PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PSP & DS RULEZ!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PSP & DS RULEZ!
PSP & DS RULEZ!
Az kijelzõ minõségében fellehetõ különbségek zavarnak, az hogy egyik sem mondható jónak, van amiben jobb van amiben rosszabb... az olvasottak és a jútúbon látottak alapján
PSP & DS RULEZ!
PSP & DS RULEZ!
PSP & DS RULEZ!
Ez nálam az év kérdése😄.Sorry<#whatever>#whatever>
Illetve a dobozán is rajta van 😊
De ha mikrofont látsz rajta akkor 3000 es😊
Nem tudod mit vettél?

PSP & DS RULEZ!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
FAQt olvasgattam, de java része engem nem érint ami a warez és a gányolás, aztán már azt se tudom melyik a gány és melyik a hivatalos dolog... no mindegy, ez az én bajom😊
Ja és az fw frissítés a nem flashelteknél tehát az OFW-k=ahogy írtad hivatalosak azok úgy mennek hogy letöltöd és feltelepíted!!
Ha esetleg egyéb kérdésed van tudom ajánlani a F.A.Q-t!...
2000 vagy 3000 pro/kontra, ugyebár a kijelzõrõl van szó, mert én a 3000 fele hajlok hiszen az mégis csak újabb meg hát az erõsebb színek, kontraszt nomeg a válaszidõ
Ez az FW frissítések amiket olvasok pl itt ilyen gányolós módszerrel mûködnek? ( ezek hivatalosak? ) vagy letöltöm és felmegy rá hipp hopp ahogy annak lennie kell? a géphez természtesen nem akarok hozzányulni, semmi fless, csip warez vagy aminek hívni lehet.
köszi a válaszokat
azt a bekapcsolást még énse értem,hisz bevan kapcsolva hogy felmásold amit kell,a memoriára
Lehet kérdezek még majd lámaságokat/legalábbis lehet, hogy Nektek azok😊/
és utána felrakod a M33-4-es update fájlát,lefutatod ahogy kell,és kész az is,utána gondolom azse kell már,mivel régebbiekel igyvolt
"Ha kész van, törölheted a fájlokat, és felrakhatod az M33-4-es updatet is." Ezt hogy érted?<#confused>#confused><#worship>#worship>
Szeretném is rögtön flasheltetni(olvastam,hogy 1-2 tipust nem lehet,errõl nem láttam olyat),csak azt nem tudom melyik FW-t érdemes rárakni.Láttam elég sok "veterán" psp tulaj van itt,gondolom tudtok érveket felhozni melyiket rakassam fel rá és miért?(persze magyar menü,skype,messenger kellene rá)
Itthon meg tudom csinálni?Vagy speciális cucc kell hozzá?
2.MARK2 High Speed-es memkariról mi a vélemény?Gyorsabb,mint a sima High Speed-es?
3.Megéri Noname fülest venni hozzá?(mondjuk a Sony-t is hamisítják)
Elõre is köszönöm a válaszokat!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2