PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Boldog Karácsonyt és sikerekben, játékokban gazdag Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!
DevilhandX <#integet2>#integet2>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Lenne egy számomra nem érthetö probléma....egy xvid filmet átkonvertáltam .avi-ba,és .mp4-be,hogy a PSP-n fusson. MOVIE mappába másoltam be elöször az AVI fájlt,de mikor PSP-n belapozok a filmek menübe,azt irja ki hogy nem támogatott adat...aztán ez ment .MP4 kiterjesztésü fájlal is,ugyan ugy nem támogatott adat...3.80 CFW HUN van fennt a pspn,szoval elvileg látnia kéne az .avi-t és az .mp4-et is! gépen tökéletes fut !
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
meg is oldódott a psp hiányom 😊 szombaton már a kezemben is lesz 😊
köszönöm a sok privátot is
toboz-doboz 😊
Sziasztok
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
pls vki segítsen,hogy kell psp-re psx játékot felteni?
Már rengeteg mindent megpróbáltam,okosított a psp-m szóval elvileg mennie kellene, a resident evil 2-t szeretném felrakni rá,bemásolom mappástól a game150-be,ahogy kell és meg is jelenik a játékoknál,de ha elindítom,akkor kicsit betölti,de kilép és vmi hiba üzenetet ír ki,h a játékot nem lehet elindítani,ez miért van,vki segytsen pls!
elõre is thx a helpet!
Azt hittem legalább, ha pl. kiveszem az aksit, akkor alatta feltárul, hogy: Méd in Japán! XD vagy az alaplapon!
Akuman: Tobozzal azt hiszem nem adtak ki PsP release-t! XD
De, h. ne legyek szemét: Erre t3ssék! =]
valami tudna abban segíteni, hogy hol tudnék jelenleg psp-t kapni? (slimet nem a 3000-t) természetesen újat ((átalakíthatót)), tobozzal,tokkal-vonóval 😊
Privátban szeretnék kéni választ, helyrõl, címrõl, esetlen web oldalcím.
Köszönöm szépen 😊
Boldog Karácsonyt minden PSP tulajdonosnak, és persze mindenki másnak is 😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Én ismerek olyan embert akinek még 1. gen. boxa van és még mindig mûködik!
Nekem FAT PsPm van
Semelyikkel semmi bajom bár a Májkroszoftot utálom szoftverileg! És most eltekintettem a WinFostól! Mert az még eltûrhetõ! De minden más! -.-
És SE mobilom van
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ja, hogy egy minõségi gépnél ilyet nem kéne ugye? Hát most kell.
2. Direkt ilyen laza.
3. Direkt ilyen laza.
Ugyan úgy tisztában kell lenni minden gépnek a jó és rossz tulajdonságával, attól hogy MS vagy Sony... most hogy van mind a kettõ egyértelmû hogy egyik sem tökéletes, mindeegyikben benne van a gagyizás sajnos.
1, az akku fedél, ez már legelsõ kézbevételkor idegesítõ volt h lötyög... semmibõl nem állt volna megcsinálni normálisra.
2, a akció 4 gomb lötyög, mert magasan kiáll és nem stabli és hangos...
3, a két felsõ gomb kritikán aluli minûségû és szintén lötyi...
de ezeket már leírtam párszor, többször nem fogom😄DD
Hát így is lett, tõled nem is várok többet ms fanboyként.
Képes vagy mindenbe belekötni ami Sony, ehhez azért tehetség kell...
Kellemes ünnepeket neked is 😉
gondolom le akarták nyomni az árakat, ezért kevesebb fém alkatrészt használtak. minõségben az elsõgenerációs a legjobb. gondolom basztaa csõrüket, hogy a ds-t, aminek a vasa 6odannyit nem ér (szó szerint), mégis alig olcsóbb, jobban megy. no meg az enyémen made in japan felirat tiszteleg, szerintem azóta a gyártás helye is eltolódott másfele 😊
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
😮
az már majdnem több, mint fél év. és mégis tökéletesen mûködik? guinnes rekordoktól jöttek már hozzád?
"Ne lötyögjön, ne legyen gagyi, de ha erre a 3. generáciuós PSP után sem tudott megoldást találni a Sony"
köztudott tény, hogy a 2. generáció minõsége híg fos az elsõhöz képest, és nem lepne meg, haa 3. és 2. generáció között mégtovább mentek volna. szóval helyesen inkább úgy szólna, hogy a 3. generációban már nem sikerült, elõtte mindig sikerült. az elsõgenerációs psp-m lassan 4 éves lesz, kifogástalan minden téren, pedig egy raklapnyi játékot végigjátszottam rajta. egyedül az aksi kezdett jelentõsen rosszabbul produkálni az elmúlt idõben.
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi