Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(\(\
(='.')=
o(_")")
This is what reads on the game box:
Quote:
Minimum:
* Windows 2000/XP/XP64
* 1024MB RAM
* Intel Pentium 4 / AMD CPU 2GHz or equivalent
* Direct3D compatible graphics card with at least 128MB and Shader Model 1.4
Optimum:
* Windows 2000/XP/XP64
* 1.5GB RAM
* Intel Pentium 4 / AMD CPU 3 GHz or equivalent
* ATI X1600 or better, GeForce 6800 or better, at least 256MB
Other:
* 4.6GB available fixed-disk storage
* DirectX 9.0c (included)
* DirectX 8.1 compatible sound card
* DVD-Drive
Ramot venni, ramot venni, ramot venni,
<#buck>#buck><#ticking>#ticking>
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
A legutolsó Esrohnoil-os még viccnek is rossz volt. <#ejnye1>#ejnye1><#nevetes1>#nevetes1>
I can eat death like nobody\'s business.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az már majdnem fél európa. XD
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
Nekem legalább is az. 😄
"English Version - Full localised (Means Text and VoiceOvers in English)
Hungarian Version - Semi localised (Text Hungarian and VoicerOvers in English)"
<#taps>#taps>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Alig tudok vmit németül, de a poénokat megértem benne. 😄
(De sajnos a legvége szöveget levágta, pedig szerkesztés közben jó volt. Mindegy, nem nagy veszteség.)
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Azt a filmet mintha én láttam volna. De nem volt olyan nagy pukkanás mint amilyennek gondoltam, hogy lesz.
Randal: még mindig nem emlékszem tisztán, de megadom magam, biztos úgy van ahogy mondod! <#smile>#smile>
Amúgy meg a mocsárban volt víz elég rendesen, ott nem a felszínén rohangáltál. Amire te gondolsz az a zuhatag melletti földterület.
Vízesügy: Rég nem játszottam az elsõ résszel, de dereng hogy a mocsárban nem volt víz. Valahogy mintha a felszínén rohangáltál volna. De lehet, hogy összekeverem valami mással. Hmmm.
Ugyan összetörne most a szívem, ha elhalasztanák, de nagy valószínûséggel én is jobban örülnék neki, ha kijavítanák (fõleg a questeket) mielõtt kiadják. Mondjuk egy extra fél év esetében már elég elgyötört lennék.
De még éppen csak benéztem a Brotherhoodba. 😊
"Sumpfportal entfernt (Kasten über dem Sumpf, der eher unschön aussah und zu fehlendem Wassser an einer Stelle führte)"
Ez nem pont az annyira hiányolt portált teszi be a mocsárba? 😄 Nem tok németül, úgyhogy javítsatok ki...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A Heroes 5 bétája tényleg iszonyatos volt és még a demótól is majd' megrokkant a gépem, de végül a teljes verzió fantaszikusan jó lett, leesett az állam, tényleg ugyanarról a játékról van-e még mindig szó. 😊))
A Texture patch fõként Gothic 2-es textúrákat tartalmaz, a növényzet és a táj szebb, de pl. a farkas egy felismerhetetlen fekete torzonborz állatszerûség. 😊 A World patch néhány bugot javít, a régi játékállásokkal nem kompatibilis.
nem a végleges játékra gondoltam, hanem a megjelnés közeli béta volt tele hibákkal, és azután halasztott az Ubi még pár hónapot. talán itt is ezt kellett volna.
One Vision. One Purpose.
Ja igen. valaki itt a Heroes V-tel is negatívan példálózot, azért az messze nem volt olyan bugos, mint amilyen hiszti lett csapva körülötte, csak elszoktak az emberek az olyan játékoktól ami mellett gondolkodni is kell, s bizony a kiofogások döntõ többsége bizony a játék felülketes, vagy még csak felületesenk sem mondható ismeretével volt magyarázható. Történetesen nálam semmi gond nem volt a H5-ben, de a szép számú ismerõsömnél sem, mert vagyunk azért a baráti körömben "néhányan" H5 fanok. Igaz mindegyönk eredetivel tólta.
Természetesen örömmel vettem én is 1-2 hiányosságot, amit azóta pótoltok, pl. a mapeditor, de ettõl még az alap is játszható volt (mi több én azzal tóltam végig.