Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Why so serious?
Why so serious?
Akinek a vilagon meg hasonlo problemaja van, az valszeg ugyanolyan bovli geppel rendelkezik, mint DonnieBrasco...
termeszetesen ra lehet fogni a jatekra, hogy miert nem megy a legutolso azerbajdzsani konfiggal is, de szerintem ez inkabb a szar hardwer hibaja, mint a jateke. A normaknak megfelelö hardwarrel müködni latszik mindenkinel...
Mindenesetre en a helyedben felteteleznem, hogy azert nem müködik, mert valami nem ugy van benne, ahogy azt eredetileg elkepzeltek.
En csak a Gothic2-böl tudok kiindulni, hogy ott sem müködött ilyen egyszerüen. A nemetben nemet szövegek voltak, az angolban angolok es ha az angolra raktal nemet nyelvböl forditott magyaritast, kizuhant a menü utan es vica versa.
Szerintem ne gondold azt, hogy feltalaltad a spanyol viaszt, es egy szo atirasaval majd neked angolla valik a jatek. Persze azert probalkozhatsz, csak szerintem addig amig az angolra van irva, addig nem fogsz a jatekkal semmit kezdeni tudni...
Nem õ az egyetlen. A buglistben is írták páran, hogy szarakodik a hang.
Why so serious?
Tapasztalatból mondom hogy megéri mert naon jó minden benne!
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
Nem lehet, hogy azert fagy le, mert nem tud mit kezdeni azzal a bejegyzessel?
Igaz en meg nem jatszottam vele sokat, de nem talalkoztam buggal benne es a gepemen is eleg jol megy legmagasabb beallitasokkal.
Nem latom be, hogy hülyeseget csinaltam, amikor megvettem, mert meg nem talaltam ra okot, hogy belassam.
Asszem te voltal az, aki mindjart a jatekot szidta, mikor nem volt hangja, de azt, hogy az övele es az ö gepevel van a hiba es nem a jatekkal, azt mar nem tudta bevallani, hiaba mondta mindenki, hogy ö az egyetlen, akinek ilyen gondja merült fel.
Majd legközelebb szolj a jatekok fejlesztöinek, hogy a te gepedre optimalizaljanak mindent, mert te vagy az esszencia a gamer vilagban, es ami neked nem jo, az ugy nem jo, ahogy van.
De most megy fel újra...ha most sem lesz jó én kiugrok az ablakon.
Bár nagyon hülyén viselkedik ez. Újraindítok és utána olyan a gép mint vmi csiga. Az autorun is 10bõl 9szer kifagy...
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Úgy csináltam ahogy eddig. Amikor elindítottam az autorunbol, és felvillant a Gothic 3 embléma akkor úgy kifagyott a gépem, hogy nemigaz. Az egész lefagyott/megállt. Egeret, caps lockot semmit nem érzékelt. És mindig ezt csinálja ha indítani akarom. Mindig ugyan ott, ugyan akkor.
Ilyenkor mi a franc van?
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Mos õrültem meg!!!
LEFORMÁZOM A KIKURT GÉPEM!!!!
Nem megy ez igy
Reménykedem a format után süvíteni fog!
DE JAK16 ÖRÜLNÉK HA LEÍRNÁD HOGY NDITOTTAD EL!!
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Buglist
reménytelen- tökéletesen igazad van... addigra valószínüleg a banális bugok nagyrészét likvidálják
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Maga a játék nagyon király csak ezek a bugok elveszik néha a játék örömét(fõleg a páncélos)sztem ha kipofozzák néhány(száz) peccsel jó lesz csak kérdés türelmem lesz-e addig várni?
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
azt az englist speechet tényleg feltölthetné valaki mert az ekem is jol jönne mert csak angol feliratom van
Ilyen bugot még nem baxtam...GIGALOL
Mostmár adjanak ki egy patch-et mert ez így nem mehet tovább...