PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Gomber
eladom ozt kérték h tegyem rá a legujabb cfw-t

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Gomber
4.01 M33

NEOreg3
mid van jelenleg?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Gomber
császtok!
vki elmagyarázná hogyan tegyem fel ezt?:
5.00 M33-3 CFW

Igen, kell!
ha internetezni szeretnék psp-én akor kell router?
PoisonChihuahua
Sziasztok!
Boldog Karácsonyt és sikerekben, játékokban gazdag Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!
DevilhandX <#integet2>
nekünk ebéd után van ajándékozás.
Doomista
apja a jézuska,oszt hamarabb megkapta igy !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

De csak este jön a jézuska.. Ez hogy lehet?:ooooo
végre megvan a psp-ém.
Boldog Karácsonyt Kollégák!!!<#pias>

Elöször is Boldog Karácsonyt Kivánok Mindenkinek !
Doomista
Elöször is Boldog Karácsonyt Kivánok Mindenkinek !

Lenne egy számomra nem érthetö probléma....egy xvid filmet átkonvertáltam .avi-ba,és .mp4-be,hogy a PSP-n fusson. MOVIE mappába másoltam be elöször az AVI fájlt,de mikor PSP-n belapozok a filmek menübe,azt irja ki hogy nem támogatott adat...aztán ez ment .MP4 kiterjesztésü fájlal is,ugyan ugy nem támogatott adat...3.80 CFW HUN van fennt a pspn,szoval elvileg látnia kéne az .avi-t és az .mp4-et is! gépen tökéletes fut !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Hello, még egyszer

meg is oldódott a psp hiányom 😊 szombaton már a kezemben is lesz 😊

köszönöm a sok privátot is

toboz-doboz 😊

Sziasztok

Gideon Wieth
nekem tavaly nyári és még müködik a box 😊 semmi baja

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Biztos a fenyõfaláz miatt írt tobozt!
vixo
Hi all!
pls vki segítsen,hogy kell psp-re psx játékot felteni?
Már rengeteg mindent megpróbáltam,okosított a psp-m szóval elvileg mennie kellene, a resident evil 2-t szeretném felrakni rá,bemásolom mappástól a game150-be,ahogy kell és meg is jelenik a játékoknál,de ha elindítom,akkor kicsit betölti,de kilép és vmi hiba üzenetet ír ki,h a játékot nem lehet elindítani,ez miért van,vki segytsen pls!
elõre is thx a helpet!

BB7
Ha körrel lépek be a menübe akkor Japán! Nekem a zikszel mûködik! <#idiota>
Azt hittem legalább, ha pl. kiveszem az aksit, akkor alatta feltárul, hogy: Méd in Japán! XD vagy az alaplapon!

Akuman: Tobozzal azt hiszem nem adtak ki PsP release-t! XD
De, h. ne legyek szemét: Erre t3ssék! =]
Sziasztok

valami tudna abban segíteni, hogy hol tudnék jelenleg psp-t kapni? (slimet nem a 3000-t) természetesen újat ((átalakíthatót)), tobozzal,tokkal-vonóval 😊
Privátban szeretnék kéni választ, helyrõl, címrõl, esetlen web oldalcím.

Köszönöm szépen 😊

Boldog Karácsonyt minden PSP tulajdonosnak, és persze mindenki másnak is 😊

NEOreg3
ha m33-as firmware-ed van, akkor lehet állítani, hogy japán, vagy más "billentyûzetkiosztása" legyen

Ha a O-rel kell belépned a menübe s az X-el ki akkor az(lealább is nekem az elõzõnél igy volt).

Istencsászár
Nekem a Windózzal és az MS szoftverekkel semmi bajom amióta a Pct nem használom játékra, tökéletes minden másra😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Nekem is psp-m és boxom is van, mindkettõt nagyon szeretem, a box is flashelt meg hûtés modolt, remélem még sokáig fog mûködni!
Én ismerek olyan embert akinek még 1. gen. boxa van és még mindig mûködik!
BB7
Jáájj! #34047-óta csak MS kontra Sony flém megy! XD
Nekem FAT PsPm van és XBox 360am!
Semelyikkel semmi bajom bár a Májkroszoftot utálom szoftverileg! És most eltekintettem a WinFostól! Mert az még eltûrhetõ! De minden más! -.-
És SE mobilom van amivel 1000% ig meg vagyok elégedve és nemadnám oda semmilyen mai mobilért se!
Istencsászár
Nem szoktam fél évente telót cserélni😊 amióta megjelent az van, és még ez is marad pár évig...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

5c0rp330n
SE telók mostanában mondjuk pont elég szarok minõségileg, és tudásilag sincsenek elszállva 😊

5c0rp330n
szerintem játék közben, miközben épp nyomod a rimtust Patapon-on vagy az L és R gombokat felváltva Loco Roco-ban, eszedbe nem fog jutni egyik "hiba" sem, csak ha direkt azon idegesíted magad.. nemtom h a 3. széria milyen, de az elsõ szériás psp-mben egyik általad felsorolt hiba sem éri el azt a szintet a szememben, hogy hibaként beszéljek róla. 😊

Prince of Máté
1. Nekem is lötyög, engem is idegesít, sufnituning.
Ja, hogy egy minõségi gépnél ilyet nem kéne ugye? Hát most kell.
2. Direkt ilyen laza.
3. Direkt ilyen laza.

Istencsászár
Pl a SE mobilommal semmi gond, annyira egybe van hogy félelmetes, nem tudok belekötni😊

Istencsászár
Ha már ennyi pénzt kiadok egy kütyüért ami állítólag Sony minõség amiben a PS3 sokkal jobb mint az X mármint szerkezetileg, akkor elvártam volna ettõl is hogy "tökéletes" legyen fõleg így hogy 3. generációs masina... MS fanboy? ha te mondod, ha az lennék sose vettem volna PSPt, bár volt egy alternatíva, de a DS no comment kategória számomra.

Ugyan úgy tisztában kell lenni minden gépnek a jó és rossz tulajdonságával, attól hogy MS vagy Sony... most hogy van mind a kettõ egyértelmû hogy egyik sem tökéletes, mindeegyikben benne van a gagyizás sajnos.

Istencsászár
Már leírtam, nem akarok én itt akadékoskodni folyamatosan😊 bár lehet már csak az izgalom miatt van ez hiszen holnap fogdoshatom, és játszhatok rajta😊

1, az akku fedél, ez már legelsõ kézbevételkor idegesítõ volt h lötyög... semmibõl nem állt volna megcsinálni normálisra.
2, a akció 4 gomb lötyög, mert magasan kiáll és nem stabli és hangos...
3, a két felsõ gomb kritikán aluli minûségû és szintén lötyi...

de ezeket már leírtam párszor, többször nem fogom😄DD

Prince of Máté
Attól a pillanattól kezdve, mikor beírtad ide az elsõ üzenetedet psp tulajként, éreztem, hogy oda a hangulatnak 😊
Hát így is lett, tõled nem is várok többet ms fanboyként.
Képes vagy mindenbe belekötni ami Sony, ehhez azért tehetség kell...
Kellemes ünnepeket neked is 😉

5c0rp330n
pl?

Istencsászár
Nem a tudása, hanem az érthetetlen hibái, no mind1.

ott a pont... adott volt a kínálat, mindenki tudta mit vesz (aki nem az magára vessen), ezek után minek ez a sok rinya? akinek nem tetszik adja el, tuti kerül vevõ, és vegyen jobbat...

5c0rp330n
a tudásához képest abszolút nem drága. és ez fokozottan igaz volt rá a megjelenése körül, amikor valódi csodának számított. a ds qrvadrága. a wii qrvadrága. ezek tényleg azok. a psp sosem volt az.

baaka
De álljunk meg egy pillanatra!Azt hiszem a sony nem fog senki fejéhez pisztolyt és kényszerít arra hogy vegyél psp-t!

Istencsászár
Igy is nagyon drága és semmit nem kap hozzá az ember, persze okos kis gépezet és hihetetlen mit tud a méreteihez képest, na de akkor is...

5c0rp330n
akarod mondani fat 😊
gondolom le akarták nyomni az árakat, ezért kevesebb fém alkatrészt használtak. minõségben az elsõgenerációs a legjobb. gondolom basztaa csõrüket, hogy a ds-t, aminek a vasa 6odannyit nem ér (szó szerint), mégis alig olcsóbb, jobban megy. no meg az enyémen made in japan felirat tiszteleg, szerintem azóta a gyártás helye is eltolódott másfele 😊

GP2100
Ez már jóval több mint fél év... 😄 Egyébként szerintem nem rekord, mert állítólag vannak olyan elsõ generációs 360-nak is amik még mindig mûködnek.(Lehet, hogy nem voltak bekapcsolva? <#idiota>)

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Istencsászár
2006os gép, én nyertem utcahosszal😊

Istencsászár
Neked flat van, nekem slim szóval nem ugyan arról a géprõl van szó innentõl fogva teljesen mindegy hogy neked milyen amikor amit én fogok a kezemben, vagyis majd holnap😊, szinte teljesen más. Ezen szar, 3. generációs gépen szarabb mint az elsõn, taps Sony.

5c0rp330n
"Nekem április óta tökéletesen mûködik a boxom hûtésmod nélkül"
😮
az már majdnem több, mint fél év. és mégis tökéletesen mûködik? guinnes rekordoktól jöttek már hozzád?

5c0rp330n
annyira hihetetlent mondtam? KIBASZOTTUL NEM LÖTYÖG. bázdmeg.

"Ne lötyögjön, ne legyen gagyi, de ha erre a 3. generáciuós PSP után sem tudott megoldást találni a Sony"

köztudott tény, hogy a 2. generáció minõsége híg fos az elsõhöz képest, és nem lepne meg, haa 3. és 2. generáció között mégtovább mentek volna. szóval helyesen inkább úgy szólna, hogy a 3. generációban már nem sikerült, elõtte mindig sikerült. az elsõgenerációs psp-m lassan 4 éves lesz, kifogástalan minden téren, pedig egy raklapnyi játékot végigjátszottam rajta. egyedül az aksi kezdett jelentõsen rosszabbul produkálni az elmúlt idõben.

GP2100
Nekem április óta tökéletesen mûködik a boxom hûtésmod nélkül(ok, a HANA-n van egy borda a biztonság kedvéért) és a PSP-m aksifedele sem lötyög, mert japán gyártású fat(jobb anyag/összeszerelés minõségû, mint az új gépek). Mit nyertem? <#vigyor3><#crazya>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Istencsászár
Akkor visszafele fejlõdünk, szuper.

NEOreg3
itt a kezemben az 1004-es fat és nem lötyög, egyáltalán nem

Istencsászár
Hát persze.