PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CaviaR
A nyelvtan tanárodnak is ez szoktad mondani?
Tudod az ilyen hozzáállású emberek szoktak utcára kerülni 30 éves korukra, mert lusták fejlõdni. Te nem akarsz az lenni igaz?
Saját érdeked, senki nem fog kényszeríteni rá, max kirugnak a suliból, akkor meg nem lesz hol embert faragjanak belõled.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

baaka
Mi?😄

Hát ez kemény<#vigyor3>

<#nyes>

Prince of Máté
patkánymérget.

NEOreg3
egyél PSP-t, 100%, hogy nagyon fog fájni tõle a hasad

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

mit tegyek hogy beteg legyek mit egyek igyak?tom nem ide vágo kérdés sory
jolvan tudom hogy nem tok irni hejesen de ezért nem kéne basztatni!!
GP2100
Nyelvtan könyvet vegyél, ne psp-t...<#wow3>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

baaka
Szerintem tök jó a grafika!!Én sokáig zúztam single gamebe de mostanság multizok vele csak az a baj hogy multin tele van sok láma cheater-el és ez elveszi a játékélményt!!!De singlebe nagyon jó pörgõs akciódús!!Nem fogod megbánni hogy vetted az tuti!!!!

csak azért mert fehérvári vagyok és átnyálaztam a szórólapokat+ megnéztem mindent neten, de nem találtam.

Nyilván látta a reklámot.

Ezt honnan veszed?Forrás?

Ripbõl sokféle van, ha magadnak csinálod, akkor szerintem simán lehet umd szintût készíteni. (480 széles kép + jó hangminõség)

PSN: berghold

Komolyan beülnél mellé egy kocsiba? 😄

Doomista
az vagy 500 km nekem...gyere már le értem,és vigyél már ki...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

AKI FEHÉRVÁRIAZ MENYEN BE A TESCOBA 1-ET FIZET 2-ÖT KAP AKCIO VAN ÉS 1000FT TOL 4000FT IG KERÜL A PSP JÁTÉKOK ÉS NEM 50 ÉVES JÁTÉKOKVANNAK!!!!!!!!
Arra vagyok kíváncsi, hogy milyen lehet a képminõsége a ripekhez képest..

Vetem a psp hez a medal of honor heros 2 szerintetek mijen graika stb.Iaz hogy még a magát a gépet jövö héten veszem meg, de mind egy.
Én nem vettem UMD filmet, mert nálunk boltban nem nagyon kapni, ha meg van, akkor vicces az ára, internetrõl rendelgetéssel meg nem fárasztom magam 😄

Viszont ha amerikában élnék biztos vennék 1-2õt az ottani 5-10$os árakon.

vatera.Azért azt megsúgom, hogy kintrõl behozva jóval drágább lenne😉Duplája.
Senki nem vett még UMD filmet?Anno láttam egy Spiderman trailert, majdnem beszangtam, olyan gyönyörû volt😊)

Prince of Máté
Grat!
Honnét sikerült?

Beszereztem egy bontatlan RHCP UMD-t 1800Ft-ért😊
Egészen pontosan ezt.Slane Castle koncert😊

na mindegy, ezen nem veszünk össze😊

CaviaR
Hát nem egészen. 😊
A csíkozódás azért van, mert a psp-1000 és psp-2000 verzióknál progresszív képalkotás használatos, míg a psp-3000-nél ez váltottsoros (ismerõsebb nevén interlaced) letapogatásos képalkotásra cserélték.
A progresszív egy képkockát egy képként jelenít meg, míg az interlaced egyszerre csak a páros aztán a páratlan sorait jeleníti meg.

Ez az ábra leegyszerûsítve megmutatja hogyan mûködik az interlace:

Elõnye, hogy fele sávszélességgel is meg lehet jeleníteni a képet, vagy (mint esetünkben) kétszer annyi információt tartalmazhat a kép. Magyarul kétszer annyi színt tudnak kitenni a kijelzõre.

