Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrStokes
Hm nekem ez egy kicsit gyanus. Kb 1 het alatt (nem tudom hany fejleszto) kijavitotta a sok-sok csunya bug legjavat?

Jomagam is fejleszto lennek (persze nem 3D engine-eket, meg jatekokat fejlesztek), es sokszor egy-ket hiba megtalalasa tobb napba kerul, aztan johet a javitas, ami szinten nem mindig trivialis dolog.

Remelem nem arrol van szo, hogy megint engedtek a fejlesztok (kenytelenek) a kiado nyomasanak. -_-;

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

rotator
Csak azt nem értem, ha így is tartani tudják az okt. 13-át, akkor a korábbi Gold verzióval mit tököltek volna annyit a "nyomdában"? 😊

rotator
Épp most érkeznek meg a Terminátorok, hogy kinyírják John Connor ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ükapját.

peeter22
Gothic 3 Gone GOLD: Round 2 - The Final Round 26.09.2006 um 20:53. A hír elég friss és nagyjából a következõt takarja: Ugye az elsõ aranylemezt visszahívták mert, minõségi problémák léptek fel. Mire a rosszakarók máris a játék késésérõl híreszteltek, ez idegeskedésre adott okot a játék hívei közt. A Joowood és társai bejelentette, hogy a 2. aranylemez már sokszorosítás alatt van. A legutolsó pillanatig optimalizálták a játékot, ezért kiváló minõséget ígérnek, és ami nem mellékes tartják az október 13-i kiadást. Nagyából ez a lényeg teljes cikkitt.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Zsolo007
Hát nekem valami energiapajzsnak néz ki, gondolom olyami mint ami az 1ben volt...

Lilithn
No, szerintetek mik azok a villámok a háttérben?
kép
Többi kép is jajj, de djönyörû. <#love11>

I can eat death like nobody\'s business.

Lilithn
Ezt megerõsíthetem. A demó alapján jobbat vártam attól a játéktól,uncsi volt legtöbbször, fõleg a fiatal indánnal (nem emlékszem a nevére), de a lövöldözés isteni volt benne!
Nekem is 6600GT 256-os kártyám van, és minden simán elfut rajta közepesen-highon, 4x Antialisingon és 2x Antiostr.-on. Most 2x500Mb 400mhz ramom van dualban, vajon vegyek még 2x500-öt a Gothichoz? Hmmm? Vegyek?

I can eat death like nobody\'s business.

Zsolo007
Ez rendben van, a gond az, hogy a "tökéletes" futás erõsen relatív fogalom. Itt FPS mérésekre lenne szükség..... Ugyanis van akinek 25 fps, meg 20 fps már jó, mások meg még 30-40-re is azt mondják, hogy érzik az egérlaggot....szal 😊

De tényleg egy értelmetlen téma, emlékszem Oblivion topicban ugyanez volt megjelenés elõtt 😊. Szal szerintem tegyük félre és ha majd kijön, akkor majd meglátjuk.

balee4
Én pl egy ilyen karin játszok a Call of Juarezzel és tökéletesen fut árnyékok nélkül, antalising nélkül egyéb maxon, sm 3.0 módban, 1024-ben, és ne írd, hogy nem igaz, mert én nem hazudok!😉

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

CS@
Mivel ez már kapcsolódik a játékhoz így merészelek egy választ nyomni:
Te ezt még mindig elhiszed? Ez kamu, mindenkit érdekel a grafika(legfeljebb az ellentétjét mondja), ha nem így lenne, akkor nem egy PC/PS2/X360/STB, hanem egy C=16/C=+4/MD/ZX/STB elõtt ülnének. Biztos vagyok benne, ha kijön a játék nem fogunk olyat olvasni(ha igen, azt csak azért mert most azt írtam, hogy nem😊, hogy „áh nekem ez így nem tetszik, mert túl szép és jobban örülnék ha rondább lenne”.

Zsolo007
EZ csak félig igaz 😊 De tényleg nem kéne hardver altopicot nyitni 😊

Randal
Egyszerûbb lenne a Prohardveren tesztet nézni, azt akkor kiderülne. De egyébként is inkább neked hiszek, mint itt egyseknek😊

Amúgy nem tudom mit vagytok oda ezektõl a képektõl. Majd megnézem élõben és akkor kiderül VALÓJÁBAN milyen. Ezeknek a képeknek sose hiszek. Vagy rosszabbul néz kia játék vagy jobban mint amiylen valójában.

