Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Methylisocloro
Shader 1.4 : Ezek szerint megy Geforce4-gyel? Hurrá! Ugyan csak 64MBájtos kártyám van, de szerintem az nem számit.

(\(\
(='.')=
o(_")")

peeter22
Official Gothic 3 system requirements revealed 25.09.2006 um 23:21

This is what reads on the game box:

Quote:
Minimum:

* Windows 2000/XP/XP64
* 1024MB RAM
* Intel Pentium 4 / AMD CPU 2GHz or equivalent
* Direct3D compatible graphics card with at least 128MB and Shader Model 1.4

Optimum:

* Windows 2000/XP/XP64
* 1.5GB RAM
* Intel Pentium 4 / AMD CPU 3 GHz or equivalent
* ATI X1600 or better, GeForce 6800 or better, at least 256MB

Other:

* 4.6GB available fixed-disk storage
* DirectX 9.0c (included)
* DirectX 8.1 compatible sound card
* DVD-Drive

Ramot venni, ramot venni, ramot venni,
<#buck><#ticking>

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Ch_Slater

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Mr_no_NaMe
htx 😊
Lilithn
Hííí-hi-hi-hi-hi. Rotator, ez kapja az elsõ díjat. 😄 No nem azért mintha elfogult lennék.😉
A legutolsó Esrohnoil-os még viccnek is rossz volt. <#ejnye1><#nevetes1>

I can eat death like nobody\'s business.

3P
Ez is egy lehetõség... 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

rotator
Nekem 8, én angol CE-t veszek. 😊

3P
A kiszivárgott infók szerint igen csak rutinos emberek készítik a fordítást, akiknek már jópár minõségi honosítást köszönhettünk. Én bizakodom, s talán nem is ok nélkül.

Randal
elolvastad te wegyáltalán amit írtak?

Zsolo007
Hohó, én meg annak örülök hogy nem szúrják el a szinkronnal, mostnaában a magyar szinkronok jórésze fos...

peeter22
Inkább örüljünk srácok, hogy egyáltalán már kiadáskor lesz hozzá magyar felirat. Ja és bízzunk benne, hogy jó is lesz.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Molnibalage
Inkább szerencsések...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Esrohnoil
Gothic3.com

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Mr_no_NaMe
Honnan lehet leszedni?
Esrohnoil
Meg az olaszok is...
Az már majdnem fél európa. XD

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Ebbõl is látni, hogy csak mi magyarok meg a spanyolok vagyunk ennyire szerencsétlenek.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Esrohnoil
Örömhír. 😊
Nekem legalább is az. 😄

"English Version - Full localised (Means Text and VoiceOvers in English)
Hungarian Version - Semi localised (Text Hungarian and VoicerOvers in English)"

<#taps>

Esrohnoil
Elkezdtem megnézni.
Alig tudok vmit németül, de a poénokat megértem benne. 😄

Esrohnoil
Végre, én is nevettem egy jót. 😄<#nevetes2>

rotator
Én is csináltam egyet. 😊

(De sajnos a legvége szöveget levágta, pedig szerkesztés közben jó volt. Mindegy, nem nagy veszteség.)

Esrohnoil

Esrohnoil
Nah igen... Szóljatok ha tudtok legalább angol feliratot hozzá!

rotator
Én elkezdtem valamelyik nap nézni, érdekes. De úgy döntöttem, inkább még egyszer végigjátszom (fõleg ezekkel az új textúrákkal).

Ottto
Whoah. 2:10es film? o.O Nemsemmi! Nagy kár hogy német. Legalább feliratozott változat lehetne (Pedig angolt is ígértek de ennek semmi híre)

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Lilithn
Na, én az elõzetest láttam. A komplett movie letölthetõ a Gothic3.comról. 660 mega. Pfü.😄

Esrohnoil
Az egyik elõzetesben mintha szeptemberre ígérték volna...

Ottto
Már elkészült?

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Zsolo007
Akkor te azt a filmet keresed? Arra én is kíváncsi lennék, most hogy tudom, hogy volt ilyen.

Lilithn
Ehehehehehehe! 😄DDDD Ez is jó volt!
Azt a filmet mintha én láttam volna. De nem volt olyan nagy pukkanás mint amilyennek gondoltam, hogy lesz.
Randal: még mindig nem emlékszem tisztán, de megadom magam, biztos úgy van ahogy mondod! <#smile>

Esrohnoil
A Gothic elsõ részébõl készült film, amit a játék motorjával csináltak. 😊

Randal
Nekem megvan😊

Amúgy meg a mocsárban volt víz elég rendesen, ott nem a felszínén rohangáltál. Amire te gondolsz az a zuhatag melletti földterület.

Esrohnoil

Lilithn
Öööö, mi?

