Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esrohnoil
Hát, elég elcseszett egy nyelv ez a német. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

EZT MONDOM! Minden sokkal másabbb

A 2-ben sokkal jobban nézett ki a Feka Troll. Félelmetesebb volt. Ez olyan kis jámbornak tûnik.😄

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

peeter22
Jaja mert névelõvel "der Troll" lenne németül egymagában.A der-bõl csak az er marad. Tehát ezért lett belõle Schwarz(er) Troll. (Nem tudok németûl egyéb kérdéssel ne keressetek)<#vigyor3><#vigyor3><#buck>

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

AZ R az a névelõ jele.

reménytelen
Jó, melléknevek ragozását németben még nem tudom, csak az angol nyelv alapján próbtam következtetni...
grebber
Ne légy már láma mit ragozol egyszerûen szimplán : Fekete Troll!

Next PC upgrade: 2022

Én is-.- De csak azér mert nekem így is megfelel, és legalább nem fog szaggatni ultralown 😄

reménytelen
Mi ez? "Feketébb troll"? LOL <#vigyor3> (Vagy németül máshogy van a fokozás?)
grebber
Remélem ez a kép valami ultra low beálliítás melett készült.

hát akkor sry németûl nem értek,nem is jatszottam a némettel emiatt, ugy latszik akkor angolra szarul forditották de a shadoweast akkor is jobban hangzik😄

Mr_no_NaMe
Szal akkor okt. 13.án fog megjelenni magyar felirattal is?

Alwares
Hát remélik hogy készen lesznek kiadára, de hát erre én kiváncsi leszek hogyan sikerül...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

uv
ezek szerint az angol fordítók is szarok...
lehet temetni az angol verziót is.

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Német az alap, németrõl lefordítva árnyékfutó

rotator
Nem is ezt kérdeztem!

hááát forditás szerint az árnybestia közelebb állna , de ez elég gáz, az árnyékfutó egy fokkal jobb de akkor is a shadowbeast hangzik jobban

Esrohnoil
A szöveget nem magyarul fogod hallani, max. a felirat lesz magyar.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Szerintem sem ork... Inkább vaddisznó. 😄

rotator
És hogy állnak vele? Ugyanis az összes európai országban sikerülni fog - a jelek szerint - okt. 13-án kihozni a játékot lokalizálva, de nálunk bezzeg kussban van a terjesztõ. 😊

uv
iszákos sírásó? <#idiota>

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

wedge31
Rossz a szemed az oblivion grafikája nagyon ütös de ha minden jól megy akkor a gothicnak meg a játékmenete és hangulata lesz ütös ami szerintem fontosabb.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Molnibalage
Hát akkor baj van a látásoddal. Szerintem meg a TES IV förmedvény. Mindehol olyan hülye pusz effeketeket használnak aminek köze nincs a valósághoz és csak zabálja a gépet...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

grebber
Hát szerintem is ezek a képek valami förmedvények 😞

"NEM ÁRNYBESTIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HANEM ÁRNYÉKFUTÓ!!!!!!"

Ezért temetem lõre.

3P
És ennek ellénére mégis sok helyen elõre temetik a honosítást. Egyszerûen érthetetlen... 😞

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

nem is kell ettõl jobb.
fíling-.-

köszi az infot 😄
Alwares
Igen magyarul jelenik meg. Meg is lepödtem rajta hogy az egyik forditó Panyi (magyritások portál fõszerk.) . Szóval szerintem szinvonalas kis honositott verziónk lesz...

Üdv!Csak 1 kérdés tényleg magyarul is +jelenik a gothic 3 ?
MI? G1bõl????
A G1ben nem volt õz, vadisznó. és olyan mutáns ÍTI (nem tudom hogy is kell írni)

Alwares
Ezek a képek eléggé elborzasztanak tõle. Ne is tegyetek több ilyet. Vagy ez a Gothic1-bõl van?
Remélem azért szebb, lesz. Bár ha megy jó 60 Fps-el akkor jöhet!

Nem ork az biztos

Én ilyenrõl beszélek:
A parasztnak elege van a termést dézsmáló özekbõl, ezért ráuszítminket.

hahóka, valaki tud egy weboldalt, ahol leírják a G3 sztoriját??
Lilithn
Kupaktanács...<#nevetes1>

I can eat death like nobody\'s business.

Akkor mázlitok volt, hogy nem felétek szaladt.😄

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

én meg olyan embervédõ vagyok, aki képes ölni ha virtuálisan leszúrsz egy embert.

Molnibalage
Aha. Viszont az IGAZI szarvasok ilyet nem engednek meg ami a képen van. Mátrában is összefutottunk a haverokkal egy kapitális példánnyal túrázás közben. Kb. 5 mp-ig bámultuk egymást, azt a szarvas felrohant a hegyoldalon. Esélyünk nem volt követni...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

<#violent>

Én olyan környezetvédõ vagyok, aki ilyen beszólásért képes õlni

grebber
Agancsokat jó pézé ellehet adni remélem! 😄

Én csak azokat ölöm meg amik rámtámadnak, vagy csak nagyon kisssssss mértékben. (pl: küldi miat)
Én örülök neki, hogy vannak olyan állatok amik a valóságban is vannak.

peeter22
Na ez jó a szarvasok megbeszélik, hogy most fussanak vagy ne azrét remélem ha odacsapnak nekik azért elmenekülnek, így kicsit könnyû lesz levadászni õket. Bár lehet, ezek vérszomjas szarvasok azt csak a friss húsra vágynak.<#eplus2><#eplus2><#vigyor1>

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Kupaktanács. (szarvasok)

Lilithn
Hogy a fenébe találtad meg ezt a képgalériát? Visszakövettem a linket a laphoz, de ott sehol se látok galerie-t?

I can eat death like nobody\'s business.