40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#34854 vagy tud valaki olcsón eladót
kb 2 kellene -
Pitypang18 #34853 ja,ja, ez engem is érdekelne! -
#34852 valaki használ psp-be kingston microsd sdhc class6 16gb-ost+microsd to memorystick átalakítóval együtt? esetleg 8 vagy 4gb-osba?
írás-olvasás mennyi total commanderbe?
valaki írta régebben itt hogy 750ft-ért lehet rendelni kínából ilyen adaptert és 2db-tól ingyen kiszállítják
vagy hol lehetne még olcsón szerezni ilyet? -
butchbean #34851 thx.néztem és már megvannak de gondoltam hátha van még amit nem láttam. -
rnd #34850 Én tudok egyet: www.google.com <<< itt mindent megtalálsz... -
butchbean #34849 sziasztok.nem tud valaki valami jó oldalt ahol psp-hez lehet leszedni csomó érdekes progit,témát,progi stb.Köszi a segítséget. -
First Aye #34848 Ugye nem szúrtad el az üzletet!
Legalább most már nem kell elváltoztatni a hangod telefonbetyárkodáskor! -
#34847 Persze, folyamatosan dolgoznak rajta.
Ma érdeklődött valaki a meghirdetett PSP-m ügyében:
(idézem)
"csááá.....lehet hogy érdekelne a psp....azt akarom kérdezni hogy odaadod e 25-ért ha adok 2pspjátékot(Ridge Racer2,Tekken Dark Reccustion) meg egy Darth Vader hangátalakító sisakot na?"
A dártvéder hangátalakító szupermaszkért mindent! -
#34846 Én nyáron veszek PSP-t addig sok minden változhat...
Én slimet veszek,és most jön be az a dolog hogy nem minden alaplapot lehet flashelni,1x megszűnik a flashelhető gépek gyártása nem?Van rá esély hogy a még nem flashelhető alaplpokat lehet majd?
Bocs a sok warez miatt,de tudnom kell mire költök:D -
#34845 Láttam, köszi, nemsokára elveszek a God Of War rejtelmeiben...ez a játék érdekel most a legjobban. Utána talán LocoRoco, meg még hogy ha tudtok ajánlani valami akciót, írjátok le. Köszi szépen! :] -
#34844 Irigy Kutya! :P
Grat Dienesoft! :)
Írtam neked anno! Azt ha nem tetted volna meg idáig akkor tedd meg! :PKlikk -
#34843 Jó neked -
#34842 Na meglett a PSP! Fehér színű, fat és tökéletesen működik. :]
Most kezdek vele valami játékot (God Of War). -
#34841 Ehh... -
#34840 Ez ütött!
Na sz'al voltam a PeCsában.
Se TFU-t, se NBA-t nem találtam.
De volt Crisis Core. CSak német volt, sz'al hagytam. Helyette vettem egy Naruto Ultimate Ninja Chronicles-t. Jó kis játék. Az eladó csávó megadta a mail címét és szerez nekem TFU-t. Nagyon kicsi volt a kínálat, mert amióta csak flesselhetetlen gépet lehet venni, nagy a kereslet a játékok iránt. -
#34839 én le is estem félseggesre -
#34838 Leestem majdnem a székről!... -
#34837 Átutalta, de ki fog derülni, hogy a számlaszám egy külföldi számlához van kapcsolva és a pénz valójában a szingapúri YTBC bankba érkezett a Star Orion vállalathoz, ami a Hezbollah fedőcége. -
#34836 túl sok filmet néztél :D -
#34835 Nem! Előre megvolt beszélve, hogy a pénzt Kp.ban egy barna papírzacskóban kell egy kuka mellé leraknia! -
#34834 bankszámlára utaltad a manit vagy hogy? -
#34833 szóval már van infó a gyerekről ?:D
-
#34832 Bírd ki azt a 6 napot, addig spórolok a hsz.-ekkel, hogy ne nagyon látszódjon... Inkább ez, mint valami multireg, júj de nem szeretem azokat t_david18/foxconn5/frayd: MEGHALSZ TOLVAJ! -
#34831 már rohadtul irritálnak ezek a jelek :D komolyan,már a STOP tábla helyett is ezt a sárga felkiáltó jelet látom... -
#34830 De most: [még hat nap a sárga felkiáltó jelek eltűnéséig]. -
#34829 Ez az én problámám, hogy hogyan fogom visszaszerezni... Csak figyeljetek oda erre a szarfaszúra ha HardverApró.hu-n vásároltok. -
#34828 Drága volt a tanulópénz. :S -
#34827 egyedül fogod elkapni és kinyirni,vagy a prohardver skacokkal ?:D -
#34826 talán valami profi ip lenyomozós-visszafejtős módszered van és azt feltételezed, hogy az "eladó" semmilyen trükköt nem használt? vagy a magyar rendőrségben bízol ennyire? -
#34825 Na, majd meglátjuk -
#34824 jó, hogy ilyen optimista vagy, de én erre egyáltalán nem vennék mérget. -
#34823 Shotgunnal persze! -
#34822 és hogy kivánod elkapni a gyereket ?:D -
#34821 Okés... tanulságos volt, az biztos. De abból a pénzből még lesz PSP-m. -
#34820 :S:S hát sok sikert, remélem meglesz a lové !
én sosem utalok előre...vagyis pixmanian előre utalok mert ugye ugy van ott,de mindig megjön a csomag.ezért vagyok vaterán,árukereso helyeken,ahol előre kiküldik,aztán adom a lovét. máskor te is igy járj. -
#34819 jah. főleg egy olyan csávónak, aki egy hónapja sem regisztrált még. -
#34818 NA ezért nem utalok én soha előre. -
#34817 Itt történt... kisgyereknek ez az egyik multireges nickje. És velem játszotta el elsőnek az új nevét. A többit már az egész HardverApró ismeri. Beszoptam, de meg lesz a pénz az kurva biztos! Ha megdöglik a gyerek akkor is meg lesz a pénzem. -
#34816 :D!
hülyeséget eltekintve mond el részletesebben,hol mit mikor kitől vettél ? -
#34815 Döncsétekel!