PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leírom, hogyan kell:
Letöltöd az 5.00-ás FW-t innét
Ezt átnevezed 500.pbp-re, bemeásolod a következõ könyvtárba:
PSP/GAME/Update/500.pbp
Ezek után letöltöd innét az 5.00 M-33-as CFW-t, ezt is bemásolod ide PSP/GAME/Update.
Bekapcsolod a PSP-t, és a játékoknál elérhetõvé válik a frissítés.
Elindítod, innét már minden egyértelmû.
Ha kész van, törölheted a fájlokat, és felrakhatod az M33-4-es updatet is.
-Néhány újabb játéknál nem mûködött a beállított sebesség, ezek is javítva lettek.
-Újra lehet M33 Updatet használni, a hibás fájl javítva.
Ezen kívül egy új funkció is bekerült az FW-be, a VSH Menüben ezentúl kiválaszthatjuk a "Shutdown" opciót is.
valaki nem tudja honnan tudnék rendelni az internetröl psp matricát
PSN: berghold
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Az "5 ágú"-t azt úgy hívják, hogy komponens, a "3 ágú"-t meg úgy, hogy kompozit és teljesen különbözõ a kettõ!
A kompozit-nál a videojel 1 kábelen (sárga) jön, így a megjelenített kép nem lesz a legszebb.
A komponens esetében a videojel 3 különbozõ kábelen (vörös
Ég és föld a kettõ. Egyébként ha a PSP-hez akarsz ilyen kábelt venni akkor csak a komponens jöhet szóba, ugyanis csak olyan létezik hozzá...
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
lecso... te miért nem olvasod el a Amikre szükséged lehet ?
Empty <= jah
Tartozékok:
Hálózati adapter és töltõ
Akkumulátor
4.01M33 FW, Magyar Nyelvü Menüvel. (Ez azt jelenti, hogy "mindent visz"?)
Valaki mondja már meg!
Köszi!
PSN: berghold
amúgy ha 24 órát töltöd akkor sincs semmi baj, nem kell itt azoknak hinni akik értenek is hozzá, úgyis csak addig töltõdik amíg föltel.
cfw miatt meg ne aggódj, az ugyanolyan mint az ofw csak kicsit másabb, a kettõ közül valamelyik úgyis benne lesz a gépedben ha veszel, emiatt tényleg ne aggódj.
Imádkozzunk, hogy cfw-s gépet kapjon és, hogy a szájába rágják, hogy kell felmásolni a játékokat. Különben lesznek még itt kiakasztó kérdések...<#wilting>#wilting>
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Hát mit mondjak, nem hogy nem jobb a kétszer akkora, de még csak a közelébe sem ér. 1 óra használat után 60%-ra esett, és még a 2 órát sem bírta végül. A régi nyúzott Sony akksim, 3óránál tovább bírta. (Ugyan azokat a filmeket raktam be neki, és otthagytam mindkettõnél)
Nem javasolnám, bár ha téged megnyugtat, megveheted.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Felõlem bemehetsz mondjuk a mûszakira, és megkérdezhetsz 1000 embert, meg fog lepni a válaszuk. Ja és ne a kocsmában, szoliban, piacon, lottózóban kérdezõsködj sztem.
Na én ezzel lezártam a magam részérõl a vitát.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Pl. fiókes/fiókos, villanyes/villanyos, stb stb. De mondj még egy "ellenpéldát" és máris igazad van. Úgy tudom az angol nyelv az ami a kivételekre épít, nem a magyar.
Amúgy nem szeretjük bogarászni a förtelmes helyesírásodat, de sztem te nem is vagy igazi. Te valami kandi-kamera akármi vagy, és teszteled a netezõket, mit szólnak egy ilyen féleszühöz: segítenek-e, vagy kiröhögik. Hát nemtom. 😄
slim 1200
kb ugyanannyit bírja mindkettõ mert a slim takarékosabb...
de ezt elõttem is leírták... elõbb olvass majd kérdezz... szerintem az segítene sokszor.