PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GP2100
OMFG! Belõled már azt is kinézem, hogy a psp dobozának kibontásához is segítséget kell kérned. <#taps>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

nem hinném, inkább tovább kéne bírja, ha nem a PSP saját képernyõje megy (ez kikapcsolható ha tv-outot használsz?), hanem a tévé, lévén a képernyõ eszi a legtöbbet...

nem tom de most jöttem rá XD a TV konektorol megy nem a PSP aksijára van kötve lol.
mibõl gondolod?

ha a psp-ét rá kötöd a TV-re akor az aksija 5 perc alat lemerül nem?
nos, az hogy jobb lett a szarnál, még nem feltétlenül jelenti hogy elég jó 😊)))

Jól van bocsánat csak most veszem meg életem elsö PSP-ét. asszt remélem lesz még amire megyek venni meg hogy tökéletes legyen mert fehérvári vagyok és asszem itt nincs PSP szerviz:-(
Nagyobb felbontású, azaz... <#wow1>

Hogy kicsitt "onabb" is legyek... FF7:CC nálam kicsit kimaradt, vagyis játszottam 20 percet, amikor megjelent, azóta nem nyúltam hozzá mostanáig 😄
Tényleg nem rossz játék, nagyon az elején vagyok, de lehet majd végigviszem, úgysem jelenik meg semmi mostanában... 😄

PSN: berghold

Talán<#nyes>
De ne bántsuk a helyesírása miatt.Viszont az tényleg idegesítõ, hogy állandóan furákat kérdez.Nem szemétkedésbõl, de Google a világ legnagyobb találmánya!!Azért találták ki, hogy használjuk<#wink>

azt amit én nem majdnem? 😊

hirtelen azt hittem, hogy volt közben valami gyorstalpaló helyesírás tanfolyam, de közben rájöttem, hogy bemásoltad 😊

amúgy a kérdésre normálisan válaszoltak... elõször... ha pár nap múlva ugyanazt kérdezed újra, akkor ne várd, hogy újra türelmesen válaszoljanak... szerintem.

Nem szeretnék gonoszkodni, de erre a hsz-re majdnem kérdeztem valamit<#rolleyes>

kérdeztem valamit normálisan mértnem lehet normálisn válaszolni nem paraszt modra tisztelet a kivétel.

A megújult kijelzõ jobb minõségû, nagyobb felbontású képet jelenít meg a bejelentés szerint, így nem véletlenül kapott szárnyra az a pletyka, miszerint ez a kézikonzol akkumulátorára nem lesz túl jó hatással: konkrétan az új PSP rövidebb ideig bírná majd, mint elõdei. Nos a hivatalos kommentár szerint aggodalomra semmi ok, ugyanis a tervezõ mérnökök igyekeztek úgy kialakítani a gépet, hogy a többet zabáló kijelzõ mellett redukálják a rendszer többi részének energiaéhségét, így különösebb változás nem várható ilyen téren.

megelõztél<#schmoll2>

fekete

meg egy zongorát<#gonosz1> h ne csak szimplán felekte legyen

Prince of Máté
Enyémhez zongora is járt, hogy tudjam milyen színûre fessem.<#vigyor3>

Anubys
Garancialevelet és ecsetet meg Piano Black színû festéket, mivel alapból az összes PSP szürke.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Prince of Máté
D-pad sokkal jobb lett, kijjebb vannak gombok, így könnyebb nyomni is õket, a kocka gomb már nem olyan mint a fatnél, itt nem cseszõdik el.
Ne hallgass egy laikusra.

Mia f@s*nak kérdezel meg mindent 1000000x ????????
Már régebben megkérdezted, válaszoltak is rá. CSAK VISSZA KÉNE OLVASNI!!!!
sajnálattal hallom hogy ezek szerint a gombok nem sokat javulnak

nekem még mindig a fat van, a gombok azok is kritikán aluliak (L-R, d-pad, négyzet a legrosszabbak)

csak én látom úgy hogy nem javul a PSP az újabb verziókkal?

Istencsászár
egy aksit meg egy dobozt...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lehet de csak utazómagasságban.

