40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • vixo
    jó itt 16k,de megint nem értettél meg,h nem az árát hangsúlyoztam ennél a Halo Wars-os példánál,hanem azt,h az a kiadás,legyen a 16k-18k megéri a pénzét,mert van egy kis xtra benne és néz is ki vhogy és ha legtöbb ilyen lenne,akkor télleg megérné megvenni azokat a gammákat,amiket ilyen árban kínálnak.
  • vixo
    Hát,amit most linkeltél,azoknál az oldalaknál sincs nagy eltérés...
  • PoisonChihuahua
    Halo Wars gyűjtői 18k ??? O_O

Már nem azért...

És ez csak egy pár másodperces Google "első találatos" keresés.
  • PoisonChihuahua
    576 ?
    Gratulálok, sikerült kiválasztani Magyarország legdrágább konzolüzletét.

Nem is tudom miért szokták a warezosok mindig pont az 576-ot fölhozni példának... -.-

Egyébként: Link
  • vixo
    Hát ha már vennék is játékot psp-hez(am amikor vettem a psp-met,akkor vettem hozzá egy eredeti játékot,mortal-t 6k-ért és nem az 576-ban,hanem a egy konzolos boltban,Gödöllőn,játékállomáson,lényegtelen)akkor is most már 576-nál vásárolnám és nem konzolosnál-vaterás rendelésnél,xbox360asomhoz is eleinte vettem a gammákat,de azért már ott is kezdet sokba fájni,ott is a jobbféle gammák eléggé húzós árban vannak:18000,am most kijött a Halo Wars boxhoz 18k-ért,ami azért eléggé xép kiadás,gyűjtőknek,ha a legtöbb játék ilyen gyűjtő kiadásban jelenne meg akkor azt mondanám,h megéri a pénzét,de ezek a "mezei"kiadások,hát thx,nem...
    Jó mondjuk az tény aláírom,h 576 sem egy életbiztosítás,hixen ők is változtatják az áraikat.
  • rnd
    Az meg megint csak varezos szokás hogy a megjelenés napján muszály (linket plz) játszani a játékkal. Egyébként meg gondolom a többi varezos megszól ha nem írsz be egy fórumra hogy "én már tolom a nyócadik páját"... vársz 1 hónapot és az ára lemegy 30-40%-ot.
  • rnd
    Végülis az 576.hu árai valóban referenciának tekinthetők
  • vixo
    sry elírtam 10799
  • 5c0rp330n
    "Munhunt 2: 107999Ft "

az már kicsit húzós, nem? :o
  • vixo
    nem-nem,egy szóval sem mondtam,h az összes! De azok a gammák,amikkel én játszom psp-n és amik eléggé bejönnek,azok súrolják eléggé keményen a 10ezres határt és mielőtt írtam,körülnéztem az 576.hu oldalán és csak,h pár játékot említsek:
    Star Wars:FU 9899Ft
    A közelgő RESISTANCE RETRIBUTION: 10999Ft
    Munhunt 2: 107999Ft
  • rnd
  • BB7
    VIXO!
    Egy játék 3-4-5K! De vannak címek, melyek 9K-t vagy a 11-12-13K-t is elérik! De nem az összes!
  • rnd
    Ezt vixo-nak mondd, mert neki az ÖSSZES játék 10 ezer vagy afölött van...
  • BB7
    Mo.-n is 3-4-5K egy játék! De vannak címek, melyek 9K-t vagy a 11-12-13K-t is elérik!
  • rnd
    Átlag psp játék 3-4 ezer Ft. A friss játékok picit többért mennek (19-29-39 dollár az amerikai megjelenési ár, számold ki), a régebbi vagy nem annyira populárisak meg ócsóbbért. Példák: Metal Gear Acid 1200Ft, Crisis Core 5300Ft, GOW 4300Ft, PSN power pack 2100Ft. Mindegyik ár tartalmazza a postát is (cirka 1 ezres) zsír új, fóliás és mai árfolyamon számoltam dollárról/fontról forintra.
    Egyébként tökre csípem amikor olyanok akik életükben nem vettek még játékot leállnak vitatkozni az árakról.
  • vixo
    Asszem eléggé ébren vagyok.
    Csak egy példa:
    Wanted DVD
    Ez van egy PSP-s játék ára és inkább erre ruháznék be,mint egy PSP-s gammára.
  • vixo
    "Az elmúlt időszakban már többször is szó esett egy új PlayStation Portable-masináról, és az is egyre biztosabbnak látszott, hogy az idei 4000-es széria több lesz egyszerű ráncfelvarrásnál. Most új források igazolják mindezt.
    Ezúttal új adalékot nem más szolgáltat, mint az Eurogamer: ők belsős, megbízható forrásokra hivatkozva állítják azt, hogy amit az elmúlt hetekben hallhattunk (UMD drive nélküli új PSP, csúsztatható képernyővel), az igaz, de nem egy kettes számú PSP-t takar, hanem egy radikálisabb új szériát. A valószínűleg idén ősszel bemutatkozó 4000-es szériában a fent említett változások tehát egyre reálisabbnak tűnnek, az EG nem szokott olyan pletykák mögé teljes mellszélességgel beállni, amelyek végül nem bizonyulnak igaznak.

