PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
nekem pedig nem lötyög az aksifedél a psp-men, ennyi 😊

Istencsászár
Ne lötyögjön, ne legyen gagyi, de ha erre a 3. generáciuós PSP után sem tudott megoldást találni a Sony akkor nincs mirõl beszélni = gagyi, ahogy a gombok is.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Húha, de nagy odamondás volt😊 nekem tökéletesen mûködik a 360am, a többi nem érdekel.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

baaka
jaja!inkább az akku fedél lötyögjön mint pl xbox360=3led=ms minõség=kakszi

5c0rp330n
inkább minthogy minden harmadik hónapok alatt elfüstöljön (microFOS minõség)

Istencsászár
Sajnos ilyen, ismét csak Sony minõség? -.-

az szerintem csak a tiednek...

azért van még1 hibálya a 3000 szeriának az akufedél aku fedélnek az egyik fele enyhén lötyög picit csak.
Sziasztok! Segítsetek már lécci! A daealus r13 felraktam a pspm-re de amikor elakarom indítani mindig azt írja ki hogy "The game could not be started". A daedalust már beraktam a 150-es és a sima gam mappába is de ehol nem jó! A gépem slim 3.72 m33-2.
5c0rp330n
szerintem az összes pálya hatalmas 😊

ViniSoundz
nem gondoltam volna. 576konzolban is annak idején istenítve volt a gém, amivel egyet is értek, de hogy ilyen rövid legyen....

hát ezvan. amúgy a rasztafári hangú béka hangja visz mindent szerintem 😊
5c0rp330n
tényleg csak ennyi van, ettõl függetlenül fél óra alatt én az elsõ pályán sem jutottam túl talán, nehéz volt ráérezni 😊

ViniSoundz
hát ezt nem hiszem el!! mondom kipróbálom a parappat, mert az kimaradt az életembõl. hú mondom ez igennagy játék. kb fél óra múlva vége a játéknak. hát mondom ilyen nincs.

ebben tényleg csak 6 pálya van aztán kész? ilyet még nem láttam.
megvan a probléma😄
megy is...<#smile>
😊
A részletes leírásod alapján olyasmi lehet a baja, hogy valami nem jó.
Amúgy inkább a hozzászólásod elõtt írt linken kredezz ilyeneket...

PSN: berghold

helló!
segítség kellene! flashelve van a psp-m, rámásolok egy játékot, fönn is van de mikor elindítanám olyasmit ír ki hogy: nem indítható el a játék.
miért?<#wilting>
Pontosan hol?
Anubys
Ott a link az orrod elõtt... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Tudom h a warez=bann, de azért valaki linkelne nekem olyan fórumot ahol lehetne ebben a témában kérdezni!
Ha azt tanácsolja valaki, h használjam a guglit akkor azt is elárulhatná milyen címszó alatt keressek!
Ilyet nem lehet komlyan venni😄 Olyan magyar ember nincs, aki a 'helyesírást'-t külön írja 17 évesen. Ne legyönk már ennyire naivak..😊

Hogy áll a banner?😊
Grodyann
Na király, örülök, hogy segíthettem <#buck>

Minősítés: Monster Hunter FAN :)

Köszike ! Most kicsit lenyugodtam , mert itt hívogatok össze vissza mindenkit xd !
Grodyann
Hellóka!
Nem tudom hogy mennyire vagy új PSP terén, de nem kell memóriakártya olvasó... Egyszerûen kilépsz, és a balszélsõ menü második pontjára nyomva (USB Connection) csatlakoztathatod a géphez a géped 😊
De persze ehhez kell egy USB AB kábel is, de gondolom az van otthon! (ha nem tudod hogy milyen, megnézed a psp tetején a csatlakozót)
<#hawaii>

Minősítés: Monster Hunter FAN :)