Esrohnoil
Az nem tudjátok h. az a film mikor fel az oldalukra amit az elsõ részbõl csinálnak?

Lilithn
Nincs meg valakinek véletlenül az anachronox 2-es cdjének isoja?

Lilithn
Ez is funny volt. Ugyanakkor nem tudom mi köze a Gothichoz..;D

Vízesügy: Rég nem játszottam az elsõ résszel, de dereng hogy a mocsárban nem volt víz. Valahogy mintha a felszínén rohangáltál volna. De lehet, hogy összekeverem valami mással. Hmmm.

Ugyan összetörne most a szívem, ha elhalasztanák, de nagy valószínûséggel én is jobban örülnék neki, ha kijavítanák (fõleg a questeket) mielõtt kiadják. Mondjuk egy extra fél év esetében már elég elgyötört lennék.

rotator
Nem tudom, mire gondoltak, itt nem láttam még különbséget...
De még éppen csak benéztem a Brotherhoodba. 😊

Esrohnoil
Nincs elég víz a mocsárban? 😄

rotator
Nem, ez a mocsárban hiányzó vizet javítja. Jó az angol verzióhoz is. 😊

Esrohnoil
Egyébként a Worldpatchnál vmi ilyesmit is olvastam:
"Sumpfportal entfernt (Kasten über dem Sumpf, der eher unschön aussah und zu fehlendem Wassser an einer Stelle führte)"

Ez nem pont az annyira hiányolt portált teszi be a mocsárba? 😄 Nem tok németül, úgyhogy javítsatok ki...

Esrohnoil
Egyébként a G1-ben át lehet írni az ini file-t, és sokkal messzebbrõl lehet nézni a hõst, esetleg a 300%-os látótáv mellett a távoli táj részletességét is feljebb lehet valamelyest nyomni. (pl. a távolban így látszódnak a magányos fák is, nem csak közelrõl.)

Esrohnoil
Ez az angol verzióhoz is jó, v. csak a némethez?

Molnibalage
Hát felraktam, de nem érzem úgy, hogy bármi váltzotottt volna. Persze a G1-el több, mint 1 év nem játszok már.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

a_n_d_r_e_w
np 😊

One Vision. One Purpose.

3P
Az angol G2-vel játszottam.

3P
Opsz bocs. Egész nap szüreteltem, ezek szerint tényleg hulla vagyok bocs. 😊

rotator
A Gothic 2 esetében az eredeti némettel játszottál vagy az angollal? Mert az angol kb. fél évvel a német után jelent meg és a sokadik patchelt verzió volt már, még szép, hogy nem volt annyira bugos. 😊

A Heroes 5 bétája tényleg iszonyatos volt és még a demótól is majd' megrokkant a gépem, de végül a teljes verzió fantaszikusan jó lett, leesett az állam, tényleg ugyanarról a játékról van-e még mindig szó. 😊))

rotator
Texture és World patch

A Texture patch fõként Gothic 2-es textúrákat tartalmaz, a növényzet és a táj szebb, de pl. a farkas egy felismerhetetlen fekete torzonborz állatszerûség. 😊 A World patch néhány bugot javít, a régi játékállásokkal nem kompatibilis.

a_n_d_r_e_w
Heroes 5-öt én hoztam fel, és éppenhogy pozitív példaként
nem a végleges játékra gondoltam, hanem a megjelnés közeli béta volt tele hibákkal, és azután halasztott az Ubi még pár hónapot. talán itt is ezt kellett volna.

One Vision. One Purpose.

3P
Hát nemtudom. Nekem nem volt semmi gondom pl. a G2-vel. Ha ez téníyleg ilyen bugos, akkor majd a 4. patch után fogom csak felinstallálni, addig más lesz napirenden, meg hát új gép is legkorábban csak novemberben lesz, de a február sem kizárt a mai konfigom meg csak erõs kompromisszumokkal lenne elég rá...

Ja igen. valaki itt a Heroes V-tel is negatívan példálózot, azért az messze nem volt olyan bugos, mint amilyen hiszti lett csapva körülötte, csak elszoktak az emberek az olyan játékoktól ami mellett gondolkodni is kell, s bizony a kiofogások döntõ többsége bizony a játék felülketes, vagy még csak felületesenk sem mondható ismeretével volt magyarázható. Történetesen nálam semmi gond nem volt a H5-ben, de a szép számú ismerõsömnél sem, mert vagyunk azért a baráti körömben "néhányan" H5 fanok. Igaz mindegyönk eredetivel tólta.
Természetesen örömmel vettem én is 1-2 hiányosságot, amit azóta pótoltok, pl. a mapeditor, de ettõl még az alap is játszható volt (mi több én azzal tóltam végig.