PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na de ha félretesszük picit a tévesen levont következtetések alapján keletkezõ elõítéleteket a 300-as szériásokról sokáig én is úgy tudtam hogy azok már a ta088v3-asok, egész addig amíg pár hete egyik munkatársamnál egy flashelt 300as szériás volt... egy amcsi gow edition... szóval valami hiba azért ott is van a matrixban...
"Az újabb Slimekben (nem 3000-es, hanem 2004-es) más az alaplap és még nem lehet flashelni."
Ja, eszembe jutott a soriszámos módszer.
Enyém soriszáma: S01-3006536-9
Ha 300-zal kezdõdik, akkor nem flesselhetõ.
Itt a "Find if you have a TA-088 motherboard." résznél.
Ja és van valami sorozatszámos módszer is, de arra már nem emlékszem, az eladó mondta nekem a boltban.
Gy.k. ezt írtam: "van olyan 2004-es szériájú, ami nem törhetõ"
"van olyan" nem egyenlõ " az összes
De ezt, ha kibontod boltba, akkor honnan látod? XD
Az újabb Slimekben (nem 3000-es, hanem 2004-es) más az alaplap és még nem lehet flashelni. Persze Dark Alex mester folyamatosan dolgozik a megoldáson, de nehéz a munka, miközben a Sony fejvadászai vannak az ember nyomában.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
de ha azt mondod neki hogy meg szeretnem nezni h flashelheto e mert ha nem akkor nem veszem meg 😄 akkor tuti nem engedik
Azt megtehetem hogy kipontatom a PSP-t a dobozból a boltban (megnézni felashelhetõ or no.)?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
PSN: berghold
dissia final fantasy jöhetne már usa vagy eur verzióba :\ nahmeg a bleach is...japánosan olvasom a sztorit :[
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Elkezdtem a Monster Hunter 1.részét,de ezzel sem bírtam sokáig,ugyan olyan érthetetlen,mint a 2.rész,nem kötött le sokáig XD
Ezért nem kezdek bele a Final Fantasy egyik részébe sem,mert valószínû,h rögtön az elején megakadnék.
Capcom grafikában jól nyomja,csak a történetek eléggé zavarosak számomra,de egy Resi részt kidobhatna psp-re,azzal sztem nem lenne gondom ^^
Kár,hogy mostanában ilyen nagy pangás van jó játékok terén a psp-s piacon,de februárban már szerencsére 2 általam már nagyon várt gamma is megjelenik,szóval az egy jó hónap lex és már nincs is messze ^_^
Hát igen,azért egy Nintendo DS-nél elmenne,bááár annál is elvárhatóbb lenne a jobb grafika,hát a telómon lévõ java-s játékok jobb grafikával rendelkeznek XD
Nah,de mondjuk ettõl még azért tényleg lehet jó a játékmenet. ^_^
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Mondjuk psp-n olyan sok stratégiai gammával nem játszottam még csak ezzel meg a warhamer-rel,de az nekem naon nem jött be,pedig pc-n imádtam,de ez a psp-s verzió szörnyû,szóval 1szó,mint 100,próbáld ki a LOTR-et (: