40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • BB7
    Hoppá! :D Ottazész!
  • Prince of Máté
    Nem veszi meg.
  • BB7
    Látom ezekre már volt időd! :D

Amúgy, te mit fogsz csinálni, ha kidobnak egy PSPt UMD meghajtó nélkül?
  • rnd
    Folytatva a múlt héten megkezdett sorozatot, ime a Metal Gear "kollekcióm":

Sajnos a Portable Ops/Ops+ még hiányzik...
  • dzsedi
    Úgy legyen, de ezt eddig minden évben elmondták a psp megjelenése óta..
    Remélem ha (egyszer tényleg) megjelenik akkor elmondhatjuk, h megérte várni.
  • vixo
    Konkrét dátumot nem tudni róla,csak annyit,h még idén lex elvileg.
    PSP Játékok megjelenései
  • dzsedi
    devil may cry 2009-ben? Van megjelenési dátum? Lemaradtam valamiről?
  • PSPeti
    + GT: Mobile
  • Ersiman
    Üdv mindenkinek!

Lenne egy kérdésem. Remélem tudtok rá válaszolni. Bár tudom nem ez a PSP fő felhasználási területe, engem mégis az érdekelne, hogy lehet-e rajta olvasni? Tud ilyet alapból vagy csak hackelve? Ha, igen milyen formátumokat kezel?
    Előre is kösz a válaszokat.
  • guppy
    +Patapon 2 (Ami q*ajóra sikeredett...nagyon tetszik)
  • Prince of Máté
    +Motorstorm
  • thesnowy
    kisgabo uristen te holélsz?
    God Of War: Chains Of olympus
    Patapon
    Tekken 5
    Prince Of Persia Revalations
    Metal Gear Solid Portable Ops... és nemis beszélve a 2009-ben kiadott játékokról:
    LittleBigPlanet,Rock Band Unplugged,Assassins Creed,Devil May Cry
  • kabel15
    :)
  • BB7
    Ott keresd a kulcsot (szerintem), hogy "-"5000Ft... -.-
  • xido
    szélsőségesen válogatsz,az utóbbi fél év valóban csapnivaló,de előtte olyan logikai játékokat találtam rá,hogy csak pislogtam
    + emulátorral futtat gba-t snes-t sega-t,azokon meg többszáz játék...
  • kabel15
    Miért is?
  • kisgabo
    +1, 3 éve van psp-m, és nincs egy értelmes játék se, de legalább filmnézésre jó.

• Prince of Máté
    Itt egy érv, amiért érdemes DS-t venni.
  • amdrula
    Én inkább venném -5000-ért, mint 2500-ért.
  • Zozo76
    De ez azert dragabb mert hasznalt, na! :)
  • kabel15
    fifa street2 már 2500 tudok :) és új!
  • NEOreg3
    ennek a nagy része már boltban is olcsóbb újonnan
  • jordylee
    Eladó eredeti,alig használt psp játékok:

Fifa 07 - 5000
    Fifa Street 2 -5000
    NBA Live 07 -5000
    tony hawks project 8 - 5000
    nba street showdown - 5000
    PSP NFS MOST WANTED - 5000

