Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hopp.... ezt nem is én írtam... érdekes 😊😊😊😊😊

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Egyetértek... viszont sajnos a piac diktál és mivel mindenki pénzbõl él, nem tehetik meg, hogy olyan egyébként igényes játékot fejlesztenek amit aztán majd csak nagyon kevesen vesznek meg.

Hát én ezt nem értem. Szerintem egy játék sem lehet olyan nagyon bonyolult, hogy kis türelemmel / fél/1 óra alatt ne lehetne nagyjából kitapasztalni. És nem sokkal élvezetesebb, ha bonyolultabb, összetettebb cselekvéseket is végre tudsz hajtani, mintha ugyanazt a mozdulatsort csinálod újra meg újra?

Zsolo007
Így van. Mostmár van szép grafika el lehet kápráztatni az embereket, így másra nem is koncentrálnak, és akkor erre még rájön az értelmetlen media hype..

Ittvan ez a bioshock. Megnéztem ilyen kommentáros videót, és jobbrra balra repkedtek az állítólag "forradalmi" dolgok. Azt közben csak egy egyszerû fps 0 ujdonsággal, szép grafikával, meg egy látszólag ötletes storyval..

Zsolo007
A poén az, hogy a dolog kétoldalú....ha eleve nem indult volna el az egyszerûsödés (illetve ha az emberek hajlandóak lennének tanulni, egy jobb élmény érdekében), akkor nem tartanánk itt. Ugyanis nem az történik, hogy az emberek tüntetnek, hogy ne készüljenek bonyolult játékok 😊. Egyszerûen annyi, hogy volt pár barom aki kitalálta, hogy egyszerûsítsünk, mer' az jó, és mivel van egyszerûbb is, akkor az emberek már egy fokkal bonyolultabbal nem is akarnak foglalkozni. Sajnos nem egy nagyon jó játék megbukott már azon, hogy a sok hülye ember nem volt képes az elsõ 5 percben felfogni a játék mûködését és kidobta azzal, hogy ez szar. Na ez a probléma. Nincs meg az igényesség, de egyébként is jellemzõ a társadalomra, szal nem meglepõ, hogy ez van a játékpiacon is. Szóval azért ilyen ez az igény, mert megkapták a lehetõséget, hogy kielégüljön az igény, és most meg már egyenesen elvárják.... 😞

Lilithn
Teljesen igazad van. Épp most játszom a System Shock 2-vel, és amilyen nem valami wasistdas a grafikája (tekintve a játék korát viszont cool), épp annyira tetszik a fejlõdési rendszere egy FPS/RPG hibridhez képest. Csomó mindent lehet csinálni, megvizsgálni az ellenségek darabjait, számítógépet hackelni etc. És jó néhányszor frászt kaptam tõle, amikor hirtelen elõbóklászott a hátam mögül egy egy szörny. Meg azok a hangok! Najó, mondjuk a horroristen Silent Hillel nem veszi fel a versenyt, de...
A mai fpsek meg annyiból állnak, hogy lõsz lõsz, mész mész, lõsz lõsz...áh, megint a következõ sarok mögül fog elõmászni egy <#sniffles> A preyyel is hogy odavoltak. Azonkívül, hogy látványos volt a falonmászkálás tök unalmas volt a játék. Persze lehet, hogy bennem van a hiba.
Ez a mai tendencia, látványos grafika, agyhalott játékmenet. Ble.

I can eat death like nobody\'s business.

Mivel minden cég a piacból él ezért sajnos kénytelen a nagyközönség igényeit kiszolgálni ha nem akar tönkremenni...

Zsolo007
Gondolj bele idáig mennyit egyszerûsödtek az RPGk. AZt gondolnád, hogy nem mert technikailag több lehetõség van, de ha összehasonlítod a hõskorral azt láthatod, hogy folyamatosan minden egyszerûsödik, az emberek meg hülyülnek 😄DD

Randal
Pedig hidd el, sajna mindkét játéknak el kell mennie ebbe az irányba, ha szeretnél több részt látni belõle. Ezért egyszerûsödött az irányítás, a fanoknak persze megtartották, amennyira tudták a régit, ezért vannak az idióta segítõk, meg ezért van a quickbar is.

