Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
De ez pont igy jo, kul minden game 1forma lenne max csak torteneti kul lenne es most nem vitaznank semmin<#nevetes1>#nevetes1>
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Nem csak magát a generálást kell nézni, de maga a hõs kicsit lehetne változóbb.
Néhány nagyon szélsõséges példa más játékokból(Fable,GTA): PL.:Ha a hõsünk folyton csak rúnákkal utazna és nem sokat gyalogolna, vagy sokat zabálna és aludna, akkor kicsit lehetne ducibb. Ha fõként közelharcos lenne, akkor izmosodhatna, ha csak varázsolna, akkor világosodna/sötétedne a bõre. Lehetne borbély. A sok Weedtõl függõ lenne és ha nem kapna, akkor a legrosszabb pillanatokban szédülne elSTB.
Ezek az apróságok szerintem nem válna a játék hátrányára, de én ettõl jobban sajátomnak érezném a hõst.
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Jaja a gumiba vele, különben olyat írok az Oblákoloról, hogy...
pl. mikor elmész az elsõ kapuhoz, akkor ott bemész a várkapunk és jobb oldali nagy szikla, na oda fel tudsz menni piknikezni 😊))
-😮FF:-
de azért remélem azt beismeritek, hogy nagy trample videó az király!!!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
btw majd meglassuk ha a kezunkbe lesz a game addig nem hozok semmifele velemenyt ezen teren
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
monnyuk nekem mindig nagyon cool, harcedzett arcokat sikerült generálnom, úgyhogy nem tudom mit ronthattál el. szerintem a grafika szép, bár egy-két moddal még szebbé is lehet tenni, de a téma egyéni ízlés kérdése. azzal a küldivel (ha ugyanarról beszélünk) nekem meg semmi gondom nem volt, még csak órákon át sem kellett követni a fazont.
Én nem vettem meg az Obliviont, ezért a véleményem se nyom sokat a latba, de mivel kb. fél éve kifejezetten az Obli és G3 követelményeket szem elõtt tartva bõvítettem gépet, ezért talán mégiscsak van némi közvetett pénzügyi vonzata számomra a játéknak. Összesen talán egy-másfél órát tölthettünk együtt, finoman fogalmazva nem fogott meg túlságosan. Mindjárt az elején a karaktergenerálásnál szomorúan konstatáltam, hogy minden igyekezetem ellenére csak tojásszemû gnómokat lehet kreálni. Jó, tudom, hogy ez nem a Cosmopolitan Virtual Makeover, de akkor minek bele ilyen mélységû kariszerkesztõ, ha csak ennyire futja? No mindegy. Õszintén szólva grafikailag nem estem ámulatba a játéktól, pedig nem volt performance probléma legmagasabb grafikai beállítások + ini hack mellett sem, de valahogy nekem végig a "cukrozott takony" kifejezés jutott eszembe a látványról. De ezeken még minden túltettem volna magam, ha nem találkozom a csodálatos Radiant AI-val. Mindjárt az egyik elsõ küldetésben bemutatkozott, ezt leírom, mert ennyire szánalmas dologgal még nem találkoztam pályafutásom során. Egy seftelõ manusz üzelmeit kellett volna felderíteni, elkezdtem követni, a csávóka néha megállt, bámulta a falat, utána bement egy kocsmába, ott ült órákhosszat, aztán megint kiment az utcára, végül nagy nehezen elindult a találka helyére, én persze a nyomában. Látom ám, hogy egy sövény mellett ott ácsorog egy másik ürgével, én szépen odamentem, na mondom, vajon mi fog történni? Semmi, csak álltak és nézték egymást. Bazze! Elkezdtem hátrálni, erre hátulról beleütköztem a sövénybe és megtörtént a csoda!!! Ez triggerelhette a találkát, mert abban a pillanatban elkezdték cserélni a titkos infót, én ott álltam tõlük 1 lépésre, a sövény elõtt és néztem, hogy mi van?! Ezután úgy döntöttem, hogy érzékeny búcsút veszek Oblikától, addigra már rég meguntam azt a "beszélgetõs logikai részt" is (nem tudom, mi a hivatalos neve, az a 4 részre osztott korongos izé). Egyedül ami tetszett, az a zene, hát azt megtartottam külön, a többi uninstall és F8. Röviden ennyi. 😊
ON
És van még standard kérdés! : Mikor lesz magyarítás??? lol 😄😄
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Gothic3 vs. Oblivion
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
#3902 izsook:
„egyszerûen csak ki kell mondani és kész” – Nem kell csak lehet.
„1ébként meg mit vártok egy G3 topikban, nyílván nem ezt a játékot fogjuk alázni, hanem a riválisát” – Nagyszerû, most mondhatnám, hogy nem ezt várom, de lehet, hogy az már nem lenne igaz.
#3918 izsook:
„csak nekik bántotta a fülüket a hozzászólásaim hangvétele, ezért át kell mennem arisztrokratába és ékesen szólni” – ha most fogod magad és visszaolvasol, akkor láthatod, hogy nem nekik bántotta a fülüket, hanem te kezdtél el nyavalyogni, hogy túl ékesen szóltam.
Szorry, hogy megint kimaradt az anyázás és ilyen seggnyalós lett, de hát ez van <#vigyor2>#vigyor2> Amúgy meg véletlenül sincs harag béke van <#wave>#wave> úgyhogy „sisakot le”(te esetedben mellényt le😊
#3915 Lilithn:
„Figyelj, én 16.000 Ft-ét perkáltam ki a játékért.” – Megbántad(gondolom igen)? Akkor az én szememben meg is érdemled(kivéve, ha ez az elsõ olyan játék, amit megvettél és csalódtál benne). POTC(nekem ez volt az elsõ nagy játékcsalódás) óta nem értem azokat az embereket, akik képesek elõrendelni, meg komoly kipróbálás nélkül megvenni egy játékot. Felvállalom, hogy az Oblit se rendeltem elõ sõt közel 100órát játszottam vele, mire elmentem és megvettem és ez a Gothic –nál se meg soha többet semminél nem fog elõfordulni.
„Gondolom ha én is agyatlan lennék és fantáziátlan, akkor nekem is tetszene.” – Hát ez van, te egyszerûen annyira agyas és fantáziás vagy, hogy neked már nem tetszik.
„Elég jól tudok programozni…bármikor össze tudok dobni” – én meg egyáltalán nem tudok, de akkor tõled csak megkérdezném, hogy miért nem csinálod? Vagy ha csinálod, akkor hol láthatjuk a munkáidat?
„Azt hittem a fórumok arra valók, hogy megtárgyaljuk a játékokat” – Így van a fórumok erre valóak és nem pedig a fórum való erre, mert ennyi erõvel most, akkor feldobhatnám a témát, hogy szerintetek a Sonic vagy a Mario az erõsebb?
csak egy példa (és mindig ez jut eszembe a közösség szó hallatán):
Londonban laktam 1 évig. Ott sokszor emlegettek ilyeneket az emberek, hogy magyar közösség, lengyel közösség. A különbség csak az volt hogy az egyik létezett, a másik meg nem. A lengyelek úgy segítették egymást mindenben, mintha egy család lennének. Mindenrõl ment a körsms/e-mail. Munka, szállás, party, stb. Míg a magyaroknál az volt a "bevett" szokás, hogy ha hallott valaki valami melóról pl., ami esetleg neki nem kellett, de a lakótársnak jó lett volna, akkor azt jól eltitkolta. Nehogymár esetleg bejöjjön neki és mondjuk 30 fonttal többet keressen hetente, mint aki ajánlotta neki.
Persze ez megint kicsit sarkított, mert nyilván nem mindenki ilyen. És nem lenne szabad általánosítani. De ha arányaiban nézzük mondjuk a lengyelekhez képest, akkor elkeserítõ a dolog és egybõl kibukik az emberbõl, hogy: Magyar közösség?! muhahahahaha...
bocs a hosszú offért, csak tisztán le akartam írni, hogy mibõl ered az az elõzõ képzavaros hozzászólás..
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Randal! Milyennek tervezték anno az Old Camp piacterét????
"Két magyar összetart, a szélrózsa minden irányába"
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
erre írtam én, hogy a "magyar közösség" szóösszetétel gyakran képzavar, azaz két olyan szó egymás mellett, ami nem ad "értelmes" kifejezést. Egyszerûen szólva a magyar meg a közösség szinte összeegyeztethetetlen
Mivel nagyon sok ember a saját pecsenyéjét sütögeti
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
a "magyar közösség" szóösszetételt egyre sûrûbben lehet képzavarként értelmezni. nem csak játékok terén.
TISZTELET A KIVÉTELNEK és KINEK NEM INGE...!
- számomra tanulságos volt, hogy részben ezért már mentem el guildból, de eddig a legjobb, amikor egy fórum olvasásáról IP címek (mh. és otthon) alapján kitiltottak, mert 'be mertem szólni' az adminnak, hogy szerintem nem kellene 'ne ugass bele' szóösszetételt használnia egy volt guild tag pozitív hangvételû nyilatkozatára. De ezek után magyar közösségektõl már legalább nincsenek túlzó elvárásaim
Teljesen megértem, hogy csalódott vagy hogy ilyen játékot kaptál, én is az lennék, de mégis normálisabb ez a vélemény nyilvánítás mint volt régebben (hónapokkal ezelõtt) ilyesféle: sz*r, szemét, szutyok játék. Ezt pl. a G-rõl mondták.
izsook: nem kell átmenni arisztokratába, elég csak normális emberi módon viselkedni.
A G3-ról meg akkor beszéljünk mikor megjelent😊
Addig meg nézzük az infókat meg a képeket.
Az oblit meg az Obli topikban vesézzétek. Oda való és az otatniak tudnak rá válaszolni, hogy mi miért olyan amilyen.
Gondolom Fred kapitány kíváncsi lenne a véleményetekre😊
I can eat death like nobody\'s business.
szóval ha valakinek teccik az oblivion, akkor agyatlan és fantáziátlan? gratulálok ezért a kijelentésért.
másrészt én is ki tudok jelenteni olyanokat, hogy a gothic3 története egy szar, egy kicsit tudok írni, zsigerbõl jobbat írnék, úgyhogy hagyjuk már ezt a fasságot! szerintem egy olyan dolgot, mint pl. a radiant ai, amin tapasztalt játékfejlesztõk évekig dolgoztak, nem kéne ilyen könnyedén leszólni. másrészt saját magadnak mondasz ellent, ugyanis a morrowindben aztán tényleg maximálisan csak bután álltak az emberek az utcán.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Uraim! 😊))
<#law>#law>
Azt hittem a fórumok arra valók, hogy megtárgyaljuk a játékokat, azt nem tudtam, hogy sérti egyesek önérzetét, ha kritizálni merészelek egy játékot. Nagyon sajnálom. Elnézést kérek. Mea Culpa. Mea Maxima Culpa.
Nem tudom milyen lesz a Gothic 3, de ha lesz annyira jó mint a Gothic 2 én borzasztóan happy leszek.
Oblivion topic részemrõl lezárva, ez valóban nem ide való, csak kikívánkozott belõlem. Nagyon nagyon sajnálom.
I can eat death like nobody\'s business.