40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#34977 99% hogy hamis...
Ezen a linken olvasd el mikről beszélek.
Mindezektől függetlenül valszeg működni fog rajta minden, viszont ezen az áron vannak jobb megoldások is. -
rnd #34976 De ugye nem fogsz meglepődni ha a PSPdben a "magic gate" unknown lesz? (gyk. hamis) -
#34975 Ne haragudj -
#34974 Ez csak egy demo...
Az meg nem érdekel, hogy még csak az előrendelőknek érhető el hivatalosan. -
lowdog #34973 demó letöltés valóban szigorúan büntetendő -
#34972 Warez? Szerencséd van -
#34971 Fent van torrenten is, remélem, hogy nem fake. Valaki esetleg próbálta már? -
Bala Jr #34970 http://www.vatera.hu/ultra_high_speed_8gb_sony_memory_stick_duo_mark2_117847894.html ezen a címen láttam -
guppy #34969 Attól h nem ugyan akkora még u olyan gyors mint u az a típus -
#34968 És a neten hol láttad? -
Bala Jr #34967 hát neten láttam csak az a kérdés hogy van e olyan gyors mint a 4gbos high speedes vagy ez lassabb? mer akkor inkább a 4gbosat veszem. amúgy köszi -
rnd #34966 A Mark2 jelölés egy minimum írási sebességet garantál, de a kínai nyomdában ugyanúgy rá tudják nyomtatni bármire...
Szóval attól függ hogy hol láttad, lehet bóvli működésképtelen vacak is... -
Bala Jr #34965 Sziasztok azt szeretném megkérdezni, hogy új memory sticket akarok venni a pspmbe és láttam ilyet hogy 8Gb-os és hogy ultra speed-es az van rajta hogy mark2 az mit jelent? ez már egy újabb széria és tényleg olyan mint a high speedes? vagy csak kamu az egész és simán 8Gb-os? -
#34964 Resistance: Retribution demó elvileg elérhető előrendelőknek -
lowdog #34963 "eddig tökéletesen működött - most már semmire sem használható"
a kettő között mi történt? -
#34962 Én is erre gondoltam! -
#34961 célszerű lett volna ha el se mondod!!! -
Jimanszky #34960 Ajjjajj mi lesz itt!!! -
Pitypang18 #34959 Tegyél rá egy újabb FW-t! -
#34958 Átolvastam az egész rohadt FAQ-t, már tisztában vagyok minden olyan marhasággal, amelyekkel bekezdéseket foglalkoznak, mégsem fog senkit sem érdekelni. VISZONT! Van a PSP-men egy 3.40 OE-A FW, ami eddig tökéletesen működött - most már semmire sem használható, sőt, a recovery menüt sem lehet behozni, se a "nyomd az R-t", se a külön leszedett indítóprogrammal. Na, ilyenkor mi a fenét lehet csinálni? -
#34957 Már értem, köszi. :) -
lowdog #34956 loco roco-rol is ha mar igy belejottem :)
ez a bunos resz:
-
lowdog #34955 arra gondoltam amikor a zene utemere kell gombokat nyomogatni, tehat pl:
- locoroco 2-ben a hangjegyeket kell "eltalalni" mikor a kis gombocok osszeallnak enekelni
- secret agent clank-ban ezek a reszek:
a patapon valamiert tetszik, szerintem azert mert nem egy elore meghatarozott "palyan" kell vegigmenni, vagyis a kepernyon megjeleno utasitasok szerint reflexbol nyomogatni, hanem ugy kombinalod a dalokat, ahogy akarod. -
#34954 Na, ez már konkrétabb. :D
Olyan pl, hogy van egy kör és sorban jönnek a gombok jelei és amelyik a körbe és, azt kell jól időzítve megnyomni?
Mert én abban nagyon profi vagyok. :D -
#34953 adott időpontban adott ütemre kell gombokat nyomgatni -
#34952 Nem értem, de oké. xD -
#34951 Amikor ritmusra mozognak előre felé a pataponok a játékban,megy a basszuss a háttérben és neked ahhoz kell igazítani a ritmust,hát nekem nem nagyon jön be ^^' -
#34950 Ritmusjáték? Az milyen? -
lowdog #34949 örülök hogy bejött :)
nekem a ritmusjáték a halálom, biztos mert béna vagyok benne :) de akárhol feltűnik, onnan menekülök -> kivéve a patapont, abba rengeteg órát beletoltam, és tényleg marhajó! -
#34948 re... -.-" -
#34947 Nem tudom milyen a full Roco Loco, csak 6 féle demóval játszok egyelőre, de tegnap sikerült leszedni a 2. rész demóját ( köszi a tippet a pc storehoz:) ) és szinte ugyan az, szvsz ami benne van ütemjáték nem ront az eddigi élményen, még jópofa is lehet.
Patapon zseniális cucc, nagyon bejött.
Flatoutot néztem még és hihetetlen hogy szinte megegyezik a nagykonzolos, pécés verzával persze grafban gyengébb, de így is rettentő szép, meglepetés volt h ennyire igényes:) -
#34946 Köszi.
Bakker, csak most egyikőtök hsze után vettem észre, h booklineon vannak psp gamék!
A k*rva életbe, vettem mást 7k-ért és most a maradék, mangára szánt pénzemet költhetem NBA-re. -
Verseghy #34945 pm -
Verseghy #34944 Amíg én látok olyan hozzászólást tőled, amiben van helyesírási hiba kitörlöm. Ez már tényleg nem vicces... -
#34943 Mi az oldala címe? -
#34941 Jáj! 1hétig itt hagysz minket Lecso-val? Neeeee! :S -
Verseghy #34940 1 hétig nem leszek..:( -
dzso83 #34939 tökéletesen hozta az általa elvárt szintet...
már csak egy hatalmas ikont kellene beszúrni oda: "adomanoz az oldal keszitolyenk hejesras könvt" :-)) -
lowdog #34938 ne szivasatok tellyesen komojan kereztem
amugy szavaztam is az oldalon, termeszetesen "kiraJ" minositest erdemel :)
nemi kihagyas utan elovettem ujra a killzone-t, nyomja meg valaki online mostanaban? -
#34937 neeee
lecso feltörte lowdog profilját!