Lilithn
Szerinted én mire céloztam??? Csak meg fogadtam, hogy nem szapulom többet You-Know-What-Game...
De a Gothic sosem lesz ilyen...<#violent>
Legalábbis nagyon remélem.<#vigyor5>
Különben lemondok az RPG mûfajról.<#sir>

Zsolo007
A gothicot sosem fogják a kocajátékosok (nagyközönség) igényeihez igazítani.

Tévedsz. Az Oblivion is ennek lett áldozata. Sajnos ez a tendencia....HA nem is most, de majd a legközelebbi rész....

Lilithn
Szerintem ezen most kár szívózni, majd a végleges változatban kiderül. Aki nem híve a Gothicnak, az úgyis majd csak letölti magának ingyé, játszik vele 10 percet, és mivel nem lesz hirtelem überharcos, abba is hagyja, aki meg szerette az elsõ két részt, az úgyis megveszi, és szerintem ezt is szeretni fogja. A gothicot sosem fogják a kocajátékosok (nagyközönség) igényeihez igazítani. (legalábbis qrvára remélem) És egyébként is csak spekulálni lehet, hogy melyik videó melyik változatról készült. A patchezést meg el lehet viselni...csak lenne már a kezemben!! Mármint a játék...nem a patch..;D

peeter22
Jókérdés, ezt csak õk tudják<#nemtudom>. Ez hivatalos infó, a hivatalos oldalról, reklamálni a hivatalos szerveknél lehet.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

wow, én ezt már néhány napja lefordítottam, de nem vettem észre a margón a megjelenési dátumot: Release: 31 Oct 2006 (bár ez megint egy nem frissített ámerika lehet)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

azt nem értem én, ha az angol CE kész van októberben, akkor egy ámerikai kiadás miért késik több mint egy hónapot? vagy a CE is késik a szimplához képest? (a SevenM aszonta, egyidõben lesz mindkettõ)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

peeter22
The game will be available for North American gamers on November 20, 2006! <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1> Addigra, ha minden összejön már egyszer végig is vittem<#hehe><#hehe>

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Takanohana
Elsõ részben az Uriziel nem lángolt, mégis látszott rajta, hogy mágikus fegyver. És akit megvágtál vele, az csendes izzásba kezdett.

Randal
Há azé, hogy a zorkok megijeggyenek a tûztõõõ. Mer õk fínek attó😊

Valszeg a srácoknak így volt egyszerûbb megcsinálni. Bár egy vörösen izzó pengének jobban örültem volna.
Vagy esetleg az ellenfél ordítana meg füstölne ha megvágnád.

MrStokes
A vizben uszas tuzes karddal nem gaz, mert magikus tuz, de en ugy utalom, ha tabortuz-et kell a kezemben fognom. Miert nem lehet szolidan jelezni, hogy magikus tuz munkalkodik benne/rajta. Mar csak ezert sem leszek kozelharcos 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

eprex
hát jah az elég gáz sztem is meg h simán úszott tûzeskarddal a vízben... 😊

MrStokes
Hat en azt soha nem ertettem, hogy ha egy kard tuzmagiaval van felruhazva, akkor mer kell ugy kineznie, mint egy faklya Undorito.

