmezett asztaltéma újra lett dizájnolva.

ennél többet nem tudok 😄

BB7
Én is 3.90 M33-3al rendelkezem!
Kérdemén! Mivel nyújt nekem többet 5.00 M33-3?
Egy puffancs PsPm van! Tehát ha mondjuk csak egy Szkájp javítást tartalmaz akkor [Kétlem!<#idiota> De kitudja!<#wilting>]

Elõre is köszi! 😊
Doomista
FW: 3.90 m33-3
köszi a válaszokat,akkor lehet leszedem 😊))

e. lehet, hogy megéri...

és a kérdés: mirõl? 2.50-rõl? vagy 5.01-rõl?
a, nagyon

baaka
Elõször azt írd le milyen fw-d van!!

Prince of Persia - Rival Swords (csak UMD lemez - nincs tok) 2000 Ft
Key Of Heaven 3000 Ft
Untold Legends - Brotherhood of the Blade 3000 Ft
Tomb Raider Legend 3000 Ft
Tekken - Dark Resurrection 3000 Ft
Ha mindet elviszed akkor 8000 Ft odaadom.
Átvétel Budapesten.
Prince of Máté
Elég egyszer is.