40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#35977 És ha most minden warezos abbahagyja a játékot akkor mi lesz? Több pénzük lesz a fejlesztőknek? Emiatt több/jobb játékot fognak csinálni, mert néhány ezren abbahagyták a videojátékokat? Na ugye, hogy nem! Ezt csak azért mondod, mert bassza a csőrödet, hogy mások (majdnem)ingyen játszanak és tudod jól, hogy ettől(játék abbahagyása) nem lesz jobb senkinek... A fizikai, kézzel fogható dolgok ellopásának példája meg teljesen hülyeség, mert nagyon nem ugyanaz a két dolog. -
#35976 Ezt mondom már évek óta én is. Komolyan holnap eladom az egész konzolos gyűjteményemet aztán elkezdek búvárkodni vagy autót tuningolni és amikor elfogy a pénzem, megyek a fórumokra rinyálni, hogy "nícs péz" oxigénpalackra vagy felnire...
Ha nem tudja megfizetni NE vágjon bele. -
rnd #35975 Bakker, én is kábé eztet mondtam ^_^ -
rnd #35974 Ha valaki kenyeret lop, mert éhezik megértem. Ezt a lopást -bocs- de nem. -
#35973 De könyörgöm, ha nincs pénzük megvenni akkor válasszanak másik hobbit! Senki sem tart pisztolyt a fejükhöz és kényszeríti őket arra, hogy videójátékokkal játszanak, ami mondjuk ki luxushobbinak számít itt Mo.-on. Én sem veszek 80-100e Ft-os hipermobilt, mert egyszerűen nincs pénzem rá. Választok egy olcsóbb modellt és a maradék pénzt (ha marad) MÁSRA költöm. Ha a warezosok nem akarnak vagy nem tudnak költeni a játékokra akkor NEM az a megoldás, hogy ellopják. Költsenek másra vagy ne játszanak. -
#35972 Talán mert akik warezolnak azok nem minden esetben tehetik meg hogy megvegyenek egy játékok és most itt nem kell azzal jönni hogy mennyi a játék..........(és szerintem mindenki tudja hol állunk gazdaságilag-.-') -
#35971 -
rnd #35970 A memóriakártya gyárakban nem kell elbocsátani embereket, mert munkát adnak nekik! -
#35969 Egyébként ha már itt tartunk, a warezosokat CSAK hibáztatni lehet. Egy okot mondjatok amiért meg kéne simiznem a buksijukat... -
#35968 "ez baromság... Attól hogy nincs jójáték PSP-re nem a warezosokat kell hibáztatni..."
"Harm is larger than benefits – Although they may agree that there are some positive effects of warez on the world, they argue that its benefits cannot offset its harms. For example, copyright holders need to use their market advantage to earn a living. The warez community is competing with the revenues of the original publishers. When the industry becomes less profitable, less software, games, or music are produced. Consequently, the public will suffer."
Erről ennyit... -
rnd #35967 God of War eddig elkelt 1.67 millió példányban, tehát a psp tulajok 3%-a vette meg.
Crisis Core FF7 pedig 1.99 millióig jutott, ez 3.6%
Szerinted ezek szar játékok?
Én biztosra veszem, hogy a psp tulajok 30~40%-a végigtolta őket! -
#35966 Már megint a warez vs no warez megy?
Ezerszer ki lett tárgyalva, hogy a warez illegális BŰNCSELEKMÉNY, ezen nincs mit megbeszélni, a warezmatyik kapkodása meg szánalmas... -.-
Egyébként pár TÉNY a warezról:
- lopás = bűncselekmény! (A "magánhasználatú backup" szarságot meg el lehet felejteni.lol)
- rontja a videójáték közösség nívóját!
- a warez mára már a kiadókat befolyásoló üzleti tényező lett!
- a warezosok nem minősülnek valódi gamernek!
- rossz példát mutatnak, sokan azt hiszik amit csinálnak "normális"! -
#35965 ugyanezt irtam ;) -
#35964 bocsánat..Nem nincset akartam írni. Hanem hogy kevés jó játék van psp-re...
