PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ismeros 😄 am elmondom geci joh a wc-n pspzni 😄 meg a furdokádba is
Istencsászár
Lényegében semmi más nem érdekel rajta mióta megláttam a Loco Rocot😊 4 demot leszedtem belõle, 20szor kitoltam, most a fullra hajtok. Patapon detto, de abból nem találtam demot, csak videók 😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Vajon mit csinál ez a gyerek ennyi ideig...szorulása van tán? xD

BB7
Ezért szoktak õseim csodálkozni, h. 1órát ülök a WC-n! XD
nem tom h mire irtad h minden verzio de probald ki masik firmwareel v ha arra irtad akkor meg tolcsed le mashonnan is a jatekot mennie kell annak
Hogy tetszik a masina?Bírod mi?WC-n is tolod néha?Úgy az igazi<#wave>

Mi a pörgés gyerekek?Picit nem voltam.Kijött az 5.02 CFW?Fontosabb újítások?Csak annyi, hogy a PS Store-t el lehet érni?<#wink>.Mondjuk teát nem tud még fõzni?Vagy levinni a szemetet<#banplz>

Nálam sem!
Doomista
narutoztam kb 12 orát tegnap ma...párszor kikapcsolt magátol az egész psp...aztán kiderült, hogy a tenyeremmel nyomtam ki,mikor nagyon "ráfogtam" a jobb tenyerem a pspre 😄 dehát ez van...játék közben nehéz másra figyelni !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

PoisonChihuahua
Nem értem, nálam SOHA semmilyen fagyás nem fordult elõ! <#nemtudom>
5c0rp330n
eléggé jóféle játék. még régebben nyomtam, valamilyen okból nem értem a végére, de majd egyszer be szeretném fehjezni. a sztori ameddig eljutottam, elég korrektnek tûnt. a multija asszem annyira jó, h versenyeket is rendeztek/(nek?) belõle.

5c0rp330n
nálam ilyen még nem fordult elõ..

n000rbi
Ha már a fagyásnál tartunk...nekem mióta az 5.00M33-4 van fent jópárszor lefagyott már az XMB-ben is:S, vagy pl. játékindításnál. Van valakinek hasonló tapasztalata? (hozzáteszem, h egy patch-elt Crisis Core iso van fent, japán hanggal, angol felirattal...lehet ez a gond? Bár az XMB-ben fagyást akkor se értem)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

NEOreg3
nekem a locoroco1 fagy szarrá némelyik pályán, más játék sosem produkált még ilyet:\

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

dienesoft
Ja és igen, mindenfféle verziót próbáltam már (3 fajtát), mindegyiekt fagyott... a Patapon, Locoroco és EchoChrome tökéletesen fut, egyszer sem fagyott. Nekem tegnap egyszer emgfagyott a Gow...aztán ugyanannála videonál állandoan fagyott...ma továbblépett és a következõ videonál fagyott meg..nem értem.

dienesoft
Hát a firmware az különbözik de más nem. Nekem 5.0-ás, a barátomé 3.71...nekem PSP-1003-asom van, ez számít valamit?

ZTM
Még azt tudnám hozzátenni segítség képpen:neked is ugyan onnan van-e mint a te "környezetednek"?Mert ez befolyásolhatja!!Esetleg firmware külömbség?

ZTM
Én csak tippelni tudok de ha csak ennél a játéknál áll fenn fagyás csak a játék a hibás.

PoisonChihuahua
Próbáld meg a No UMD módot Be/Ki állítani.
nem lehet, hogy a nem full iso, hanem valami tömörített szutyok? esetleg ilyen-olyan rip? tippelek csak
dienesoft
Hát, nem...de attól függetlenül nem értem, hogy a környezetemben másoknak mindd gyönyörûen fut.

PoisonChihuahua
Valószínüleg másolt, ott hallottam ilyenrõl, bár nekem semmi baja nem volt. (PSP-1004)
NEOreg3
eredeti a játék?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

dienesoft
Sziasztok!

Miért van az, hogy a God Of War Chains Of Olympus az átvezetõanimációknál állandoan lefagy? A játékból ki lehet lépni a home gombbal, d az átvezetõknél úgy ahogy van, az egész megáll. Nagyon elkesírtõ, pedig most vettem pár napja a gépet. Valakinek van ötlete? Köszi szépen a segítséget!!!

Kössz!<#eljen>
Majd én!😊 Igaza van!
PoisonChihuahua
Azt nem te fogod eldönteni, de azért köszi... <#wave><#wave>
Köszi!
PoisonCihuahua: Ha nem tudsz normálisan válaszolni, ne is válaszolj légyszives...
PoisonChihuahua
Nem, butítható... <#wow3>
NEOreg3
okosítható

Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy a PSP 2001, okosítható?
Azok a nagyon nyomik akik megveszik a 400 forintos 2 gigás microSD kártyát? kábé ugyanazokról az emberekrõl van szó akik a hamis pro duo-t veszik és meglepõdnek hogy szar...
baaka
5.02GEN-A a legújabb custom firmware!

MaSzKa
Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra: microsd

írd be

elég sok hibáról olvastam itt

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Irreálisan drága... valós értéke kábé 800 forint...
#34877: Olyan memkarit rax bele és úgy formázod ahogy jól esik...
MaSzKa

Istencsászár
Metal Gear Solid: Portable Ops jó játék? multiplayer demot néztem és a grafika meg a kezelése korrekt volt nagyon, a story mennyire tartalmas? játékidõ mennyi kb?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MaSzKa
thx

és olyan adapter van amibe sdhc kártyát is bele lehet rakni
és a psp is hibátlanul kezeli a memkerit és leformázni is le lehet benne hogy ne menjen tönkre

és 4 -8 -16gb-os microsd schc class 4-6-ot is kezel?

MaSzKa
LEGÚJABB CUSTOM FIRMWARE
5.00 M33-4

lehet az a baj hogy magyar cimet adsz meg ill magyar profilt probalsz regisztralni... nekem UK van.

Nekem a PSP store nem müxik. Rá megyek, hogy új user beírom, hogy hol lakom meg születtem, aztán kér jelszót és pass-t. Pedig nem adtam meg semmit..😊 Miért lehet?
ZTM
Kösz.

baaka
Már van 5.02GEN-A is.........

lac111
Gondoltam hogy nem, amiket zárójelbe felsoroltam, azok lennének szerintem a legfontosabbak jelenleg.(nem pedig az hogy, idõzítõt raknak a zenelejátszóba..) Eléggé kényelmetlen lekódolni mp4be egy fájl, jobb esetbe is minimum fél óra.
Nekem csak PSPm van szóval akkor az újítások nem érintenek igazán.
Kösz a válaszokat.

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

Most sem játszik le avit!
a leghasznosabb ujitas hogy van PS store kozvetlenul PSP-rol. (szerintem)

en nagyon utaltam a PC-re kotos megoldast

lac111
Most vettem észre hogy már kijött az 5.0-ás firmware.
Az én PSPmen még mindig csak 3.99-es verzió van, de ahogy elolvastam a leírást, olyan igazán nagy változtatás nem történt igaz? (gondolok itt az Avi-k lejátszására, vagy a böngészõ javítására)

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

Doomista
<#pias>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

BB7
<#puszi>
baaka
great battles of rome.