A fohos ugy nez ki, mintha egy faklyaval muveszien integetne a gyiknak. lol.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

eprex
hát sztem ez még a visszahívott verzióról készült bár nem vagyok biztos benne, mert ha igen akkor ezt kijavították

rotator
Pfff... nagyon trén néz ki a harc! Hallatszik, ahogy a csávó ezerrel nyomogatja az egérgombot, közben meg a hõs olyan elegánsan és ráérõsen suhogtatja a kardját, mint egy karmester egy lassú tételnél... abszolút nincs összhangban az ellenfél mozgásával sem, zéró dinamika. Remélem, a közfelháborodás hatására ez lesz az elsõ, amit javítanak majd!!!

eprex
hmm hát jah. köszi ezt amugy láttátok már? videó

Randal
Az azé van, hogy lássad õket is és ne kelljen kismillió képet csinálniuk. Vagy ezzel jelzik a "nagyszerû" MI mûködését.

eprex
tudjátok mit nem értek.. akárhány képet megnézek amin vmilyen harcjelenet van mindig állati sok ellenség van ez vajon végig így lesz vagy majd csak a végén ahol már mindet egy csapásra meg lehet majd ölni? 😊

Mr_no_NaMe
neeeeeeem kell új banner...tökéletesen jó ez
Amúgy meg sztem hamarosan el lehet kezdeni nézegetni az nforceot...
eprex
sztem is inkább a fõhõsrõl kéne, de ráér csak megjegyeztem..

rotator
Tökéletes! <#eljen>

Ottto
Kérlek.... (:

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

rotator
Szerintem jó ez a kép! Legfeljebb a "Megjelenés:" után lehetne tenni egy szóközt.

Zsolo007
Én nem mondtam, hogy mindenképp, csak ha váltás lenne én egy fõhõsöset támogatnék 😊

Ottto
Nincs render a fõhõsrõl....

Mindenképp kell egy új? A banner azért nem logo hogy minden nap csak úgy lecseréld!

Zsolo007
Én is támogatnék egy új bannert, mondjuk egy olyat amin a fõhõs látható 😊

eprex
miért? 😞

neeeem lehetne

eprex
nem lehetne vmi másik bannert felrakni ez már uncsi egy kicsit..

Lilithn
Wheeee!
Már meg is rendeltem vala! 😄 /me nagyon nagyon happy.
Remélem addig nem üt el egy kamion vagy valami...
Köszi, hogy szóltál.<#worship>

Ottto
Na megyek szétzúzom a perselyt....

rotator
*BREAKING NEWS*

Déltõl elõrendelhetõ a CE (is) a Seven M-nél!!!!!!!

Lilithn
ROFLOL! <#hehe> Ott a pont.

Dudu Tekh
Sziasztok!!!!!!!

TDU:[HUN]dudutech

rotator
Gothic_3_patch_1.51

- BUGFIX: Meatbugs now have a fixed walking path.
- CRASHFIX: Game and hero no longer freeze upon entering the icy Nordmar.

Lilithn
Mire odaérsz talán pont megérkezik a patch, amivel be tudod fejezni a játékot... <#buck>
ilyen epizódos lesz...minden hónapban eljuthatsz egy darabig...ott aztán jön egy ilyen boss enemy...egy fene nagy bug...hahaha...

valaki lõjön már le...

rotator
Most már lehet, hogy végig lehet majd játszani a játékot. 😊)

Takanohana
Az az érzésem, hogy maradhatott benne jócskán, legfeljebb a nagyon durva hibákat lehetett javítani ennyi idõ alatt. De hát majd jönnek a patch-ek.

Esrohnoil
A kérdés csak az, h. mennyi minden lehetett javítva, és mi maradhatot még mindig bugos?!

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Hát azért ha mondjuk az a sok bug az olyan volt mint ahogy a 2-t kiadták akkor jobb is h kijavították.Mellesleg azért tudhattak róluk mert ott is már csomó doolog alapbol benne volt ami csak a kiegben kapott funkciót.

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

MrStokes
Hat ezzel kapcsolatban szkeptikus vagyok, de majd meglatjuk. 😊

Randal
Valszeg szerintem már jóideje tudták, hogy mik a hibák. A nyomdákban meg azért leadási határidõ is van.
Szal valszeg az történt, hogy a patchet integrálták bele az aranylemezbe.
Azért marha sok ember dolgozhatott, ha már a kiegjét kezdték el.