40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • flamerPUG
    resistance baromijóóóóóó még mindig :D silent hill ota nem játszottam ennyit és ilyen jót egyhuzamban mint most ezzel, nagyon összedobálták a srácok!
  • flamerPUG
    az nállam nagyon kiesett :D
    megvan, játszottam vele, nagyjábol egy hétig, de iszonyat primitiv, semmi alapja ninsen az irányitásnak, érted alap hogy golfot vettem mert miért ne, aztán felajánl olyan tuning kiegészitöket :D az életbe nem gyárottak semmit golfhoz, de még vw-hez sem :D:D azpn azért jot röhögtem :D lehet baj hogy értek hozzá... monyuk egy dolog tetszett benne, legalább elég tág volt az autóválaszték :)
  • Banyapapa
    csak kártyával lehet memoria a gépben,amire mentés kerülhet,zene kép film mehetnek.
    firmware meg,hát ezzel javitásokat,esetleg ujitásokat adnak a géphez.

Hogy japan játékot lejátszik azt nem tudom,de ha 3000 a gép azt ha jol tudom,még nem "törték fel",igy warez kizárva,csak eredeti UMD lemezröl mehet a moka
  • vargaviktor
    Na előre láthatólag szombaton megkapomm a 3000-esemet. Elmondaná valaki hogy mi ez a firmware. Meg a psp vel kapcsolatos dolgokat. Am a psp-ben van beépítve memória vagy csak kártyával van? Meg a psp lejátsza majd a japán játékokat.(JAP)
  • dienesoft
    Sziasztok!

Milyen játékokkal szoktátok interneten tolni PSP-vel? Én most Resistance-ra vagyok ráálva, de arra lennék kíváncsi, hogy esetleg a PES 09-et lehet infrastructure módban játszani? Köszi a választ!
  • kisgabo
    nabakker. frissitettem volna a psp-t, 4.01 volt rajra, formáztam a karit, felmásoltam a gyári 5.00 firmwaret, és mellé dobtam a 5.00m33 telepitőt.

el is indult, ok,ok. és elkezdte a frissitést, de 92%-nál kiakadt.

FFFFFFFE hibaüzenet, most bekapcs, és szép fekete kép. kikapcsol.

obi. miért csinálta ezt? mi a teendő?

köszi a segitséget.
  • kisgabo
    psp filez oldalnak mi baja? extra supper... szolgáltató kidőlt?
  • 5c0rp330n
    a psp sajnos nem erre van kitalálva, ahogy én tudom, nincs is rá jobb megoldás..
  • Pókmalac
    de mindig azzal szenvedni hogy orákig irom be azt a video linket (psptube)addigra már el is megy a kedvem az egésztöl
  • Pókmalac
    császtok

Netezés közben valahogy el lehet érni hogy normálisan kezelje a flash dolgokat???mert nagyon sok oldalt nem lehet normálisan megnyitni....utána jártam egy psp oldalon tt volt valamilyen black and white nevü prgroam ami mozillát is tartalmzta de nem vettem észre semmi javulást....a recovery menüben a flash engedélyezésének se láttam sok értelmét..pl youtubet se jáőtsza le...ahoz is találtam külön programot...de mindig
  • kisgabo
    szivatnak amigo. jólesik?
  • vargaviktor
    Ok csak az azért 50k. nem tom ha tesomnak fizetek.
  • PoisonChihuahua
    "Ha megkapom akkor ha a netről vag torrentről letöltök egy gamet akkor azt egyszerűen átrakom a psp-re az usb kábellel akkor tudok is rajta játszani?"

Igen, csak rárakod és már megy is! A SONY direkt beleépítette, hogy a netről letöltött játékok is fussanak! :D :D
    Mindenképpen 3000 !!!!! -est vegyél!
  • vargaviktor
    A tesóm remélhetőleg vesz nekm egy psp-t azt nem tom hogy 2000-es vagy 3000-es verziót.Ha megkapom akkor ha a netről vag torrentről letöltök egy gamet akkor azt egyszerűen átrakom a psp-re az usb kábellel akkor tudok is rajta játszani? Vagy kell valami hozzá. Mert pl engem szinte csak a Bleach Heat the Soul gamek érdekelnek.
  • Gideon Wieth
    flatout szerintem is remek 06-t pont most jött le :)
  • kisgabo
    psp filez oldal halott.....
  • BB7
    ha így sem működne, akkor MemoryStick format! :)
  • xido
    Psp menüjében usb connection-re kattint,usb vezeték bedug..aztán total commanderben vagy sajátgép intézőben látnia kellene a memkártyát és pakolhatod elvileg a cuccokat...
  • alex báró
    Sziasztok nem tudjátok, hogy hogy kell gépről játékokat, filmet, zenét tenni a pspre? Mert nem tudom megnyitni a memória kártyát sehogy...:S
  • Pitypang18
    Midnight club-LA
  • Toughtful
    Srácok, a helyzet az, hogy 3.52 M33-as FW-vel rendelkezem, és szeretnék 5.00M33-6-osra váltani. Hogyan tehetem meg ezt? Sajnos a fórum le van halva :(
  • CaviaR
    Szerintem a Flatout: Head on nagyon jól össze lett szedve. Irányíthatósága el van találva, grafika is szép, mintha direkt pspre lett volna írva. (Aztán lehet h tényleg, nemtom..)
    NFS-ek közül talán a Pro Street közelíti meg az élvezhető szintet, leszámítva a fura kormányzást. A többi rész grafikája siralmas és élvezhetelen. Burnout Dominator elmegy még, meg lehet szokni. Ami bejön még a F1 Grand Prix Platinum. Külső nézetből meglepően szép és jól kezelhető, műfajában tartalmasnak mondható játék.
    Na hirtelen ennyi :)
  • Prince of Máté
    Formula One 06
  • flamerPUG
    én még ugy kifejezetten jó autós játékkal psp-n nem találkoztam :D ha tudsz akor szólj légyszi :)
  • Gideon Wieth
    én most valami jó forma 1-es gamet keresek. Tudtok valami ilyenről ? Októberben jön majd a formula one 2009 a codmasters gondozásában nagy gépekre, de ezekről nem tudok
  • flamerPUG
    általában tudom csak mondani, hogy usa verziokban más a emgnyerhető karakter mint az európaiban. nem mindig igaz ez sem, de aszem volt olyan rész talán amiben más volt.
  • Empty
    Kérdésem az lenne felétek, hogy a Tekken Dark Resurrection EUR V2 miben más mint az USA verzió? Van lényeges különbség?
  • baaka
    Első kérdésem az lenne hogy a gépen cfw vagy ofw van! először el kell árulnod utána tudok segíteni csak..........
  • baaka
    store-ról.........
  • Béla9248
    Sziasztok!

