40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
toza #35017 koszi
-
First Aye #35016 Szerintem ne vitázzatok! Én majd veszek 15$-ért egy nem eredeti 18gb-os memkarit. aztán majd beszámolok milyen! -
#35015 1. Igen! Az állapotjelző narancssárgán világít!
2. Nem! Azt hiszem nem fog sikerülni! De nem 100%! -
toza #35014 ha halott az elem,es radugom aramra akkor kene vilagitania barminek is? es ha kiveszem elemet ugy kapcsolnam be az sikerul?!koszonom a gyors valaszt!
-
#35013 Nem, nem magamból. De 10 év? Szeretnék annyit élni még...
Mivel én közvetlen kapcsolatba vagyok az importőrökkel nálam más a szitu!
De hálaistennek kártyával eddig még nem volt gond!
-
#35012 Ne éljetek vissza azzal, h. nincs itt Verseghy! -
lowdog #35011 te jöttél az örök-garanciáddal, mintha különleges lennél...
"A bolt se lesz meg akkorra, a fejedre is tojni fognak."
gondoltam hogy magadból hogy indultál ki -
#35010 Tudom, el kell küldened a gyártónak, vagy forgalmazónak.
-
#35009 Nem kellene személyeskedni szépecsém
Nálunk nem is veszel.... -
rnd #35008 A gyári garanciát nem csak a boltban lehet érvényesíteni... -
#35007 Nem tudjátok hol lehetne psp-slim géphez handgrip-et venni Magyarországon,?
Ugyanis nagyon megfájdul tőle a kezem annyira nincs rajta fogás. -
lowdog #35006 "Parasztbutítás az 5 vagy 10 év gari! A bolt se lesz meg akkorra, a fejedre is tojni fognak ."
hát igen sajnos nem az országós hírű mkonzolnál vettem, már szóltak is hogy holnapután tönkremennek.
"Arra céloztam hogy féláron sem biztos hogy tuti trágya minőségű."
biztos az, de ha szerencséd van nem romlik el
"Az én kártyámra korlátlan a garancia ...... hogy miért? Azt nem mondom el :)"
persze, amúgy nekem meg három anyám van, és az egyik pont memóriakártyákat szarik ha esik a hó úgyhogy gyakorlatilag az enyémre is korlátlan (csak hóesést kell szimulálni ha elromlik ennyi) -
#35005 Parasztbutítás az 5 vagy 10 év gari! A bolt se lesz meg akkorra, a fejedre is tojni fognak . Arról nem is beszélve hogy ára egy doboz gyufát fog érni addigra.
Arra céloztam hogy féláron sem biztos hogy tuti trágya minőségű.
Az én kártyámra korlátlan a garancia ...... hogy miért? Azt nem mondom el :)
-
lowdog #35004 tisztázzunk egy félreértést: én nem akarok senkit meggyőzni, csak leírtam, hogy én miért adok (adtam) ki többet egy memóriakártyáért (mivel ez elhangzott mint kérdés, persze cinikusan kb "ki az a hülye aki 2x annyiért vesz kártyát")
szerintem ezek teljesen korrekt érvek (minőség, garancia, biztonság stb). akinek ez nem kell, vagy megelégszik a silányabbal, amivel amúgy lehet hogy sose lesz baja, hajrá... -
#35003 10 év gari? lol...
Ha 2év műlva még használni fogod bármire is azt a kártyát, akkor azt mondom h sokáig bírtad. A tárhelykapacitás olyan mértékben nő, hogy mire elromolhat egy 20.000Ft-os kari, már annyit sem ér mint egy doboz cigi. Ezzel az erővel 100évet is adhatnának, csak nem bírnák ki röhögés nélkül. :D
Amúgy nekem is van egy eredeti sandisk kártyám, asszem 8 éves körül lehet. Jó áron, Tizenvalahányezer forintért vettem anno, és adtak hozzá vagy 10év garit, mondtam jaj de jó akkor nyúzhatom. 16 MB.. Ha visszavinném holnap gariba, szted milyen fejet vágnának? -
dzso83 #35002 ez egy olyan téma, amivel kapcsolatban mindenkinek megvan az elképzelése és boldogan él vele... szóval szerintem fölösleges itt egymást győzködni (lowdog ne vedd magadra, mindenkire vonatkozóan értem, csak te voltál az utolsó hozzászóló, így erre reagálva írtam)
amúgy ha feltételezzük, hogy 5 év múlva elromlik mindkettő, így adatvesztés így is úgy is van, csak egyikre van gari, a másikra nincs, anyagilag még akkor is a kínai jön ki jobban :P
pl az eredeti gigamegaultrapro 10 év garival ha 10 pénz, a jó kis kínai akkor nem több 5nél... 5 év múlva befosnak, ugyanaz a cucc már csak ötödébe fog kerülni a jelenlegi fejlődés mellett... így a garisra jön egy új helyette, ami már csak 2 pénzbe kerülne, a kínai helyett meg lehet venni újat 1 pénzért... asszem nyílvánvaló hogy mi a helyzet... és akkor még a pénz jelen és jövőértékét nem kavartam bele... jah és sok értelme folytatni még 5 évvel nincs, mert akkorra már ki is vonják gyártásból azt a kártyát valószínűleg mert olyan picinek számít majd.
