40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#35297 Köszönöm szépen! Már megy is így a Metal Gear Solid Portable Ops! (Nem is gondoltam hogy ez lehet a baja). Köszi szépen mégegyszer!!! -
#35296 A legegyszerűbb módon hogyan tudnék visszahozni egy brickelt PSP-t?
havernak megállt a frissítés 95%nál, és nem kapcsol be, recovery sem jön be, így egy gyors pandora megoldaná...
U.P.M.S -re gondoltam... más mód esetleg? jobb ennél?
am egyszer mintha olvastam volna h lesz vagy ven egy olyan fw amiben recoveryből lehet pandora memot csinálni...lehet h nem...álom -
#35295 No UMD módot próbáld állítgatni. A legtöbb játék M33 driverrel megy, de találkoztam már olyannal, ami töltöképernyőn megfagyott és más No UMD driverrel jó volt. Ezt egyébként a VSH menüben(XMB-ben select-et nyomsz), vagy a recovery menüben(bekapcsolásnál R gombot nyomva tartod) tudod állítani. -
rnd #35294 Arra gondoltál már hogy megveszed az eredetit ha valami annyira nagyon tetszik? -
#35293 *játékokba lévő videoknál
(és előre is köszönöm a segítséget) -
#35292 Sziasztok!
Miért van az, hogy a PSP-m átlagosan lefagy a játékokba lévő, vagy el se indul maga a játék? Fekete képernyő, és ha ki akarok lépni, végképp megfagy. Már mióta megvan, ezt csinálja és nem értem...valami beállítási gondom lehet? Mindig azt mondták, próbálgassam más verzioju játékkal, de ugyanaz az eredmény...mit tehetek? -
toza #35291 prohardver.hu n is vannak sok jo olcsoak.. -
#35290 Még nálunk is olcsóbb! -
#35289 Ez tényleg csak 1 példa ,de ilyenekre vadásszak ha odakerülök így van? -
#35288 Üzletből újat venni ami flashelhető nehéz ügy! Én tavaly év vége felé vettem de azóta már nem találtam olyat mint az enyém pedig egy ismerősnek is kellett volna. Az új alaplaposak meg egyelőre "cumik"! -
#35287 DRÁGA! Ne vedd meg szerintem! Ennyiért 3000es szériából is kapsz! TUDOM, hogy neked törhető kell! De szerintem nézz még körbe!
[Vatera: Új,van hogy személyes átvétel is van! :) Én csak abban bízom!] -
#35286 Hát nemtudom használtat semmiféleképpen se akarok slimnek meg nem jó a fogása nameg azt csak személyesen jó venni,praktikusnak tűnik mondjuk a házhoz szállítás addig majd elválik de hát mégis meg kell nézni mindent... -
guppy #35285 Nem drága egy ici-picit :/ ? -
#35284 Ezt innen érdemes megvenni? Haverom mondta hogy a FAT ok teljes mértékben flashelhetők szval nem kell elmenni megnézni stb. ami számomra előny mert így mihelyst megvan a pénz már jöhet...
Legfőképpen az időt spórolom meg magamnak. -
#35283 Én ilyen megoldást használok, eddig semmi problémám nem volt vele. -
toza #35282 kosz -
#35281 én is használok ilyet(már 1 éve tuti, ha nem több)..teljesen jó..nincs vele gond..sőt még gyorsabb mint 1-2 fake "sony" kártya... -
rnd #35280 döncsed e te e hogy NEKED megéri e... én használok ilyet, persze van e redeti is... -
toza #35279 kb 600 forinter is van mar kulfoldrol,memkartya meg kb 3 ezer 8 gbs.. szal meg e eri?! szted?..kosz -
toza #35278 eeez mit jelent?!90% mert?!? az vki hasznalja ezt,v hasonlot?? jobb? gyorsabb e?! ar kb ugyanaz..asszem.. -
Blackrav3n #35277 Az előző is fake volt, sok ismerősömnek az van, eddig baj nem volt senkinek, nekem is bírta addig amig sikeresen darabokra nem törtem:( A lassúságot tudom, ha mennek az isok akadozás nélkül akkor nekem már épp elég. Mennek?:D -
#35276 Attól függ milyet fogsz ki!pl van olyan fake memkarit ami bírja egy hétig de van olyan ami addig mint egy eredeti!!De a fake-nek az írási és olvasási sebessége jócskán alul marad az eredetihez képest -
#35275 benne is van 50 órád, látom :)
remélem lesz elég türelmem hozzá..
viszont mostanában a psp-m kezd átmenni ps-be, vagyis kezd leválni róla a portable jelző. az aksija már olyan kritikán alul szar, hogy fél óra alatt lemerül, 3 és fél év alatt kicsikét elhasználódott. ha már újat vennék, 2200-as eredetit vennék mindenképp, de nem találok olyan ehlyet ami megbízható és az ár sem rossz, elvileg eléggé hamisítják, vigyázni kell ezzel is.. -
Blackrav3n #35274 Hai!
