Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs a noob-oskodás miatt; nem tudja valaki, Magyarországon hol lehet kapni gyûjtõi kiadást? A cdgalaxisban pár napja még volt, de idõközben levették az oldalról. Az 576-osok pedig 18ezerért adnák, azt meg a 12-höz képest sokallom.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Molnibalage
Skacok valaki indítson már egy új topicot alhol csak magával a játkmenettel és küldetésekkel foglakozik. Zavaró ezt a sok "szemetet" olvasni. Vagy gyertek a gothic3.hu-ra.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Grave Digger
Azonnal töltsed fel torrentbe vhová 😊😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Mr_no_NaMe
Érdekes...én mindig kihúztam a kábelt :S
Alwares
Éppen ezért kell kihúzni a netet mikor próbálkozunk!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Avenger
Egyszer talán nekem is volt olyan... reset aztán indult simán.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Mr_no_NaMe
Csutkára az egész gép lefagy.
Se caps lockra, se egérré, se semmire nem reagál. Annyi. Meghal :S
Avenger
ctrl+alt+del ->bezár G3, próbál újra. de ha újraindítod elõtte az sem baj 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Zsolo007
Az nem fagyás. megnéztem a hibakódot, online csekkolja a serialod, és rájön, hogy az biza nem valódi...

Avenger
Upsz ez lemaradt: új játékot nem lehet kezdeni aszem, vmi bug. De visszább volt belinkelve savegame pont a játék elején, azt kell betölteni.

Mr_no_NaMe
De nálam el sem indul..a Gothic 3 emblémánál fagy indításnál
Hm, a VCD kilövése nem rossz ötlet, kipróbálom, kösz.
Avenger
hm nemtom hogy fagy neked. de ha egyszer már elindult és utána kiléptél belõle akkor újrakell indítani a gépet, különben többé nem indul el, csak próbálkozik, de sosem fogja betölteni. És berakni fizikai meghajtóra már nem is lehet újra a lemezt, mert hibát ír rá. Lefagy még egy idõ után a Virtual CD 8 egy része, azt úgy küszöböltem ki hogy elindítottam a G3-at, a menübõl ki Alt+Taboltam, és a futó processeknél bezártam a VCD8play.exe-t vagy vmi hasonló a neve, úgyanis az ír ki hibaüzit mindig. Mást nemtok, ha más fagy le az gáz 😊
Remélem segít.

Jah és ha vki, aki letöltötte az angolt megtenné hogy felrakja a ~700 megás angol speech filet vmi tárhelyre?

Mr_no_NaMe
MONDJAAAAAAD!!!!!!
Avenger
Levan írva minden a kicsit visszább, ha megszavazzátok akkor leírom mégegyszer, nekem mindig elindul és sosem fagy. 😊

Mr_no_NaMe
Aki rájön a fagyás okára az kap 1 lufit
Alwares
Nekem már 2 szer elindult de mikor játékot akartam kezdeni lefagyott. Egyszer meg csak szimplán kilépett. Most meg már be se tudom mountolni eldobom az agyam....

Mr_no_NaMe
De elindult legalább? Nekem MINDIG fagy...ha megkattanok akkor is fagyogatni fog. Már drivert is cseréltem + kétszer újraraktam a játékot de még mindig fagy ugyan akkor, ugyan ott
Alwares
Nekem most folyamatosan ki-be nyitogatja a meghajtót. Ez a játék és ami körülötte van kész agyrém.

rotator
Feltelepíteni sikerült? A legújabb MS akármi telepítõ kell neki (ha jól tom).