(ha úgy számolgatnánk, hogy a kínai feleannyi idő alatt megy tönkre még úgy is hasonló az eredmény)
na mindegy... az első mondatom továbbra is áll, ez csak egy kis anyagi háttérszámolás volt :-) -
lowdog #35001 kösz a reprezentatív statisztikát, ezzel most mit akartál mondani/bizonyítani?
Amíg van olyan hogy memóriakártya tönkremehet/megy, és egy hamis nagyobb eséllyel megy tönkre, addig ÉN maradok a minőségi Sandisk-nél, ultra/extrém stb változatoknál
ez a válasz a kérdésedre, hogy "minek". Sőt, ha _esetleg_ 5 év múlva mindkettőnk memóriakártyája tönkremegy, én akkoris kapok helyette másikat a Sandisk-től (10 ÉV garanciát mernek rá vállalni - tiedre mennyi van?), te esetleg akkor vehetsz másikat... -
#35000 igen -
F1re #34999 Kicsit levok maradva vki meg mondana van e mar vmi frissites v akarmi amivel jol lehet netezni ? ill az 5.00al mar joh a böngészöö ? -
#34998 1 éve megy napi használatban egy "dzsunka kínai gagyi".
Nem fagy, nem szaggat, és nem tűnt el eddig róla semmi! Sőtt nem is lassabb mint az eredeti, ugyanis van azis. -
#34997 Sziasztok!
Az új psp-k még mindig flashelhetetlenek ? -
guppy #34996 Lehet megnit akarsz majd vele játszani... -
First Aye #34995 Nekem nem szagatt pedig nem eredeti! Ja és ha egy játékot letörlök akkor minek a mentések? -
lowdog #34994 ha már megkérdezted költőien hogy minek:
ÉN személy szerint inkább egy sandisk ultra 2-esre bízom a 3 évnyi psp mentésemet/adatomat mint valami dzsunka kínai gagyira, ami ráadásul lassabb is...
aki ezen spórol az megérdemli ha elvesznek az adatai vagy szaggat a "backup", csak aztán ne sírjon a szája -
#34993 Ha egyszer rendesen megy mi a gond vele? Dupla áron lehet venni eredetit......és? Minek? -
First Aye #34992 Engem mondjuk átbasztak, mert hülye voltam! -
#34991 Nem is te lennél kisgabo, ha nem szúrtál be volna erre valamit -
dzso83 #34990 végülis teljesen jó működő kártya harmadáron...
IIIGEEEN, mert megérdemeljük!!!! :-) -
#34989 hamis kari..... meg is érdemlitek. -
First Aye #34988 Köszi! -
#34987 16 gigásat akarok !!
legyen már jó áron =( -
#34986 Nah,én is kinyomtam a Resistance demoját,naon faja kis game lex,már nagyon várom a teljes verziót!^_^
-
#34985 Postán küldik, és ami a legjobb, h. INGYEN! :) -
First Aye #34984 Elmondod, h innen hogyan kell rendelni?
Postán küldik ki? -
First Aye #34983 Nagyon szépen köszönöm! Tudom nem nekem linkelted, de azért köszi!
Rájöttem, h nem eredeti a memkarim, a rohadt köcsög átvágott! Fél évig abba a hitben éltem h eredeti! Pont most akartam eladni, olyan áron mint egy eredeti használtat! Legalább így nem vágtam át senkit hála neked!
És arra is rájöttem, h ismét sem erdetit fogok venni, mert ezen se fagynak a játékok! -
#34982 "Mindezektől függetlenül valszeg működni fog rajta minden, viszont ezen az áron vannak jobb megoldások is."
Nos a már mindenki által ismert helyrőlsokkal olcsóbban tudsz rendelni hamis karit, csak éppen olcsóbban hozzájutsz, mint ha itthon vennéd...
Nekem egy ilyen kártyám is vanaz eredeti SONY 2 Gb. mellett, de észre nem venni a különbséget, zene, film, játékdemó tökéletesen fut rajta.
Plusz még ott van a microSD az átalakítós megoldással is...
Nem azt írtam, hogy ne vegyétek meg itthon, csak éppen nem hiszem hogy bárki is a saját pénztárcájának az ellensége. Ráadásul az itthoni netes piactér prominens eladói is vajon honnan rendelik meg az általuk eredetinek kikiáltott cuccokat? Persze ha lenne Magyarországon gyártott memóriakártya, akár még dupla árat is áldoznék rá, de így nem fogok :-)
És GP2100 -nak is igazat adok, nem kell ultramegagyors kártyákat PSP-be venni, mert úgysem használja ki a kicsike :-)
Uff. -
#34981 OMG van demóóó????? neeed!!!! :D:D:D -
#34980 Na végigtoltam a Resistance demo-t, jó kis shooter lesz ez. Kár, hogy csak márciusban jön ki a teljes verzió(a demo végén szembesültem vele...) -
#34979 Nem muszáj Sony-t venni, ott a SanDisk is, ugyanolyan jó. Nem kell a legdrágább fajta high speed kártyákat sem megvenni, mert a PSP-ben úgysem tudod kihasználni. Eredeti, nem high speed kártyából egy 4 gigás 5-6E Ft-ból megvan és jobb, megbízhatóbb mint a sz@r hamis. -
#34978 Nekem ilyen hamis karim van és tökéletesen működik. Én személy szerint feleslegesnek tartom 10k-ért venni eredeti Sony memkarit.