Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

izsook
-😮FF:-

Na látod ez is egy vélemény 😊 viszont nekem elegem van a konfrontációból és, mint ahogyan az Te is láttad a hozzászólásom végén elnézést is kértem, a hirtelen kirohanásom miatt.

koschwarz
ja, látod, ezért kell beírni regisztrációkor a korodat, mert aki nem írja be, az általában 11 éves. én is egész nap jogszabályokat nyálazok<#vigyor2>, ettõl viszont még nem érzem azt, hogy amikor nem dolgozom, akkor máris lejjebb engedhetem a mércét. de ez nyilván egyéni. de egyébként igazad van, 1-2 hsz-bõl nem lehet megítélni egy embert, de most már jó pár éve fórumozok, és kialakult bennem egyfajta elõítélet azokkal szemben, akiknek hasonló a stílusuk. ezek a "monitor elõtt kemények". bocs hogy õszinte vagyok.

viszont attól, hogy egy játékkritikus normálisan fogalmazza meg a véleményét, attól az mért lenne bélféreg? nem értelek, tényleg, pedig ezek szerint te is dolgozol. elkényeztetett? mert nem káromkodok (annyit)? ezt tényleg ne vedd magadra, de pont az ilyen dolgok miatt tart ott az ország, ahol tart, és ezért törnek-zúznak az utcákon. mert ma már az aljas, állatias ösztön, a káromkodás, a nyers erõ számít értéknek sokak szemében.

de már tényleg abbahagyom. mi köze ennek a gothic3-hoz???<#fejvakaras><#nemtudom><#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

izsook
😄 mondjuk az elég szigorú megszorítás lenne

Randal
Ez a baj, hogy lovagolsz egy hibán, és akármennyire viccesnek is próbálkozol mutatkozni nem vagy az. Másrészt nem ismered a két fórum hátterét és kapcsolatát és azt sem ki hogyan áll hozzá a két játékhoz.

Valóban tök logikátlan az amit tíz ember állít, mert milyen tíz ember az? Oylan aki egy rpg-ben azért sír mert nagy a terület? ROTFL
Másrészt miért baj az, hogy kevés a szörny a vadonban? Vmi oka csak van. Lehet hogy fejlesztõi megfontolás, de lehet hogy hiba.

Látod, megint te meg az öcséd vagytok a amrha, ugyanis egy topik nem egy másik játék fikázásáról szól, hanem az adott játékról és esetleges hibáinak kielemzésérõl.

Összehasonlítani lehet két játékot, de hogy pont az Oblivion lett az... Ilyenkor az én tenyerem is viszket. Utáltam mindig is az újságokban pl a G2 vs Morro elemzéseket.

Másrészt nehogy azt hidd már magadról, hogy miattad határolódok el...<#lama><#lama><#lama><#banplz><#help>

Ch_Slater
biztos olyan védelem lesz rajta, hogy simán el tudod indítani, de addig nem tudsz beszélni senkivel, amíg meg nem találod a sivatagban egy orknak az arany-szõrszálát a homokban, amit mindegy egyes telepítésnél más helyre tesz be.<#idiota>

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

izsook
Tuti lesz rajta valami gonosz védelem, ami megizzasztja a népet.

koschwarz
<#worship><#law>

izsook

Figyelj egésznap baleseti jelentéseket írok jogszabályokat nyálazok, oktatásokat tartok meg szabályzatokat fogalmazok ne haragudj, de itt nincs kedvem azzal szarozni, hogy keresem a szavakat, mert nem és kész. Nincs kedvem egész nap segnyalósan beszélni, mert ha Én seggfej vagyok akkor Te is az vagy, mert Te se tudod higadtan lereagálni a dolgokat, megpofáztam már az elõbb, hogy nem akarom kritizálni annyira bélféreg módon ezt a két játékot, mint ahogyan azt majd a számtek gurukritikusok fogják, csak gondoltam lovagolok egy két szembeötlõ durvaságon, amit a játékban viccesnek tartok erre, bazmeg Te meg a másik két srác nekem estek, mint a hiénák szóval el kellene gondolkodni azon, hogy ki mekkora seggfej. Egyáltalán hogyan tudod ennyire pontosan megítélni az embert egy-két hozzászólásból?

Na min1 moderátor töröld azokat a hozzászólásaimat, amikben olyan szófordulatokat találsz, amik már súrolják a jóízlés határait és sértik azon forumozó társaim kényes szemét vagy inkább idéznék és azt ítom "elkényeztett?", amiket Õk még soha nem használtak...

😊))

koschwarz
<#worship>kösz!

Ch_Slater
pár kiegészítés:
"mintha JÁRNA nektek a tökéletes játék", amit rögtön le lehet tölteni, ingyen...

az elsõ téma az lesz megjelenés után, hogy "hogyafrancbakellelindítaninekemnemmegy"

itt is tisztelet a kivételnek 😊

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

koschwarz
1. hát azért a stílus minõsíti az embert, kisfiam. értékelem, hogy ennyire kultiválod az õszinteséget, de az sem mindegy, hogy hogyan mondod el a véleményed. ha úgy, mint egy seggfej, akkor - már meg ne haragudj - én személy szerint nem tudlak komolyan venni se téged, se a véleményed. nem szoktam ezzel itt dobálódzni, de vagyok már olyan idõs, hogy ezt elhiheted nekem. ezzel nem fogsz érvényesülni az életben, iletve egy bizonyos szint alatt és bizonyos körökben lehet, hogy igen.

részemrõl ennyi az off.

2. már említettem, hogy egyrészt nem vagyok egy kifejezetten elvakult oblivion rajongó, sõt eddig nem is játszottam rpg-vel, éppen ezért mondhatom, hogy szánalmas és unalmas ez a fikázás. tényleg arról szól a topic 2/3-a, hogy az oblivion egy szar, a gothic3 meg az isten. úgy látszik egyedül cs@ és én vagyok itt, aki mindkét játékot szereti/várja/reálisan látja a hibáit, nem pedig elvakultan fröcsög.

komolyan felhúzom magam mindjárt, ha belegondolok, hogy a mai srácok mennyire egy elkényeztett seggfejek. kritizálni azt tudtok b+, de letenni az asztalra valamit, azt nem. úgy csináltok, mintha JÁRNA nektek a tökéletes játék, vagy bármi más az életben. tisztelet a kivételnek, akinek nem inge, ne vegye magára.

alig várom már hogy megjelenjen a g3, akkor talán már más téma is lesz ("mitkellcsinálniebbenaküldiben?").

peace+respect

Hello!

Épp most olvastam a gamespoton, hogy a megjelenés nov. 20!!!!!!!!!!

Akkor most késõbb jelenik meg, vagy csak az amerikai verziónak az idõpontja ez?
Remélem tartani tudják az eredeti idõpontot!
izsook
Randal CS@

ha nem vettétek volna észre Én csak egy hibán lovagolok és persze viccnek szántam az egészet lásd még az irónikus hangnemet. És kérdem Én mi a normális kritika, azt hiszitek, ha már elolvastok két-három dagadt szemüveges kapafogú számtek buzi által írt kritikát, akkor már Ti is tudtok hasonlót írni? Pl. mi a szart tartassz logikus észrevételnek? Szerintem is tök logikátlan, ha kb 10-bõl 10 ember mondja, hogy ritka a szörny állomány a vadonban, meg baszott sokat kell gyalogolni. Ne haragudj, de olyan nemesen próbálod meg hajlítani ívelni meg csavarni a magyar szavakat, hogy Öcsémmel olyan faszákat röhögtünk rajta, de komolyan, ez nem francia ott lehet ilyen seggnyalósan fogalmazni, itt egyszerûen csak ki kell mondani és kész.

1ébként meg mit vártok egy G3 topikban, nyílván nem ezt a játékot fogjuk alázni, hanem a riválisát (ami egybként szintén kurv@ jó csak vannak olyan hibái, amik az õrületbe kergetnek, ettõl függetlenül jáccok vele)

Na mindenkitõl elnézést fõleg Randaltól meg CS@-tõl! 😊))

rotator
Miért milyenre tervezték a piacot?

türelem fiuk-lányok már csak 11nap

deadcode82
ott nincs

Mr_no_NaMe
nforce.nl

ha itt nincs kint akkor ne is reménykedjetek addig.
eprex
hmm 😞

Mr_no_NaMe
nincs...
eprex
ez igaz???

állitolag kinn van német verzio: Gothic3.German.CLONEDVD
eprex
egyébként szerintem a két játék kb csak abban hasonlít egymásra h RPG-RPG amugy semmi.. Történet sem.. de ez az én véleményen nekem ez jött le.

Randal
Látod így vagyok ezzel én is. Néha szégyellem magam, hogy emberek a Gothickal játszanak és ilyen vélemények vannak.

Amúgy ezt az Obli vs G3-at eléggé egyoldalúnak érzem, ugye azért, mert az egyik még nem jelent meg.

De azt se szabad elfelejteni, hogy az Oblit annak idején milyen graffal reklámozták és mennyit csúszott, ill. a G3-al is ugyanez történik.
Normális ember amúgy sem hiszi el a reklámokat hanem csak a kész tényeket.

