PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeBby
5db PSP UMD játék eladó , tokok , könyvek megvannak , egy fekete UMD tokot is adok melléjük!
-The Godfather
-Need for Speed Carbon Own the city
-Fired up
-Pimp my ride
-Twisted metal: Head on

6500Ft az összes egybe! Pécsen lakom.

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Doomista
nekem nem a legfrisebb FW van fent,menyire érdemes felrakni a legfrisebb verziót ?
a, nagyon
b, mind1
c, minek?
d, felesleges

na?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

van egy PSP képernyõjére szabott jpeg képem , hova kell másolni hogy betudjam tenni háttérnek ??? Létrehoztam PICTURES és IMAGE mappákat is de ott sem ismeri fel a gép.

Köszi a segítséget.

Tinman
Eredeti FF VII. Crisi Core (német), perfekt állapotban (egy porszem sincs sehol) eladó. Akit érdekel p.ü. Csere is játszik, de csak perfekt cuccra!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

PoisonChihuahua
Várlak! <#wave><#wave><#integet2><#email>
Rendben, majd megpróbálok felnézni.

www.gamepod.hu

PoisonChihuahua
OK, én mindenestere fönn leszek, Devilhand néven.
18:30 körül nyitok egy SG szobát esge jelszóval, jó?
Ma nem biztos, hogy összejön a dolog de majd megpróbálom, ha úgy alakul szólok.

www.gamepod.hu

PoisonChihuahua
MOST? <#nemtudom>
Én régen eljátszadoztam vele egy darabig, nekem nagyon bejött de már olyan rég játszottam, hogy azt se tudom hogyan kell. Na majd elõszedem és valamikor kipróbálhatjuk.

www.gamepod.hu

PoisonChihuahua
Felteszem máshogy a kérdést:

Ki az akinek megvan a KZ:L és hajlandó is vele multizni?
PoisonChihuahua
"lehet amugy hogy teccene ha jatszanek vele"

Ennyit rólad... -.-
lehetseges bar nem is jatszottam vele nagyon csak feltettem mert azt hittem vmi 3ds lovoldozos 😄 aztan kozbe nagy faszt ien felulnezetes szar 😄 lehet amugy hogy teccene ha jatszanek vele de nem baj xd
Prince of Máté
Semmi sem szar, csak nem neked találták ki.

Én ki is játszottam...
Anubys
Van... Kaptam a géphez, kb. 5 percet játszottam... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

PoisonChihuahua
Van még rajtam kívül valaki akinek megvan a Killzone - Liberation?
PoisonChihuahua
Gyerünk, mondjál másikat. -.-
Attól, hogy NEKED nem tetszik attól még nem szar! A legjobb game online amit PSP-n eddig láttam. Persze az már más kérés, hogy van aki nem bírja tartani a lépést... <#hehe>
szar az a kill zone vmi masik jatek kene 😄
PoisonChihuahua
Ha valakinek van kedve:
Killzone - Liberation
SG szoba, password: esgé
Nagy társaságra nem számítok, de hátha... 😊
XuChi
A slim psp-n hogyan lehetne skypolni? Mikrofon ugye nincs benne. Headset gondolom, de hol és mennyibe kerül?

Igen úgy értettem😊.Megvettem a gémet és nagyon jó!!!!Nekem nagyon bejön, tök jó az irányítása!!Graf se olyan szörnyû, tiszta Keresztapa feeling<#boxer><#gun>

jaszy
Már rég megjelent 😊

NeBby
<#worship>
Remélem hamar elviszik , ennyiért ajándék szerintem <#rolleyes>

BB7
Baráti ajánlat!
NeBby
OFF:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sziasztok!

Tudom , ez nem a vatera , csak elég sürgõs lenne és lehet hogy érdekelne valakit:

5db PSP UMD játék eladó , tokok , könyvek megvannak , egy fekete UMD tokot is adok melléjük!
-The Godfather
-Need for Speed Carbon Own the city
-Fired up
-Pimp my ride
-Twisted metal: Head on

6500Ft az összes egybe! Pécsen lakom.

