PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BB7
Köszi szépen! Én negyedikén rendeltem HongKong-ból vésztöltõt! Még van ideje! 😊 Remélem megjön! 😛
ZTM
Annyit tok hogy a mobilesmania PSP topikjában láttam de hogy ott hol.....

jól hangzik... erre én is kíváncsi lennék 😊

OptimusPrime
Hátha valakit érint, nem túl nagy választék, de legalább van és nem is elrugaszkodott a történet! 😊

Fifa08 Platinum 2995.-ért, és a többi...

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Maxell 4Gb class6 microSD:
kártyaolvasóval: írás 3,75 Mbyte/s olvasás 15,60 Mbyte/s
pspn keresztül adapterrel: írás 2,25 Mbyte/s olvasás 4,85 Mbyte/sec
ZTM
Nem tudjátok mi annak a játéknak a neve(PSP) ami hasonlóan mûxik mind a Rome:Total War(PC),1 képet láttam ról amin sok emberke volt,de nem tom a játék nevét,a képet googleban találtam meg találtam letöltõoldalon is de már elfelejtettem miket írtam be.Sztem staratégia a game és biztos hogy PSP-re való.

Szia,
DX-rõl szoktam: DX
Mindenre ingyenes a szállítás, kisebb cuccoknál sima air mail, nagyobb rendeléseknél tracked air mail és így felfele...
Az idõ az elküldéstõl számítva kb 1 hét... az elküldés elõtti idõszak meg attól függ, hogy az adott termékeknél mit írnak... ami raktáron van azt 1-2 napon belül elküldik, ami out of stock és kb 1 hét múlva várják a beszállítójuktól az ugy-e ennyivel több... szóval eléggé kiszámítható a dolog.
Tapasztalat eddig csak pozitív... memóriakártyák terén meg nagyon pozitív :-) Eddig egyetlen egyszer volt egy csúszás, valamit 12.ére vártak a beszállítójuktól és ez csúszott 20-ra, de ez nem rajtuk múlott és egyetlen ilyen eset volt, de akkor a rendelés többi részét elküldték egybõl, azt meg majd utána.

Hazaérek megmérem...
BB7
Szia!
Egy gyors kérdés!
Milyen csatornán rendelsz HongKong-ból?
És mennyi idõ kb. mire megjön valami?
én speciel rendszeresen rendelek hongkongból cuccokat, nem csak psp-hez, szóval ezügyben nyugodtan keressetek meg... segítek ha tudok

MaSzKa
vagy tud valaki olcsón eladót

kb 2 kellene

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

ja,ja, ez engem is érdekelne!
MaSzKa
valaki használ psp-be kingston microsd sdhc class6 16gb-ost+microsd to memorystick átalakítóval együtt? esetleg 8 vagy 4gb-osba?

írás-olvasás mennyi total commanderbe?

valaki írta régebben itt hogy 750ft-ért lehet rendelni kínából ilyen adaptert és 2db-tól ingyen kiszállítják
vagy hol lehetne még olcsón szerezni ilyet?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

thx.néztem és már megvannak de gondoltam hátha van még amit nem láttam.
Én tudok egyet: www.google.com <<< itt mindent megtalálsz...
sziasztok.nem tud valaki valami jó oldalt ahol psp-hez lehet leszedni csomó érdekes progit,témát,progi stb.Köszi a segítséget.
Ugye nem szúrtad el az üzletet!
Legalább most már nem kell elváltoztatni a hangod telefonbetyárkodáskor!
vbence13
Persze, folyamatosan dolgoznak rajta.

Ma érdeklõdött valaki a meghirdetett PSP-m ügyében:
(idézem)
"csááá.....lehet hogy érdekelne a psp....azt akarom kérdezni hogy odaadod e 25-ért ha adok 2pspjátékot(Ridge Racer2,Tekken Dark Reccustion) meg egy Darth Vader hangátalakító sisakot na?"

A dártvéder hangátalakító szupermaszkért mindent!

ZTM
Én nyáron veszek PSP-t addig sok minden változhat...
Én slimet veszek,és most jön be az a dolog hogy nem minden alaplapot lehet flashelni,1x megszûnik a flashelhetõ gépek gyártása nem?Van rá esély hogy a még nem flashelhetõ alaplpokat lehet majd?

