PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
hát ezvan. amúgy a rasztafári hangú béka hangja visz mindent szerintem 😊
ebben tényleg csak 6 pálya van aztán kész? ilyet még nem láttam.
megy is...<#smile>#smile>
Amúgy inkább a hozzászólásod elõtt írt linken kredezz ilyeneket...
PSN: berghold
segítség kellene! flashelve van a psp-m, rámásolok egy játékot, fönn is van de mikor elindítanám olyasmit ír ki hogy: nem indítható el a játék.
miért?<#wilting>#wilting>
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Ha azt tanácsolja valaki, h használjam a guglit akkor azt is elárulhatná milyen címszó alatt keressek!
Hogy áll a banner?😊
Nem tudom hogy mennyire vagy új PSP terén, de nem kell memóriakártya olvasó... Egyszerûen kilépsz, és a balszélsõ menü második pontjára nyomva (USB Connection) csatlakoztathatod a géphez a géped 😊
De persze ehhez kell egy USB AB kábel is, de gondolom az van otthon! (ha nem tudod hogy milyen, megnézed a psp tetején a csatlakozót)
<#hawaii>#hawaii>
Minősítés: Monster Hunter FAN :)
Hogy kell ezt visszaállítani ISO fájllá???????Hogy jó legyen a ps1-re????Azt mondták hogy valami psp progi kell ehez!!!
Példa a melyik az UMD eleje.😛
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Amúgy szerintem tud õ normális lenni! Csak, szegény fiatal vagy új vagy nemtom!
Amíg válaszoltok neki, nem fogja abbahagyni..
Látod a játék nevét címét?
-Igen >> Az az eleje!
-Nem >> Az a hátulja!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
ha megsérül az umd visza kell vinni ahol veted es visza cserélik ha megvan a blokk.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Jó állapotú Slim PSP (Csak a gyûrû karcos egy kicsit) fekete színben.
Még fél év garancia van rá , dobozban , leírásokkal , töltõvel és 1GB os memóriakártyával.
Személyes átvétel Pécsett , esetleg posta is megoldható !
Ár: 32000Ft
Érdeklõdni pm ben vagy MSN en ([email protected])
Starcraft2 e-mail: [email protected]