PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

baaka
nem tudom Magyarországon árulnak-e de ebay-on lehet rendellni!!(ha jól értelmeztem erre gondoltál)

2009.márc.4-én 14:36GMT-kor lesz hozzá cfw, szerintem 14:37-kor vehetsz is egyet.

PSN: berghold

Sziasztok!
Szeretnék venni egy PSP-t, de a boltban azt mondták, hogy a 3000-est nem tudják még feloldani. Tudjátok esetleg, hogy mikorra lesz hozzá törés? Mikor vegyem meg, hogy kódoltatni zudjam?
Egyik UMD-mnek beesett az elején az mûanyag és nem érzékeli a kártyát. Gondolom nemtudja megforgatni üvegestül. Ki lehet a kis UMD tokot cserélni, vagy baszhatom a játékot?
tescoban néztem a kartyára volt irva.
BB7
Ezért furcsa nekem is! Kéne link!
Ha így külön oda volt írva hogy magic izés akkor tuti hamis <#hehe>
Szerintem kvaterkán nézte...
BB7
Hol nézted ki? Linket plz! Azt majd kiderül eredeti-e!
köszönöm a válaszokat.
Bizony, ha megnyomod a HOME gombot, sajnos nem onnan folytatod ahonnan kiléptél.

GP2100
Ha kikapcsolod vagy kilépsz a psp menüjébe akkor kezdheted újra, ha csak készenlétbe teszed, akkor folytathatod. Memóriakártyából inkább sandisk-et vegyél,mert a sony-t nagyon hamisítják!(egyébként sony cuccokhoz is szoktak gyárilag sandisk kártyát adni...) A kártya amit kinéztél, jónak tûnik. Én 5-6k körül vettem pár hónapja 4 gigás eredeti sandisk-et.

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

értem köszönöm.
butyokanime
Szerintem eredeti Sony-t vegyél ami high speed-es. Ha isokat is akarsz futtatni majd mem kariról, akkor mindenképp kell. Sok game szaggat sajnos. De mindenképp eredeti sony-t ajánlok

PSP & DS RULEZ!

Banyapapa
nemnem.
Ha játszol,és ugy fogod és kikapcsolod a psp-t,késöbb bekapcsolod a játék onnan fog menni ahhol abbahagytad.
És ha jól emlékszem,ha lemerül,és bedugod a töltöt (és nem kapcsolgatot hogy,na még egy picit menjen),akkor is onnan megy játék ahhol kikapcsolt a gép

igen kezdheted nulláról...
a magic izés neked nem jó, neked csak a nem magic-es a jó

eredetivel játszok.szoval memoriakártya nélkül elindul de ha kikapcsolom akor kezhetem a 0-rol mi?.Amugy kinéztem egyy 2000ft egy sandisk memory stick pro magic izésat 1gb tosat.
Igazad van, a végén még lenyelné xD

BB7
A te kezedbe nemhogy PéEsPét de még TETRIS-t se adnék! <#wilting>
GP2100
1. Tanulj meg írni végre!<#falbav>
2. Elindul, de mentés nélkül nem tudom, hogy akarsz játszani... Vegyél bele egy kártyát, ha úgyis eredetivel játszol, akkor 1-2 gigásnál nagyobb nem nagyon kell(ez is csak akkor ha zenéket, esetleg filmeket is akarsz rá tenni, ha csak mentésre, akkor kisebb is elég. Lehetõleg kerüld a hamis kártyákat(mondjuk nem hiszem, hogy meg tudod különböztetni õket, úgyhogy hiába mondom...), mert az ilyen kisebb méretû kártyákból az eredeti sem drága. Mielõtt megkérdeznéd, hogy hol és mennyiért: GOOGLE!

ha nincs a psp-ébe memokary atolmég elindul a játék ugy csak menteni nemtom ugye?
Nincs mindben.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_Portable_games

De a játékban hol van a game sharing?:o Vagy nem mindbe van?
Elég gáz, szerintem amilyen szemetek voltak az usb kábelt is kilopták a fehérvári médiában.

at gáz ha megvetem a psp ét és nem volt bene memo kari?meg fülhalgato. psp piano black value pack.
GP2100
Rohanok venni egyet!<#wow1>1000Ft-os leárazás!<#wow1> Remélem, hogy go MSN is van rajta. <#idiota>

<#wow1><#wow1>woooow<#wow1><#wow1>de jó a fehárváriaknak<#pias>

Nem, gyorsan vidd vissza és kérj olyat, amelyiken nincs...
BTW az nehezen go MSN, de hiába magyaráznám neked úgyis.

