PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Az ilyeneket komolyan read only módba kéne tenni, mert kiszabottul irritálnak. <#wow3>#wow3> Caps beragadva, fullos "heJesírás" és ráadásul baromságokat beszélnek, amit néhányan lehet, hogy el is hisznek(sajnos).
SRY DE "ESZT MÁR LE KELET IRNOM!"<#wilting>#wilting>
ON
Jöhetne már valami jó játék psp-re. Pl. a régen beígért GT-ért lassan már ölni tudnék...<#buck>#buck>
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
2. a kijelzõje most is ugyanaz a psp3000nek mint "régen", tehát most is "csíkoz" ez nem bug, hanem feature
3. a visszarendelés csak egy bundle-re vonatkozott a kettõbõl tudmásom szerint...
PSP & DS RULEZ!
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Valaki nem tudná nekem elmondani hogy meiket érdemesebb meg venni?
A psp-t vagy a psp 3000-t?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Játékra... zenehallgatásra..., talán filmezgetésre is jó lenne a PSP, de az kit érdekel?😊
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Ajánlom figyelmedbe!
http://pspfilez.extra.hu/
http://pspfilez.extra.hu/forum/viewtopic.php?f=14&t=123
Ezeket, h olvasd el ártani nem árt, és majd ha megkapod akkor majd érteni is fogsz hozzá !
Van benne! De ALKALMATLAN rá a készülék!
KARIRA MEGKAPOM ÉLETEM 1SÖ PSP-JÉT JEEEE!!!!!!!
Ha vigyázol rá akkor kibírja persze !!
25 ezernél nem ér meg többet!!
Hát a fat egyértelmûen strapabíróbb!!
Bocs h láma vagyok!
Melyik a jobb a fat vagy a slim?
Szijasztok!Szeretnék venni egy psp-t.Már találtam is egyet egy fatot + kapok hozzá még 4Gb-os memot.kicsit karcos a kijelzõje, doboza nincs meg, szoval már elég régi lehet.Ez mennyit ér?
És egy psp mennyi ideig birja?mejik a tartosabb a slim vagy a fat?
válaszokat elöre is köszönöm!
Ezek nem sz én kérdéseim csak a barátaimé!
Bocs h egyszere túl nagy dózisba kapjátok!
Meg aztán sok lehetõség nincs, rakd fel szépen 2Mb-ra és élvezzed a még mindig lassú netet 😛
PSN: berghold
Web cache
Web caches are employed by web browsers and web proxy servers to store previous responses from web servers, such as web pages. Web caches reduce the amount of information that needs to be transmitted across the network, as information previously stored in the cache can often be re-used. This reduces bandwidth and processing requirements of the web server, and helps to improve responsiveness for users of the web.
Modern web browsers employ a built-in web cache, but some internet service providers or organizations also use a caching proxy server, which is a web cache that is shared between all users of that network.
PSN: berghold
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Mire van szükséged?
amugy itt 5.00 van,de ahogy látom van 5.02 az uj,akkor hol tudnám letölteni biztonságosan a 5.02 FW verziot ? vagy elég a 5.00 is ? mert 5.00hoz képesz az 5.02 számomra nem tartalmaz fontos ujitást !
Átnéztem rnd! Nagyából
-Sleep timer
-Automata USB
-Új videóformátumok
-Subtitle support
-És új keyboard funkciók!
Szerintem még tudok nélkülük élni!
ennél többet nem tudok 😄
Kérdemén! Mivel nyújt nekem többet 5.00 M33-3?
Egy puffancs PsPm van! Tehát ha mondjuk csak egy Szkájp javítást tartalmaz akkor [Kétlem!<#idiota>#idiota> De kitudja!<#wilting>#wilting>]
Elõre is köszi! 😊
köszi a válaszokat,akkor lehet leszedem 😊))
és a kérdés: mirõl? 2.50-rõl? vagy 5.01-rõl?
Key Of Heaven 3000 Ft
Untold Legends - Brotherhood of the Blade 3000 Ft
Tomb Raider Legend 3000 Ft
Tekken - Dark Resurrection 3000 Ft
Ha mindet elviszed akkor 8000 Ft odaadom.
Átvétel Budapesten.