PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még szerencse, hogy itt vagytok ti, világosak, hogy meglegyen az átlag fényerõ... 😊

Na de ha félretesszük picit a tévesen levont következtetések alapján keletkezõ elõítéleteket a 300-as szériásokról sokáig én is úgy tudtam hogy azok már a ta088v3-asok, egész addig amíg pár hete egyik munkatársamnál egy flashelt 300as szériás volt... egy amcsi gow edition... szóval valami hiba azért ott is van a matrixban...

vbence13
Igen, az enyémet sem lehet.

Lowdog: ott a pont. 😄

<#wilting> de sötét vagy

egyetértek, már ideje volt... vicces volt, hogy egyáltalán elkezdte a dolgot... és ha már elkezdte meg kellett néznem meddig hajlandó elmenni... hát meglepõen sokáig... érdekes jelenség ez a mindenkinélokosabbvagyokésúgyismegmagyarázomhogyigazamvan komplexus... egyik volt évfolyamtársam is ilyenben szenvedett :-))

Akkor a tiédet se lehet?(csak kérdezem)

vbence13
Oké, inkább nem is reagálok rá...

BB7
Flém OFF PLZ!
jah... te

vbence13
Reméltem, hogy nem kell kétszer leírnom, hogy mindenki megérti egy mondatból is, de hát úgy látszik, van aki nagyon szeret kötözködni.

arra reagáltam amit olvastam, nem kell a nagyokoshalált eljátszani...

"Az újabb Slimekben (nem 3000-es, hanem 2004-es) más az alaplap és még nem lehet flashelni."

vbence13
Mi? Ez hülyeség, enyém nincs kipipálva és mégse flesselhetõ.

Ja, eszembe jutott a soriszámos módszer.
Enyém soriszáma: S01-3006536-9
Ha 300-zal kezdõdik, akkor nem flesselhetõ.

vbence13
TA-088 v3 alaplapos (még nem törhetõ) Slimek felismerése:
Itt a "Find if you have a TA-088 motherboard." résznél.

Ja és van valami sorozatszámos módszer is, de arra már nem emlékszem, az eladó mondta nekem a boltban.

baaka
Meg hát a dobozán he a CEL felirat nál a karika ki van pipálva akkor nem flashelhetÕõ.........

BB7
Értem! Köszi!
Van valami oldal, ahova beírod a sorozatszámot, és kidobja, hogy törhetõ-e?
vbence13
Sorozatszámból lehet látni.

vbence13
Jajj, légy szíves olvass picit figyelmesebben és csak azután kötözködj.
Gy.k. ezt írtam: "van olyan 2004-es szériájú, ami nem törhetõ"
"van olyan" nem egyenlõ " az összes

BB7
1szó mint száz mint már mondottam! Van olyan 200x szériájú PSP amit jelen álláspont szerint nem lehet feltörni!

De ezt, ha kibontod boltba, akkor honnan látod? XD
ez így nem teljesen igaz... a 2004-eseknek is csak egy része nem flashelhetõ... enyém 2004-es és flashelt...

vbence13
Hát ezt most benézted, mert tényleg van olyan 2004-es szériájú, ami nem törhetõ.
Az újabb Slimekben (nem 3000-es, hanem 2004-es) más az alaplap és még nem lehet flashelni. Persze Dark Alex mester folyamatosan dolgozik a megoldáson, de nehéz a munka, miközben a Sony fejvadászai vannak az ember nyomában.

vixo
Nah,kipróbálom a rainbow six-et már rég szemezgettem vele,de eddig vmiért soha nem raktam fel,most,hogy így ajánlgattad megjött hozzá a kedvem 😄😄😄

Doomista
csak nem 500 karakterû 20 db jelszóval van levédve ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

BB7
A-a! Van olyan 2000es ami nem törhetõ!<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>
Istencsászár
Vgay 3000est veszel vagy 2000est, sok választás nincs, egyik törthetõ a másik nem.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

vbence13
Ahol én vettem, ott külön mondta a csávó, hogy nem flashelhetõ. 😊

jaja mond azt h meg szeretned nezni a kezedben h mien kiszedi meg nezed flashelheto akkor aszondod teccik 😄

de ha azt mondod neki hogy meg szeretnem nezni h flashelheto e mert ha nem akkor nem veszem meg 😄 akkor tuti nem engedik
ZTM
Hy.

Azt megtehetem hogy kipontatom a PSP-t a dobozból a boltban (megnézni felashelhetõ or no.)?