A 8Gb-s memkártyák amik most elterjedtek az aukciós oldalakon 6000ft körül azok működnek annyira mint 1-2 éve a a hasonló szinten eredeti 2Gb-os kártyák? -
#35273 Lambót én a játék végén tudtam venni saját erőből, egy DUB edisönt sikerült elnyernem egy versenyen aztán az egész játék alatt az volt a legjobb kocsim:) 360 ezret ért, sose volt annyi pénzem a kasszába... 100 ezernél már heppy voltam, de hama el lehet költeni ha már a tuningszintek megvannak.
Nem az a gyorsan végigrohanok rajta játék, maximálisan bejött nekem 360on, tervezem h majd PSPre is beszerzem.
-
#35272 kösz, akkor ezzel még elleszek egy darabig :)
csak tényleg idegesítő, hogy már negyedszerre írja ki, hogy mégújabb kategóriás kocsikat is unlockoltam, mostmár nem csak skyline-t (ami simán elég lenne pedig, azt gondoltam), hanem murciélago-t is vehetnék, de huszadannyi pénzem nincs, pedig csak egy lerobbant szar tuningjára költöttem egészen eddig, arra is max pártízezret :) -
#35271 Gondolom naggyából hasonló mint a nagykonzolos. Kitartás, szép lassan előre, nem az az osztogatós játék, meg kell dolgozni minden egyes dodóért... tartalékolj okosan fejlesssz, aztán majd beindul, és már tudsz emberi összegeket is leakasztani, ez nálam olyan 20 óra játék után következett be. -
#35270 de, pandora mindent eszik. ha 20 év múlva kiadnak egy 14.74 verziójú fw-t, azt is vissza lehet hackelni vele. az egyetlen bökkenő, hogy a boltban kapható psp-k 90%-án nem működik a pandora. -
#35269 semmi értelme nincsen. -
toza #35268 egyebkent a magyarositas nak mi ertelme van?! azon kivul h valoszinu h problema allhat fennt,meg hianyzo file ok miatt beszarik minden...??
nem lehet megtanulni azt a 5 nem magyar szot?!v mi? -
toza #35267 es tenyleg?pandora?nem eszik mindent?!nem csak 3.02 ig lehetett gtavcs el?! ha 2.0 a apdetye? e?
szal pandora nem barmit gyogyito csoda tool?mellesleg akinek van gyakorlata,egy akarmijen pspt ha magic memorikardon 3.71 meg 1.5 van csak akkor is pity puty felrakja siman 3.71 et?! nem kell 1.5-3.4-3.7-3.8 ozni stb?!
valaszt koszi.. -
MaximumViolence #35266 ejj,okor vagyok :)
vettem en is egy hete egy psp-t,mar a boltbol hazefele,nezegettem a menut,stb,latom network update,ejj de jo,upgradeltem is gyorsan 5.03,mondom de jo,legfrissebb szoftverem van,ugyes vagyok. erre hazajovok,jatszadozok,erre beugrik,hogy nem lehet e vajon jatekokat letolteni kartyara...olvasgatom a forumokat,erre latom,hoyg DO NOT DOWNLOAD 5.03 FW
mindegy,remelem hamarosan lesz ehhez is vmi cfw :)
sehogyan sem lehet downgradelni ezt az ofw-t? :S -
#35265 az mennyire normális, hogy Midnight Club: LA-ben szinte lóf@sz pénzt nem kapok? egy nyert versenyért kapok átlagban 600 dolcsit, szökőévente van tournament, amiért 10ezret kapok. egy darab új kocsit nem vehetek még, annyira szánalmasan kevés pénzem van, csak a legelső kocsi belső tuningolására futotta, és azóta összesen 20k pénz gyűlt össze, pedig annyira nem keveset nyomtam azért. már unlockoltam 300ezres kocsikat is.. nem értem én ezt.. -
#35264 millió köszönet! -
#35263 Szórd meg paprikával, teríts rá csipkés terítőt, egyből magyarosabb lesz... -
#35262 Magyarosítás!!!!!!!!!
Telepítés(röviden):Bemégy a recovey menübe->advance->összekötöd a psp-t a pc-vel majd rámégy a ->flas0 opcióra gépen megjelenik a psp elindítod a magyarosítás telepítőjét kiválasztod a psp-d meghajtóját feltelepíted aztán kilépsz a psp-ből újraindítod és voalá HUNOSÍTÁS KÉSZ!!
CSAK SAJÁT FELELŐSÉGRE
-
#35261 most raktam fel a 5.00 M33-5ös frissítést,nem tudjátok véletlenül,h van-e hozzá vhol magyarosítás és hogy ha van akkor hogy lehet telepíteni? előre is thx a helpet! -
#35260 Akkor nem szóltam!
Nem is gondoltam volna! Ahogy olvastam, mind1! Ezt betudhatom annak, hogy akkor ég korántsem éltem! :D -
rnd #35259 PC engine egy konzol a 80as évek végéről... -
#35258 A PC Engine egy régi konzol, szóval nem sok köze van az asztali PC-hez.