Istencsászár
Legújabb 3004es széria is max 42-43, a 2004es ára pedig csökkent szóval 40 alatt.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a fehérvári médiában leviték a psp-é árát 49 990ft -rol 48 990ft-ra.
Prince of Máté
Igen.
Leírom hogy mûködik:
Akinek megvan a játék, elindítja, majd rámegy a Sharingre ( játékon belül)
Aki játszani akar UMD nélkül, az a PSP fõmenüjében a Gamesen belül Game Sharingre megy, és bekapcsolja a Wlant, így megtalálja egymást a két gép.

amúgy az pont jó neked...

elõbb áruld el miért ismétled magad? 😊

megnéztem a psp van rajta skype go msn . meg4.1 es szoftvan rajta az jó?
Empty
<#confused> <#hehe>

Empty
Van akinek 5.00 M33 alatt megy például C64 emulátor? Mert nálam nem mûködik!

Gideon Wieth
A game sharing az azt jelenti hogy multinál elég egy embernek betenhi a gamet és lehet jácani.?ha hackelt géprõl csinálom nem hackelten müködik?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

5c0rp330n
bármi elõfordulhat, de a remény hal meg utoljára. a januári idõpont szinte biztosan kamu, hacsak DAX személyes barátairól nem beszélünk.

nekem ezért van xbox is a ps3 mellett ami kijön ps3 azt megveszem évente max 4-+5 játék ami mind a 2 megvan az meg boxon 😊

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

elfelejtetem mondani megnéztem a psp van rajta skype go msn . meg4.1 es szoftvan rajta az jó?
a január közepén megoldás valószínûleg csak kamu... ha tudnák, hogy mi a megoldás akkor nem várnának addig...

és igen, az is elõfordulhat, hogy a sony nyer...

Gideon Wieth
jah látom most beszéltetek róla. A bolt ahol vettem a Blaha Lujza térnél nekem azt mondta hogy január környékére lesz megoldás. mennyire hihetõ ? olyan elõfordulhat hogy nem tudják megcsinálni ? PS3at mai napig nem törték fel.

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
Sziasztok!
A hugaimnak most akartam karácsonyra szerválni psp-t. Meg is vettem õket de meglepõdve tapasztaltam h azt mondták nem lehet még rajta Custom Firmwareket telepíteni az alaplap miatt.Lesz erre valamikor megoldás ? 😊 am mivel játszotok mostanában ? 😊 én Yu Gi Oh tag force-al 😄

OptimusPrime
Tudom, nem én kérdeztem, de igy vegulis nekem (is) valaszoltal. 😊 Szoval "megnyugodtam" hogy a 2004-es széria is mellõzhetõ ilyen téren, akkor egy 3001-es 4.20-as FW-vel még álomnak is merész, hogy belatható idõn belul lesz ra bármi "okosítas" is.
Jó tudni, üdv!

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

5c0rp330n
baszottul nem az.

Így van!.Hazánkban csak az büntetendõ, ha eladod valakinek a másolt cuccot akármiben, de ha csak te használod, az nem bûncselekmény!letölteni saját célra bármit lehet, csak kereskedni nem szabad vele.

Általában a licensz szerzõdések - amit a gyári csomagolás felbontásával azonnal elfogadsz - tiltják még a saját célra történõ biztonsági mentést is. Tehát ha nagyon szõrszálhasógatók akarunk lenni akkor... még az is varez. De... nem hiszem hogy bárki is rádtörné az ajtót hogy ellenõrizze hogy mit csinálsz a psp-ddel. Az meg egy másik dolog hogy a magyar törvények csak az anyagi haszonszerzés céljábul történõ másolást büntetik kábé.
Banyapapa
azért irtam hogy fogjuk rá

BB7
De ha valaki csak biztonsági mentést csinál a gammáiról? És csak homebrew-ek kellenek neki? Akkor is warez? Nem lopott meg senkit!
Banyapapa
fogjuk rá.

BB7
Eléggé OFF kérdés de:
A CFW az warez?