Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
"Elhatározták ugyanis, hogy megpróbálják figyelemmel kísérni a fájlmegosztó hálózatok forgalmát"-álmodik a nyomor,sokkal komolyabb cégeknek sem sikerült már ez.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Lilithn
Aha, én most vesztettem el az ártalanságom...<#buck> amúgy meg...<#nevetes1>

I can eat death like nobody\'s business.

Kiadók a kalózkodás ellen

<2006. szeptember 18. @ 11:52 - Berkenye> (kommentek: 14)
Három nagyobb játékkiad, a Koch Media, a JoWood és a Namco Bandai egy új összefogás értelmében a közeljövõben komoly eszközökkel veszik fel a harcot a kalózkodás ellen.

Elhatározták ugyanis, hogy megpróbálják figyelemmel kísérni a fájlmegosztó hálózatok forgalmát, s amennyiben az általuk kiadott játékok valamelyike felbukkan bizonyos felhasználóknál, az IP cím alapján feljelentést tesznek az elkövetõk ellen.

Mindehhez segítségül hívták a németországi hatóságokat is. Az akció leginkább a mostanában megjelenõ alkotásokra vonatkozik, így fõleg a The Guild 2, a Gothic 3, a Warhammer: Mark of Chaos, a Mage Knight: Apocalypse, a Spellforce 2: Dragon Storm és a Panzer Elite Action: Dunes of War letöltõi lesznek veszélyben. Thanks emthor.
koschwarz
nekem asszem az alap FPS beállítottságom miatt tetszett meg az oblivion<#crazya>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

CS@
Na igen abba hibába sokan beleestek, hogy mindent elhittek a játékkal kapcsolatban és így komoly csalódás lett a végeredmény, na persze nekik is igazuk van, mert a készítõk minek ígérnek, ha nem tudják betartani(költõi kérdés volt, mert én is tudom, hogy a pénzért)?. Nekem azért nem volt ilyen csalódós problémám, mert mint a POTC megjelenése óta minden egyes játéktól, ettõl sem vártam semmi extrát sem.

Ch_Slater
én ugyan nem játszottam vele (kevés a gépem sok új játékhoz), de nem hiszem, hogy lenne olyan játékkészítõ, aki nem magasztalja a saját játékát. legyen az tényleg nagyon jó, vagy esetleg rém szar.

ha lesz jobb gépem, biztos kipróbálom (az említett javító modokkal együtt), mivel a morrowind is nagyon bejött.
a gothic-ot is nagyon várom, mivel ezt is szeretem nagyon. pedig amikor elõször játszottam az elõzõ részekkel, nagyon nem jött be az irányítás része. aztán összeszorítottam a foagim és rászántam azt az 1-2 napot, amíg végül "kézreállt" a dolog. nem bántam meg.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Duzsuki
Sziasztok!

Az rpgvaulton van egy cikk, amelynek a végén levõ leírás, ad egy kis reményt arra, hogy nem lesz, olyan nagy a harver igény, mint azt sokan mondják.

Lilithn
Bocsi, a Morrowindet én is imádtam. Ha nem nyomtam végig 5x, meg mindenféle modokat is kipróbáltam, egyszer sem. Fele annyi bajom nem volt vele.
Ezzel ellentétben egy "nyomoronc" kis indyben, - Mount & Blade - amit össz két ember csinált, kb. 50 milliószor jobban élveztem a harcot mint az Oblivionban. Lóról, vagy ló nélkül akár.
A TES4-ben a questek jók voltak, azok tetszettek, viszont azt meg a droidok rontották el.
Ha nem ígérgettek volna ilyen RadiantAI-t meg amolyan új harcrendszert, akkor most nem lennék csalódott...Szerintem inkább szégyellem magam, amiért végigkürtöltem az egész baráti körömnek, hogy milyen fasza lesz ez a játék. Meg milyen intelligens. Aztán most meg csak vonogatom a vállam.<#lookaround> De ez az én nyomoronc véleményem, nem kell törõdni vele. És abba is hagytam az Oblivion pocskondiázást, erre most ünnepélyesen megesküszöm. Egy jó kis Total Conversionnak örülnék! 😄
Na de, Készüljünk fel a Gothic 3 szivélyes fogadtatására. Már csak 25 nap!

rotator
Én találkoztam a cikkben leírtaknál cifrább dolgokkal is az Oblivionban, pedig nem sokat toltam, egész egyszerûen förtelmesen bugyuta a Radiant AI(???)! Ami persze önmagában nem is lett volna nagy gond, ha nem magasztalták volna a megjelenés elõtt az egekig Bethesdáék.

koschwarz
ámen<#worship>

CS@
Imádom a Gothic 1 –et és a 2 –õt is(mindkettõt vagy 5x végigjátszottam), a kiegért olyan nagyon már nem voltam oda, mint az alapokért, de azért tetszett(mielõtt megköveznének megemlítem, hogy TES terén nagyon tetszett a Bloodmoon kieg, míg a Tribunal –ért nem vagyok oda). Szerintem nincs is szükség semmiféle összehasonlítási alapra, mert nem is kell õket összehasonlítgatni, nálam mind2 játék fantasztikus a maga kategóriájában.

koschwarz
én mindenesetre csak annyit tudok mondani, hogy a gothic2-õt is elkezdtem hajdanán, mert nem igazán próbáltam ki még egy rpg-t sem, és arra mondták, hogy az egyik legjobb. de egyáltalán nem fogott meg az a rész. az oblivion meg rögtön igen. lehet hogy azért mert tényleg egy "lebutított tömegRPG", monnyuk ezt én nem tudom megítélni, mert nincs összehasonlítási alapom.

hiba
Elsõre csak nemet verzio lesz mint a g2bol? Vagy angol is?