Mellesleg utoiratként... Nem magyarország befolyásolja az eladásokat... -
#35963 ez baromság... Attól hogy nincs jójáték PSP-re nem a warezosokat kell hibáztatni... Nyugodtan lehetne jó játékokat csinálni és akkor valszeg meg is vennék...///legalábbis ami kiemelkedő én azt megveszem///ami nem de érdekel milyen azt meg letöltöm... -
#35962 figyi én 100%-ban megértelek, sőt egyet is értek veled, mivel tényleg az lenne a elgjobb dolog, hogyha mindenki megvenné az eredeti játékokat boltban kisfüzettel tökkal vonóval együtt. nem drágák a psp játékok 5000-6000 szokott már lenni azok is amik szinte ujak, max egy két honapos.... tudom miröl beszélsz! ráadásul ha azt nézzük hogyha megvsz valaki egy psp-t ami monyuk már hekkelt, tuti hogy 25-30 környékén adják csak, ami normális, az ne legyen már zsidó venni párezerért hozzá játékokat is... saját példámat tudom mondani, nemrég adtam el a ps3-mamat, votl hozzá jopár játék, mind eredeti ugye... :P pedig ott az uj megjelent játékok bőven 9000 környéke és felette...
monyuk nekem psp-re van olyan játék amit nem ehet megvenni kishazánkban, máshol sem nagyon láttam, lásd pl Initial D... igy nekem pl jó hogy ezt le tudtam szedni, és tudok vele játszani.
... és nekem is eredeti a winfosom, meg a photoshopom is, meg , meg , meg ... -
#35961 még nem. -
bauer #35960 Sziasztok, kicsit utána néztem a dolgoknak, nem az új 3000 szériát vettem meg. (slim psp)
Hanem 2004-eset bizti, hogy nem törhető?
Elnézést kérek, ha badarságokat írok, kezdő vagyok a témában. -
rnd #35959 Ja... és a vindózom is eredeti... még valami? -
rnd #35958 Persze, ez ilyen egyszerű. Van aki varezol, más meg nem. Leszarom. Illetve....
Amit kibaszottul nem vagytok hajlandóak belátni: a szaros varezotok miatt nem költenek a fejlesztők jó (értsd: nagy költségvetésű) játékok fejlesztésére. Mert kevés fogy a psp játékokból.
Emiatt ÉN is (aki megveszi az eredetit) megszopom. Na ezért kapja be az összes varezoló!
Teccik érteni? (gondolom nem) -
#35957 te nem warezolsz, más igen...
mit kell ezen ennyit beszélni? azt meg nem hiszem hogy neked nincsen "nem gyári" szoftvered ... pfff
ennyi erővel nem támogatod a májkroszoftot mert nem eredeti a winfosod... mostcak mondtam valamit, de az pl a legnagyobb átlagnak nem eredeti... na ? -
rnd #35956 Én csak a magasröptű elméleted vittem tovább... mit buktam? o_O -
#35955 van eredeti játékom, ugyhogy ezt buktad :P nagyátlagrool beszéltem... -
#35954 Felőlem honosíthatják, én csak azt mondom, hogy ez nem mindenkinek fontos dolog. Nem kell egyből felkapni a vizet... -
bauer #35953 Ez szomorú hír... :(
Akkor marad,a játék vásárlás, sebaj ezzel is támogatom a műfajt. -
#35952 nem fogsz tudni rajta futtatni letöltött dolgokat, mert feltörni sem tudják az újabb slim-eket -
bauer #35951 Sziasztok!
Tegnap sikerült hosszú várakozás és gyűjtögetés után megvennem a slim PSP-met. Szeretném, valahogy elérni, hogy letöltött .iso kiterjesztésű játékokat is tudjak futtatni rajta. Pár napja olvasgatom a topicot, ámbár még sajnos nem sikerült összeraknom a pontos menetét annak, hogy hogy frissítsek fw-t,...stb...tehát, hogy tudok eljutni odáig, hogy letöltött játékokat tudjak futtatni rajta? Valaki, a teljes menetét le tudná nekem írni érthetően? Nagyon hálás lennék!!!!! :):):)
Ha ez jelent vmit, akkor System Software verziója: 5.03
PLS segítsetek
előre is köszönöm. -
#35950 akkor, a te kedvedért pl a mysims kingdomot, ami ~6 éves gyerekeknek készült ne honosítsák, tanuljon a kis gyökér angolul...
továbbá vannak idősebbbek, v gyengébb képességű emberek, akik szeretnének szórakozni, nyelvtanulás helyett. -
dzso83 #35949 #35935
erre valaki valamit? -
#35948 Én pl. szarok a honosításra, tökéletesen megfelel nekem az angol. Sőt legtöbb esetben ahol lehetőség van rá, ott is az angolt használom magyar helyett(nem csak a játékokban). Részben azért, mert az eredeti jobb (utálom pl. a durvább félrefordításokat, a káromkodások finomítását, a poénok sem mindig jönnek át magyarul...), részben azért, hogy használjam a nyelvet, ne felejtsem el a nagy részét, stb. Szóval engem ilyennel(honosítás) nem lehet vásárlásra ösztönözni, mert nincs szükségem rá. Akinek meg "kínai" az angol, az inkább kezdjen el tanulni a honosításért való siránkozás helyett... -
#35947 Az a gond, hogy ha kiadnák egy magyar fordítóirodának egy játék fordítását akkor amit kérne ez az iroda az nagyban felülmúlná jelen pillanatban az eladásból származó profitot.
