Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jomagam is fejleszto lennek (persze nem 3D engine-eket, meg jatekokat fejlesztek), es sokszor egy-ket hiba megtalalasa tobb napba kerul, aztan johet a javitas, ami szinten nem mindig trivialis dolog.
Remelem nem arrol van szo, hogy megint engedtek a fejlesztok (kenytelenek) a kiado nyomasanak. -_-;
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
kép
Többi kép is jajj, de djönyörû. <#love11>#love11>
I can eat death like nobody\'s business.
Nekem is 6600GT 256-os kártyám van, és minden simán elfut rajta közepesen-highon, 4x Antialisingon és 2x Antiostr.-on. Most 2x500Mb 400mhz ramom van dualban, vajon vegyek még 2x500-öt a Gothichoz? Hmmm? Vegyek?
I can eat death like nobody\'s business.
De tényleg egy értelmetlen téma, emlékszem Oblivion topicban ugyanez volt megjelenés elõtt 😊. Szal szerintem tegyük félre és ha majd kijön, akkor majd meglátjuk.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Te ezt még mindig elhiszed? Ez kamu, mindenkit érdekel a grafika(legfeljebb az ellentétjét mondja), ha nem így lenne, akkor nem egy PC/PS2/X360/STB, hanem egy C=16/C=+4/MD/ZX/STB elõtt ülnének. Biztos vagyok benne, ha kijön a játék nem fogunk olyat olvasni(ha igen, azt csak azért mert most azt írtam, hogy nem😊, hogy „áh nekem ez így nem tetszik, mert túl szép és jobban örülnék ha rondább lenne”.
Amúgy nem tudom mit vagytok oda ezektõl a képektõl. Majd megnézem élõben és akkor kiderül VALÓJÁBAN milyen. Ezeknek a képeknek sose hiszek. Vagy rosszabbul néz kia játék vagy jobban mint amiylen valójában.
Plusz még a beállításokat se tudjuk, max a képméretbõl következtetek, hogy 1600*1200-as felbontása van, de semmi többet nem tudok.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Már az elképzelés is hülyeség, hogy egy 6600GT -t egy X800GTO –hoz hasonlítunk, hiszen még depo –s árak esetén is több, mint 10k különbség van köztük és bár pontosan meg nem tudnám mondani, de biztos vagyok benne, hogy a GTO lényegesen újabb darab, mint a GT.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
War. War never changes.
Azt nem tudom, hogy õ próbálta e, de mivel nekem is az van így mondhatom, hogy igen próbáltam. Ha a TextureQuality –t High –ra rakom, akkor a városban(szabad tereken még elmegy) annyira akad, hogy szinte meg sem tudok mozdulni., viszont ha leveszem Medium –ra, akkor hibátlan(1024ben), szerintem nincs ezzel semmi gond a 6600GT nem egy mai darab míg a COJ igen.
ALien
Annyi igaz, hogy az SM3.0 tartalmaz jópár optimalizációt a 2.0bhez képest.
A Lock On os dologhoz meg inkább nem szólok hozzá 😊)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
És a shadernek nincs köze a felbontáshoz 😊. A shadereket leginkább effektekhez, és textúramanipulációhoz, valamint felszínek számításához (gyakorlatilag textúra, csak nem hagyományos) használják. Ugye a legjellegzetesebb ilyen az a manapság használatos vízeffektek...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Általában árnyékok nélkül és kis aa-val játszom. Persze a többi dolog mind max. Na a lényeg, hogy elindul 😄
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
x800 GTO (256 M😎
3000+ Amd Athlon
1,5 giga ram
Ha ezen nem fut majdnem highon akkor jogosan szúrom tökön magam vagy nem?
Csakazért mert azt mondják, hogy 1.4 a minimum, nem jelenti azt, hogy egy gef4esen szépen el is fut...
A shaderek úgyis az effekt részét jelentik (csak)...
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"