40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Tinman #35937
    Jelen...
  • Prince of Máté
    Én a kezdetektől fogva előrendeltem rá, Mo-n az elsők közt volt meg a GOW.
  • dzso83
    Srácok,

Valaki játszadozik Fifa09-el multiplayer módban? Az infrastructure-ra gondolok...
    Mert én próbáltam és minden jól megy egy ideig, eljut addig, hogy megvan ellenfél, beállítások, már tölti befele a játékot és olyan 90% környékén behal, megszakad a kapcsolat...
    Ilyesmibe szaladt bele valaki?
  • Istencsászár
    Jelen...
  • rnd
    És meg fogod őket venni? Tuti nem. Bukás lesz mind. Még több fejlesztő fordul el a psp-től, még kevesebb szinvonalas játék lesz.
    Eladás szempontjából a GoW vagy CC:FF7 is bukás volt, pedig minden varezoló az első lehetséges letöltési napon itt hype-olt, hogy már a nyócadik pályát tolja. Sztem nincs 5 ember itt a fórumon aki megvette őket (és én vagyok 1, már csak 4 másik ember kell)
  • kisgabo
    " azért annyira sok nincs hogy bárkit is földhöz vágjon "

ez igaz, alig van igazán jó játék.
  • Banyapapa
    de ps1-nek,és 2nek nem volt komoly ellenfele akkor,meg ez a UMD lemez egy nagy szar,és nem hordozhato gépbe való
  • GP2100
    Ennyi erővel pl. a PS1 és PS2 is elbukhatott volna, mert ezekre a gépekre is warezoltak/warezolnak ezerrel... Ennek ellenére még mostanában is jelennek meg PS2-re játékok. Egyébként nem is igaz, hogy minden normális cég elkerüli, mert pl. nemrég jelentettek be néhány jó játékot.
  • rnd
    Most már igazából tök mindegy. Minden normális játékfejlesztő cég nagy ívben elkerüli a psp-t a varez miatt. És jöhetnek a varezolók sirdogálni, hogy nincs mit tőteni...
  • Istencsászár
    Azzal nincs semmi baj hogy ha valaki az UMDt kiváltja egy letöltött játékkal, ha! mellette a polcon ott van az a játék... sok a szemét pspn, de vannak rettentő jó játékok amiket illene megvenni, amivel hosszú ideig el lehet szórakozni, ezekből azért annyira sok nincs hogy bárkit is földhöz vágjon.
  • PoisonChihuahua
    Pontosan úgy van (sajnos) ahogy leírtad! :( Egyébként ezeknek az embereknek külön neveik is vannak ám: élősködők, ingyenélők, piócák, paraziták, stb... -.-
  • GP2100
    5k-ért veszel egy 4 gigás kártyát(ami nem is selejtes hamisítvány) és annyi játékot töltesz le ingyen amennyit akarsz, arról nem is beszélve, hogy a franc akar UMD lemezeket hurcolni és a drive-al zabáltatni az akksit. Arról meg már tényleg ne beszéljünk, hogy mennyivel egyszerűbb a "download" gombra kattintani ahelyett, hogy bemennél érte a boltba, vagy megrendelnéd és várnod kellene a postást. Na ezért "kell" halálra warezolni... Tudom, hogy ez nem tesz jót a videojáték iparnak, de a lustaság és a telhetetlenség("minden" játékkal játszani kell) megteszi a hatását, szóval amíg lesz lehetőség a warezolásra, addig sokan ki is fogják használni és nem néhány ember "ugatása" miatt fog leállni vele. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy felesleges ilyeneket beszólni, mert nincs sok értelme.
  • 5c0rp330n
    divat..
  • Istencsászár
    Azt végkép nemértem hogy egy PSPn mit kell halálra warezolni, amikor 5kért beszerzhetők a gémek...
  • Aschil
    Szerinted a Sony memória kártyákat miért adják "arany áron"? Mert ennyibe kerül? Nem valószinű! A Sony is kínában gyártat fillérekért.
    Ezt még az "Artisjus" is megfejeli (megadóztatja), úgyhogy magasan le**@rom az UMD lemezeket!
  • PoisonChihuahua
    "UMD lemez még nem volt benne"

