40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#34936 -
lowdog #34935 szevasz naon jo az olddalad csakk eggy balyom vanhogy nemt alalom magyaritas 3.90-hez fent van rajta? -
#34934 reméltem hogy zene is szóé rajta -
#34933 OMG ez a világ psp-s oldala FAQ, stb. kimásolva, saját hülyeséggel kiegészítve... A "miJen az oldal" szavazásnál "szar" lehetőség még véletlenül sincs, de "kiráJ" az van. A többiről már ne is beszéljünk... -
#34932 LáL! CTRL+C CTRL+V a barátod! XD -
#34931 -
Pitypang18 #34930 Jól néz ki, ügyes vagy!
És tényleg elhiszem, hogy Te csináltad: ,,IrDA nélkül,plusz kapot éleseb kontrasztosab kijelzöt de a felbantása a kijelzö mérete nem változot meg kapot mikrofont álitolag jobban birja az aksija." -
#34928 Meg lett a probléma. Egy úgynevezett "fatmsmod" patchet kellett felraknom, mert az új, 5.0-ás firmware-nak rossz a memória kezelője, vagy valami ilyesmi..a lényeg, hogy be kell másolnom egy fájlt, aztán kicserélte, azóta gyorsabb, kevesebbet töltöget és nem fagy ki! :] -
#34927 Jajj, rég játszottam MOHH-val, most a kezembe vettem és rádöbbentem, hogy elfelejtettem, hogy kell pron játszani. :( -
#34926 Már az ötödik alumínium is... -
#34925 királyosságos, köszi akkor elklezdek hekkelni:D -
#34924 LOL -
F1re #34922 sztem ne akard meg tudni :DD sza linkabb ne hokiz mikozbe a psp a masik kezedbe van -
lowdog #34921 loco roco nagyon jo. nemreg erkezett meg a masodik resz, meg csak beleneztem (elso palya), de lattam beletettek ezt az elbaszott ritmusjatekos rendszert, az ilyenektol a falra tudnek maszni. Secret Agent Clank-et is felbehagytam (pedig Ratchet nagy kedvencem) emiatt... -
lowdog #34920 de.
le lehet tolteni PC-s store klienst. ekkor azon keresztul bejelentkezel, kivalasztod a letolteni kivant tartalmat, USB-n keresztul csatlakoztatod a PC-hez a PSP-t, letolti es elvegzi a megfelelo beallitasokat (licensz stb)
arra vigyazz, hogy ha tobb PSN hozzaferesed van (pl UK vagy USA), egyszerre csak az egyikhez tudod rendelni a PSP-t, tehat ha UK-rol leszedsz valamit, aztan USA-rol, akkor csak az USA-s fog menni, az UK-s nem -
#34919 Kádban én is PsPztem már, csak.. féltem a drágám! Ha kiejtem a kezemből! Vajon túlélné? XD -
#34918 wifi nélkül nem tudok oda konnektálni... ( kérdés ) -
#34917 ennyire psp kockák nem lehettek :D tévedtem...:D -
Jimanszky #34916 Na majd én is kipróbálom egyszer;)) -
lowdog #34915 pataponbol is van demo (NPEG90005), ha jol emlekszem store-rol toltottem le -
F1re #34914 ismeros :D am elmondom geci joh a wc-n pspzni :D meg a furdokádba is -
#34913 Lényegében semmi más nem érdekel rajta mióta megláttam a Loco Rocot:) 4 demot leszedtem belőle, 20szor kitoltam, most a fullra hajtok. Patapon detto, de abból nem találtam demot, csak videók :) -
Jimanszky #34912 Vajon mit csinál ez a gyerek ennyi ideig...szorulása van tán? xD -
#34911 Ezért szoktak őseim csodálkozni, h. 1órát ülök a WC-n! XD -
F1re #34910 nem tom h mire irtad h minden verzio de probald ki masik firmwareel v ha arra irtad akkor meg tolcsed le mashonnan is a jatekot mennie kell annak -
Jimanszky #34909 Hogy tetszik a masina?Bírod mi?WC-n is tolod néha?Úgy az igazi -
Jimanszky #34908 Mi a pörgés gyerekek?Picit nem voltam.Kijött az 5.02 CFW?Fontosabb újítások?Csak annyi, hogy a PS Store-t el lehet érni?.Mondjuk teát nem tud még főzni?Vagy levinni a szemetet -
Pitypang18 #34907 Nálam sem! -
#34906 narutoztam kb 12 orát tegnap ma...párszor kikapcsolt magátol az egész psp...aztán kiderült, hogy a tenyeremmel nyomtam ki,mikor nagyon "ráfogtam" a jobb tenyerem a pspre :D dehát ez van...játék közben nehéz másra figyelni ! -
#34905 Nem értem, nálam SOHA semmilyen fagyás nem fordult elő! -
#34904 eléggé jóféle játék. még régebben nyomtam, valamilyen okból nem értem a végére, de majd egyszer be szeretném fehjezni. a sztori ameddig eljutottam, elég korrektnek tűnt. a multija asszem annyira jó, h versenyeket is rendeztek/(nek?) belőle. -
#34903 nálam ilyen még nem fordult elő.. -
#34902 Ha már a fagyásnál tartunk...nekem mióta az 5.00M33-4 van fent jópárszor lefagyott már az XMB-ben is:S, vagy pl. játékindításnál. Van valakinek hasonló tapasztalata? (hozzáteszem, h egy patch-elt Crisis Core iso van fent, japán hanggal, angol felirattal...lehet ez a gond? Bár az XMB-ben fagyást akkor se értem) -
#34901 nekem a locoroco1 fagy szarrá némelyik pályán, más játék sosem produkált még ilyet:\ -
#34900 Ja és igen, mindenfféle verziót próbáltam már (3 fajtát), mindegyiekt fagyott... a Patapon, Locoroco és EchoChrome tökéletesen fut, egyszer sem fagyott. Nekem tegnap egyszer emgfagyott a Gow...aztán ugyanannála videonál állandoan fagyott...ma továbblépett és a következő videonál fagyott meg..nem értem. -
#34899 Hát a firmware az különbözik de más nem. Nekem 5.0-ás, a barátomé 3.71...nekem PSP-1003-asom van, ez számít valamit? -
#34898 Még azt tudnám hozzátenni segítség képpen:neked is ugyan onnan van-e mint a te "környezetednek"?Mert ez befolyásolhatja!!Esetleg firmware külömbség? -
#34897 Én csak tippelni tudok de ha csak ennél a játéknál áll fenn fagyás csak a játék a hibás. -
#34896 Próbáld meg a No UMD módot Be/Ki állítani. -
bazsi123 #34895 nem lehet, hogy a nem full iso, hanem valami tömörített szutyok? esetleg ilyen-olyan rip? tippelek csak