BB7
Doomistában +bízhatsz! 😊
azdie
<#mf1>

Doomista
átbasztalak :s sorry

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

azdie
Én meg már csak a postára várok, mert átutaltam az illetõnek az összeget... remélem nem b@szott át.<#szomoru1>

pont ezt akartam irni 😄DD
Hát ezt tudtam én is, de úgy nem látom, hogy mennyi idõ van még hátra. Csak az akkuszintet.
dienesoft
Ott volt az a "valószínûleg". Mert nem lett meg. Ilyenkor tudok rohadt mérges lenni, hogy azt mondja, hogy ott lesz akkora amikorra megbeszéltük és akkor felhiv hogy "ja hát én még dolgozom és nem érek rá, nem tudom kimenni"... pedig sztem nem nekem fontos, én máshol is meg tudom venni ha akarom..

Gideon Wieth
megnyomod a home gombot... látni fogod mennyi idõd van egy mentésig...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Igen,igen, meg azért jó lenne játék közben tudni, hogy mennyi idõm van még egy mentésig.
Gondolom spórolás céljából kellene.Hogy mit tudom én, játszasz vele valahol, de tudod, hogy délután mész valahova busszal és ott is szeretnél játszani, viszont már nincs idõd tölteni.😊

Igen, erre gondoltam, a menümben szépen meg is jelenik, de ha indítom a játékokat, akkor eltûnik.
PSP HUD plugin, mondjuk én tuti nem használnám, mert felesleges 😛

PSN: berghold

Figyeljetek már! Hogy kell azt megoldani, hogy ami van menüben akku-kijelzés, fennmaradó idõ, processzor sebesség, az ne csak a menüben legyen, hanem játék közben is? Már láttam valakinek, hogy játék közben is kint van, de nem sikerült így beállítanom eddig.
Hehe.. -.-
Doomista
hány psp játék van összesen ? 😄
dissia final fantasy jöhetne már usa vagy eur verzióba :\ nahmeg a bleach is...japánosan olvasom a sztorit :[

BB7
Azzal szemezek én is! Mihamarabb beszerzem!
Köhöm, köhöm!!!No warez téma gyerekek<#nezze><#ejnye1>

Istencsászár
Nem kell félni az FFtõl,persze ha egyik résszel sem játszottál és nemigen van gyakorlott a jrpgkben akkor lehetnek nehézségek, de ha odafigyelsz a szövegekre akkor nagy gond nem lehet.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Field Commander. Egész jó!

vixo
Jah,kivégeztem a God of War-t,jó kis game volt,csak rövid...
Elkezdtem a Monster Hunter 1.részét,de ezzel sem bírtam sokáig,ugyan olyan érthetetlen,mint a 2.rész,nem kötött le sokáig XD
Ezért nem kezdek bele a Final Fantasy egyik részébe sem,mert valószínû,h rögtön az elején megakadnék.
Capcom grafikában jól nyomja,csak a történetek eléggé zavarosak számomra,de egy Resi részt kidobhatna psp-re,azzal sztem nem lenne gondom ^^
Kár,hogy mostanában ilyen nagy pangás van jó játékok terén a psp-s piacon,de februárban már szerencsére 2 általam már nagyon várt gamma is megjelenik,szóval az egy jó hónap lex és már nincs is messze ^_^

vixo
LOL! Enyéhén fogalmaztál:"Grafikailag nem a legerõsebb" 😄
Hát igen,azért egy Nintendo DS-nél elmenne,bááár annál is elvárhatóbb lenne a jobb grafika,hát a telómon lévõ java-s játékok jobb grafikával rendelkeznek XD
Nah,de mondjuk ettõl még azért tényleg lehet jó a játékmenet. ^_^

GP2100
Én most pont az EndWar-al játszok. Grafikailag nem a legerõsebb, de ezen kívül szerintem egész jó, el lehet lenni vele. Más stratégiai játékkal még nem játszottam psp-n, ezért nincs összehasonlítási alapom, de ha "nagyon olcsón" szerzed a játékokat, akkor nem veszthetsz semmit... 😄

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

vixo
Én a Lord of The Rings - Tactics játékot ajánlanám neked,mint stratégia,nekem ez bejött ^^
Mondjuk psp-n olyan sok stratégiai gammával nem játszottam még csak ezzel meg a warhamer-rel,de az nekem naon nem jött be,pedig pc-n imádtam,de ez a psp-s verzió szörnyû,szóval 1szó,mint 100,próbáld ki a LOTR-et (: