Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
De ha igaz! Wheee! Eztet nem tudtam! Köszi!😄DD
I can eat death like nobody\'s business.
Valszeg forgathatós-felülnézetes lesz, állítható játékmenettel, a lá Tactics.
De aztán meg jön egy másik 3-as és majd egy másik 3-as.
Ki tudja mire gondolok? Segítség: Rpg mindkettõ😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
De inkább csak azokat amik naon jók.
A torrentet pedig hivatalosan arra találták ki h jogtiszta fileokat osszanak meg azemberek amit akarnak, korlátozások nélkül (legyen az családi fotóalbum vagy az AO ingyenes verzioja), mindenesetre amit Esrohnoil mond az határozottan pozitív mellékhatás.
A témához:
Na igen, viszont erre találták ki pl. a torrentet. (Most nehogy nekem essetek!😄)
Ha valami érdekel, letöltöd, megnézed h. bejön-e és h. játszanál-e vele, aztán ha minden oké és a géped is bírja, akkor megveszed a boltban.
G1-ben is megvolt az hogy íjjal bárkit lenyilazhattál, a körülötted állók nem csináltak semmit. Valszeg a kardkivétel volt a jel, hogy mozduljanak (Valszeg a videóban csak bemutató volt a mozdulatokról, az Ai meg nem állt a toppon, majd a javított verziót lessük meg).
Tetkózás ilyesmi volt tervbe véve a G3-nál, csak gondolom nem maradt rá idõ.
Páncéldarabok úgyszintén csak aztán igõhiány miatt valszeg az is kimaradt.
Pajzsok lesznek. Rulez😊
A cucfelvétel meg jó így. Ez az a játék ahol kiérdemled és nem begyûjtöd a páncélt. Morronál azért erõhöz volt kötve. És azért ott se volt jó, hogy mindenkirõl leszedhetted a cuccot vagy otthagyatd a szemetet.
Elméletileg demók pont az Eshro (bocs a rövidítésért) által felvetett problémára lennének. De manapság egy demó egy cd.
A Morrot imádtam a sok kis módosíthatóság miatt és a világ nagysága miatt, jól el lehetett vele szórakozni. Hibái ellenére se volt csalódás.
Bár ez utóbbi is hozzáállás kérdése. Én személy szerint MINDEN játékban megkeresem a jót, és csak aztán ítélek.
Semmi se tökéletes, ezért fel avgyok készülve a csalódásokra. Illetve ezzl kerülöm ki.
biztos van egy mélyebb oka, de igazából engem is csak az érdekelne hogy befejezd...ne haragudj érte.
Ez a G3 topic, milyen jó lenne ha arról szólna.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Mármint kicsit hülyeség hogy a szörnyek szépen ledobálják ami a kezükben van, meg a katonák is, de mégse lehet levakarni rólluk azt a nyamvadt, szakadt, összekaszabolt, de azért még mindíg jól kinézõ armort.
Mindegy, gondolom ezen nem fognak változtatni a 3ban nem, ennek ellenére így is imádni fogom.😄
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
>>Akkor az én szememben meg is érdemled<< Már is belátom hibámat, hogy mertem megvenni a boltban a játékot. Gondolom egy keresztrefeszítés megteszi. Már faragom is!
>>Hát ez van, te egyszerûen annyira agyas és fantáziás vagy, hogy neked már nem tetszik.<< Annál mindenképpen fantáziadúsabb, semminthogy egy várost falat bámuló ürgékkel képzeljem el, és hogy az legyen maszti álmom, hogy semmi kihívást se jelentsen egy játék, mert az olyan jó, hogy nem rongálja az önérzetemet, ha véletlenül veszítenék!
>>Vagy ha csinálod, akkor hol láthatjuk a munkáidat?<<
Átküldhetek egy 100 oldalas programkódot, de nem hinném, hogy lenne türelmed végigolvasni...;D
>>Sonic vagy a Mario az erõsebb?<<
Vergil!
>>
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
azthiszem h nem beszelek a levegobe<#vigyor2>#vigyor2>
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Persze, szitkozódunk a lehetséges hibákon, de valljátok be h. azért van ez, mert mindenki titkon reméli azért h. jó lesz!
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
A Gothic nálam pl. hangulat és újrajátszhatóság terén a topon van. Ezen kívül a történet is még egész jó.
Persze, minden játéknak vannak hiányosságai és gyengéi, depont ez a szép az egészben.
Ha lenne egy tökéletes játék, mindenki azzal játszana, és egybehangzóan fikáznánk a Gothicot és az Oblit. Ez nem is lenne poén. 😄
jah Fable be nekem is az volt a problem, hogy a bejarhato terulet ugymond kis mozaikokbol volt felepitve es ja elegge linearis volt a jatekmenet ettol eltekintve 1 fintsi kis db volt
ON
pont ezert irtam az elobb, h szerencsere a jobb gameknek megvan az egyenisege, kulon arculata.Teszemazt ha pl ezek az elemek szerepelnenek a Gothic-ba is akkor jonne rogton h: oooo hat ez mekkora koppintas mar meghogy nem erre szamitottam , varjcsak ez olyan mint a Fable stb stb... nemtudom lehet ,h csak en vagyok elfogult de nekem ugy tetszik/tetszett gothic ahogy mindig is volt legalabbis a hibaival es az erenyeivel 1uttveve egy eleg eredeti alkotasrol van szo.DE az egyszeruseg kedveert 1 mondatban is elmondhato a dolog. A Gothic-nak mar hagyomanya van ... mondhatni
És azt tudjátok,h a páncélok,h alakulnak a 3. részben? Megmaradtak a szokásos klisék,mint a régi,új,meg szekta tábor,milícia,zsoldos,mágus stb...? Vagy mostmár majd lehet más páncélt is hordani,mint ahova tartozom?