PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fifa08 Platinum 2995.-ért, és a többi...
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
kártyaolvasóval: írás 3,75 Mbyte/s olvasás 15,60 Mbyte/s
pspn keresztül adapterrel: írás 2,25 Mbyte/s olvasás 4,85 Mbyte/sec
DX-rõl szoktam: DX
Mindenre ingyenes a szállítás, kisebb cuccoknál sima air mail, nagyobb rendeléseknél tracked air mail és így felfele...
Az idõ az elküldéstõl számítva kb 1 hét... az elküldés elõtti idõszak meg attól függ, hogy az adott termékeknél mit írnak... ami raktáron van azt 1-2 napon belül elküldik, ami out of stock és kb 1 hét múlva várják a beszállítójuktól az ugy-e ennyivel több... szóval eléggé kiszámítható a dolog.
Tapasztalat eddig csak pozitív... memóriakártyák terén meg nagyon pozitív :-) Eddig egyetlen egyszer volt egy csúszás, valamit 12.ére vártak a beszállítójuktól és ez csúszott 20-ra, de ez nem rajtuk múlott és egyetlen ilyen eset volt, de akkor a rendelés többi részét elküldték egybõl, azt meg majd utána.
Egy gyors kérdés!
Milyen csatornán rendelsz HongKong-ból?
És mennyi idõ kb. mire megjön valami?
kb 2 kellene
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
írás-olvasás mennyi total commanderbe?
valaki írta régebben itt hogy 750ft-ért lehet rendelni kínából ilyen adaptert és 2db-tól ingyen kiszállítják
vagy hol lehetne még olcsón szerezni ilyet?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Legalább most már nem kell elváltoztatni a hangod telefonbetyárkodáskor!
Ma érdeklõdött valaki a meghirdetett PSP-m ügyében:
(idézem)
"csááá.....lehet hogy érdekelne a psp....azt akarom kérdezni hogy odaadod e 25-ért ha adok 2pspjátékot(Ridge Racer2,Tekken Dark Reccustion) meg egy Darth Vader hangátalakító sisakot na?"
A dártvéder hangátalakító szupermaszkért mindent!
Én slimet veszek,és most jön be az a dolog hogy nem minden alaplapot lehet flashelni,1x megszûnik a flashelhetõ gépek gyártása nem?Van rá esély hogy a még nem flashelhetõ alaplpokat lehet majd?
Bocs a sok warez miatt,de tudnom kell mire költök😄
Grat Dienesoft! 😊
Írtam neked anno! Azt ha nem tetted volna meg idáig akkor tedd meg! 😛Klikk
Most kezdek vele valami játékot (God Of War).
Na sz'al voltam a PeCsában.
Se TFU-t, se NBA-t nem találtam.
De volt Crisis Core. CSak német volt, sz'al hagytam. Helyette vettem egy Naruto Ultimate Ninja Chronicles-t. Jó kis játék. Az eladó csávó megadta a mail címét és szerez nekem TFU-t. Nagyon kicsi volt a kínálat, mert amióta csak flesselhetetlen gépet lehet venni, nagy a kereslet a játékok iránt.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
én sosem utalok elõre...vagyis pixmanian elõre utalok mert ugye ugy van ott,de mindig megjön a csomag.ezért vagyok vaterán,árukereso helyeken,ahol elõre kiküldik,aztán adom a lovét. máskor te is igy járj.
hülyeséget eltekintve mond el részletesebben,hol mit mikor kitõl vettél ?