PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem értek hozzá, melyik mire jó? vagyis mi a különbség a 3 között?
nekem arra kellene,hogy összekössem a TV-vel és nagyban lássam a játékot.
nekem arra kellene,hogy összekössem a TV-vel és nagyban lássam a játékot.
És az eredeti kérdésedben egy szó sem esett arról hogy hol és mennyiért tudsz venni ilyen kábelt... <#beka3>#beka3>
Három féle van:
- komponens
- s-video
- kompozit
Melyiket?
- komponens
- s-video
- kompozit
Melyiket?
Csak azt nem tudom,hogy hol és mennyiért lehet venni ilyen vezetéket.
A kézikönyvében szépen minden le van írva...mé nem óvasod eee???
Slim em
Slimed van vagy fated?
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy PSP játékomat össze tudom-e kötni a TV-vel valamilyen kábel segítségével? ha igen akkor ez milyen kábel? Kell-e hozzá valami programot telepíteni,hogy mûködjön?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Szami
Lenne egy olyan kérdésem hogy PSP játékomat össze tudom-e kötni a TV-vel valamilyen kábel segítségével? ha igen akkor ez milyen kábel? Kell-e hozzá valami programot telepíteni,hogy mûködjön?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Szami
egyetértek 😊
jah és neked gratula!
jah és neked gratula!
és tudod mi a vicces?
az, hogy lehet hogy az a 3. helyezett jobban örül az undercovernek, mint az aki a szerinted jó játékot kapta 😊
az, hogy lehet hogy az a 3. helyezett jobban örül az undercovernek, mint az aki a szerinted jó játékot kapta 😊
Grat tesó!!<#taps>#taps><#puszi>#puszi><#pias>#pias>
Azt a jó büdös k.... élet!!!Ez az!!Köszönöm szépen!!Bazz...<#taps>#taps><#worship>#worship><#puszis>#puszis>
van egy eladó fóliás killzone: liberation-öm 4500 forintért illetve Loco Roco 2 6000-ért, ha érdekel valakit, privizzen!
Több kateg van! Pl. az elsõ engem nem is érint mert elsõ vagyok! 😊
De pl. az EA-s kateg elég xar mert ott az összes helyezett NFS:UC-t kapott! XD De mind1! Vidul a fejem! A Geforce 9600 GT 512 MB a lényeg! 😄
De pl. az EA-s kateg elég xar mert ott az összes helyezett NFS:UC-t kapott! XD De mind1! Vidul a fejem! A Geforce 9600 GT 512 MB a lényeg! 😄
akkor alt gr + j <#mf1>#mf1>
A PoP-ok sorrendje (PC, PS2, Xbox, GC):
- Sands of Time (2003)
- Warrior Within (2004)
- The Two Thrones (2005)
A PSP-re kiadott kép PoP közül a Revelations (2005) a Warrior Withinnek, a Rival Swords (2007) pedig a The Two Thrones-nak a portolása, kicsit kibõvített tartalommal (plusz helyszínek, fogatverseny, stb.), ezért más a címük.
- Sands of Time (2003)
- Warrior Within (2004)
- The Two Thrones (2005)
A PSP-re kiadott kép PoP közül a Revelations (2005) a Warrior Withinnek, a Rival Swords (2007) pedig a The Two Thrones-nak a portolása, kicsit kibõvített tartalommal (plusz helyszínek, fogatverseny, stb.), ezért más a címük.
Szép volt grat. 😊
Az viszont fura nekem, hogy a 3. helyért egy NFS: Undercover fostalicskaság jár, míg az 5. és 6. helyért a legnagyobüberkirály játékot osztanak. 😊
Az viszont fura nekem, hogy a 3. helyért egy NFS: Undercover fostalicskaság jár, míg az 5. és 6. helyért a legnagyobüberkirály játékot osztanak. 😊
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Tudom OFF De:
Megnyertem a fõdíjat! El se hiszem!
Megnyertem a fõdíjat! El se hiszem!
"Menjünk be a szobába. Ismerõs helyhez értünk. a zászlón csússzunk le. lent végezzünk mindenkivel. Jussunk fel az emeletre. Falon futás, araszolás a túloldalra."
Ezt nem tudom.Elmenekültem elõle, be a kis lyukba, és utána van az a rész, ahol már jártam.Lent van egy nagy üresség, az elõtt, ahova át kéne jutnom.A kamera is arra ment rá, de nem vágom😞
Ezt nem tudom.Elmenekültem elõle, be a kis lyukba, és utána van az a rész, ahol már jártam.Lent van egy nagy üresség, az elõtt, ahova át kéne jutnom.A kamera is arra ment rá, de nem vágom😞
de akkor nagy-ot csinál "Í" <#fejvakaras>#fejvakaras>
alt gr + i
nekem jó bizony... ráhúzok egy "Sony" matricát és eladom neked 3szoros áron... kéne? 😊
Nekem sincs hosszú "i"-m <#rinya>#rinya>
Te vagy a legnagyobb király ebben a topicban! Minden nap jókedvet csinálsz nekem! 😄
Sziasztok!
Eladó egy 3 hetes PSP Slim készülék, flasheletlen, alig használt, teljesen karcmentes. Dobozzal, papírokkal együtt egy év garanciával.
