40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#34894 Hát, nem...de attól függetlenül nem értem, hogy a környezetemben másoknak mindd gyönyörűen fut. -
#34893 Valószínüleg másolt, ott hallottam ilyenről, bár nekem semmi baja nem volt. (PSP-1004) -
#34892 eredeti a játék? -
#34891 Sziasztok!
Miért van az, hogy a God Of War Chains Of Olympus az átvezetőanimációknál állandoan lefagy? A játékból ki lehet lépni a home gombbal, d az átvezetőknél úgy ahogy van, az egész megáll. Nagyon elkesírtő, pedig most vettem pár napja a gépet. Valakinek van ötlete? Köszi szépen a segítséget!!! -
PSPeti #34890 Kössz! -
Verseghy #34889 Majd én!:) Igaza van! -
#34888 Azt nem te fogod eldönteni, de azért köszi... -
PSPeti #34887 Köszi!
PoisonCihuahua: Ha nem tudsz normálisan válaszolni, ne is válaszolj légyszives... -
#34886 Nem, butítható... -
#34885 okosítható -
PSPeti #34884 Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy a PSP 2001, okosítható? -
rnd #34883 Azok a nagyon nyomik akik megveszik a 400 forintos 2 gigás microSD kártyát? kábé ugyanazokról az emberekről van szó akik a hamis pro duo-t veszik és meglepődnek hogy szar... -
#34882 5.02GEN-A a legújabb custom firmware! -
#34881 Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra: microsd
írd be
elég sok hibáról olvastam itt -
rnd #34880 Irreálisan drága... valós értéke kábé 800 forint...
#34877: Olyan memkarit rax bele és úgy formázod ahogy jól esik... -
#34879 ez jonak tűnik microsdhc to sony -
#34878 Metal Gear Solid: Portable Ops jó játék? multiplayer demot néztem és a grafika meg a kezelése korrekt volt nagyon, a story mennyire tartalmas? játékidő mennyi kb? -
#34877 thx
és olyan adapter van amibe sdhc kártyát is bele lehet rakni
és a psp is hibátlanul kezeli a memkerit és leformázni is le lehet benne hogy ne menjen tönkre
és 4 -8 -16gb-os microsd schc class 4-6-ot is kezel? -
#34876 LEGÚJABB CUSTOM FIRMWARE
5.00 M33-4 -
lowdog #34875 lehet az a baj hogy magyar cimet adsz meg ill magyar profilt probalsz regisztralni... nekem UK van. -
Verseghy #34874 Nekem a PSP store nem müxik. Rá megyek, hogy új user beírom, hogy hol lakom meg születtem, aztán kér jelszót és pass-t. Pedig nem adtam meg semmit..:) Miért lehet? -
#34873 Kösz. -
#34872 Már van 5.02GEN-A is......... -
#34871 Gondoltam hogy nem, amiket zárójelbe felsoroltam, azok lennének szerintem a legfontosabbak jelenleg.(nem pedig az hogy, időzítőt raknak a zenelejátszóba..) Eléggé kényelmetlen lekódolni mp4be egy fájl, jobb esetbe is minimum fél óra.
Nekem csak PSPm van szóval akkor az újítások nem érintenek igazán.
Kösz a válaszokat. -
Pitypang18 #34870 Most sem játszik le avit! -
lowdog #34869 a leghasznosabb ujitas hogy van PS store kozvetlenul PSP-rol. (szerintem)
en nagyon utaltam a PC-re kotos megoldast -
#34868 Most vettem észre hogy már kijött az 5.0-ás firmware.
Az én PSPmen még mindig csak 3.99-es verzió van, de ahogy elolvastam a leírást, olyan igazán nagy változtatás nem történt igaz? (gondolok itt az Avi-k lejátszására, vagy a böngésző javítására) -
#34867 -
#34866 -
#34865 great battles of rome. -
#34864 Köszi szépen! Én negyedikén rendeltem HongKong-ból vésztöltőt! [eBay-en!] Még van ideje! :) Remélem megjön! :P -
#34863 Annyit tok hogy a mobilesmania PSP topikjában láttam de hogy ott hol..... -
dzso83 #34862 jól hangzik... erre én is kíváncsi lennék :) -
#34861 Hátha valakit érint, nem túl nagy választék, de legalább van és nem is elrugaszkodott a történet! :)
Fifa08 Platinum 2995.-ért, és a többi...
-
rnd #34860 Maxell 4Gb class6 microSD:
kártyaolvasóval: írás 3,75 Mbyte/s olvasás 15,60 Mbyte/s
pspn keresztül adapterrel: írás 2,25 Mbyte/s olvasás 4,85 Mbyte/sec -
#34859 Nem tudjátok mi annak a játéknak a neve(PSP) ami hasonlóan műxik mind a Rome:Total War(PC),1 képet láttam ról amin sok emberke volt,de nem tom a játék nevét,a képet googleban találtam meg találtam letöltőoldalon is de már elfelejtettem miket írtam be.Sztem staratégia a game és biztos hogy PSP-re való. -
dzso83 #34858 Szia,
DX-ről szoktam: DX
Mindenre ingyenes a szállítás, kisebb cuccoknál sima air mail, nagyobb rendeléseknél tracked air mail és így felfele...
Az idő az elküldéstől számítva kb 1 hét... az elküldés előtti időszak meg attól függ, hogy az adott termékeknél mit írnak... ami raktáron van azt 1-2 napon belül elküldik, ami out of stock és kb 1 hét múlva várják a beszállítójuktól az ugy-e ennyivel több... szóval eléggé kiszámítható a dolog.
Tapasztalat eddig csak pozitív... memóriakártyák terén meg nagyon pozitív :-) Eddig egyetlen egyszer volt egy csúszás, valamit 12.ére vártak a beszállítójuktól és ez csúszott 20-ra, de ez nem rajtuk múlott és egyetlen ilyen eset volt, de akkor a rendelés többi részét elküldték egyből, azt meg majd utána. -
rnd #34857 Hazaérek megmérem... -
#34856 Szia!
Egy gyors kérdés! [Na jó! 2! :P]
Milyen csatornán rendelsz HongKong-ból? [eBay,Weboldal, stb.]
És mennyi idő kb. mire megjön valami? -
dzso83 #34855 én speciel rendszeresen rendelek hongkongból cuccokat, nem csak psp-hez, szóval ezügyben nyugodtan keressetek meg... segítek ha tudok