40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#35897 Az a játék egy vicc... -
Pitypang18 #35896 Srácok, kint van a dragon ball evolution! Végre! Bár egyenlőre a japán verzió... -
Csokis #35895 Köszönöm a választ! Az USB kábel akkor nem lesz gond, mert van pár ilyen kábelem. Azt hittem, hogy valami speckó csatit tett rá a Sony. Hát, akkor kölcsönkérek egy memkarit addig, más nincs.
PoisonChihuahua: Ha nem tudsz normálisan válaszolni, akkor ne tett. Köszönöm. -
#35894 Nincs hozzá külön adatkábel,szerencsére nekem nem kellett anno külön vennem,mert volt a fényképezőmhöz olyan kábel,ami jó a psphez ^^
Memokari nélkül nem lehet menteni,szóval ha nem akarsz 1 nap alatt végig tolni egy játékot vagy mindig előről elkezdeni a játékot akkor ajánlott,h vegyél hozzá egy karit. -
#35893 "Külön kell akkor vennem, ugye?!"
Nehogy már egy USB mini B kábel beszerzése gondot okozzon.
"muszáj rögtön vennem memóriakártyát is, vagy anélkül is tudok menteni a játékokban?"
Persze, bedugod az ujjad és arra ment... -
Csokis #35892 Most készülök PSP-t venni és ahogy nézegettem, nincs hozzá alapban adatkábel? Külön kell akkor vennem, ugye?! A másik, hogy muszáj rögtön vennem memóriakártyát is, vagy anélkül is tudok menteni a játékokban? A kérdésem azért, mert valószínűleg nem lesz egyszerre annyi pénzem, hogy rögötön memóriakártyát is tudjak venni. Azt majd csak egy hónap múlva. Annyi kérdés merül fel így bennem, hogy hirtelen nem is tudom mit kérdezzek még. Elnézést! -
kuala #35891 És a másik kar,amit nem lehet elforditani,mert nem jön ki a helyéröl? Elvileg az engedné le a platformot,hogy rá lehessen ugrani? Amugy ez a dupla ugrás se jön be,próbáltam sokszor. -
#35890 Ott én is szenvedtem egy kicsit úgy tudsz átugrani ,hogy amikor az ugrás csúcspontján vagy csinálsz még egy ugrást és sikerülni fog,de nem biztos hogy elsőre.....próbálkozz nekem olyan 5x-re sikerült átugranom! -
#35889 Múlt héten vasárnap végeztem ki, emlékszem a küldetésre, de a megoldásra már sorry nem, viszont youtube-on van PSP-s végigjátszás! :) Egyszer-egyszer belenéztem én is, úgy nem volt vészes! :) -
kuala #35888 Üdv. Chains of olimpusban otthon van valaki? Én elakadtam ott,ahol egy titán van leláncolva,van több ilyen forgatható kar,amivel a láncokat lehet kifesziteni. De viszont egy kar nem akar sehogyse elöbujni. A titán felé meg nem tudok átugrani a két platformon,mert a második magasan wan és lezuhanok mindig. Help. -
#35887 lenne egy kerdesem. ti melyik remotejoy-t ajanljatok? a 0.19est vagy a 0.20a-t? elore is kosz. -
#35886 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: Hogy tudok PSN accountot csinálni hogy tudjak játszani a Resistance: Retribution multi részével? valaki magyarázza el légyszi!
Köszönöm! -
#35885 hali
szerkesztürül nem tudok, megnyitni, talán valami hekkelt homemade programmal, de ez sem biztos... talán mintha különben hallottam volna valamit róla, de nem veszek rá mérget. -
#35884 sziasztok
nincs véletlen valamien szövegszerk psp-re ? -
#35883 nekem is az van itthon, a kétezres nekem nem teccet, mármint nem a kijelzö, ugy maga az egész... -
#35882 Igaz! Rosszul fogalmaztam nem "kell"! De nagyon nagyon javallott! -
krunyec #35881 30-35 között tudok venni feltört psp-t? használt vagy nem mind1 -
#35880 nekem jó a pufi, és végre újra megy. -
#35879 hátha nekem csak kedv kérdése lenne, 3000 lenne :D:D -
#35878 boltból nem valószínű, így inkább vegyél használtat -
vargaviktor #35877 Mert nekem az számít hogy lehessen letöltött teljes játékokkal játszani mert nincs kedvem megvenni őket. -
vargaviktor #35876 De akkor a psp 2000-re lehet letöltött teljes játékokat rakni vagy arra sem? -
#35875 Nem muszáj!!az akksinak 78%-on kell lenni és akkor anélkül is lehet updatelni......... -
rnd #35874 http://exophase.com/psp/recovery-flasher-v150-9407.htm -
#35873 marhajó... csak nem értem. :)
pandora, v más? -
rnd #35872 A legtöbb helyen azt írják hogy a flash1 megsérült/összekuszálódott.
Flash1 formázás sem segít, a recovery flasher-t ajánlják. Öööö... -
rnd #35871 Nem kell töltőn lennie. Én minden frissítést akksiról csináltam eddig. Ha nincs az aksi (asszem) 80% töltöttség felett a frissítés nem indul el. -
#35870 aham.... az lehetett a gond? angol fórumon valaki pont igy járt... aszittem, valami proggi hiba. -
#35869 Minden FW frissítésnél töltőn kell lennie! -
#35868 őőőő... nem.
előtte pár perccel toltam 3.9 ről 4.01 re, majd egy lélegzettel mentem volna 5.00-ra, csak ott befigyelt..
ma kap pandorát, de az esetet nem értem. lehet rosz cuccokkal frissitettem, v nem rom. :( -
guppy #35867 Fennt volt töltésen közben? -
#35866 igen segit, és igen, használtam a guglit, és igen, értem hogy elrontotta a flest.
de amit nem értek, miért?
nyilván azért kérdem, mert ha ugyanigy flesselném legközelebb, vélhetőleg megint ront, oka van.
ennyire nem tiszta a kérdés valódi célja? -
rnd #35865 De hogy boldog légy én megtettem azt amire te képtelen voltál: használtam a gúglit és íme:
Going by a couple reports on the web the FFFFFFFE error appears to be related to a corrupt flash1. -
rnd #35864 Segít neked valamit hogy ha megtudod hogy mit rontottál el? Már nem.
Pandorázd újra osz jónapot! -
#35863 van valakinek tippje, hogy frissitésnél, 4.01 ről 5.00 ra, lepusztult a gép, hogy mit nézhettem be?? kösz.
-
#35862 psp játékok ahogy tudom, régiófüggetlenek.. -
#35861 Neked meg teljesen megértem a reakciódat, de... azért utólag mégis legyen minden letisztázva!
Tényleg 50K-s mókáról van szó! -
#35860 Alant kicsit "megvicceltek"!
A mai boltban kapható PSPkkel NEM LEHET WAREZ JÁTÉKOKKAL JÁTSZANI!
Ezt nem lehet csippeltetni, mint a PS2-t! Fel fogják törni, majd, hogy mikor még nem tudni! A PSP 1000 és 2000 régebbi verziói már fel lettek törve, de a 3000 még nem! Ha netről szednéd a játékokat: VÁRJ! -
#35859 nem,olyan nincs.
amig valami nagy tudásu emberke megnem oldja,addig csak eredeti játék fog futni rajta,illetve demok,amiket le lehet tölteni ingyenesen psp oldalakrol,és memora felmásolva futnak.
Vagy ha sose törik fel akkor az ugy marad.(ahogy sonybá kitalálta:P) -
vargaviktor #35858 Mi ezt is ki kell csippeltetni?