Sziasztok , kellene egy sürgõs help . Ma vettem egy okosított psp 2 gb memo kártyával, de épp most jöttem rá , hogy nincsen kártya olvasóm :S xd . Ilyen mit csináljak ? USB porton keresztül nem lehet meg nyit ni ?
Letöltöttem egy játékot ps1-re de egy PSP fájl jött ki(PBP fájl)!!!!!
Hogy kell ezt visszaállítani ISO fájllá???????Hogy jó legyen a ps1-re????Azt mondták hogy valami psp progi kell ehez!!!
jolvan na.A google a barátom tudom.
Gideon Wieth
nem vagy egszerû gyerek 😄 De én is így kezdtem 😛 csak kicsit okosabb kérdéseket tettem fel és magától értetõdõ dolgokra meg kis gondolkodással rá lehet jönni 😄

Példa a melyik az UMD eleje.😛

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

na tisztázunk vlamit.17 vok akor is ha az irásban nemlácik hejesirásom alsoban 2 es volt.tdom böszmevagyok néha<mindig>de ez van mer várom a karácsonyt mert akor kapom meg a psp-ém aszt nem birok magamal mihejst megkapom a psp-ét gondolom nemleszek ijen.A MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNÖM.<#vigyor3>
Prince of Máté
Nem tud normális lenni, mivel csak egy egyszerû bot, MI-vel gondolkodik.

BB7
Lehet, hogy TE vagy lecsoforever! Kitudja! -.-
Amúgy szerintem tud õ normális lenni! Csak, szegény fiatal vagy új vagy nemtom!
Mindenkit nagyon szépen megkérek, hogy ne válaszoljatok lecsoforever (gondolom alreg sõt, lehet, hogy közületek) hozzászólásaira, mert higgyétek el, hogy nem komoly!! Thx!
Amíg válaszoltok neki, nem fogja abbahagyni..
shenmuedc
Nem érdekel valakit 3db eredeti Hori fólia PSP-re? Aprónetrõl rendeltem de a srác azt már nem említette meg hogy csak fat psp-re jó! Slimre a képernyõ enyhe bemélyedése miatt nem lehet pontosan felragasztani, ilyen picit meg nem tudom mivel vágnám le szépen.
BB7
Ja bizony! <#hehe>
ja
BB7
Vedd a kezedbe az UMDt!
Látod a játék nevét címét?
-Igen >> Az az eleje!
-Nem >> Az a hátulja!
NEOreg3
ahhoz, hogy elmagyarázzuk, háromdimenziós térben kéne gondolkodnod<#szomoru1>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

5c0rp330n
#34007 -.-

mi de most téleg mejik az eleje?
GP2100
<#hehe><#idiota>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Doomista
nem is hivtam volna pff 😄DD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

BB7
Nem lesz kin röhögni! Nem kell!
Banyapapa
nem kell.

Doomista
szoljak egy modinak hogy adjanak neki egykét büntit hogy abbahagyja ezt az egész hülyeségét ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

5c0rp330n
valószínûleg az, amelyik nem a hátulja -.-

az umd nek mejik az eleje?
ha megsérül az umd visza kell vinni ahol veted es visza cserélik ha megvan a blokk.
az umd nek mejik az eleje?
Gideon Wieth
komolyan ne vedd 😄 Nem tudjuk mikor lesz rá törés de majdcsak lesz valamikor a közeljövõben. Ha nem az nagy szívás lesz... De én bizakodom. Az engem is érdekelne h ha az UMD mûanyag része megsérül lehet-e valahogy cserélni 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

NeBby
Eladnám slim PSPmet!

Jó állapotú Slim PSP (Csak a gyûrû karcos egy kicsit) fekete színben.
Még fél év garancia van rá , dobozban , leírásokkal , töltõvel és 1GB os memóriakártyával.
Személyes átvétel Pécsett , esetleg posta is megoldható !

Ár: 32000Ft

Érdeklõdni pm ben vagy MSN en ([email protected])

Starcraft2 e-mail: [email protected]