CS@
Mivel én nagyon kedvelem a Gothic-okat és a TES –eket is, így a fikázást meghagyom azon elvakult Gothic fanoknak, akik általában oly nagy örömüket lelik benne, ha már ez itt úgyis divattá vált, akkor legalább ennyi örömük legyen az életben.

Úgyhogy a saját szemszögembõl vizsgálva a dolgot:
Ez nézõpont kérdése, mert van akinek tetszik a szintkövetés és van akinek nem(õk jóval többen vannak). És igen, tényleg király, hogy a készítõk lehetõségétet adtak ennek és szinte minden más dolognak is a megváltoztatására.
Ha a Gothicban, nekem néhány fanatikus fan több hónapnyi kemény munkával és egy MOD által elérte volna azt, hogy a környezet élõvilága valami normális respawnal történjen(ez a legnagyobb gondom a játékkal), akkor annak én nagyon örültem volna. Ettõl számomra a játék még élvezetesebb lett volna, de akiknek meg úgy tetszik, ahogy van azoknak sem lenne gondja, mert õk egyszerûen nem használnák ezt a MODot.

koschwarz
szerintem e cikkek írói szánalmas idióták. és biztos vagyok benne, hogy a gothic 3-ról is lehet majd ilyeneket írni, hiszen nincs tökéletes játék.

mindig is rühelltem ezt a kritizáló embertípust, akik mindig mindenben csak a hibát látják meg, miközben valószínûleg õk a legnagyobb nyomoroncok akiket a hátukon hordott a föld, és akik ezzel a kurva nagy "hibameglátó" képességük ellenére semmi maradandót nem tudnának alkotni.

mindezt úgy mondom, hogy ugyan szeretem az obliviont, de egyébként a taktikai FPS-ek az igazi mûfajom, tehát igazából nem hat meg a fikázás.

a_n_d_r_e_w
#3427 már vártam a bejelentésre 😊
#3430 bahh, ijesztgetésnek jó, de nem fog senkit se visszatartani, privát oldalakkal úgyse nagyon tudnak mit kezdeni, a publicok meg eddig is éltek, ezután is fognak (lásd piratebay😊)

One Vision. One Purpose.

Sheltem
Itt is úgy lesz egyébként mint a 2ben volt, hogy lehet céhekhez csatlakozni és azok küldetéseit lehet csinálni? Imádtam ezt a céhesdit a 2ben.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Csak majd indokolja is a magas gépigényt a látvány és a világméret....

Mert Oblivion vígan szaladgál 1gb ram + 7800gt vel ultra highon ne az legyen, hogy az optimalizálás miatt lesz képregény 1gb rammal.

Na de nem festem az ördögöt a falra, nagyon várom a játékot 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

A Codex egy külön mûfaj, olyan vitriolos cikkeket szoktak írni, hogy szétröhögöm az agyamat
a csúcs az éves értékelésük, kötelezõ olvasmány mindig 😄

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Lilithn
Ez egy nagyon nagyon vicces, szórakoztató és (az én véleményem szerint) helytálló cikk volt az Oblivion kapcsán. Tudom, hogy ez offtopic, meg elég az Oblivion fricskázásból, de ez önmagában is tökk vicces és eszembe jutott.
Ja, és angolul van, bocsi...
Oblivion kritika
és amire itt hivatkoztak is nagyon nagyon vicces.
Radiant AI kritika

Lilithn
Valami mukso (megint csak rpgdot) gépe közepes minõségen jó fpssel ez volt:
1G ram (333 Mhz) 2 GHz proc. és egy 6600GT. A rec. állítólag meg 1,5G ram, 3 Ghz proc, meg 7800GT.

Lilithn
Nagyon szép, azt meg kell hagyni. Csak a droidok nem tetszenek benne.

Sheltem
Sziasztok

Olvastam, hogy 1gb ram a minimum de ha élvezni akarod a játékot 1.5gb ram erõsen ajánlott.

Ez igaz? 😊
Mert akkor ez lesz az elsõ játék amihez nem árt bõvíteni 1gb ról(Najó a bf2 is ilyen).

