40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#35697 Nem az enyém a gép csak találtam 1 ilyet eladót és az nekem pont jó árfekvésben lenne.
Haverom azt mondta hogy azt még lehet hogy fel tudná éleszteni mert neki is ilyen baja volt.
De nem vagyok biztos semmibe. -
lowdog #35696 attól függ, "történt-e" vele valami...
próbáld meg kiszedni az aksit és pár másodperc múlva tedd vissza, ez esetleg segít -
#35695 Szerintetek ha ha megnyomom a bekapcsoló gombot a PSP-n és egyet villan de nem kapcsol be azt még meg lehet bütykölni? -
#35694 Pontosan! Akárcsak a Phantasy Star Portable is! -
#35693 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már tegnap tölthető volt... -
#35692 Holnap EU-s megjelenés? :D -
#35691 ... -.- -
lowdog #35690 aha már megvan, tényleg "kapható" a "boltokban"...
Patapon_2_EUR_PSP-ACCiDENT -
#35689 Azért kértem linket! XD -
#35688 Max Patapon 1. a boltokban,a 2.részre kicsit még várni kell.
Patapon 2. Release Date: May 5, 2009
Forrás és ez még nem is a hazai megjelenés.
Gamespot.com-on általában mindig frissítve vannak az aktuális megjelenések,szóval sztem a május 5. megjelenés eddig a biztos. -
lowdog #35687 biztos én vagyok a hülye, de nyári megjelenést vizionálok... -
guppy #35686 Végre végre ... én már rendelem is megfele. -
#35685 o.O
Linket! -
bazsi123 #35684 patapon 2 :) a boltokban ;) -
rnd #35683 Csináltam egy listát arról ami érdekel és rendszeresen nézegetem mi mennyi, amit ócsóér látok azt megveszem. Úgy jött össze, hogy többet vettem, mint amennyit játszanék. Idővel majd utolérem magam. -
#35682 Azt hittem annyira FAN gyűjtő vagy, hogy ki se bontod őket! -
rnd #35681 Jól. Van ezer egyéb dolog mielőtt sorra kerülnek... addig maradnak így... -
#35680 Jól látom a fóliát rajtuk [játékokon]? -
#35679 Gyönyörű, grat -
#35678 az igen -
#35677 Ezt nem hiszem el........ -
#35676 Azon kívül, hogy jrpg, semmi bajom a Final Fantasy-vel... -
rnd #35675 Juteszembe... múlt héten végre teljes lett az FF kollekcióm
Lehet fikázni... -
#35674 "Én már kezdek félni hogy van valóság alapja.................-.-""
Ha csak egy áttervezett gép, akkor miért félsz, hogy van valóságalapja?
"lehet még belőle psp4000 vagy psp2 -is!!!!"
Utána meg ezt írtad, hogy ez lehet egy PSP2 is. Akkor most miről beszélsz? -
#35673 Megoldható lenne, de szerintem nem fogják kártyán árulni a játékokat.
"a tanár sem figyel fel óra közben arra a nagy lemez pörgetésre"
LOL. A franc használ UMD-t... Ha meg is van egy játék eredetiben, akkor is többet fogyaszt, használódik az olvasó, hurcolnod kell az UMD-ket(ha több játékkal is akarsz játszani). Így is többször előfordult, hogy a teljesen feltöltött PSP lemerült az iskolában a nap végére... :D -
rnd #35672 Jelenleg a PSNről egy mondjuk 300 megás játék letöltése sztem cirka 15-20 perc ha csak a PSPt használod. PCvel kábé 8-10. És nem a netem lassú hanem letöltés után mojol vele a PSP. -
#35671 ITT VAN! te sötét vagy te kezdtél el beszélni itt mindenről psp2 én egy szóval nem említettem..!!!!!!!!!!!!!(és a cikkbe sincs egy szóval se hogy psp2) -
#35670 És mi van akkor ha nem UMD és nem is internet hanem egy teljesen új megoldás mégpedig a memória. Ha nem lemezt adnak hanem egy kis memória kártyát amin rajta van a játék. Az nem rezeg miközben tőlt és a tanár sem figyel fel óra közben arra a nagy lemez pörgetésre .
Ja és az energiát se zabálná. A csere bere funkció megmarad de nem lesz UMD. Szerintem ez egy jó megoldás.