Az meg megint egy másik dolog, hogy a fejlesztõk mit akrnak, mire van keret mind anyagilag, mind technikailag.

Ha a Morroban Vivecet ill. a G1-ben a Régi Táborban a piacot úgy csinálták volna meg ahogy eltervezték, akkor senki egy rossz szót nem tett volna. Dehát erre nem volt lehetõség.

Molnibalage
Nagyon korrekt a video. Minden grafikai részletességet szépen bemutat, hogy mik a lehetõségek. Korrekt hozzáállás. Jól látható, hogy kellõ butítással elfut bármin és nem csúnya...(nekem)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

3P
Az igazság az, hogy mindig csodálkoztam azon, hogy valaki vakon dícsér, vagy épp vakon szid programokat, vagy bármi mást.
A Gothic sorozatnak is vannak hibái, de van vitathatlan elõnye is ami egyedivé teszi, de legalább is kiemeli tucat RPG-k közül. Egyik ilyen sajátossága a harcrendszer. Talán én magam is ékes példája vagyok a népes tömegnek. Ez alatt azt értem, hogy évekig el voltam a Gothic nélkül, mert sorra feladtam az összes próbálkozást, hogy ez a harc nekem nem megy, aztán erõt vettem magamon megtanultam vele játszani, s onnatól egyszerûen nem tudtam lerakni. Talán emiatt a Gothic mindig is unikum marad a hibáival és az erõsségeivel együtt. S aki végleg feladja, vagy épp más miatt elfordul tõle, annak sem kell azért szidni ezt a progit, mert szerencsére marad sok más progi számára... 😉

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

CS@
Természetesen vannak, akiknek köze nincs ehhez, de sajna, ahogy elnézem lassan õk lesznek a kisebbség.
A vitával meg semmi bajom, sõt pont a normális vitát hiányolom. Visszagondolva a G2VsMorros idõkre, ott is voltak viták és gyakran olvastam logikus észérveket, hol az egyik hol a másik oldalról, de akkor még nem gondoltam volna, hogy ezt egyszer, majd komolyan hiányolni fogom. Ez, ami mostanság megy ez már szerintem béna itt nincs logika csak a sz@rozás. PL #3886 egyszerûen csodálatos, hát komolyan elolvasom és csak vigyorgok rajta, abba nem gondolunk bele, hogy PL az Innos oltárok megtisztítása egy meglehetõsen hasonló(lelocsoltuk a szobrot vízzel) és semmivel sem hosszabb(sõt rövidebb), de még csak nem is izgalmasabb(mivel eddigre már mindenki halott volt az egész térképen így én még két rühes farkassal sem találkoztam, pedig még azoknak is örültem volna) küldetés vagy akár répád szedni olyan nagyon izgi lett volna.
Amennyi fikázást már itt olvastam annak tükrében furcsállom a logikus problémák kritizálását, mintPL az Obli MageGuild küldetéseinek fikázása, miközben szerintem nincs az az Obli fan aki ellent mondana annak, hogy igen az egy kalapkaka lett. Vagy említhetném akár az Arénát is melynél sikerült egy nagyszerû hangulatot elõállítaniuk, de ezt úgy agyoncsapták a rengeteg egysíkú ellenféllel, hogy dögunalomba torkollik már a felénél az egész(azt se nagyon hinném, hogy ezt is vitatnák még az elvakult Obli Fanok is).
Sorolhatnám szinte mind2 oldalról az idióta és elcseszett dolgokat még sokáig, de inkább ennyi elég volt belõle és a továbbiakban inkább csatlakozok az elhatárolódottakhoz.

eprex
elhiszed h az is szar lenne nekik...

izsook
Igen látjuk, hogy elhatárolódtok 😄

A két játékból össze kellene gyúrni 1et.

izsook
Ja az Obliviont, miért Te minek neveznéd azt, hogy menj el egy varázslatért, amit akkor kapsz meg, ha van egy köved, meg egy másik varázslatod, amit beledurrantassz egy sziklába mindezt megjárod 1 óra alatt úgy, hogy megölsz két rühes farkast közbe 2x besötétedik meg 3x elered az esõ. Egyébként látványra tényleg fasza kár, hogy nem lehet lepkét fogni, hogy valamivel elbasszam az idõt meg egy ilyen kerék kellene bele,mint az "1 millió lépés magyarországon" címû tévésorozatba.

Na, de Én is befogtam. Más a kettõ és kész...

Randal
Gratulálok, ügyes gyerek avgy. Nesze cukorka.

