PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Hogy kicsitt "onabb" is legyek... FF7:CC nálam kicsit kimaradt, vagyis játszottam 20 percet, amikor megjelent, azóta nem nyúltam hozzá mostanáig 😄
Tényleg nem rossz játék, nagyon az elején vagyok, de lehet majd végigviszem, úgysem jelenik meg semmi mostanában... 😄
PSN: berghold
De ne bántsuk a helyesírása miatt.Viszont az tényleg idegesítõ, hogy állandóan furákat kérdez.Nem szemétkedésbõl, de Google a világ legnagyobb találmánya!!Azért találták ki, hogy használjuk<#wink>#wink>
amúgy a kérdésre normálisan válaszoltak... elõször... ha pár nap múlva ugyanazt kérdezed újra, akkor ne várd, hogy újra türelmesen válaszoljanak... szerintem.
A megújult kijelzõ jobb minõségû, nagyobb felbontású képet jelenít meg a bejelentés szerint, így nem véletlenül kapott szárnyra az a pletyka, miszerint ez a kézikonzol akkumulátorára nem lesz túl jó hatással: konkrétan az új PSP rövidebb ideig bírná majd, mint elõdei. Nos a hivatalos kommentár szerint aggodalomra semmi ok, ugyanis a tervezõ mérnökök igyekeztek úgy kialakítani a gépet, hogy a többet zabáló kijelzõ mellett redukálják a rendszer többi részének energiaéhségét, így különösebb változás nem várható ilyen téren.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Ne hallgass egy laikusra.
Már régebben megkérdezted, válaszoltak is rá. CSAK VISSZA KÉNE OLVASNI!!!!
nekem még mindig a fat van, a gombok azok is kritikán aluliak (L-R, d-pad, négyzet a legrosszabbak)
csak én látom úgy hogy nem javul a PSP az újabb verziókkal?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PSP Slim Piano Black base pack mit adnak hozzá ujj onan?
#33702-re valaki valamit?<#sir>#sir>
@Hut, Xbox 360 kontrolleréhez tudom hasonlítani és ahhoz képest, jobban kiállnak, lötyögnek, jobban kattog, és roszabb a "fogása" a felsõ két gomb pedig kritikán aluli ( R-L ).
A dpad nagyon jó és az analóg is jópofa, nem tudtam elképzelni hogy mûködhet ezen a gépen, de 1 sec alatt magamévá tettem és tökéletesen tudom használni, kényelmes jópofa megoldás.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Apropó!!Érdekelne valakit egy Madden NFL 09 játék?Nem dobozos, kartonpapír a tokja, Bundle-ban volt.Ár megegyezés szerint!Bocs a minimális offért!!
Megjött az állványom, de sajna csak FAT-hez jó😞.Bele tudom rakni meg minden, csak nem tölti bacca meg:@.Valami ötlet?:S
Ha kell még valami infó,keress nyugodtan privátban.
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Olyan ps1-2 közötti "valamire" gondolj,néha meglepetésekkel.
Munkahelyre,utazásra,kispénzûekenek(lenézés nélkül)kiváló!
Én egy jó fél éve birtoklok egy fat-et,25k-ért vettem,egy percre sem bántam meg hogy megvettem.Stabil,megbízható,nagyon jó az anyagminõsége.
A slim vékonyabb "cool"-abb,de picit silányabb.A 3000-es sorozatnak meg a kijelzõjével vannak gondok...állítólag.
Hát nagy vonalakban ennyi.
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Érdemes psp-t venni szóval jó a grafikája élvezhetõ?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
😛
BTW tényleg érdekes hozzáállás, hogy olvashatatlan szövegeket ír, amit ha nagy nehezen meg is fejtesz, semmi értelmeset nem találsz. 😄
Mindezt azzal a szöveggel, hogy nem tudok írni és nem is akarok megtanulni. 😛
PSN: berghold
Szerintem fejlezd magad úgy, hogy amit a szövegben aláhúz pirosan a gép, azt próbáld kijavítani!