PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Miért van az, hogy a God Of War Chains Of Olympus az átvezetõanimációknál állandoan lefagy? A játékból ki lehet lépni a home gombbal, d az átvezetõknél úgy ahogy van, az egész megáll. Nagyon elkesírtõ, pedig most vettem pár napja a gépet. Valakinek van ötlete? Köszi szépen a segítséget!!!
PoisonCihuahua: Ha nem tudsz normálisan válaszolni, ne is válaszolj légyszives...
Nem tudja valaki hogy a PSP 2001, okosítható?
írd be
elég sok hibáról olvastam itt
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
#34877: Olyan memkarit rax bele és úgy formázod ahogy jól esik...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
és olyan adapter van amibe sdhc kártyát is bele lehet rakni
és a psp is hibátlanul kezeli a memkerit és leformázni is le lehet benne hogy ne menjen tönkre
és 4 -8 -16gb-os microsd schc class 4-6-ot is kezel?
5.00 M33-4
Nekem csak PSPm van szóval akkor az újítások nem érintenek igazán.
Kösz a válaszokat.
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
en nagyon utaltam a PC-re kotos megoldast
Az én PSPmen még mindig csak 3.99-es verzió van, de ahogy elolvastam a leírást, olyan igazán nagy változtatás nem történt igaz? (gondolok itt az Avi-k lejátszására, vagy a böngészõ javítására)
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.