Csa@: Nade kééérlek, tehetünk mi arról, hogy az emberek többsége az obliviont szidja? Fogják a g3-at is biztos miután kijött, az hétszentség, szal a két játék úgyis egálban lesz. Ebben is😊

Azon meg hogy milyen emberek járnak ide, nem tudunk változtatni. Ha megnézed a régebbi fórumosok tök csendben vannak ilyenkor, úgymond elhatárolódunk😊

grebber
Mint eddigi sok más játk simán menni fog!

MrStokes: Vistáé a jõvõ még szép hogy a teszteveziót sokan kiprobálják hogy mit hoz a jõvõ.No meg persze DX10.

Bár az hoziher hogy nemtenném fel a Vistát soha ha jönnen XP-hez DX10,de nem fog.Meg jönnek az Only Vista gamek.

Next PC upgrade: 2022

MrStokes
Ok, elhiszem, de mi osztonoz vkit arra, hogy feltegyen egy Vistat, ha ugyanugy menni fog XP-n is peldaul ?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

eprex
nem tudom.. én pl Just Cause-t azon játszok és abszolút tökéletesen fut.

MrStokes
Hehhehh, kar hogy mar magahoz a Vistahoz is majd eromu kell, aztan a jatekrol meg nem is esett szo ! 😄DD

Amugy nem tudom elkepzelni, ki az aki majd Vistan akar rajta jatszani, fel nem foghatom milyen elonyokkel jarhat.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

eprex
szerintetek vistán lehet majd vele játszani, mert valahol láttam h támogatja bár nem tom....

koschwarz
jóvanna, nem akarok flémet szítani, csak gondoltam kikényszerítek néhány ilyen hsz-t mielõtt hazamegyek...<#nevetes1><#hehe>

kapásból ugrottatok a hsz-emre<#nyes>

Esrohnoil
Az jó mondjuk h. megmutatják mi a különbség a hagyományos víz és a 3.0-ás shader között. 😊
Azt hiszem elég feltûnõ...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Lilithn
Mi az ott az elején a háttérben, sárkánycsontváz? Vagy káprázik a szemem? Heh.
Na mindenkinek további szép napot!

I can eat death like nobody\'s business.

Esrohnoil
Serious sam

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Nézd meg h. Balancra levontak pl. az összbõl 4%-ot, holott eddig sírt a sok ovis a nehézség miatt, most meg már 3 nehézségi fokozat közül is lehet választani.
Ez nálam 10 pont.
Controls-nál is levontak 2 pontot a Journal-ra meg a menüre hivatkozva, bár még ha nem változtatnak az elõzõekhez képest, nálam még akkor is 10 lenne. 😄

Ez így már minimum 91%.
Ráadásul a Combat systemet is lehúzták, de nekem az eddigi is tökéletes volt, és az is ilyen.
Egyébként ha a G3 harci rendszere 6 pontot ér a tízbõl, akkor az Oblié maximum 1-et. 😄

Lilithn
De cool az a víz. Úgy is néz ki mint ami folyik, nem csak ami úgy áll. Nagyon pretty.

Lilithn
Egyetértek!

Lilithn
S.S.?

Takanohana
Látod, ez pontosan így van. Baromira nem érdekel, hány százalékra hoznak ki egy játékot. Ha nekem tetszik, akkor 0% is lehet, ha meg nem tetszik, akkor hiába kap 95%-ot.

Ne vedd magadra, és mást sem akarok megsérteni, de meg tudok hülyülni az olyanoktól, akik megnézik, hogy egy játékot hogy értékelnek hivatalosan, és ha sok pontot kapott, akkor beszerzik, és szeretik, ha meg keveset, akkor fikázzák, anélkül, hogy játszottak volna vele.

Esrohnoil
Pontosan. 😊

Esrohnoil
Senki nem mondta h. kötelezõ kipróbálnod.
Ha megnézed, a legtöbb %-ot olyan dolgokért vonták le, ami amúgy inkább elõnye kellene h. legyen a játéknak. 😄

Esrohnoil
Tuti. 😄
A S.S. mozgalmasabb volt mint az Obli. 😊

Lilithn
Majd meglátjuk.

koschwarz
ja persze tudom hogy egy elfogult rajongót ez egy cseppet sem hat meg<#nemtudom><#wow3>

Lilithn
Hehh, most felvettem 100%-ra a videóméretet és most már el is tudom olvasni a menüpontokat. Azt változtatja hát. Textúra minõséget, részlességet, stb.
Hogy mit mond, azt nem hallom, mert amíg itt van a kolléganõm nem tom bekapcsolni a hangokat, mert hisztis klimaxos boszorkány.