Plusz még a beállításokat se tudjuk, max a képméretbõl következtetek, hogy 1600*1200-as felbontása van, de semmi többet nem tudok.

Ottto
Milyen jó, hogy itt senkit nem érdekel a grafika <#wilting>

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

CS@
OFF (Szorry ezután bekussolok ígérem):
Már az elképzelés is hülyeség, hogy egy 6600GT -t egy X800GTO –hoz hasonlítunk, hiszen még depo –s árak esetén is több, mint 10k különbség van köztük és bár pontosan meg nem tudnám mondani, de biztos vagyok benne, hogy a GTO lényegesen újabb darab, mint a GT.

Zsolo007
Szerinted tud angolul? 😊)))

Zsolo007
LOL bakd meg. Ekkora sületlenséget.

3P
KATT ide és akkor kiderül... 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Alwares
Nehogy már nagyobb legyen a gépigénye mint az Oblivionnak! Bazze! Iszen a grafja hát azt inkább hagyjuk, minden esetre jó lesz a game de én a képek alapján valami jó alacson gépigényt várnék el... Pl.: 1,5 Ghz, 256 RAM + 64 MB videokari... Bár jobb van nekem de kb ennyi lenne az indolokt...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Molnibalage
Bocs az az OFF-ért, de az FPS-sel nehéz vitatkozni. Elég jó mérõszám és nálam nagyobb volt. Ezen az sem változtat, hogy tájkozatlan vagyok. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Zsolo007
Hát máshogy van megoldva a kettõ, de jelen képek alapján valóban szebbnek tûnik az Oblivion... 😞

3P
A sok RAM meg amiatt kell, hogy relatíve az egész térkép a RAM-ban lesz, illetve direkt tõltés nem lesz, hanem mozgás közben lesznek elvileg érezhetetlen load-ok. A menet közbeni tõltésért a fejlesztõk szerin 2 magos konfig esetén a 2. CPU lesz felelõs, s úgy valóban észrevehgetetlen lesz a tõltés.

Hát nemtom mit gondoljak... az Oblivionnak kisebb a gépigénye és sztem szebb is, mint a G3. 1 gb ram minimimum? Ilyet sose láttam még! (szerencsére nekem pont annyi van) De ez nem Oblivion vs Gothic3 akart lenni.

War. War never changes.

3P
Szerintem ezt rövid úton abba kellene hagynod. Egyszerûen tájékozatlan vagy a témában. És még egy ne csinûljunk már hardver topicot itt, térjünk vissza a G3-hoz, mert ez az OFF már picit sok!

Randal
Ezzel egyetértek. Mi a francnak mindent fullon futtatni, ha nem megy. Én pl. Egy cel800@1000-el és egy Gef3ti200-al tolom a BiA - earned in bloodot közepes beállításon és semmi abjom sincs vele. Ráadásul szép is.

gamerboy91
Én nem aggódok a szaggatás miatt.
Csak a játékmenet miatt.

CS@
OFF(szorry):
Azt nem tudom, hogy õ próbálta e, de mivel nekem is az van így mondhatom, hogy igen próbáltam. Ha a TextureQuality –t High –ra rakom, akkor a városban(szabad tereken még elmegy) annyira akad, hogy szinte meg sem tudok mozdulni., viszont ha leveszem Medium –ra, akkor hibátlan(1024ben), szerintem nincs ezzel semmi gond a 6600GT nem egy mai darab míg a COJ igen.

Zsolo007
Itt most nem arról volt szó, hogy most mi a legjobb...

Miért hogy fut a CoJ?

ehez anyit szólnék hogy jó magam is Nvidia támogató vagyok mer szinpatikusabak a megoldásaik. De ha már a közép kategori királyainál vagyunk az már rég nem a 6600gt hanem 7600sorozat bármejik tagja... egyépként a játék nem szép az uj képeken nemtom mire fell a nagy gépigény.....

ALien

Call of Juarez-t próbáltad már 6600 gt-n? :/

Zsolo007
Nem, nem a legjobb, tesztek bizonyítják, hogy amit állítasz nem igaz, de nem kéne hardvertopicot csinálni 😊.

Annyi igaz, hogy az SM3.0 tartalmaz jópár optimalizációt a 2.0bhez képest.