Hülye kérdés de lehet repülõn psp-t használni?
PSP Slim Piano Black base pack mit adnak hozzá ujj onan?
PSP Slim Piano Black mit adnak hozzá?
jó játszást a psp-en!
Használd egészséggel!!!
#33702-re valaki valamit?<#sir>

Istencsászár
<#wave> elsõ benyomás jó volt, grafika tetszik és ez a lényeg, fantasztikus kis szerkezet. Sajnos ment is vissza 10 perc után a dobozba mert karácsonyra lesz, addig nem is akarok vele foglalkozni, mert hol marad a meglepetés és a felfedezés élvezete szenteste a fa alatt?😊

@Hut, Xbox 360 kontrolleréhez tudom hasonlítani és ahhoz képest, jobban kiállnak, lötyögnek, jobban kattog, és roszabb a "fogása" a felsõ két gomb pedig kritikán aluli ( R-L ).

A dpad nagyon jó és az analóg is jópofa, nem tudtam elképzelni hogy mûködhet ezen a gépen, de 1 sec alatt magamévá tettem és tökéletesen tudom használni, kényelmes jópofa megoldás.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kisgabo
a fat tökkéletes, minden ami utánavan.... kilopták belõle az anyagot. <#duhos2>

miért gagyi a gombja?
Üdv a klubban<#eljen><#wave>
Apropó!!Érdekelne valakit egy Madden NFL 09 játék?Nem dobozos, kartonpapír a tokja, Bundle-ban volt.Ár megegyezés szerint!Bocs a minimális offért!!

Megjött az állványom, de sajna csak FAT-hez jó😞.Bele tudom rakni meg minden, csak nem tölti bacca meg:@.Valami ötlet?:S

baaka
mindenre azért nem lehet tökéletes........(gombokra értve) <#vigyor>

Istencsászár
Megvettem. PSP-3004 PB. Minimális válaszidõ, szép telt színek és kontraszt + világítás. Csíkozást én még nem láttam eddig a God of Warozás közben ( pedig ez pörgõs mozog össze vissza a kamera ), lehet van de valami rettentõ minimális, szóval semmi gond nincs a kijelzõvel maximálisan megvagyok vele elégedve, nem úgy mint a gombokkal, ami förtelmesen gagyik, ez lenne Sony minõség?😊 no mind1.

Ki maradt 1 betû, ezt kell felfújni?!
és meiket érdemesebb megvenni a slimet vagy a 3000-t?
Szívesen!
Ha kell még valami infó,keress nyugodtan privátban.

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

nagyon kösz
Nos mivel más nem válaszol,én meg marhára ráérek:
Olyan ps1-2 közötti "valamire" gondolj,néha meglepetésekkel.
Munkahelyre,utazásra,kispénzûekenek(lenézés nélkül)kiváló!
Én egy jó fél éve birtoklok egy fat-et,25k-ért vettem,egy percre sem bántam meg hogy megvettem.Stabil,megbízható,nagyon jó az anyagminõsége.
A slim vékonyabb "cool"-abb,de picit silányabb.A 3000-es sorozatnak meg a kijelzõjével vannak gondok...állítólag.
Hát nagy vonalakban ennyi.

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

hello

Érdemes psp-t venni szóval jó a grafikája élvezhetõ?
5c0rp330n
lecso az egyik véglet, de mondjuk ez már inkább a másik véglet, egy betü simán kis is maradhatott, nem errõl kéne szólnia ennek a tápignak..

fejleszd
Doomista
fejlesszd ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

😛
BTW tényleg érdekes hozzáállás, hogy olvashatatlan szövegeket ír, amit ha nagy nehezen meg is fejtesz, semmi értelmeset nem találsz. 😄
Mindezt azzal a szöveggel, hogy nem tudok írni és nem is akarok megtanulni. 😛

PSN: berghold

Hány éves vagy ember?
Szerintem fejlezd magad úgy, hogy amit a szövegben aláhúz pirosan a gép, azt próbáld kijavítani!
nekünk nincs magyar oránk mert szakmán vagyok!csak szakmai meg gyakszivan
Oké, rájöttem.Recovery-ben átt kell állítani free UMD region-t😊

Most nézem, hogy az RHCP UMD-n amit rendeltem, nincs 1-es régió, csak 2, 3, 4, 5.Most akkor az USA-s gépem nem fogja lejátszani?😞

baaka
Én töröltem!

Amit töröltél.Nem mondok semmit inkább tolom a Godfathert<#gun><#vigyor3>