Frissíteni szeretném keresztfiam psp-jét de nem igazán tudom hogyan is kell a faq meg nem megy vmiért! Tudnátok segíteni benne?
  • 5c0rp330n
    amikor a killzone 2 megjelent? kiváló időzítés
  • flamerPUG
    végigvittem mindkét gta-t, most felyezutem be a vice city-t, ott is nagyon hasonlo a nézet, ugyhogy külön örülök neki hog nem fps- lett :D bár én nagyon fps fan vagyok :)
    konzolokon meg már volt nállam minden, egyedül a vii ami kimaradt, de azt is ki kéne porbálni :) boxok ps-ek minden volt :P nemrég adta mel ucsó ps3-mamat :D
  • kabel15
    Ti DEMO kat honnan szerzitek? Mert elkezdtem keresgélni neten de mindig a sony oldalán jukadok ki ahol semmi letölthető cucc sincs :S
  • kabel15
    Nem használok én semilyen változatot. Nincs meg a játék. Csak gondoltam a 2 megveszem ha lesz rá pénzem. De mivel minden ismerősömnél és internetes reklámban totál japán az egész és a borító hátoldalán van magyar leírás gondoltam hátha magyar feliratos a játék.
  • Gideon Wieth
    igen! Nekem is tetszik psphez képest a grafika. Sajnos a többihez a nagy testvérén nem volt szerencsém mivel utoljára sony gépem csak PS1 volt és még VAN is :D:P Nah de a lényeg,hogy így PSP-n tetszik a játék :) És jól is lett megoldva a lövölde sztem :) Kifejezetten jó h nem fps :)
  • 5c0rp330n
    szóval japán változatot használsz. gratulálok.
    most akkor miből is állna angolt használni?
  • kabel15
    Képzeld nincs bajom az angollal csak a kínai vagy japán jelektől van már kiütésem.
  • flamerPUG
    volt szerencsém a ps3-as verzióhoz is, az első részét végigvittem, a másodikkal csk játszottam, nagyon jol sikerült a játék ott.
    aztán játszottam psp-n a demóval, annyira nem fogott meg, grafika is tul elnagyoltnak tünt, irányitás sem volt valami hüdenagy ...
    Viszont mivel egyik kedvenc játékom volt a nagyfeketén, igy kiprobáltam most a teljes verziót, jó irányba csalodtam :)
    grafika nagyon sokat javult, demót szerintem nem teljesen optimalizálták a psp erőforrásaihoz, kifejezetten szép a játék psp-hez képest is, föleg a viz ami engem megfogott!
    irányitásban javitottak, sokkal okosabban áll az automatice célzás az ellenekre, én egy dolgot hiányoltam csak a gyors visszaforulás gombot :) én joyal nézek, és a szimbólumokkal megyek, nekem ez vált be fps-ben is, örültme hogy itt is rá lehet igyis állitani, mert ez a demóbankimaradt.
    elkezdtem gyenge fokozaton, egy óra alatt eljutottam majdnem 20 %-ig, ugyhogy elkezdtem normálban, igy már egész szuper, "tul könnyü" volt easy fokozaton, folyamatosan villámgyorsan termelüdtek ujra a cuccok...

nekem eddig bejött, akinek a demó tetszett szerintem ez is fog :)
    tudnék még irni egy csomót róla, csak nem akarok offolni :P én ajánlom fogyasztásra, jól sikerült szerintem nagyon :)
  • flamerPUG
    igy van, hozta a nyuszika :D
  • BB7
    Mivel még nem jelent meg, de Ő már véleményt írna! :D

Szerintem is mehet! Csak ne vigyázz a Spoiler-rel! :)