PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudod az ilyen hozzáállású emberek szoktak utcára kerülni 30 éves korukra, mert lusták fejlõdni. Te nem akarsz az lenni igaz?
Saját érdeked, senki nem fog kényszeríteni rá, max kirugnak a suliból, akkor meg nem lesz hol embert faragjanak belõled.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
PSN: berghold
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Viszont ha amerikában élnék biztos vennék 1-2õt az ottani 5-10$os árakon.
Senki nem vett még UMD filmet?Anno láttam egy Spiderman trailert, majdnem beszangtam, olyan gyönyörû volt😊)
Egészen pontosan ezt.Slane Castle koncert😊
A csíkozódás azért van, mert a psp-1000 és psp-2000 verzióknál progresszív képalkotás használatos, míg a psp-3000-nél ez váltottsoros (ismerõsebb nevén interlaced) letapogatásos képalkotásra cserélték.
A progresszív egy képkockát egy képként jelenít meg, míg az interlaced egyszerre csak a páros aztán a páratlan sorait jeleníti meg.
Ez az ábra leegyszerûsítve megmutatja hogyan mûködik az interlace:
Elõnye, hogy fele sávszélességgel is meg lehet jeleníteni a képet, vagy (mint esetünkben) kétszer annyi információt tartalmazhat a kép. Magyarul kétszer annyi színt tudnak kitenni a kijelzõre.
Hátránya pedig, hogy gyors képváltásoknál már érzékelhetõ lesz a csíkozás, amit az LCD 'lassú' reagálása (szellemkép) fel is erõsít.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
persze semmi gondom vele<#alien>#alien>
"PSP games will now be playable on interlaced (non-progressive scan) televisions via composite video cables."
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Íme:

Ha minden PSP-t betört képernyõvel árulnának, akkor elhinnéd, hogy ez a technológia mellékhatása? 😊
Ugyan már, a Sony nem talált jobb választ rá.
Mondom ezeket csak olvastam😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ja nem!!!Tényleg ilyen lesz!
psp2 jön XD ez má jobb!sztem szerintetek?
inen is fel lehet ismerni a 3000 ezreset!
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Természetesen a lenti a 3000-es😊Azon vékonyabb a csík.
First Aye:<#eljen>#eljen><#taps>#taps><#love12>#love12>
Bocs az off-ért!
na vajon mejik a 3000-es?
a google a barátod!
bazz és ez milyen jól nézhet ki filmeknél<#zavart1>#zavart1><#vigyor3>#vigyor3>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PSP & DS RULEZ!