-
#35946 a magyar piac egy nagy nulla, ezért kevés pl. a honosított játék. de ha nem veszi meg senki, akkor ez a gyakorlat is marad.
mondjuk, lucas megint kiadta a csillagok háborúját szinkron nélkül... pedig, eredeti dvd-m van bőven. jó ha tudja, nem veszem meg szinkron nélkül, amig elérhető törrenten a barkácsolt változat.
tehát, a játék oda vissza megy. -
rnd #35945 Igazad van! Minden ember azt gondolja magában amit te: mit számít ha ÉN nem veszem meg csak varezolom, megveszi más! És a végén senki sem veszi meg.... -
#35944 ... és még mindig MO-ból indulunk ki
lessétek meg a ferdeszemükenél ahol nagyjábol egy nap alatt jelenik meg hat - hét játék, mindenféle gyökér stylusban, amiröl nekünk lövésünk sincsen, mégis megveszik és nyomkodják öket a metron munkába menet...
az hogy itthon feltörik a gépeket, és töltik a játékokat a felhasználok X százaléka, szerintem pont nem sokat befolyásol külföldi eladásokban :)
multhéten voltam bent egy konzolboltan, kérdezem a szakit, van e esély a fallout 3 magyarfeliratos verziójának megjelenésére valami nagykonzolon, merthát pc-n kijött ugyis... monnya hogy itthon eladnak MAX 500 - 800 darab eredeti Falloutot konzolokra, mig máshol, más országban ez a megjelenési napon megvan :D akor kérdem én, mit számit az hogy ithon monnyuk a fél társaság tölt, és nem veszi meg a boltban?
de van még egy eszmefuttatásom, gondolok arra hogy nekem volt pufi psp-m driverhibával. akor most dobjam ki? vagy adjam el gombokért? ha cfw van rajta, ugyan ugy lehet vele játszani, mert relative semmit nem befolyásolt!! hmm? -
#35943 Ez nem teljesen igaz. Én a fat gépemet anno full egyedül, csak a pc-m segítségével flasheltem. Ennél már csak a GBA SP-vel könnyebb dolgom, mert abba csak bele kellett tenni a "warezkártyát" és kész. Más gépeknél, ahol chipelni kell, vagy driveot flashelni, szét kell szedni, forrasztgatni, szóval körülményesebb. -
rnd #35942 ((Természetesen új játék vételéről van szó. A használt játékok nem generálnak több bevételt a kiadóknak. Azt 1x eladták és annyi.)) -
rnd #35941 Az "átlag" psp tulaj nem havonta vesz 2~3 játékot, hanem összesen. Nakem van 20 fölötti játékom, szal rám jut 8 ember akinek egy sincs. Ugyanez pl DS esetén 8 körül van. Ha kell kigúglizom neked az eladott játék/konzol pontos arányát, de ezt te is megteheted.
Azok a címek amire mindenki azt mondja hogy "must have", 300 ezer körüli példányban fogytak az első hónapban. Más konzolon az első NAPON 500 ezer fölött fogy belőlük (pl usákiában NPD adatok alapján). -
dzso83 #35940 most anélkül, hogy állást foglalnék bármely oldal mellett, láttál arról statisztikákat, hogy kb a psp-k milyen hányada cfw-s?
annyira alacsony az a bizonyos százalék (természetesen nem az itteni fórumlátogatók köréről beszélek), hogy kb többe kerülne csökkenteni azt a százalékot a sonynak, mint amennyit bukik rajta...
mert amiért a warezosok a "leghangosabbak", attól még nincsenek többen... ott van a nagyon nagyon sok átlagfelhasználó, aki megveszi a maga 2-3 játékát havonta és azzal jól elvan... és nem véletlen hívják őket az átlagnak...
szóval szerintem itt a 2 tábor mikor egymást próbálja "alázni" olyan szintű túlzásokba esik, hogy az már vicces... a végén bárki bármit mond a legjobban a sony jár és a játékfejlesztők :)
-
lowdog #35939 és akkor én már csak félnek számítok, mert nem vagyok oda a FF-ért? :(( -
#35938 Pedig a PSP warezképessé alakítása az egyik legkörülményesebb dolog. Egyedül, egy db új PSP-vel a kézben fizikai képtelenség.