Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ettõl a megjegyzéstõl függetlenül kérdezem, hogy azok a hangulatfokozó jelenetek, amikor valaki eszik, vagy a tábortûz körül üldögél, stb. scripteltek, vagy egy zseniális AI irányítja õket?<#ravasz1>#ravasz1>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Esetleg még egy Radeon 9550 128MB-os kártyát tudok szerezni. Az is reménytelen?
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Remélem hamar kijön a reloaded verzio!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Amúgy angol ténylegesen, megnéztem a feltelepített fájlokat. Már csak egy jó emu szoftver kell...
Sajnos DT nem tudja emulálni.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
És tényleg angol, szóval aki ki akarja próbálni vásárlás elõtt ezt szedje le. Ja és Daemon-Tools-ba mountolható, mert .mds kiterjesztésû...
Plusz még ott van ugye a poison-os dolog, hogy nem tudod megtanulni, mert bugos.
Süti.
Mert ha felveszem a Farmer vagy a Leather rucit akkor nálam jelzi, hogy erre+arra mennyi pluszt ad. Vagy ez úgy mûködik, hogy kijelzi, de valójában hatástalan?
Köszönöm.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha megmondjátok, hogy lehet screenshotot csinálni G2-ben teszek fel. Tényleg szép 😊 fõleg Khorinis éjjel.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Rajtakaptak, amint az ork raktárostól loptam. Visszamentem a faluba és elkezdetek egymás urán letámadni a lenti és egy idõ után a fenti õrõk is. Lejöttek utánam a tengerpartra (nem elcsaltam, hanem a harci zajra jöttek le) és ott kisebb csoportokban szétgyaktam õket.(íjjal szépen ritkítottam õket) Így már csak a fele mennyiséget kellett leverni a helybeliekkel meg a fogoly paladinnal Wenzel-lel. Alapból tök reménytelen. 3 ork és 4-5 mercenary ront rátok miellõt még kijöttök a toronyból, ezért szerintem a felszabadítása a helynek az kb. 50 szint környékén lehet aktuális, de nekem így sikerült kb. 12-14-iken.
Én megcsináltam mindkettõt ahova kellett és még most is van vagy 6-7db asszem. Vasárnap óta nem toltam vele, nem votl rá idõm. Van valaki aki már 23-dik szint felett van?
Ezekrõl a helyekrõl összeszedtem, tudtok másikat? járõr orkoknál, a kis farmon, Cape Dunban fent a toronynál, és Jack világítótornya mellett azt mondta valaki, hogy kellene, hogy legyen de nincs, sem bent, sem kint, sem a banditák helyén 😞
Már odáig fajultam, hogy nekimentem a fõváros körül tanyázó orkoknak, hátha az õ sátrukban van, hát 1 órányi szenvedés után eljutottam a sátrukig, de efygver nem volt benne 😞. Már ott tartok, hogy csítet fogok keresni, mert egyszerûen nem taálok sehol sem 😞
Help me!
Az azerbajdzsani konfigot a hangproblemakra mondtam, nem az összes bugra es lefagyasra. Azert mert 5 embernek a vilagon gondja van a hanggal, attol meg nem a jatek a hibas.
Ha egy markas komponenseket hasznalo gepen grafikai hibak vannak, akkor igen. De en nem arrol beszeltem.
Es donnieBrasco, akarhogy is magyarazod, te csak ganyoltal jobbra balra, de hogy peldaul valami epitö jellegüt is irtal volna, azt nem lattam. De hagyjuk.
Ja es valaki irt valami temetö mögötti szöveget....na azt kajakra nem vagtam, hogy mi akar lenni...
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Why so serious?
1, Megöltem 4-5 orkot, legtöbbet közelharcban.
2, Véletlen belenyilaztam Lesterbe.
3, Egy kövér pacák szerint Xardas árulóvá lett.
4, Felszedtem egy gombát.
5, Elértem a kemény 2. szintet.
De játszottam vele! 😄
Még szerencse, hogy a Scarface-bõl visszavan még jópár küldetés, különben nem tudom hogy bírnám ki G3 nélkül.
Veni Vidi Vici. Hajrá Vidi!!!
akkor mértnem törik fel a gothicot ha tudnak tagest törni????
Scar: Scarface
Scarface=király szal, felirat: Options/Audio, és ott a Subtitles ON-ra!
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
A legújjabb Catalisty-vel k*va jól megy!!!! 😄
FIgyejjetek, nem nagyon találkoztam kemény bugokkal, (max eddig az amikor az ork teste átmegy a falon) de nem is túlzottan érdekel!!!
A lényeg hogy ot az IGAZI GOTHIC HANGULAT!
Kapja be a warez, én megyek, és megveszem EREDETIBEN!!!
(deazé örülök, hogy elindult Clone-ban)
Valaki el tudja mondani, hogy hogyan kell a feliratokat megjeleníteni?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
2 kérdésem lenne:
1. Hogyan tudok feliratokat varázsolni a játékba?
2. A gépem: AMD A64 3000+, 6600gt 128Mb DDR3, 512 mb ram. A játék még közepes beállításoknál is akad. Ha vennék bele még 1 giga ramot akkor az megoldaná a problémát?
Ebbe segiccsetek:
Anniyra akad, hogy meg se tudok mozdulni, és folyamatosan fehéredik a képernyõ!!
a gépem:
AMD A64 3200+ 2 GB RAM X1600 Pro videókari
Ebbe segiccsetek:
Anniyra akad, hogy meg se tudok mozdulni, és folyamatosan fehéredik a képernyõ!!
a gépem:
AMD A64 3200+ 2 GB RAM X1600 Pro videókari