DonnieBrasco
Angol verzió, nem CE 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

gameplusz
<#idiota><#idiota>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
Szerintem már kapkodják õk is a fejüket, max. egy hetet jósolok a nagyobb (több bugot javító) pöcs eljöveteléig 😊

Szerintem annyit már ki lehet bírni 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

egyszerüen nem indul semmi se kép se hang csak a windos ahpgy van azt kész valamit frissiteni akar vagy nem tom jobban tudnám ha a tesom odaadná azt kiprobálhatnám de nem agya a nyomorék
Zsolo007
De mi a hiba?

rotator
Hol akadtok el?

a tesomnak az nem indul de nem tudja miért ha tudnál segiteni azt nagyon meg köszöném
rotator
Olvasgattam a buglistát és elég félelmetes. A hardveres gondok hidegen hagynak, ha ki van írva, hogy ne erõltesd az AA-t driverbõl és a csávókám ezt nem veszi figyelembe, aztán azért abajog, hogy mik azok a fekete kockák, az az õ baja. Az olyan mulatságos(?) bakik, mint a lens flare barlangban, szintén nem érdekelnek. 😊 De hogy pl. a páncélnak semmi haszna, néhány tulajdonság megtanulhatatlan, npc-k eltûnnek, savegame kiakad és hasonlók, hát ezek miatt egy pár patch verziót még megvárok, mielõtt nagyon nekikezdenék.

PTW
Detto, illetve nyomultam már nem.... várok.....

Én Szlovákiában vettem meg egy számitógépes üzletben.Eredeti és nem kamu 😊

gamerboy91
Én a boltban vett Collectors edizionommal nyomulok

Mr_no_NaMe
És azt te honnan szedted?
Itt mindenki a német verzioval játszik?Mert nekem már 3ik napja van fent az angol verzió és tökéletesen fut minden.

DonnieBrasco
Igen, ezt is írtam lejjebb... 😞

DB

Bucser
Ez meg általában a kiadó sara😞 Lásd Lock-On vagy MS Flight Simulator...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

CS@
1. Nem tudom.
2 Ennek az okát sem tudom, de próbáld megoldani játékon kívül a UserOptions.ini –ben.
3. Dokumentumok/Gothic3 (itt találod a UserOptions.ini –t is)

Mentések: Documents and Settings/user/G3. vhol itt😊

DonnieBrasco
"igaz azon is csúsztattak, de szerencséjük volt. PB is bevállalhatta volna😞 "

Ezen kesergünk sokan: a kapzsiság a minõséget ölte meg ismét 😞 láttunk már ilyet sajna...

DB

Na nagy nehezen beindult, pár kérdésem lenne.

1, Annak ellenére, h hulladék a gép még viszonylag jól megy (szal csatában is megvan a stabil 2-3 fps.. 😄), de gyakran jön vmi modern kék halál memóriagondokra hivatkozva (1 giga van amúgy). Nem bánom, h szaggat csak ne fagyna ki, tudnátok adni vmi tippet adni, h mit állítsak át? Azt már benyomtam, h a lapozófájl méretét minden meghajtón a windows kezelje, de így is ugyanaz...

2, Miért nem tudom átállítani a beállításokat? Kiírja, h újra kell indítani érvényesítésükhöz a játékot. Ok. De mikor visszalépek ugyanaz!

3, Hol vannak a mentett játékok? Egyszerûen nem találom õket sehol. Amúgy nekem nem fagyott ki az Új játék, onnan csináltam pár save gamet is.

Elõre is kösz
izsook
Na Én is leáltam a szórakozással! Mondjuk írták, hogy csak a nagyon nagyon türelmesek és fanatikusak próbálgassák a clone verziót. Az olvasatok alapján rá kell hagyni még 1 darabig...

DonnieBrasco
Tökéletesen igazad van... fel nem foghatom miért kell annak nekiesni, aki kimondja a (mégoly kellemetlen) igazságot - mintha a küldöncöt kéne kinyírni!