Ha érdekel valakit pü vagy msn: [email protected]

XuChi
Már megy megoldva. Azért köszönöm.

Milyen mappába tetted, milyen FW-van a gépeden?
XuChi
Nem tudom mennyire tehetem fel ezt a kérdést itt de megkérdem:

Szedtem le gba és c64 meg snes emulatort de nem indul el egyik sem, mert azt irja nem indítható el. Ez miért van??

XuChi
Na b@sza meg ............. <#falbav> ennek akkor sok értelme volt.

Akkor még egy kérdés. A slim psp-n hogyan lehetne skypolni? Mikrofon ugye nincs benne. Headset gondolom, de hol és mennyibe kerül?

van a psp 3000 már kevésbé csinálja viszont helyette csiiikos a kép 😄
XuChi
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem, hogy láttam hogy nemsokára megjelenik kis hazánkban is a psp 3000. Nekem ami miatt megérné a váltást az az, ha az új gépnek a kijelzõje nem csinálná ezt az idegesítõ után húzást (lassú válaszidõ). Errõl van valamai infó?

<#idiota>
BB7
Azaz ugrasz a boltba beszerezni, akartad mondani? Nemde?<#idiota><#ravasz1>
PC-n toltam, ott bejött.Fel is teszem a gépre😊.Köszi

Totis
Egy olyat olvastam, hogy esetleg ezt az elsötétült kijelzõs PSP Slim problémát úgy lehetne megoldani, hogy rákötöm a TV-Out kábelt. Esetleg valaki ki tudja próbálni akinek fennáll hasonló probléma és van TV-Out kábelje?

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

hehe😄
Nekem megvan. Nem Nagy szám, de ha szereted a hasonló játékokat akkor ez is tecceni fog.
Doomista
közben találtam egy megoldást 😄 a fényképezögépembe pont egy ilyen
SanDisk Memory Stick PRO DUO Ultra II van,csak az a gáz,hogy csak 2 GB,nem 8 😄 nah mind1,1 hetet csak kibirok vele 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Engem is nagyon felhúzott a játék!!!Godfathert próbáltátok már PSP-n?😊

TrIp
persze, tudsz, többek között papírnehezéknek jó, vagy ha van eredeti umd-d akkor játszhatsz, csak menteni nem tudsz 😄

Akiknek bricked lett a PSP-je annak a Pandora segíthet...
Totis
Nekem is pont ez van a Slim-el. Én már mindent csináltam vele de nem kapcsolt be csak egyszer. Akkor viszont nem tudtam visszatenni semmit sajnos.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

egyszer én is jártam így, bekapcsolnám a cuccot. zöld led és fekete képernyõ. aztán nem tudom mi történt, kb 100 jára bekapcsolom és bejön, na akkor gyorsan vissza mindent 😄 és lám ok.......
pitsába<#falbav>

brick :S
Doomista
bameg hogy kbsztak ezek velem ! direkt elöre megrendeltem külön a memoriakártyát hozzá,erre most kapom az emailt hogy bocs,de elfogyott rég,pénteken kapnak árut,kövi hétre ittvan...bazd+++++++++ holnap jön a psp,memoriakártya sehol,rhdt jó :@@@@@ amugy attol még tudok csnálni valamit a pspvel,hogy nincs memoriakártya,vagy valami alaptalán van benne vagy ilyesmi ?

bekapcsolom a PSP Slimet , világít a zöld led. de NINCS KÉP , egyszerûen nem reagál semmire a konzol ??? ilyenkor mivan ?

Doomista
keddre megjön a psp slim :]
asszem felkészültem az alapokkal,remélem nem lesz semmi gond 😄
mácsak attol félek,hogy a memorikártya nem jön meg keddig,mert ha nincs kártya,akkor hiába van psp :o
legyenmákedd!! <#nyes>

Sati84
Közben én is megtudtam, hogy nem.
Basszus, most várhatok tovább a PB-mre :-(

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)