Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is köszönöm a segítséget.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Se caps lockra, se egérré, se semmire nem reagál. Annyi. Meghal :S
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Remélem segít.
Jah és ha vki, aki letöltötte az angolt megtenné hogy felrakja a ~700 megás angol speech filet vmi tárhelyre?
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Szerintem annyit már ki lehet bírni 😊
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
2 Ennek az okát sem tudom, de próbáld megoldani játékon kívül a UserOptions.ini –ben.
3. Dokumentumok/Gothic3 (itt találod a UserOptions.ini –t is)
Ezen kesergünk sokan: a kapzsiság a minõséget ölte meg ismét 😞 láttunk már ilyet sajna...
DB
A ti kung-futok nem erős!
1, Annak ellenére, h hulladék a gép még viszonylag jól megy (szal csatában is megvan a stabil 2-3 fps.. 😄), de gyakran jön vmi modern kék halál memóriagondokra hivatkozva (1 giga van amúgy). Nem bánom, h szaggat csak ne fagyna ki, tudnátok adni vmi tippet adni, h mit állítsak át? Azt már benyomtam, h a lapozófájl méretét minden meghajtón a windows kezelje, de így is ugyanaz...
2, Miért nem tudom átállítani a beállításokat? Kiírja, h újra kell indítani érvényesítésükhöz a játékot. Ok. De mikor visszalépek ugyanaz!
3, Hol vannak a mentett játékok? Egyszerûen nem találom õket sehol. Amúgy nekem nem fagyott ki az Új játék, onnan csináltam pár save gamet is.
Elõre is kösz
A mondandóm többi része, hogy pl. szeretem a játékot és bízom a késõbbi javításokban, érdekes módon egyeseknél süket fülekre talál...
Eh, legalább addig se unatkozunk amíg jön a patch 😊
DB
Egyébként a villogó meg a textúra-bugtól eltekintve jól fut a gépemen teljesen, egészen gyorsnak mondható. Ezt a két bugot pedig többen említik a buglistán is... tényleg nem akarom szítani tovább, de a kollega lenti pár beírását tudjuk be valami rossz passznak, és spongyát rá 😊
(Ps: az összes többi játék hibátlanul futott és fut a gépemen azóta is, mindenesetre Azerbajdzsán nagyot nõtt a szememben, ha ott tényleg X850XT van az alapgépekben 😛)
DB
Nem tudom mikor olvastam ennyi mogorva hozzászólást..
Nekem nagyon úgy tûnik, hogy a játék bugjai és optimailizálatlansága miatt egymást szidjátok mint a bokrot - ennek semmi értelmét nem látom. Azt megértem, hogy dühös mindenki, aki játszani akarna, nagyok voltak az elvárások, és ezeket a fejlesztõcsapat (ilyen-olyan okokból)nem tudta pillanatnyilag hozni, de mivel az elsõ két játék esetében is ez volt a helyzet az elsõ peccsek elõtt, ezt valszeg orvosolni fogják - ezzel természetesen nem azt akarom mondani, hogy ha már kiadtunk 12 pénztet a játékért, akkor ezt érdemeljük, de hát ez van. Én is szeretnék játszani, de nem tudok - igazm nekem hardvergondjaim vannak, értsd gyengébb konfig.
Szóval arról hablatyolok itt, hogy türelmet kéne gyakorolni, már aki bírja, aki meg nem, az ne a másikat ossza már. Írjatok a fejlesztõnek, vagy a buglistába, bekerült már. vagy igyatok egy sört. Persze lehet engem is osztani ezután <#oooo>#oooo>. Szõke vagyok, egyik fülemen be, a másikon ki. <#vigyor5>#vigyor5>
Azért az mégiscsak érdekes, hogy jó néhány más ennél semmivel sem rondább játék, lényegesen jobban fut egy két emberke „azerbajdzsani” konfigján. Ha egyszer a COJ vagy a JustCause vagy akár az Obli sõt arányaiban a világ összes játéka ennél sokkal jobban fut, akkor talán elképzelhetõ, hogy nem a hardwer a hibás.
Ahhoz meg, hogy angol legyen nem kell semmiféle spanyol viasz, elég utána olvasni más fórumokon és máris látszik, hogy bizony egy szó átírásától angol szöveg lesz a játékban +1 KB700Mb-os fájl letöltése és még egy szó átírása után +már a hangok is azok lesznek.
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Az angol verzió valszeg tökéletes lesz, de akkor viszont küldjenek mindenkinek vmi ajándékot cserébe aki hamarabb megvette.
-A hangulata jó, hozza a színvonalat.
-Eszméletlen bugos, csúsztathattak volan még egy-két hónapot.
-Butított dolgok... -----> WTF?
Ezek alapján nagyon kérdéses, hogy vegyek-e egy CE-t nov-dec körül. Remélem addigra kijavítják annyira a hibákat, hogy játszható legyen.
Így sajna az obli a nyerõbb, igaz azon is csúsztattak, de szerencséjük volt. PB is bevállalhatta volna😞