A csúsztatható képernyő mechanikája a forrás szerint a következőképpen működik majd: a képernyőt (ami technikailag a 3000-es szériában található kijelzővel egyezik meg) oldalra csúsztatva egy méretben kevésbé széles eszközhöz jutunk, amely bár eltakarja a gombokat, a ravaszok segítségével bizonyos típusú játékokat így is játszhatunk (pl. LocoRoco) - az EG értesülései szerint továbbá a Sony több fejlesztővel is konzultál új, a leegyszerűsített irányítást használó játékok ügyében."
    Forrás: Gamer365.hu 2009. március 02.
  • kabel15
    Sajnos nagyon drágák.
    Egyébként itthon én is PC n múltizok.
    Ezért lenne jó egy egész világot lefedő hálózat. Szerencsére egyre elterjedtebb a WIFI rendszer Plázákban éttermekben.
    De szerintem sok vevőt tudnának szerezni ha meg tudnánk azt csinálni hogy mész az utcán előveszed a PsP-d és felmész egy kicsit NFS ezni a haverokkal (csak mondtam egy játékot) Persze net nélkül is lehet játszani.
    De mégiscsak jobb más játékosok ellen versenyezni.
  • PoisonChihuahua
    "Én vennék eredeti játékot,ha nem kerülne annyiba,mint egy díszdobozos dvd..."
    Nem kerül annyiba, fölébredhetsz.
  • vixo
    Én vennék eredeti játékot,ha nem kerülne annyiba,mint egy díszdobozos dvd...
  • GP2100
    "az zavar hogy én kifizetek érte 6-7000 et más meg letölti"
    Egyéni szoc. probléma, egyébként vesznek elegen játékot, különben már rég csődbe ment volna az egész ipar. Online funkció van bizonyos játékokban, de a multit én inkább meghagyom pc-re/asztali konzolra. Próbáltam pl. a MOH-t multiban psp-n...szerintem élvezhetetlen, lassú kínszenvedés... Persze van néhány stílus aminél jobb a helyzet, de a legnagyobb gond a net eléréssel van. Ha nincs a közeledben wifi hotspot, akkor baszhatod, ha meg otthon vagy akkor már inkább "nagygépes" multi szvsz...
  • guppy
    Van ONLINE funkció csak nem olyan mint az xbox-nál hanem játékonként vannak a szerverek(vagy hogyan..), annak idején az NFS-el is rengetegen tolták stb...
  • kabel15
    Nem. Nem kapok jutalékot. De az zavar hogy én kifizetek érte 6-7000 et más meg letölti. Jó most jön a válasz hogy én miért nem töltöm le.
    De szerintem jó lenne ha sokan vennének játékot. Meg ha lenne itt is ONLINE funkció iszonyat jókat lehetne játszani.
  • Prince of Máté
    Nem hinném hogy optikai szarral próbálkoznának... Inkább HDD vagy SSD, esetleg flash..
  • Inferno
    Idén jön :P (év vége fele),legalábbis így olvastam egy oldalon.
  • flamerPUG
    haladni kell a korral, de jo felé :P

amugy ha meg már itt tartunk mi lenne jo ha megjelennne a kisgépre, gta-t áthozták hatalmas nagy sikert és jol megcsinált irányitási motor, namost MAX PAYNE .... szintán hátulnézetes játék, nekem egyik legnagyobb kedvencem volt. mégha ugyanazzala storyval is dobnák ki, még akkor is megvenném és végigvinném, nagyon szerettem azt a játékot, és a nintendo valamelyik hordozható korcsára kidobtak egy atomgagyi dolgot, lehetne akkor psp átirat is :)
  • rnd
    Akkor pláne értelmetlen
  • GP2100
    "Ami engem pozitívan érintene hogy talán nem lenne anyi warez"
    Ez miért érintene TÉGED pozitívan? Jutalékot kapsz a Sony-tól az eladott játékok után?