Bocs a sok warez miatt,de tudnom kell mire költök😄

dienesoft
Láttam, köszi, nemsokára elveszek a God Of War rejtelmeiben...ez a játék érdekel most a legjobban. Utána talán LocoRoco, meg még hogy ha tudtok ajánlani valami akciót, írjátok le. Köszi szépen! :]

BB7
Irigy Kutya! 😛
Grat Dienesoft! 😊
Írtam neked anno! Azt ha nem tetted volna meg idáig akkor tedd meg! 😛Klikk
azdie
Jó neked<#mf1>

dienesoft
Na meglett a PSP! Fehér színû, fat és tökéletesen mûködik. :]
Most kezdek vele valami játékot (God Of War).

azdie
Ehh...<#whatever>

vbence13
Ez ütött!<#banplz>

Na sz'al voltam a PeCsában.
Se TFU-t, se NBA-t nem találtam.
De volt Crisis Core. CSak német volt, sz'al hagytam. Helyette vettem egy Naruto Ultimate Ninja Chronicles-t. Jó kis játék. Az eladó csávó megadta a mail címét és szerez nekem TFU-t. Nagyon kicsi volt a kínálat, mert amióta csak flesselhetetlen gépet lehet venni, nagy a kereslet a játékok iránt.

Doomista
én le is estem félseggesre<#banplz><#banplz><#taps>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

BB7
<#banplz><#banplz><#banplz> Leestem majdnem a székrõl!...
PoisonChihuahua
Átutalta, de ki fog derülni, hogy a számlaszám egy külföldi számlához van kapcsolva és a pénz valójában a szingapúri YTBC bankba érkezett a Star Orion vállalathoz, ami a Hezbollah fedõcége. <#idiota><#idiota><#zavart2>
Doomista
túl sok filmet néztél 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

BB7
Nem! Elõre megvolt beszélve, hogy a pénzt Kp.ban egy barna papírzacskóban kell egy kuka mellé leraknia!
Banyapapa
bankszámlára utaltad a manit vagy hogy?

Doomista
szóval már van infó a gyerekrõl ?😄

azdie
Bírd ki azt a 6 napot, addig spórolok a hsz.-ekkel, hogy ne nagyon látszódjon...<#smile> Inkább ez, mint valami multireg, júj de nem szeretem azokat<#idiota> t_david18/foxconn5/frayd: MEGHALSZ TOLVAJ!

Doomista
már rohadtul irritálnak ezek a jelek 😄 komolyan,már a STOP tábla helyett is ezt a sárga felkiáltó jelet látom...

azdie
De most: <#fogmosas> .

azdie
Ez az én problámám, hogy hogyan fogom visszaszerezni... Csak figyeljetek oda erre a szarfaszúra ha HardverApró.hu-n vásároltok.

vbence13
Drága volt a tanulópénz. :S

Doomista
egyedül fogod elkapni és kinyirni,vagy a prohardver skacokkal ?😄

5c0rp330n
talán valami profi ip lenyomozós-visszafejtõs módszered van és azt feltételezed, hogy az "eladó" semmilyen trükköt nem használt? vagy a magyar rendõrségben bízol ennyire?

azdie
Na, majd meglátjuk<#eljen>

5c0rp330n
jó, hogy ilyen optimista vagy, de én erre egyáltalán nem vennék mérget.

BB7
Shotgunnal persze!
Doomista
és hogy kivánod elkapni a gyereket ?😄

azdie
Okés... tanulságos volt, az biztos. De abból a pénzbõl még lesz PSP-m.<#wink>

Doomista
:S:S hát sok sikert, remélem meglesz a lové !
én sosem utalok elõre...vagyis pixmanian elõre utalok mert ugye ugy van ott,de mindig megjön a csomag.ezért vagyok vaterán,árukereso helyeken,ahol elõre kiküldik,aztán adom a lovét. máskor te is igy járj.

5c0rp330n
jah. fõleg egy olyan csávónak, aki egy hónapja sem regisztrált még.

vbence13
NA ezért nem utalok én soha elõre.

azdie
Itt történt... kisgyereknek ez az egyik multireges nickje. És velem játszotta el elsõnek az új nevét. A többit már az egész HardverApró ismeri. Beszoptam, de meg lesz a pénz az kurva biztos! Ha megdöglik a gyerek akkor is meg lesz a pénzem.

Doomista
😄!

hülyeséget eltekintve mond el részletesebben,hol mit mikor kitõl vettél ?

BB7
<#banplz> Döncsétekel!