Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
I can eat death like nobody\'s business.
<2006. szeptember 18. @ 11:52 - Berkenye>2006. szeptember 18. @ 11:52 - Berkenye> (kommentek: 14)
Három nagyobb játékkiad, a Koch Media, a JoWood és a Namco Bandai egy új összefogás értelmében a közeljövõben komoly eszközökkel veszik fel a harcot a kalózkodás ellen.
Elhatározták ugyanis, hogy megpróbálják figyelemmel kísérni a fájlmegosztó hálózatok forgalmát, s amennyiben az általuk kiadott játékok valamelyike felbukkan bizonyos felhasználóknál, az IP cím alapján feljelentést tesznek az elkövetõk ellen.
Mindehhez segítségül hívták a németországi hatóságokat is. Az akció leginkább a mostanában megjelenõ alkotásokra vonatkozik, így fõleg a The Guild 2, a Gothic 3, a Warhammer: Mark of Chaos, a Mage Knight: Apocalypse, a Spellforce 2: Dragon Storm és a Panzer Elite Action: Dunes of War letöltõi lesznek veszélyben. Thanks emthor.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
ha lesz jobb gépem, biztos kipróbálom (az említett javító modokkal együtt), mivel a morrowind is nagyon bejött.
a gothic-ot is nagyon várom, mivel ezt is szeretem nagyon. pedig amikor elõször játszottam az elõzõ részekkel, nagyon nem jött be az irányítás része. aztán összeszorítottam a foagim és rászántam azt az 1-2 napot, amíg végül "kézreállt" a dolog. nem bántam meg.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Az rpgvaulton van egy cikk, amelynek a végén levõ leírás, ad egy kis reményt arra, hogy nem lesz, olyan nagy a harver igény, mint azt sokan mondják.
Ezzel ellentétben egy "nyomoronc" kis indyben, - Mount & Blade - amit össz két ember csinált, kb. 50 milliószor jobban élveztem a harcot mint az Oblivionban. Lóról, vagy ló nélkül akár.
A TES4-ben a questek jók voltak, azok tetszettek, viszont azt meg a droidok rontották el.
Ha nem ígérgettek volna ilyen RadiantAI-t meg amolyan új harcrendszert, akkor most nem lennék csalódott...Szerintem inkább szégyellem magam, amiért végigkürtöltem az egész baráti körömnek, hogy milyen fasza lesz ez a játék. Meg milyen intelligens. Aztán most meg csak vonogatom a vállam.<#lookaround>#lookaround> De ez az én nyomoronc véleményem, nem kell törõdni vele. És abba is hagytam az Oblivion pocskondiázást, erre most ünnepélyesen megesküszöm. Egy jó kis Total Conversionnak örülnék! 😄
Na de, Készüljünk fel a Gothic 3 szivélyes fogadtatására. Már csak 25 nap!
Úgyhogy a saját szemszögembõl vizsgálva a dolgot:
Ez nézõpont kérdése, mert van akinek tetszik a szintkövetés és van akinek nem(õk jóval többen vannak). És igen, tényleg király, hogy a készítõk lehetõségétet adtak ennek és szinte minden más dolognak is a megváltoztatására.
Ha a Gothicban, nekem néhány fanatikus fan több hónapnyi kemény munkával és egy MOD által elérte volna azt, hogy a környezet élõvilága valami normális respawnal történjen(ez a legnagyobb gondom a játékkal), akkor annak én nagyon örültem volna. Ettõl számomra a játék még élvezetesebb lett volna, de akiknek meg úgy tetszik, ahogy van azoknak sem lenne gondja, mert õk egyszerûen nem használnák ezt a MODot.
mindig is rühelltem ezt a kritizáló embertípust, akik mindig mindenben csak a hibát látják meg, miközben valószínûleg õk a legnagyobb nyomoroncok akiket a hátukon hordott a föld, és akik ezzel a kurva nagy "hibameglátó" képességük ellenére semmi maradandót nem tudnának alkotni.
mindezt úgy mondom, hogy ugyan szeretem az obliviont, de egyébként a taktikai FPS-ek az igazi mûfajom, tehát igazából nem hat meg a fikázás.
#3430 bahh, ijesztgetésnek jó, de nem fog senkit se visszatartani, privát oldalakkal úgyse nagyon tudnak mit kezdeni, a publicok meg eddig is éltek, ezután is fognak (lásd piratebay😊)
One Vision. One Purpose.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Mert Oblivion vígan szaladgál 1gb ram + 7800gt vel ultra highon ne az legyen, hogy az optimalizálás miatt lesz képregény 1gb rammal.
Na de nem festem az ördögöt a falra, nagyon várom a játékot 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
a csúcs az éves értékelésük, kötelezõ olvasmány mindig 😄
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Ja, és angolul van, bocsi...
Oblivion kritika
és amire itt hivatkoztak is nagyon nagyon vicces.
Radiant AI kritika
1G ram (333 Mhz) 2 GHz proc. és egy 6600GT. A rec. állítólag meg 1,5G ram, 3 Ghz proc, meg 7800GT.
Olvastam, hogy 1gb ram a minimum de ha élvezni akarod a játékot 1.5gb ram erõsen ajánlott.
Ez igaz? 😊
Mert akkor ez lesz az elsõ játék amihez nem árt bõvíteni 1gb ról(Najó a bf2 is ilyen).
Sorry a hülye kérdésért.
van jópár játék, ami a rajongók által lesz igazán nagy durranás. ez is azok közé tartozik. és ha ezzel igazán jó lett, akkor más nem nagyon számít.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
De gondolom erre valók az anonymus networkok, nem? Vagy az se biztosíték?<#kuss>#kuss>
egyébként:
RpgDot
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ez a patches megoldás még mindig jobb mintha csúsznának.
Sogun, 07:46 - PC - Játék: RPG
(PC Games) Az október 13-i megjelenéskor már ki is adják az elsõ patchet a játékhoz. Minden nagyobb bugot elhárítottak a bolti verzióban, a patch így csak a fennmaradó, kisebb bugokat javítja. A programozók az elmúlt négy hét alatt, kivétel nélkül minden nap 16-20 órát dolgoztak, hogy befejezzék és élvezhetõ kondícióba hozzák a Gothic 3-at.
Küldetéslemez:
Albert Seidl, JoWooD CEO bejelentette, hogy már dolgoznak a Gothic 3. kiegészítõn és 2007-2008-ban várható a megjelenés.
Forrás: Hardwired
Next PC upgrade: 2022
Demáris?!
Next PC upgrade: 2022
ha nem müködne akkor:
http://www.rpgvault.hu/?id=2651&PHPSESSID=794f9cba898eefaa66af1123761380fa
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Én azért néhány sárkányt látnék szivesen. Nekem egy is elég lenne.
A G2 a sárkányok kincsei viszonylag sok aranyat hoztak és engem idegesítet a végtelenmenyiségü erszény kinyitogatása. Meg ki nyírni is könyü volt õket. ha már profi a játékos.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
ez egy fanwork, vagy mi a szösz
lehet ez, de ez egy démon
Ez is egy démon (ugyan az)
a készítõk mondták: Nem lesznek.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
AMD Phenom X3 720,Ati Radeon HD 4870, 4 Gbyte RAM.
Viszont jóval élethûbbnek tûnt a világa mint az Oblivioné, és szerencsére itt a szörnyek nem a te szintedhez mérve fognak generálodni, hanem statikusan vannak elhelyezve. Azaz ha az elején meglátsz egy sárkányt akkor bizony futni kell :-)
AMD Phenom X3 720,Ati Radeon HD 4870, 4 Gbyte RAM.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM