PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval attól függ hogy hol láttad, lehet bóvli mûködésképtelen vacak is...
a kettõ között mi történt?
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
ez a bunos resz:

- locoroco 2-ben a hangjegyeket kell "eltalalni" mikor a kis gombocok osszeallnak enekelni
- secret agent clank-ban ezek a reszek:
a patapon valamiert tetszik, szerintem azert mert nem egy elore meghatarozott "palyan" kell vegigmenni, vagyis a kepernyon megjeleno utasitasok szerint reflexbol nyomogatni, hanem ugy kombinalod a dalokat, ahogy akarod.
Olyan pl, hogy van egy kör és sorban jönnek a gombok jelei és amelyik a körbe és, azt kell jól idõzítve megnyomni?
Mert én abban nagyon profi vagyok. 😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nekem a ritmusjáték a halálom, biztos mert béna vagyok benne 😊 de akárhol feltûnik, onnan menekülök -> kivéve a patapont, abba rengeteg órát beletoltam, és tényleg marhajó!
Patapon zseniális cucc, nagyon bejött.
Flatoutot néztem még és hihetetlen hogy szinte megegyezik a nagykonzolos, pécés verzával persze grafban gyengébb, de így is rettentõ szép, meglepetés volt h ennyire igényes😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Bakker, csak most egyikõtök hsze után vettem észre, h booklineon vannak psp gamék!
A k*rva életbe, vettem mást 7k-ért és most a maradék, mangára szánt pénzemet költhetem NBA-re.
már csak egy hatalmas ikont kellene beszúrni oda: "adomanoz az oldal keszitolyenk hejesras könvt" :-))
amugy szavaztam is az oldalon, termeszetesen "kiraJ" minositest erdemel 😊
nemi kihagyas utan elovettem ujra a killzone-t, nyomja meg valaki online mostanaban?
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
És tényleg elhiszem, hogy Te csináltad: ,,IrDA nélkül,plusz kapot éleseb kontrasztosab kijelzöt de a felbantása a kijelzö mérete nem változot meg kapot mikrofont álitolag jobban birja az aksija."
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
le lehet tolteni PC-s store klienst. ekkor azon keresztul bejelentkezel, kivalasztod a letolteni kivant tartalmat, USB-n keresztul csatlakoztatod a PC-hez a PSP-t, letolti es elvegzi a megfelelo beallitasokat (licensz stb)
arra vigyazz, hogy ha tobb PSN hozzaferesed van (pl UK vagy USA), egyszerre csak az egyikhez tudod rendelni a PSP-t, tehat ha UK-rol leszedsz valamit, aztan USA-rol, akkor csak az USA-s fog menni, az UK-s nem
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.