Sorry a hülye kérdésért.

koschwarz
ez igaz, de szerintem az alapjáték is nagyszerû lett, a moddal meg egyenesen über

Ch_Slater
a végeredmény a lényeg 😄
van jópár játék, ami a rajongók által lesz igazán nagy durranás. ez is azok közé tartozik. és ha ezzel igazán jó lett, akkor más nem nagyon számít.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Lilithn
Hát, egy svéd cég már több ezer seedert beperelt.(a cikk szerint legalábbis...)
De gondolom erre valók az anonymus networkok, nem? Vagy az se biztosíték?<#kuss>

Lilithn
Igen, szuper, hogy néhány fanatikus fan több hónapnyi kemény munkája kell ahhoz, hogy egy játékot, amit kemény pénzért megvettél, élvezhess. Tényleg király.

grebber
Ez csak fenyegetés majd figyeljétek meg semmiféle per nem lesz!

Next PC upgrade: 2022

Lilithn
Ne félj. Majd a magyarosítástól jól csúszni fog. Tekintve, hogy a SevenM oldalán a Dark Messiaht októberre írják (valami 27-én kell megjelennie a GS szerint), míg a Gothic 3-ra 2006 vége (Q3-Q4) van írva, szóval a magyarosítás miatt lehet, hogy csak karácsonyra lesz itthon.

koschwarz
monnyuk ezt az Oscuros Oblivion Overhaul megoldotta, és azzal a játék egyszerûen fenomenális

Lilithn
Hallottátok, a Koch Media, a JoWooD & Namco Bandai összefogott, hogy a lenyomozzák és beperelik azokat, akik torrenten keresztül a cégeik játékait megosztják. Többek közt a Gothic 3-at. Kezdik már rohadt komolyan venni ezt a kalózkodást. Mondjuk szerintem, ha pl. nem adnák olyan rohadt drágán (legalábbis a magyar) fizetésekhez mérten a játékokat, nem lenne ennyi kalózkodó.
egyébként:
RpgDot

Molnibalage
Miért? Mi volt a baj a NotR-nel?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Randal
Ha ez olyan kieg lesz mint a G2 esetében akkor az nem lesz igazán jó.

Ez a patches megoldás még mindig jobb mintha csúsznának.

grebber
Gothic 3: Patch a megjelenés napján

Sogun, 07:46 - PC - Játék: RPG

(PC Games) Az október 13-i megjelenéskor már ki is adják az elsõ patchet a játékhoz. Minden nagyobb bugot elhárítottak a bolti verzióban, a patch így csak a fennmaradó, kisebb bugokat javítja. A programozók az elmúlt négy hét alatt, kivétel nélkül minden nap 16-20 órát dolgoztak, hogy befejezzék és élvezhetõ kondícióba hozzák a Gothic 3-at.

Küldetéslemez:
Albert Seidl, JoWooD CEO bejelentette, hogy már dolgoznak a Gothic 3. kiegészítõn és 2007-2008-ban várható a megjelenés.

Forrás: Hardwired

Az elvileg már internetes lesz! A klán már kész van! =)

Mitakartok,állítólag már készülnek a Gothic 4-re is.

Tudom.
Demáris?!

grebber
Most olvastam Worthplaying-en hogy már kászül a Gothic 3 kiegészítõ!

Gothic 3

ha nem müködne akkor:
http://www.rpgvault.hu/?id=2651&PHPSESSID=794f9cba898eefaa66af1123761380fa

peeter22
Khm... off hozzászólás "szaros öcsém" írta az uccsó üzenetet a nevem alatt bocsi a hülyeségért. Ennyire szarul nem fogalmaznék.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Én etéren vegyes érzelmekkel vagyok.

Én azért néhány sárkányt látnék szivesen. Nekem egy is elég lenne.
A G2 a sárkányok kincsei viszonylag sok aranyat hoztak és engem idegesítet a végtelenmenyiségü erszény kinyitogatása. Meg ki nyírni is könyü volt õket. ha már profi a játékos.

Ottto
Helyes! Igazuk is van. A G2ben éppen elég sárkányba ütköztünk. Felesleges újra eljátszani a sárkányvadászatot.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

khm. eme három kép jöhet számításban:
ez egy fanwork, vagy mi a szösz

lehet ez, de ez egy démon
Ez is egy démon (ugyan az)

a készítõk mondták: Nem lesznek.

peeter22
amugy de lesznek sárkányok már láttam eggyet képen is.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Ugyertem ha meglatsz egy erosebb ellenfelet ;-)

AMD Phenom X3 720,Ati Radeon HD 4870, 4 Gbyte RAM.

Nem lesznek sárkányok

Játék közben jóval jobban néz ki, csak egy kevéssel van elmaradva az Obliviontól. (gameplay videó alapján.)

Viszont jóval élethûbbnek tûnt a világa mint az Oblivioné, és szerencsére itt a szörnyek nem a te szintedhez mérve fognak generálodni, hanem statikusan vannak elhelyezve. Azaz ha az elején meglátsz egy sárkányt akkor bizony futni kell :-)

AMD Phenom X3 720,Ati Radeon HD 4870, 4 Gbyte RAM.

rotator
Tényleg furán néz ki, de az "eszköztárból" ítélve ez valami iszonyat régi buildbõl lett lõve. 😊

Molnibalage
Várd meg amíg felhergeled. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Alwares
Magyar a legjobb....

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400