Szerintetek? -
#35669 Szerintem PC-n(is) lehetne letölteni a játékokat és rámásolni a PSP-re(valahogy úgy mint ahogy az iso-kat töltjük, de ez legális lenne). A játékok 2 giga alatt vannak, ekkora fájlok letöltése ma már nem nagyon okozhat gondot. A másik dolog, hogy Mo.-t szerintem nem nagyon veszik figyelmbe... Fejlettebb országokban a wifi hotspotok is elterjedtebbek, jobbak, gondolom én. -
#35668 Félre ne érts, én örülnék a legjobban ha kidobnának egy PSP-t umd meghajtó nélkül végre. :) Az összes UMD-m amit megvettem csak ott porosodik, mert inkább letöltöttem ugyan azokat, hogy ne pörögjön benne a lemez zabálva az enerdzsit. :D
Azért gondolom h öngyilkosság, mert
1. rengeteg pénz nekik újratervezni a gépet
2. megszűnik a csere-bere és a használtpiac (egyesek szerint ez is hatással van a kiadóra)
4. csak wifis helyen lehet játékot venni, ami a játékosok negyedének nincs hozzáférése (nem magamra gondolok, van itthon, egyetemen, és bp-en minden sarkon, hanem a vidékiekre pl)
5. sok játék már jóval giga fölött van, azt pedig letölteni egy hotspoton 20kbyte/sec-kel, de még egy jobb wifin is pff...
Ismétlem ez nem nekem lenne rossz, hanem a sonynak, és ezt nyílván ők is tudják, ezért kamu az egész. Sztem -
#35667 "Olvasd már el normálisan a cikket..."
Ez nem egy új PSP lesz ("PSP2"), hanem csak egy alapos hardware revízió.
Eredeti forrás, Eurogamer.net:
"...revealing that PSP-4000, the third incremental hardware revision of the console..."
"...that 4000 will represent the first major overhaul of the system..."
-
#35666 "UMD elhagyása??? öngyilkosság, egyik konzol sem támaszkodik CSAK az internetre."
Szerintem van rá esély, hogy csinálnak egy ilyen változatot a PSP-3000 MELLÉ. Sokan vannak, akik panaszkodnak a gép méretére, stb. és ezért akár még gépük sincs(ráadásul még olcsóbb is lehetne a gép emiatt). Szóval nem lenne ez akkora hülyeség, új vásárlókat is szerezhetnének, akiknek nincs egy UMD-jük sem, így nem okozna problémát, hogy csak digitálisan lehet megvásárolni a játékokat. Aki meg mindenképp UMD-n akarja venni a játékokat, annak marad a normál, UMD drive-os gép... Nem lenne rossz ötlet a Sony-tól szvsz. -
#35665 Eredeti cikk
Ezt a részt külön kiemelném: "PSP-4000, the thirdincremental hardware revision of the console" (console=PSP)
Magyarul szó nincs itt új hardware-ről, vagyis PSP2-ről! Ez csak egy áttervezett, kompaktabb PSP lesz, ha lesz... -
#35664 Attól, hogy több helyről halljuk ugyan azokat a híreket még nem jelenti h feltétlenül igaz..
A másik, meg hogy nézzük csak meg az eddigi fejlődést.
PSP1000 --> PSP2000: ugyan az a dizájn, gombok, működés, felépítés ugyan az, kicsit vékonyabb, 1-2 apróság.
PSP2000 --> PSP3000: továbbra is nagyon hasonló a dizájn, hátlapon karika vékonyabb csak, meg az alsó gombok lettek oválisabbak, a LCD lett színesebb a progresszív megjelenítés rovására, ergo a haerdwer sem lett megváltoztatva lényegesen.
PSP3000 --> PSP4000: teljesen új konstrukció pár hónappal a 3000 megjelenése után??? UMD elhagyása??? öngyilkosság, egyik konzol sem támaszkodik CSAK az internetre.
Kizárt, ez az egész felhajtás csak egy újabb hírverés, ezek a képek már különben is 1000éve kint vannak mindenütt, már akkor is kamu volt. -
#35663 Olvasd már el normálisan a cikket.............És ne a neve alapján mondj véleményt lehet még belőle psp4000 vagy psp2 -is!!!!Ha lesz ,de egyre nagyobb a valószínűsége hogy lesz.............. -
#35662 Ha lesz is ilyen(PSP-4000), ez NEM PSP2 lesz, csak egy áttervezett, kisebb méretű PSP. Szó nincs még a PSP2-ről... -
#35661 Ne.. Ne.. ne... NEEE! -
#35660 PSP-4000
Én már kezdek félni hogy van valóság alapja.................-.-" -
#35659 Prince of Persia - 576
Prince of Persia - PlatinumShop
Halo Wars - 576
Halo Wars C.E. - PlatinumShop
Killzone 2 - 576
Killzone 2 C.E. - PlatinumShop
Végülis tényleg nincsenek nagy eltérések... -
#35658 azért ez sem valami hűdejó ár. electroworld-ben is nagy akcióban halo wars frankón 18k, kz2 17k. angliából a collectors edition volt 12k, most, amikor olyan qrvaszar a forint és onnan lett átváltva. angliából, ami azért nem a hűdeolcsó árairól híres, és ahol többszörösét keresik az emberek. szállítással együtt. erre azért ne mondja senki, hogy normális.