A mondandóm többi része, hogy pl. szeretem a játékot és bízom a késõbbi javításokban, érdekes módon egyeseknél süket fülekre talál...
Eh, legalább addig se unatkozunk amíg jön a patch 😊

DB

DonnieBrasco
Hagyd csak, nem érdemes...
Egyébként a villogó meg a textúra-bugtól eltekintve jól fut a gépemen teljesen, egészen gyorsnak mondható. Ezt a két bugot pedig többen említik a buglistán is... tényleg nem akarom szítani tovább, de a kollega lenti pár beírását tudjuk be valami rossz passznak, és spongyát rá 😊

(Ps: az összes többi játék hibátlanul futott és fut a gépemen azóta is, mindenesetre Azerbajdzsán nagyot nõtt a szememben, ha ott tényleg X850XT van az alapgépekben 😛)

DB

Fiúk, fiúk...
Nem tudom mikor olvastam ennyi mogorva hozzászólást..
Nekem nagyon úgy tûnik, hogy a játék bugjai és optimailizálatlansága miatt egymást szidjátok mint a bokrot - ennek semmi értelmét nem látom. Azt megértem, hogy dühös mindenki, aki játszani akarna, nagyok voltak az elvárások, és ezeket a fejlesztõcsapat (ilyen-olyan okokból)nem tudta pillanatnyilag hozni, de mivel az elsõ két játék esetében is ez volt a helyzet az elsõ peccsek elõtt, ezt valszeg orvosolni fogják - ezzel természetesen nem azt akarom mondani, hogy ha már kiadtunk 12 pénztet a játékért, akkor ezt érdemeljük, de hát ez van. Én is szeretnék játszani, de nem tudok - igazm nekem hardvergondjaim vannak, értsd gyengébb konfig.
Szóval arról hablatyolok itt, hogy türelmet kéne gyakorolni, már aki bírja, aki meg nem, az ne a másikat ossza már. Írjatok a fejlesztõnek, vagy a buglistába, bekerült már. vagy igyatok egy sört. Persze lehet engem is osztani ezután <#oooo>. Szõke vagyok, egyik fülemen be, a másikon ki. <#vigyor5>

CS@
Szorry nem akarok belédkötni, mert tisztelem a munkásságod meg minden, de most nem értek egyet veled.
Azért az mégiscsak érdekes, hogy jó néhány más ennél semmivel sem rondább játék, lényegesen jobban fut egy két emberke „azerbajdzsani” konfigján. Ha egyszer a COJ vagy a JustCause vagy akár az Obli sõt arányaiban a világ összes játéka ennél sokkal jobban fut, akkor talán elképzelhetõ, hogy nem a hardwer a hibás.
Ahhoz meg, hogy angol legyen nem kell semmiféle spanyol viasz, elég utána olvasni más fórumokon és máris látszik, hogy bizony egy szó átírásától angol szöveg lesz a játékban +1 KB700Mb-os fájl letöltése és még egy szó átírása után +már a hangok is azok lesznek.

Mr_no_NaMe
Ha valaki rájön a fagyás okára, akkor feltétlen közölje pls :S
Most röhejes lesz, de két helyen is 80 % fölöttit kapott lol

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

persze ahogy Móricka elképzeli , ajndék 😄😄

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Randal
Kíváncsi leszek mennyit fog bukni a Jowood ezen, és a PB, a gamma nem fogja elérni az 50%-ot sem😞

Az angol verzió valszeg tökéletes lesz, de akkor viszont küldjenek mindenkinek vmi ajándékot cserébe aki hamarabb megvette.

Majd visszanézek még majd egy rendes rel verzó kell nekem 😄

Randal
Kis konzekvencia a játékról, így fórumolvasás alapján:
-A hangulata jó, hozza a színvonalat.
-Eszméletlen bugos, csúsztathattak volan még egy-két hónapot.
-Butított dolgok... -----> WTF?

Ezek alapján nagyon kérdéses, hogy vegyek-e egy CE-t nov-dec körül. Remélem addigra kijavítják annyira a hibákat, hogy játszható legyen.
Így sajna az obli a nyerõbb, igaz azon is csúsztattak, de szerencséjük volt. PB is bevállalhatta volna😞