BTW én is remélem, hogy a PSP2 nem jön még legalább 2-3 évig.
  • kabel15
    Nekem sincs még 1 éves az enyém és nagyon szeretem :)
    Mondjuk engem is zavarna ha kidobnák a PSP2 de szerintem ez nem lesz egyhamar. Itt a gazdasági válság a SONY veszteséges. Nem hiszem hogy kidobnának még egy terméket pont most. Szerintem az emberek örülnek most ha van a fejük fölött tető. Bár ez Amerikáról egyáltalán nem mondható el. Náluk alig érezhető. Legalábbis Kalidorniában. Na de vissza a PSP-hez :)
    Szerintem is érdekes lenne ez a netről letölthető játék változat. Ami engem pozitívan érintene hogy talán nem lenne anyi warez. Aminek örülnék az egy világszerte elterjedt hálózat mint pl az XBOX LIVE csak ez nem a lekásban lenne hanem bárhól a világon.
    Na de ez egyenlőre csak álom :S
  • First Aye
    Nagyon remélem, h egyhamar nem jön ki a "psp2", mert még nincs 1 éves a slimem!
  • Prince of Máté
    UMD sehogy sem 1.4 gigás barátom.
    Single layer 900mb
    Dual layer 1,8gb
  • rnd
    Elég béna lenne tőlük ha UMD (1.4 giga) helyett a 8 centis DVD-t (1.4 giga) választanák. Az UMD alapötlete pont, az hogy a középső kihasználatlan részt (a lyuk körül) kissebbre vették. Végülis ez egy hordozható gép, a méret a lényeg. Másfelől (úgy gondolták) hogy ezt majd akkor nehezebb lesz másolni is (az hogy nem jött be, egy másik sztori). Miért lépnének "visszafelé"?
    A letöltős mókáé a jövő. Azt a pár dollárt amit a lemez, doboz és papírok előállítására költenének a zsebükben marad. A varezolóknak meg toll a fülükbe...
  • PoisonChihuahua
    Ha valóban ilyen letölthetőek lesznek a "PSP2" játékai akkor valszeg a játékokat digitális aláírás védi majd, mint Xbox Live-on a DLC-ket pl. és ez igencsak megnehezíti majd a warezosok dolgát.
    Egyébként nem hiszem, hogy bevezetik ezt, az emberek inkább szeretik a kézzel fogható dobozos cuccokat, a letölthető játékok még nem annyira elterjedtek, főleg ha teljesen erre állnának át. Szerintem vagy marad az UMD vagy 8cm-es DVD-re állnak át, a PS2 visszafelé kompatibilitást (feltéve, ha valóban lesz ilyen) pedig játékonként megvásárolható letöltésekké teszik, mint a mostani PSP-n a PS1-est. Persze ez csak elmélet, lehet hogy az egész egy nagy kamu. :(
  • kabel15
    PsP2 Elég hülyén hangzik. Meg az is hogy nem lesz UMD.
    De ha becserélik az UMD lemezeimet olyanra amit le tudok vele játszani akkor ok :)
    Amúgy ez a letöltős cucc nem rosz ötlet. :)
  • guppy
    Nekem a legalsó tetszik
  • Prince of Máté
    Miért?
    Mert haladni kell a korral, fejlődik a technika. PS3-at sem feleslegesen csináltak, gondolod mi lenne, ha még csak PS1 létezne, és arra jöttek volna ki az új játékok :)
  • BB7
    De miért lesz már egy teljesen új PSP? Akkor azon a PSP[1]-s játékok nem is fognak menni? És visszafelé? Vagy, hogy?
  • Prince of Máté
    Nem így lesz a számozás. Szerintem PSP2 lesz a neve, azon belül PSP2 1001
  • vixo
    Battlefront 3-ról tudtok vmit? Elvileg kijön majd psp-re is,elvileg.
    Azért az jóféle lenne,videó alapján nekem naon bejön a játék és sztem nem elképzelhetetlen,h psp-re is kiadják majd. ^_^
    Battlefront 3 Gameplay CAM
  • baaka
    Ezek csak pletykák/találgatások és semmi alapjuk nincs és ha van is nem tudják bizonyítani szóval értelmetlen amit csinálnak az ilyen emberek akik kitalálják................