Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Ittvan ez a bioshock. Megnéztem ilyen kommentáros videót, és jobbrra balra repkedtek az állítólag "forradalmi" dolgok. Azt közben csak egy egyszerû fps 0 ujdonsággal, szép grafikával, meg egy látszólag ötletes storyval..
A mai fpsek meg annyiból állnak, hogy lõsz lõsz, mész mész, lõsz lõsz...áh, megint a következõ sarok mögül fog elõmászni egy <#sniffles>#sniffles> A preyyel is hogy odavoltak. Azonkívül, hogy látványos volt a falonmászkálás tök unalmas volt a játék. Persze lehet, hogy bennem van a hiba.
Ez a mai tendencia, látványos grafika, agyhalott játékmenet. Ble.
I can eat death like nobody\'s business.
De a Gothic sosem lesz ilyen...<#violent>#violent>
Legalábbis nagyon remélem.<#vigyor5>#vigyor5>
Különben lemondok az RPG mûfajról.<#sir>#sir>
Tévedsz. Az Oblivion is ennek lett áldozata. Sajnos ez a tendencia....HA nem is most, de majd a legközelebbi rész....
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Valszeg a srácoknak így volt egyszerûbb megcsinálni. Bár egy vörösen izzó pengének jobban örültem volna.
Vagy esetleg az ellenfél ordítana meg füstölne ha megvágnád.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A fohos ugy nez ki, mintha egy faklyaval muveszien integetne a gyiknak. lol.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Amúgy meg sztem hamarosan el lehet kezdeni nézegetni az nforceot...
Mindenképp kell egy új? A banner azért nem logo hogy minden nap csak úgy lecseréld!
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Már meg is rendeltem vala! 😄 /me nagyon nagyon happy.
Remélem addig nem üt el egy kamion vagy valami...
Köszi, hogy szóltál.<#worship>#worship>
- BUGFIX: Meatbugs now have a fixed walking path.
- CRASHFIX: Game and hero no longer freeze upon entering the icy Nordmar.
ilyen epizódos lesz...minden hónapban eljuthatsz egy darabig...ott aztán jön egy ilyen boss enemy...egy fene nagy bug...hahaha...
valaki lõjön már le...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!