Érdeklődni:[email protected]
  • rnd
    Csak DSre jelent meg a végén, a PSP elmaradt...
  • Empty
    Hogy-hogy nem található sehol ez a játék? Pedig állítólag megjelent PSP-n: Boulder Dash ROCKS!
  • vixo
    Én is a GTA stílusra voksolok,remélem ugyanúgy meg lehet majd mászni minden épületet és jó magasra mászkálni és a gyilkolások is kidolgozottak lexnek. ^^
  • ledó
    kösszi a segitséget bocs csak a google nem jutott eszembe
    kösszi
  • GP2100
    Ha olyan monoton lesz mint a nagygépes verzió, akkor csinálhatják akármilyen stílusban... A grafikai szintet meg úgysem tudják PSP-n visszaadni.
  • BB7
    Szerintem is olyanra csinálják [GTA Style].
    Csak az a baj, hogy engem az AC_ben az fogott meg, hogy minden agyonhájpolt és baszottszép! És ezt valljuk be, a PSP nem tudja visszaadni! :/ Én csak ettől félek, de bizakodok!
  • kabel15
    Hello!
    Mindig nem tudok nyugodni az assasians creed PSP-s változatával :)
    Annyira várom. Csak attól félek hogy úgy elrontják mint a fene.
    Én abban reménykedek hogy egy GTA stílust fognak bele vinni. Szóval nem ez a DS-es hogy oldalnézetes szarban rohangálok. Hanem lehet körbe nézni a városban. :) Ha ezt megcsinálják ott leszek az előrendelők között.
    Szerintetek milyen lesz?
  • BB7
    Recoveryben a "NO UMD"-t állítsd át!
  • PoisonChihuahua
    Google-t ismered?

Kell egy UMD lemez a gépbe, vagy próbáld állítani a No-UMD módot a Recovery-ben.
  • ledó
    Hello! Légyszi segitsetek a psp azt írja ki hogy "A játék nem lehetett elindítani. (80020321)".
  • CaviaR
    Nem hiszem, hogy merült akksi miatt lenne. Egyrész annyira hülye senki nincs, hogy egyik napról a másikra elfelejti, hogy egy akksit fel kell tölteni, hogy működjön.
    Másrészt ha egy bizonyos határérték alá merül az akksi, a gép meg sem próbál bekapcsolni, és a led sem villan fel. (Beépített védelem, így nem kerül ún. mélymerített állapotba az akksi, amitől rövid úton tönkremenne.) Az akksi problémát kizárhatjuk.

Attól függ hogy villan fel.
    Ha kigyullad majd 1-2 mp múlva elalszik lehetséges, hogy egy pandorázás életre keltené. Ha csak tényleg egy pillanatra, akkor valszeg egy megszakítás érkezik mert zárlat van valahol, vagy egyszerűen meghibásodott az alaplapon vmi. Egy próbát megér, de benne van, hogy egy darab műanyagot kapsz a pénzedért...
  • rnd
    Gondolom az eladó elvitte már szervízbe. Legalábbis ha nekem elromlik valami ami 40+ ezrebe került, nem szoktam csak úgy gondolkodás nélkül kidobni. És azt is gondolom hogy olyan javítási költséget mondtak neki hogy azt nem vállalja be. És végül: úgy gondolom hogy EMIATT adja el olcsón, fog egy balekot aki ad 15 ezret egy horror áron javítható vagy javíthatatlan gépért, közben meg adja a hüjét (áááá... nemtom mi a baja... lehet hogy semmi... vedd csak meg...) Ha balek kell, megér ennyit.
    Ettől függetlenül lehet hogy tényleg nem ért hozzá, és az is lehet hogy semmi baja nincs a psp-nek csak lemerült az akksija, csak fel kell tölteni. De tudod ha valami túl szép ahhoz hogy igaz legyen, akkor az általában nem is szokott igaz lenni.
  • dzsedi
    Ha könnyen meg lehet csinálni, akkor miért nem csinálja meg az eladó, és árulja (számára)jobb árfekvéssel?... ennyire azért csak utánanézett ő is,mint te (legalábbis mielőtt eladnám javíthatóként a psp-met, biztos megnézném). Ehhez nem kell nagy hozzáértés.
  • vegytek
    de ha nem lehet megcsinálni, akkor ...
  • ZTM
    Ezért kérdezem az eladót hogy mégis.
    Sztem nem érthet a PSP-khez és ha ez pont olyan hogy meg lehet csinálni könnyen abból akkora üzletet csinálhatnék......
  • rnd
    Ja, ha úgy árulják hogy "döglött psp, alkatrésznek eladó" az más káposzta, ott elég sok mindentől lehet. Pölö véletlenül beleesett egy vödör vízbe....
  • rnd
    Vagy vedd ki belőle a memkártyát hátha úgy elindul...