Ár: 37ezer forint (de az ár alkuképes^^)
Érdeklõdni a [email protected] e-mail címen lehet.
Eladó egy 3 hetes PSP Slim készülék, flasheletlen, alig használt, teljesen karcmentes. Dobozzal, papírokkal együtt egy év garanciával.
Ár: 37ezer forint (de az ár alkuképes^^)
Érdeklõdni a [email protected] e-mail címen lehet.
Úr isten.....ez hány éves?
Ennyi hibát nem láttam 100 éve.
Lecsó! Frissítsd a firefox ot 3.0-ra.
Szövegírás közben jelzi a helyesírási hibákat...... mert katasztrófa ahogy írsz.
Ennyi hibát nem láttam 100 éve.
Lecsó! Frissítsd a firefox ot 3.0-ra.
Szövegírás közben jelzi a helyesírási hibákat...... mert katasztrófa ahogy írsz.
én rájöttem...
ha lecso "barátunk" helyesen irná le a kérdéseit, akkor segitenénk szivesen. de mig nem ir le egy mondatot sem helyesen,addig csak ugatunk neki.
igy van ?
ha lecso "barátunk" helyesen irná le a kérdéseit, akkor segitenénk szivesen. de mig nem ir le egy mondatot sem helyesen,addig csak ugatunk neki.
igy van ?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Inkább vegyél egy zsír nyelvtan könyvet, illetve egy ékezetes, magyar billentyûzetet és mindjárt jobb a helyzet! <#eljen>#eljen>
az tuti 😄
lecso: vegyél négy darab 1 gigásat vagy 8 darab 512-eset mert ugy jön ki a legolcsobban<#hehe>#hehe>
lecso: vegyél négy darab 1 gigásat vagy 8 darab 512-eset mert ugy jön ki a legolcsobban<#hehe>#hehe>
most ha pofán ütném,tarkón vágnám...
...megsértõdne.
igaz?
...megsértõdne.
igaz?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
haha nem akarok szart.esetleg neked lesz jo!
van jó kínai kártya óccsóé... az pont jó lesz neked 😊
jövö héten érkezik meg a manim akarok veni 4 gb kártyát mijen legyen mire kell vigyáznom vagy jo lesz a 2gb ös de filmet is akarok rá teni. meg mijen játékot vegyek hozá leg inkáb autos meg lövöldözös tecik ezek közöl mejiket ajánljátok?
amikor a herceg lóg ilyen repedésen a falon akkor ne engedd le magad rögtön mert meghalsz
azt nem tudom, melyik irányba de indulj el és akkor már leeresztheted magad
azt nem tudom, melyik irányba de indulj el és akkor már leeresztheted magad
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Hamarosan Dahaka észrevesz minket. Meneküljünk elõle. Fussunk végig a padlón, ahol kell a falat, és a rudakat használva.
A herceg átbújik egy falrészen, és Dahaka kint marad.
Fussunk tovább. Verjük szét a hordókat. Tovább. Hagyjuk az õrt, és másszunk le. A falon futva induljunk el, majd az oszlopnál ugorjunk. Másszunk fel az oszlopon, és ugorjunk rá az erkélyre. Menjünk be a szobába. Ismerõs helyhez értünk. a zászlón csússzunk le. lent végezzünk mindenkivel. Jussunk fel az emeletre. Falon futás, araszolás a túloldalra.
Ez az a rész!!
Köszi BB7!!!Már nyomtam a Ctrl+V-t X-et.Nem vagyok nagy mágus na<#bee1>#bee1>
A herceg átbújik egy falrészen, és Dahaka kint marad.
Fussunk tovább. Verjük szét a hordókat. Tovább. Hagyjuk az õrt, és másszunk le. A falon futva induljunk el, majd az oszlopnál ugorjunk. Másszunk fel az oszlopon, és ugorjunk rá az erkélyre. Menjünk be a szobába. Ismerõs helyhez értünk. a zászlón csússzunk le. lent végezzünk mindenkivel. Jussunk fel az emeletre. Falon futás, araszolás a túloldalra.
Ez az a rész!!
Köszi BB7!!!Már nyomtam a Ctrl+V-t X-et.Nem vagyok nagy mágus na<#bee1>#bee1>
Elmondom, hogy másolj be! 😊
Kijelölöd a másolandó szöveget és Jobb egér gomb helyett nyomva tartod a CTRL gombot és közben megnyomod a C-t! Ennyire egyszerû! 😊 Ide meg be tudod illeszteni! Sok sikert!
Kijelölöd a másolandó szöveget és Jobb egér gomb helyett nyomva tartod a CTRL gombot és közben megnyomod a C-t! Ennyire egyszerû! 😊 Ide meg be tudod illeszteni! Sok sikert!
Megtaláltam a leírásban, de sajna nem tudom ide bemásolni.A falon futást értem, de mi az az araszolás?Itt nincs semmi párkány<#confused>#confused>.ÓÓ, hogy az a <#duma>#duma><#boxer>#boxer>
Oké, nagyon köszi, mindenképp átnyálazom<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Jó éjt!<#integet2>#integet2><#fogmosas>#fogmosas>
Jó éjt!<#integet2>#integet2><#fogmosas>#fogmosas>