PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN: berghold
Szeretnék venni egy PSP-t, de a boltban azt mondták, hogy a 3000-est nem tudják még feloldani. Tudjátok esetleg, hogy mikorra lesz hozzá törés? Mikor vegyem meg, hogy kódoltatni zudjam?
Szerintem kvaterkán nézte...
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
PSP & DS RULEZ!
Ha játszol,és ugy fogod és kikapcsolod a psp-t,késöbb bekapcsolod a játék onnan fog menni ahhol abbahagytad.
És ha jól emlékszem,ha lemerül,és bedugod a töltöt (és nem kapcsolgatot hogy,na még egy picit menjen),akkor is onnan megy játék ahhol kikapcsolt a gép
a magic izés neked nem jó, neked csak a nem magic-es a jó
2. Elindul, de mentés nélkül nem tudom, hogy akarsz játszani... Vegyél bele egy kártyát, ha úgyis eredetivel játszol, akkor 1-2 gigásnál nagyobb nem nagyon kell(ez is csak akkor ha zenéket, esetleg filmeket is akarsz rá tenni, ha csak mentésre, akkor kisebb is elég. Lehetõleg kerüld a hamis kártyákat(mondjuk nem hiszem, hogy meg tudod különböztetni õket, úgyhogy hiába mondom...), mert az ilyen kisebb méretû kártyákból az eredeti sem drága. Mielõtt megkérdeznéd, hogy hol és mennyiért: GOOGLE!
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_Portable_games
BTW az nehezen go MSN, de hiába magyaráznám neked úgyis.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Leírom hogy mûködik:
Akinek megvan a játék, elindítja, majd rámegy a Sharingre ( játékon belül)
Aki játszani akar UMD nélkül, az a PSP fõmenüjében a Gamesen belül Game Sharingre megy, és bekapcsolja a Wlant, így megtalálja egymást a két gép.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
és igen, az is elõfordulhat, hogy a sony nyer...
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
A hugaimnak most akartam karácsonyra szerválni psp-t. Meg is vettem õket de meglepõdve tapasztaltam h azt mondták nem lehet még rajta Custom Firmwareket telepíteni az alaplap miatt.Lesz erre valamikor megoldás ? 😊 am mivel játszotok mostanában ? 😊 én Yu Gi Oh tag force-al 😄
Jó tudni, üdv!
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.