Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Sehol sincs elõrendelés, csak a CDG-nél, és ott is csak az alapra. Na, megint jön a malmozás...
I can eat death like nobody\'s business.
Ez egy nagyon jó hír, 13 rugó nem kevés, de ha semmi más nem is, a Gothic 3 CE talán megér ennyit. Már csak nem kéne lecsúszni róla!
De jó fej a srác azért...😄 Mindig megkapom a magamét. <#buck>#buck>
"Lesz Colloector's változat csak angol nyelvû változatban (és korlátozott mennyiségben!!!), az ára pedig 12990.- lesz. A sima magyar nyelvû változat 9990.- lesz."
Illetve ahogy olvasom igyekeznek tartani a határidõt, de némi csúszás még közbejöhet. Reméljük a legjobbakat...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
Igaz a G-ben, ez nem mindig így van, hisz ha nem akad utamba, avgy nem kel annyira a TP akkor nem megyek vadászni.
Morroban én viszonylag hamar átugrottam Solstheimre, megnézni a dolgot. Igaz ugrálgatam én a 3 helyszín között össze-vissza, és még mindig nem végeztem a játékkal.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Azaz 30, illetve 60-nál volt egy-egy váltás, s csak a rokon képességeknél volt ez a számítás. Azaz ha más sávban voltál akkor 1 TP ide 1 TP meg az elmardt képességre ment. Hosszú távon meg nem veszítettél, hiszen, ha ki akartad maxolni mondjuk az egy kezes kardozást, akkor a kétezest is minimum 60-ig kellett fejleszteni. Én ezzel soha nem kínlódtam elkezdtem pl. tólni az egykezes kardozást, s mivel 10 TP-t kaptam szinenként így az elején gyorsan a végén picit lassabban, de simánelértem a kivánt célt, azaz 13 szint lépés kell, hogy egy tök alap képességet maxra tólj (10-rõl 90-re), majd ha testvér képességet is ki akartad maxolni innen (pl egykezes mellett a kétkezes kardozást), akkor már csak 3 szint, így összességében ez pont 16 szint, azaz 160 TP, s ezt semilyen trükközéssel nem lehet csökkenteni. Az Erõ, ügyesség, mana résznél meg nem is volt ilyen, hogy összefüggött volna az egyik a másikkal.
Morros hasonlat megint nem szerencsés, mert ha belegondolsz, akkor egy Solstheim –re menõ magára valamit is adó karakter, ott már azzal harcolt, akivel kedve volt.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
A G-ben és sose éreztem, hogy üres a terep. Az elején még muszáj volt kerülgetned a lényeget mert jóval erõsebbek voltak mint te, aztán mikor meg le tudtad csapni õket akkor meg már nemigen jártál arra mert már volt teleportod, ha pedig mégis arra kellett menned akkor pedig valszeg már chapterváltás volt😊
Szóval elég nehéz eltalálni azt a beállítást amikor megfelelõ mennyiségû lény teremnjen megfelelõ idõközökben.
rotator: szerintem is tök zavaró lenne, hogy angolul dumálnak, és magyar felirat megy alatta. Remélem tényleg választható lesz.
Tök félelmetesek ezek az új trollok is. Elõre borsódzik a hátam milyen lesz amikor a tök sötétbõl egyszer csak elõbóklászik egy ilyen. Waaaah.
A shadowbeasttõl is mindig frászt kaptam. <#csodalk>#csodalk>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Másrészt viszont igazad van, engem is baromira zavar, hogy ha egy erdõt végigirtottam, akkor attól kezdve az egy halott világ. Mellesleg az állatok hangjai ilyenkor is hallatszanak(?)
A megoldás: legyen újratermelõdés, még az sem baj, ha xp korlátozás nélkül. Aki odaáll órákon keresztül irtani, az így is meg tudja csinálni ezt, elég egy csontvázmágus hozzá. A hangulaton viszont nagyot dobna.
Ha tényleg lesz benne angol felirat, akkor annak nagyon fogok örülni - feltéve, hogy nem 2007-ben kerül a polcokra. 😊
a legfõbb okom arra, hogy mindent (oprendszer, böngészõ, openoffice, stb) angolul használok az, hogy kb. 10.000 %-kal könnyebb segítséget találni a neten, ha bármi gondom akad. párszor már nagyokat szívtam egy pár progival, amikor az ékes magyar hibaüzire 1db találatot nem találtam a google-on.
a játékokra és érvényes ez a szempont, talán egy kicsit kisebb mértékben. de azért néha jól jön a gyors segítség az angol nyelvû fórumokon. és ha magyart használok, akkor elõször még azután is vadásznom kell, hogy mit fordítottak le így magyarra. és a játékok egy kicsit "sután" is hatnak nekem magyarul. ez inkább megszokás kérdése. én angolul szoktam meg a játékokat. hozzátartozik, hogy elég jól megy az angol.
nyilván akinek hosszú távon már nehézkes idegen nyelven játszania, annak áldás a magyar fordítás. a lényeg, hogy legyen benne választási lehetõség és akkor minenkinek jó lesz. 😄
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Nem mondom, hogy nem használnám, ha segít a jûátékélményen, akkor miért ne?
Egyébként egy laza, mondjuk 10-20%-os újratermelõdés esetleg lehtne mondjuk hetente, de ha nincs az nekem épp úgy jó. 😊
Egyébként miért érdekel ennyire az angol? Az is épp úgy fodítás, mint a magyar...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A Morroban legtöbbször nagyon felidegesített az állandóan újratermelõdõ ellenfél (valszeg ezért nem szeressem a Diablo 2-t, meg a többit), meg az, hogy néhány emberkét és küldetéshelyszínt alig lehetett megtalálni.
A küldetések többségével nem volt gondom, élvezetesek voltak nagyon. A városok is szépek voltak, a lények is jól néztek ki. Az, hogy csak álltak bambán az nem zavart különösebben.
Szerettem még benne az összepakolható páncélzatot és fegyvereket és a moddolhatóságát.
A moddolás a Gothicra viszont nem igazán lett volna jó hatással, hisz abban egy elõregyártott karakterrel és erõsen kötött történettel van dolgunk. Ebbe belepiszkálni nem lett volna szerencsés, hisz a világ és a benne lévõ dolgok is szorosan kapcsolódnak egymáshoz. A Morroban ezt nem igazán lehetett érezni és ez most nem negatívum. Abban nagyon okosan megcsinálták azt, hogy ezek a dolgok természetesen hassanak, hisz egy személyes karakterehez kaptál egy olyan világot amit formálhatsz is.
Az a troll nekem vhogy nem tûnik elég brutálisnak. Inkább olyan, mintha épp azt akarná mondani h. "Most haggyá', szar napom vót!"