Viva la Warez!
  • rnd
    Erre nagyon büszkék lehettek...
  • guppy
    Még az enyémben sem volt
  • Aschil
    Én eladnám az enyémet:
    PSP 2000 Slim fekete – 1 éves, megkímélt, karcmentes kiváló állapotban, töltővel.
    cfw: 5.00 M33-6 (magyar nyelvűvel)
    (skype, netrádió, PSP Store, PSP Tube, stb)
    mindent visz!! (UMD lemez még nem volt benne)
    Extra: SDHC MicroSD-t Memory Stick Pro Duo-ra alakító adapterrel!
    Ár, alku nélkül: 40.000 Huf
  • Csokis
    Köszi a választ, de közben megkérdeztem az üzletet. Ők azt mondták, hogy ami van nekik raktáron, az már az új alaplapos. Így inkább nem merem megrendelni. A törést ismerős csinálná, aki ezzel (is) foglalkozik. Én hozzá nem nyúlnék, mert akkor szegénynek annyi is lenne, amilyen mulya vagyok.
  • Tinman #35917
    Aham. De ha magad akarod csinálni, készülj fel rá, hogy 3 napig napi 4 órában a fórumokat fogod bújni. No meg pandora akksi mindenképpen kell.
  • Csokis
    Nézzetek már erre a linkre, KATT! Itt azt írja, hogy 2003-as Slim 38eHUF-ért. Ez törhető lenne? Mert akkor rendelném is, ha biztos!
  • BB7
    Dettó!
  • raven87
    Akkor bocs. :) Nekem amúgy mindegy én a FAT-omtól nem válnék meg semmilyen Slim meg 3000-es széria miatt. :D
  • BuktaXbox360
    ...ami már új alaplapos
  • flamerPUG
    erről a videórol az ugrott be amikor a kis japcsik végighekkelték a boltok elött a megjelenéselötti dátum hettét amikor valami nagy konzol jelent meg, box vagy ps, aztán ahogy megvették, kijöttek, ott a bolt elött, a rengeteg még gépre váró ember elött rommázuzzták :D:D:D:D
    gusztustalan rongálás ... semmi értelme :P de ideglevezetőnek jó :)
  • BB7
    Rosszat fogok álmodni!
  • raven87
    576 üzletekben még kapsz 2000-es szériát.
  • Csokis
    Ez már csak azért sem járható út, mert nekem csak zsír új cucc kell! Használt nem érdekel!
  • Csokis
    Igazad is van, de én elsősorban nem PSP-s játékokkal játszanék, bármilyen meglepő is! Igazából az emulátorok érdekelnek, de nagyon. Ez sajna elég korlátolt DS-en, amim van. Meg nem olyan biztos az, hogy sikerül feltörni, gondoljunk csak a PS3-ra. Szóval, egyelőre várok, nem olyan életbevágó.
  • rnd
    Ha nagyon kell, veszel egy zsír új törhetetlen 3000-est és adok érte egy tört 2000-est
  • OptimusPrime
    Ha én is így gondolkodtam volna, nekem sem lenne PSP-m...

Én tudtam, hogy nem lehet törni, de tudtam azt is, hogy vannak nagyon jó játékok a gépre, amiket megéri - ha akár használtan is - de megvenni.

Persze, jobb a friss cucc, de a PSP-ben többek között az is jó, hogy nem sok mindenről maradsz le, ha pár hónappal később tudod csak megvenni mondjuk a Patapon2-t. Nem romlik a grafika, nem jön ki egy újabb játék, ami kenterbeveri, de ha mégis, attól még ugyanolyan jó, mint annakelőtte. Maximum nem tudsz adott időben hozzászólni a témához, na és? Fontos ez? De most komolyan!

Nem kioktatni akarlak, csak valahogy ezt le szerettem volna írni, hogy most néztem ki én is, 5500 forinért a DragonBall Z: Shin Budokai, ami sokak szemében lehet, hogy nem túl jó játék, én kis híján anno inhüvelygyulladást kaptam a PS2 kontrollere miatt, mert annyit toltam vele. Nekem biztos, hogy be fog jönni. Hogy mikor is jelent meg? 1 éve, nem érdekel, a játékélmény semmit sem ronlott és ami a jobb, hogy időtálló a program, hiszen más témájú DB-os játék nem készült azóta a PSP-re.

Hát ezért mondtam, hogy nem feltétlen jó az, ha mindenáron a warez-olás megy, meg a PSP-törés. Mondjuk, hogy én használt játékot veszek, abból a fejlesztő és a kiadó aligha kap bármit is, de nyugodt szívvel játszok és jó nézni, ahogy az ágyam mellett az éjjeli szekrényen nő havonta 2-3 UMD tokkal a gyűjtemény.

Nyílván ennek van egy anyagi vonzata is, az ember meg ugye szükség idején mindig arról mond le, amit luxusnak érez. Első körben mindig a szórakozás, ami luxus, tény! De a PSP baromi jó találmány és, ami a fő, használható dolog, és csak azért nem megvenni, mert per pillanat költeni kell a játékokra? Háááát...

(idővel meg úgyis feltörik, mint mindent...)

Peace!
    Üdv!
    Prime
  • vixo
    Erről jut eszembe: kizárólag csak erős idegzetű PSP tulajoknak:
    PSP Horror
  • Csokis
    Jah, maximum úgy.
  • GP2100
    Dehogynem lehet törni! Vágd földhöz és majd meglátod...
  • Csokis
    Affene, mégsem lesz PSP-m. Az újakat, amit lehet kapni, már nem lehet törni. No mind1, ez van.
  • BB7
    Ígéretes! :D Nagyon is!
  • PoisonChihuahua
    Gondolom a Motorstorm: Arctic Edge.
  • Pitypang18
    De mi ez a játék?
  • vixo
    Nah,ez már ígéretesnek hangzik:

"Egy jeges játék amitől lángra kap a PSP a kezünkben!

Olvastam egy cikket amiben a játék egyik készítője, Richard Ogden, megemlítette, hogy megpróbálnak minden játék elemet a PS3-ból lekicsinyiteni, és a kézi konzolunkba rakni!

Odgen továbbá azt is mondta, hogy minden más játéknál jobb fizika és több törés elem fogja jellemezni a játékot! Ugyan a grafikával sokat kell bajlódniuk, mert kisebb felbontású modellekkel kell dolgozniuk, állítása szerint nem fog feltünni a grafikai változtatás a PSP eleve is kicsi kijelzőjén!

Ha ezt mind betudja tartani a BigBig Studios, akkor egy nagyon fagyos, mégis processzor fűtő játékot fogunk kapni, amit le se akarunk majd rakni!"

forrás: PSP Hungary