Hátránya pedig, hogy gyors képváltásoknál már érzékelhetõ lesz a csíkozás, amit az LCD 'lassú' reagálása (szellemkép) fel is erõsít.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Miért hiszi mindenki azt h ez itt vatera vagy aprónet...?
persze semmi gondom vele<#alien>

Eladó egy metálkék és egy aranyszínû elõlap PSP Slim/2000-hez, darabja 1500 Ft + postaköltség. + jár mindegyikhez egy ajándék csavarhúzó a PSP szétszedéséhez. Érdeklõdni PÜ-be lehet.
Kép 1 Kép 2 Kép 3 Kép 4

Elég rossz helyen olvastad, mivel HD-tvre eddig is lehetett kötni, a változás ezen a téren csak ennyi:
"PSP games will now be playable on interlaced (non-progressive scan) televisions via composite video cables."

Doomista
hm thx :] akkor sem venném meg :]

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Vízszintesen, nem függõlegesen vannak a pixelek és ezért csikozódik a 3000-es.
Íme:

Prince of Máté
Ez mind igaz, kivéve az utolsó állítás, mert az nem indok a csíkozódásra.
Ha minden PSP-t betört képernyõvel árulnának, akkor elhinnéd, hogy ez a technológia mellékhatása? 😊
Ugyan már, a Sony nem talált jobb választ rá.

Istencsászár
Mikrofon került bele + lehetõség arra hogy hdtévére kirakd a képet komponenesel de a lényegi része a kijelzõ fejlesztése, válaszidõ drasztikus csökkentése illetve a kontraszt fényerõ és színek sokkal teltebbek, szebbek valamint a tükrözõdésen is javítottak, leglábbis ezeket olvastam, és egyetlen hibája van ez a csíkozodás, de erre meg azt olvastam asszem a Sonytól hogy ennek az teknológiának ami a kijelzõben van ez a határa és ez egy vele járó mellékhatás.

Mondom ezeket csak olvastam😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Doomista
de akkor nem értem,hogy miért adták ki a psp 3000-t,ha nem jobb több dologban,mint a 2000....mértnem ugy csinálták meg,hogy akkor mindenben jobb legyen...nem értem,magyarázza el valaki nekem !

Találtál egy 10 hónapos képet... Grat 😄

SE tényleg csinált hasonló telefont, de ha jól emlékszem nem így néz ki.
Ja nem!!!Tényleg ilyen lesz!

psp2 jön XD ez má jobb!sztem szerintetek?

inen is fel lehet ismerni a 3000 ezreset!
ijen fedél kéne a 2000 ezresre szerintetek megolthato?
Az alsó.

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

butyokanime
Alsó 😊

PSP & DS RULEZ!

Középsõ😄D
Természetesen a lenti a 3000-es😊Azon vékonyabb a csík.
First Aye:<#eljen><#taps><#love12>

A google a barátod, a wiki meg a barátnõd!
Bocs az off-ért!

na vajon mejik a 3000-es?
a gogle jo!
a google a barátod!
<#wow1><#guluszem1><#fejvakaras>.Grat a PSP-3000 fejlesztõinek.Nagy taps!!<#taps><#levele>
bazz és ez milyen jól nézhet ki filmeknél<#zavart1><#vigyor3>

Istencsászár
Képekre sose adok, mert lehet azt mondom hogy szar amikor mozgásban hanyatt esek tõle olyan jó.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

butyokanime
Engem se...<#wilting> Akkor ezt kiveséztük asszem' <#nevetes1>

PSP & DS RULEZ!

Zsííír!!!😊.Sztem 2000-es lesz belõle<#nyes>

Á mindegy, nem érdekel...<#wow3>

Prince of Máté
Ezt azért ki kéne próbálni milyen mozgás közben, de képen télleg élvezhetetlen: