Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért ebben van némi igazság😄

Esrohnoil
Na várj, a stílus, meg a játék kameranézete, az nem ugyanaz. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Randal
Legalábbis gondolom, hogy így lesz. Az Fo1 stílus az tuti. A többi csak spekuláció, de ahogy elnéztem annak idején a Van burent, hasonló motor volt alatta mint a FT alatt. És a Bethesdának, minden szidás ellenére lazán évtizedes tapasztalatuk van és jó játékot nem basznak el. Elvégre a TES sorozat mellet ez lesz a másik húzós sorozatuk.

Lilithn
He? Ez tényleg igaz? Könny szökött a szemembe! Bár a tactics nem tetszett...nem volt rossz, bár szerintem csak a fallout feeling miatt bocsájtottam meg neki.
De ha igaz! Wheee! Eztet nem tudtam! Köszi!😄DD

I can eat death like nobody\'s business.

Randal
na ez az amiben tévedsz. Fo1 stílusú lesz. Régebbi FO csapattagokkal karöltve.
Valszeg forgathatós-felülnézetes lesz, állítható játékmenettel, a lá Tactics.

Lilithn
Baromira örülnék egy régi ...hogy is hívják azt a nézetet? ...felülnézetes(mindegy) humoros, élvezetes, turn based fallout 3-nak. De persze ez csak egy impossible vágyálom. FPS lesz neki...😞((

Randal
iiigen😊
És a FO3-at a Bethesda készíti😊

Lilithn
Bocsesz. De tényleg. Ha van lehetõséged kibannolni, megértem.

Lilithn
Fallout 3?
System Shock 3?

Randal
Bár csak 3 évente adnának ki😊
De aztán meg jön egy másik 3-as és majd egy másik 3-as.
Ki tudja mire gondolok? Segítség: Rpg mindkettõ😊

Esrohnoil
Jah, magyarok vagyunk, ennyire futja... - 3 évente egy új Gothic részre. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Randal
Ja, ez így igaz. Kipróbálom, tetszik, gyûjtök rá oszt megveszem. egyszer talán😊
De inkább csak azokat amik naon jók.

hmm egy demo manapság nem egy CD, inkább 1,5 giga.. és ez csak nõni fog. Ha jól értem ugy gondolod h a demok nagysága miatt használhatóságuk erõsen csökken, és eben igazad is van.

A torrentet pedig hivatalosan arra találták ki h jogtiszta fileokat osszanak meg azemberek amit akarnak, korlátozások nélkül (legyen az családi fotóalbum vagy az AO ingyenes verzioja), mindenesetre amit Esrohnoil mond az határozottan pozitív mellékhatás.

Esrohnoil
Mondjuk a tetkók jól jöttek volna már a G1-nél is. Fõleg ha szektásnak állt vki. 😊

Esrohnoil
Szép kis ték. 😊
A témához:
Na igen, viszont erre találták ki pl. a torrentet. (Most nehogy nekem essetek!😄)
Ha valami érdekel, letöltöd, megnézed h. bejön-e és h. játszanál-e vele, aztán ha minden oké és a géped is bírja, akkor megveszed a boltban.

Randal
Pár hozzászólás:

G1-ben is megvolt az hogy íjjal bárkit lenyilazhattál, a körülötted állók nem csináltak semmit. Valszeg a kardkivétel volt a jel, hogy mozduljanak (Valszeg a videóban csak bemutató volt a mozdulatokról, az Ai meg nem állt a toppon, majd a javított verziót lessük meg).

Tetkózás ilyesmi volt tervbe véve a G3-nál, csak gondolom nem maradt rá idõ.
Páncéldarabok úgyszintén csak aztán igõhiány miatt valszeg az is kimaradt.
Pajzsok lesznek. Rulez😊

A cucfelvétel meg jó így. Ez az a játék ahol kiérdemled és nem begyûjtöd a páncélt. Morronál azért erõhöz volt kötve. És azért ott se volt jó, hogy mindenkirõl leszedhetted a cuccot vagy otthagyatd a szemetet.

Elméletileg demók pont az Eshro (bocs a rövidítésért) által felvetett problémára lennének. De manapság egy demó egy cd.

A Morrot imádtam a sok kis módosíthatóság miatt és a világ nagysága miatt, jól el lehetett vele szórakozni. Hibái ellenére se volt csalódás.
Bár ez utóbbi is hozzáállás kérdése. Én személy szerint MINDEN játékban megkeresem a jót, és csak aztán ítélek.
Semmi se tökéletes, ezért fel avgyok készülve a csalódásokra. Illetve ezzl kerülöm ki.

Erre találták ki az ingyenesen letölthetõ demo verziót csak hát sok játéknak nincs demoja idö-/pénzhiány, lustaság, titkoljuk hogy szar az agyonreklamozott játék stb. okok miat

b-type
Igazából miért is akarod megmondani a frankót?
biztos van egy mélyebb oka, de igazából engem is csak az érdekelne hogy befejezd...ne haragudj érte.
Ez a G3 topic, milyen jó lenne ha arról szólna.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ottto
Mostanában csak olvasok és a fejem fogom. A szint itt is csak lefelé halad ahogy a játék közeledik..... (több mint 100 hsz 1 nap alatt, erre nemtok mit modnani)

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Zsolo007
Paródia <#rolleyes>

Merre jár Ottto?

Lilithn
Úgy lesz, ahogy csak kívánod! Már bele is vakultam az általad nyújtott megvilágosodásba! Mostmár aztán az orromig se látok, de szám, az még jár...<#duma><#eljen><#nyes>

CS@
Ó már meg is bocsátottam te csak Fikázni és Mások Véleményére Bõszen Bólogatni Tudó Nagyhatalom! Megbocsátom, hogy a fényes utat eddig nem ismerted fel abban a sötétségben amiben tartózkodsz. Remélem nem okoz nagygondot a TE Méltóságos Tudományodnak az, hogy ellent mertem mondani neked valamiben, de ha mégis akkor tõlem akár a fõutcán is nyomathatod magadba a harakirit csak ezt tedd inkább a saját Dicsõségedre Te Kis Édes<#worship><#kocsog>

Shongi
Jogos😄

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Esrohnoil
Mondjuk játékboltban is jó lenne az mint a ruházatiaknál h. ha nem tetszik vmi mégsem, v. nem felel meg a követelményeidnek, akkor blokk ellenében vissza lehetne vinni. Mert ugye ott igazából nem nagyon van lehetõséged kipróbálni a játékot, pedig ruhák esetén ez teljesíthetõ.

Esrohnoil
Nem az a baj h. a boltban vetted, hanem h. kipróbálás elõtt tetted ezt. 😄

Esrohnoil
Jah, mondjuk ha megfelelõ erõhöz lenne kötve a vértek viselése, akkor ezt is meg lehetne oldani, és alacsony szinten mégsem lenne az h. mindenki a bazi vérttel felruházott õröket csalja a sárkány elé.

lwb
az a szomorú, hogy tök igazad van az oblivionnal kapcsolatban. bizonyos modok nélkül játszhatatlan, azokkal együtt közepes. inkább közepes alá.

Shongi
Én is imádom a Gothic-okat, egyedül a páncélkezelést meg az pajzs nem létét nem tudtam eddig feldolgozni😄
Mármint kicsit hülyeség hogy a szörnyek szépen ledobálják ami a kezükben van, meg a katonák is, de mégse lehet levakarni rólluk azt a nyamvadt, szakadt, összekaszabolt, de azért még mindíg jól kinézõ armort.
Mindegy, gondolom ezen nem fognak változtatni a 3ban nem, ennek ellenére így is imádni fogom.😄

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Lilithn
Maj mi összeírjuk, és akkor lesz egy Total War - Gothic - Oblivion hibrid. Szuper tömeges harc + Király hangulat + DisneyLand...ööö akarom mondani nextgen graphics.

zizz21
<#crazya> Igaz! <#vigyor3><#vigyor2><#wink>

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

zizz21
Én még 1 videót sem láttam róla,csak képeket! De nem is vok rá kiváncsi. Imádtam az 1et,imádtam a 2õt,szal nemhiszem,h rossz lehet majd a 3! Ergó,teljesen igazad van! <#worship>

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Senki nem akarja h ne jatssz a gothiccal<#vigyor2>. Vegyél fel inkább valami sisakot.

Lilithn
Ó bocsáss meg te Mindenkit Kiigazító Omnipotent Hatalmasság! Bocsásd meg, hogy eddig még nem ismertem fel fényességes utadat! Fogadd el szerény kiegensztelésemül, hogy nyilvános szeppukut követek el a Te Dicsõségedre, és az én megalázkodásomra Szentséged elõtt, ó Juppiter Optimus Maximus, Te, Te Kis Édes!<#worship><#kocsog>

>>Akkor az én szememben meg is érdemled<< Már is belátom hibámat, hogy mertem megvenni a boltban a játékot. Gondolom egy keresztrefeszítés megteszi. Már faragom is!

>>Hát ez van, te egyszerûen annyira agyas és fantáziás vagy, hogy neked már nem tetszik.<< Annál mindenképpen fantáziadúsabb, semminthogy egy várost falat bámuló ürgékkel képzeljem el, és hogy az legyen maszti álmom, hogy semmi kihívást se jelentsen egy játék, mert az olyan jó, hogy nem rongálja az önérzetemet, ha véletlenül veszítenék!

>>Vagy ha csinálod, akkor hol láthatjuk a munkáidat?<<
Átküldhetek egy 100 oldalas programkódot, de nem hinném, hogy lenne türelmed végigolvasni...;D

>>Sonic vagy a Mario az erõsebb?<<
Vergil!

>>

RaveAir
A magyarítás benne lesz a boltban megvehetõ változatban. És biztos forrásom van, ha csúszni fog akkor nem ez lesz az oka.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

zizz21
köszi

Valószinûleg a G1 régi táboros/G2 milicista páncélok és a paladin páncélok, tûzmágus köpenyek valószinûleg visszatérnek és talaán még Xardas köpenyét is felvehetjük.<#eplus2> Persze van esély arra is hogy a 1/2 ben lévõ zsoldos páncél is maradjon.

dzsonesz
en tudom, h jo lesz azert varom es ezt nem a videok alapjan itelem meg csak szimplan az 1 so 2 resz utann van nemi bizalmam a keszitokben<#circling>
azthiszem h nem beszelek a levegobe<#vigyor2>

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

zizz21
<#worship><#worship><#worship> Igaz!

zizz21
Ezekszerint a kérdésemre nemtudtad a választ,vagy csak félig olvastad el,amit irtam? :p Én amúgy a fable-rõl besztem nem a simsrõl. Nagyon nagyon jó játék a gothic,nem akarom megváltoztani,de ha lehetne,akkor... <#bohoc> ...akkor elmennék bent fodrászhoz,mert nem tetszik az ember haja. <#eplus2> És gondolom most akarod írni,h akkor ne játszak vele,de Én fogok! <#szeret>

Esrohnoil
Eleve nem lehet szar a játék. Még meg sem jelent és mennyien várjuk. 😊
Persze, szitkozódunk a lehetséges hibákon, de valljátok be h. azért van ez, mert mindenki titkon reméli azért h. jó lesz!

Esrohnoil
Igaz, de most majd a sok kis p.cs mind ide fog jönni megnézni h. mi folyik itt, és persze akkor már lesz vmi véleményük is. 😊

dzsonesz
jazajo legalabb 1 picit fellendult igy a nagy varakozasban<#nevetes1>

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Esrohnoil
Csesszétek meg, minek kellett ennyire szidni a játékot? Most megnézhetitek h. majdnem a topon van ez a topic. 😄

Zsolo007
Mert tényleg jólenne ha megmaradna a "szokásos" Gothic fõhõs,de lehetne Vele fodrászhoz menni,meg tetkó szalonba meg mittoménhova még.<#wow1><#wow2><#wow3><#wilting> Menj simsezni, ez nem az a játék, remélem soha nem is lesz az!

Esrohnoil
Pontosan.
A Gothic nálam pl. hangulat és újrajátszhatóság terén a topon van. Ezen kívül a történet is még egész jó.
Persze, minden játéknak vannak hiányosságai és gyengéi, depont ez a szép az egészben.
Ha lenne egy tökéletes játék, mindenki azzal játszana, és egybehangzóan fikáznánk a Gothicot és az Oblit. Ez nem is lenne poén. 😄

dzsonesz
OFF

jah Fable be nekem is az volt a problem, hogy a bejarhato terulet ugymond kis mozaikokbol volt felepitve es ja elegge linearis volt a jatekmenet ettol eltekintve 1 fintsi kis db volt

ON
pont ezert irtam az elobb, h szerencsere a jobb gameknek megvan az egyenisege, kulon arculata.Teszemazt ha pl ezek az elemek szerepelnenek a Gothic-ba is akkor jonne rogton h: oooo hat ez mekkora koppintas mar meghogy nem erre szamitottam , varjcsak ez olyan mint a Fable stb stb... nemtudom lehet ,h csak en vagyok elfogult de nekem ugy tetszik/tetszett gothic ahogy mindig is volt legalabbis a hibaival es az erenyeivel 1uttveve egy eleg eredeti alkotasrol van szo.DE az egyszeruseg kedveert 1 mondatban is elmondhato a dolog. A Gothic-nak mar hagyomanya van ... mondhatni

Esrohnoil
Ha a balkezes hõsök kalandjaira gondolsz, akkor igen, de nem sokat játszottam vele. 😊

zizz21
Mert tényleg jólenne ha megmaradna a "szokásos" Gothic fõhõs,de lehetne Vele fodrászhoz menni,meg tetkó szalonba meg mittoménhova még.
És azt tudjátok,h a páncélok,h alakulnak a 3. részben? Megmaradtak a szokásos klisék,mint a régi,új,meg szekta tábor,milícia,zsoldos,mágus stb...? Vagy mostmár majd lehet más páncélt is hordani,mint ahova tartozom?

izsook
Mintha folyosón kellene menni, már ha erre gondoltál, viszont annál szörnnyûbb a Dungeon Lords!!!! 😊)) nem tudom ismeri e valaki?

Esrohnoil
Igen, pl. a Fable ebben jó, viszont az a hátránya h. elég lineáris a játékmenete, és kicsik a helyszínek.