PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-The Godfather
-Need for Speed Carbon Own the city
-Fired up
-Pimp my ride
-Twisted metal: Head on
6500Ft az összes egybe! Pécsen lakom.
Starcraft2 e-mail: [email protected]
a, nagyon
b, mind1
c, minek?
d, felesleges
na?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Köszi a segítséget.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
www.gamepod.hu
18:30 körül nyitok egy SG szobát esge jelszóval, jó?
www.gamepod.hu
www.gamepod.hu
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Attól, hogy NEKED nem tetszik attól még nem szar! A legjobb game online amit PSP-n eddig láttam. Persze az már más kérés, hogy van aki nem bírja tartani a lépést... <#hehe>#hehe>
Killzone - Liberation
SG szoba, password: esgé
Nagy társaságra nem számítok, de hátha... 😊
Remélem hamar elviszik , ennyiért ajándék szerintem <#rolleyes>#rolleyes>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudom , ez nem a vatera , csak elég sürgõs lenne és lehet hogy érdekelne valakit:
5db PSP UMD játék eladó , tokok , könyvek megvannak , egy fekete UMD tokot is adok melléjük!
-The Godfather
-Need for Speed Carbon Own the city
-Fired up
-Pimp my ride
-Twisted metal: Head on
6500Ft az összes egybe! Pécsen lakom.
Ha érdekel valakit pü vagy msn: [email protected]
Szedtem le gba és c64 meg snes emulatort de nem indul el egyik sem, mert azt irja nem indítható el. Ez miért van??
Akkor még egy kérdés. A slim psp-n hogyan lehetne skypolni? Mikrofon ugye nincs benne. Headset gondolom, de hol és mennyibe kerül?
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
SanDisk Memory Stick PRO DUO Ultra II van,csak az a gáz,hogy csak 2 GB,nem 8 😄 nah mind1,1 hetet csak kibirok vele 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
asszem felkészültem az alapokkal,remélem nem lesz semmi gond 😄
mácsak attol félek,hogy a memorikártya nem jön meg keddig,mert ha nincs kártya,akkor hiába van psp :o
legyenmákedd!! <#nyes>#nyes>