A Lock On os dologhoz meg inkább nem szólok hozzá 😊)

Molnibalage
Éppen ezért jobb. A bátyusnak is X800-as van, jobb procival és több RAM-mal, de az effekteket az én gépem szebben és gyorsabban jeleníti meg, mint az õvé, sõt egyes dolgokat az öve meg sem tud jelenítneni amit az enyém igen. Szóval nagyon is számít az, hogy tudja -e vagy sem. Rajdat kívûl még SENKI nem merte viccnek hívni a 6600GT-t. A LEGJOBB középkategóriás kárztya. A Lock On-os skacok is elimerlk, hogy 25 ropiért ennél jobbat nem lehet találni. Õk meg tudják, hogy jó, mert annál hardverigényesebb játék nincs a placcon és mégis egész széen fut rajta, mert sok terhet levesz a CPU-ról a videokari. Akinek 1-1,5GB RAM van a gépében, annak ezzel a kártáyval még magas felbontádban is nagyon szépen futnak a játékok. Nem kell 16x AF és 8X AA. Anélkül is nagyon jól néz ki minden.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Randal
Jah, okés, én olvastam félre. Sorry.

Zsolo007
A 6600Gt egy vicc. Jól mutat rajta a HDR, meg a shader 3.0 támogatás, csak éppen az ereje nincs meg hozzá(igazából még a 6800asoknak sincs...a 7800asoknak már inkább megvan az ereje ahhoz, hogy valóban kihasználhassák az SM3.0-át). Az X800GTO messze veri...

És a shadernek nincs köze a felbontáshoz 😊. A shadereket leginkább effektekhez, és textúramanipulációhoz, valamint felszínek számításához (gyakorlatilag textúra, csak nem hagyományos) használják. Ugye a legjellegzetesebb ilyen az a manapság használatos vízeffektek...

eprex
remélem azért 3000-es procin 1gb rammal meg egy 6600gt-vel tudok vele játszani szaggatás nélkül <#szomoru1>

Esrohnoil
Jah, jó kis dinamikus árnyékok meg tudják fogni a gépet. Szerencsére túl sokat nem adnak a látványhoz.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Mr_no_NaMe
Jóhát nem is úgy full highon, hogy árnyékok + max AA és társai.
Általában árnyékok nélkül és kis aa-val játszom. Persze a többi dolog mind max. Na a lényeg, hogy elindul 😄
3P
Ennek meg ehhez azért nem feltétlen van szoros köze.

3P
Azért ez ma már egy alsó középkategóriás kártya, így messze nem kell/lehet tõle elvárni, hogy egy új játék high-on fusson rajta...

Molnibalage
Ezentuti, hogy nem megy magas felbontában, mert nem tudja se a pixeshader, se a vertexshader 3.0-át. Bár, hogy ezek pontosam micsodák csak sejtem. A vicc az, hogy a tidedénél olcsóbb GeForce 6600 GT meg tudja...

peeter22
Ezek a worldofgothic.com hivatalos adatai, de azért, ha nem megy minden high-on akkor azért, ne szúrd tökön magad.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Mr_no_NaMe
Gépem:
x800 GTO (256 M😎
3000+ Amd Athlon
1,5 giga ram

Ha ezen nem fut majdnem highon akkor jogosan szúrom tökön magam vagy nem?
Zsolo007
Mit vagytok úgy oda a shaderekkel? 😄
Csakazért mert azt mondják, hogy 1.4 a minimum, nem jelenti azt, hogy egy gef4esen szépen el is fut...

A shaderek úgyis az effekt részét jelentik (csak)...

balee4
a 9600XT 2.0-s shadert tud!

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Ja, most látom, hogy igen...azért nem is olyan rossz ez a google.

Ki tudja, van Sóder Model 1.4 egy Ati 9600Xt-hez?

MrStokes
Azert a jo kis ATI X850XT-met nem fogom lecserelni egy darabig mar csak azert se... -_-;

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Meg uj videokarit 256 Mb memoriaval... :S

Zsolo007
El. Szöveg magyar, hang angol, mi a probléma?

Methylisocloro
Szerencsére nem MX-es 😊

a_n_d_r_e_w
Ha az a geforce-od MX, akkor nem fog menni vele. Egyébként a texúra felbontásnál lényeges a video RAM mérete.

One Vision. One Purpose.