40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#35777 Is, de látod, letölti, aki "csak" játszani akar vele! -
rnd #35776 Nem annak kell megvenni aki gyűjti... hanem aki játszik vele... -
#35775 full kamu :) -
#35774 hát én is azon filózom,h eredeti lehet-e,mert nekem ma az eladó azt mondta,h a 2 gigás karik vannak 6k-ért,ez meg 8gigás,szóval ha tényleg eredeti,akkor tuti vétel :) -
#35773 Az árát nagyon megéri! :) Már ha eredeti! ... -
#35772 nah vaterán találtam egy 8gigás karit,szerintetek megéri ennyiért?
Sony -
#35771 pontosan! ;) Am sztem ez tényleg egy olyan gamma,amit megéri megvenni. -
#35770 És előbb a törtet kiviszed, s majd megveszed.. hmm! :D
Mondjuk, aki pl. gyűjti! ... -
#35769 megvenném én,csak még nem jelent meg hivatalosan :P :D -
#35768 Tessék boltban megvenni, UMD-n, és nem lesz ilyen jellegű problémád.
Máskülönben ajánlom, hogy nézz ki magadnak valahol máshol egy jó karit, s már elég olcsón ki is viszik bárhová! -
#35767 ááááh,basszuss,ma akartam memokarit venni direkt a Resistance Retribution miatt,mert eddig csak 1gigás karim volt és már tökre vártam ezt a gammát,de a fene se gondolta,h másfél gigás lex,még a cso-ban reménykedtem,de az is több,mint 1 giga,szóval vettem volna ma karit legalább egy 2gigásat,de Gödöllőn sehol nem találtam,1ik helyen azt mondták,h a sony már nem is gyárt olyan karikat és rendelni sem tudnak,kicsit kikerekedett a szemem,h miről maradtam le,másik helen meg azt mondták,h jövőhéten talán kapnak ilyen karit,ááááá,nem tudok várni jövőhétig :S -
#35766 <)/[]/O/X-el célzol? Az a fura, mert az szinte az összes PSPs akciójátéknál így van!
Nekem a Killzone irányítása, és egyszerűsége lepett meg! :) -
#35765 Számomra fura az irányítás de pusztán csak azért mert még ehhez hasonló stílusú játékokkal nem játszottam hanem pusztán autós, ügyességi illetve logikai játékok kerültek előtérbe eddig! De nem rossz szerintem! De ha a nagyérdemű is kipróbálja biztosan lesznek konkrétabb beszámolók mint az enyém! -
#35764 Milyen lett? -
#35763 Nem szoktam multizni! -
#35762 És multiba próbáltad már? -
Verseghy #35761 Pssszt!!:D -
#35760 Én már letöltöttem ISO-ban. -
#35759 Mert aztán PsP-n nem lehet ám Coopban játszani. Dehogynem. -
#35758 Resistance Retribution PSP - Multi4 UMDFull
-
#35757 Szerintem ez egy nagy hülyeség lenne. Legalábbis itthon.
Az Army of two lényege a COOP én XBOX360 on játszottam vele egy ideig.
Teljesen a COOP részekre van kiélezve a játék. Max úgy lenne élvezetes ha ONLINE kéne vinni a küldetéseket. De ezzel viszont sok vevőtől esnének el.
Szóval szerintem ez KACSA -
#35756 Quake rész nem jön psp-re? -
#35755 Sztem a haverjának,aki leöntötte,nagyobb mákja volt XD -
#35754 Woow,ez érdekesnek tűnik: Lube your fists! EA confirms Army of Two: The 40th Day, for 360, PS3 ... and PSP?
Bővebben -
#35753 A lényeg, hogy küldtek! Nagyon nagy mákod volt! Tudode? :D -
#35752 gariba adtak újat:D..állitolag németországbol küldték:) -
#35751 OMG!
De, hogy? Aki elb@szta, az küldte az újat? vagy gariba adtak újat? :D -
#35750 császtok
ügye még emlékeztek mikor irtam hogy haver leöntötte a psp..t azt beszart..nah képzeljétek küldtek helyette egy teljesen uj psp-t...mekkora mázlista vagyok:) 5.03 as rendszerrel.csak hát nem custom:(( sajna -
Verseghy #35749 Nem szóltak nekem... -
#35748 Ide: "YourPSPDriveLetter" jól írtad be a PSP-d "betűjét"(amivel a pc-d jelöli psp-d)? Csak azért kérdezem, mert sokan rontanak el ilyeneket amiatt, hogy nem értik a szöveget és a példát írják be(ami persze nem jó), de ha te jól csináltad és nem ezzel van a baj, akkor nem szóltam. -
Brinn #35747 üdv!
pandorabatteryt próbálok összehozni de nem megy.
*type msinst.exe YourPSPDriveLetter msipl.bin (example: since mines is letter M, it will look like this, msinst.exe m msipl.bin)
*Now hit ENTER.
ennél a lépésnél azt írja h nem tudja megnyitni az msipl.bin fájlt. pedig egymás mellett vannak... mi lehet még a gond? :S -
#35746 :)
Ugye már semmi hír az új bannerről? :/ -
Verseghy #35745 Ez jó, ezt berakom bannerba!:) -
#35744 psp movie creatorral próbáld. nekem az bejön -
#35743 Áááá megörjít hogy képtelen vagyok rá filmet tenni :D kár hogy nem lehet csak a sima bemásolós módszerrel :D -
#35742 " leszettem, eggyett torrentrol bemásoltam az isot"
WAREZ = azonnali BAN!
Amúgy még meg se jelent, nem ajánlott ilyeneket letöltögetni! -
#35741 2009...ennyi!!! pontos dátumot még nem mondtak............ -
evil 007 #35740 assassin creed pspre? mikor jön ki? mert erre nagyon nagyon kiváncsi vok 360 on kijácottam de azért még kiváncsi vok rá mert leszettem, eggyett torrentrol bemásoltam az isot de nem jelzi a psp be a game feluletnél. -
#35739 csak pont a lényeg hiányzik :) -
rnd #35738 Attól függ, mit fog tudni. Ha csak egy "mezei" psp, umd nélkül, akkor nem veszem meg. Ha mást/többet is tud akkor elgondolkodom rajta.