Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
svchost - debug...ez micsoda??? mert 95% a procihasználat Gothic 3 ak lehet köze hozzá? valaki tudja mi az?
Én már a gépõl is eltüntettem mindnet ami a G3-ra utal..letöltést mindent

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Alwares
Nemtom most rakom ujra. Közben keresek valami cracket....

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

http://gbw.arcadebox.net/dl.php?file=Gothic3WindowsVistaBeta1v1.0NoCDFixedexe.ZIP
gameplusz
Ha clone verzio, akkor kell savegame asszem 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
Van, nekem is megvan, vírus nincs benne... feltegyem?

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Mr_no_NaMe
Pont ugyan ez nálam is...Mi a franctól lehet?
gameplusz
Próbálkozz driverfrissítésekkel.

van vmi Windows Vista Beta1-es nodvd fixed exe
Alwares
Nah nekem az volt hogy beléptem a menüjébe. Ott állitgattam a dolgokat azt fogta magát és egyszercsak kilépett. Azóta minden inditásnál lefagy mint állat...

Mr_no_NaMe
Letöröltem, újratettem...ugyan azt csinálja...el sem indul. Lefagy mint a pics*füst.
a tesom gépe arol fingom sincs milyen a gépe de simán meni kéne ha elinditja és semi meg se mocan de az én gépemen meg nem engedi kiporobálni (a szemét)
Ja, teljesen igazad van, tök le lettem ugatva, amikor jó ötleteket adtam a srácnak (nem legeltesd a templom mögött kaliberûeket).

És a fórumokon listázott tengernyi ilyen-olyan bugokat is a szar konfigok okozzák mi?

Why so serious?

Ha valaki ebbõl megmondja mi a baj az marha ügyes. Legalább azt ideírhatnád milyen géped van. Meg hogy ír-e ki valami hibaüzenetet.

Why so serious?

Zsolo007
Má bocs de te is el vagy szállva egy csöppet.

Zsolo007
tévedsz...második napja játszok angolul, úgy hogy átírtam az ini-ben...

Tesom megrendelte meg jöt bla bal bal felrakja de nem indul mi a baj lehet ?????????
Hunnenkoenig
...itt a forumon az egyetlen.

Akinek a vilagon meg hasonlo problemaja van, az valszeg ugyanolyan bovli geppel rendelkezik, mint DonnieBrasco...

termeszetesen ra lehet fogni a jatekra, hogy miert nem megy a legutolso azerbajdzsani konfiggal is, de szerintem ez inkabb a szar hardwer hibaja, mint a jateke. A normaknak megfelelö hardwarrel müködni latszik mindenkinel...

Hunnenkoenig
aha, hat feltetelezem, hogy max az exe az, amiben a menük mindegyik nyelven benne vannak, csak a jatekban nem tud vele mit kezdeni.

Mindenesetre en a helyedben felteteleznem, hogy azert nem müködik, mert valami nem ugy van benne, ahogy azt eredetileg elkepzeltek.

En csak a Gothic2-böl tudok kiindulni, hogy ott sem müködött ilyen egyszerüen. A nemetben nemet szövegek voltak, az angolban angolok es ha az angolra raktal nemet nyelvböl forditott magyaritast, kizuhant a menü utan es vica versa.

Szerintem ne gondold azt, hogy feltalaltad a spanyol viaszt, es egy szo atirasaval majd neked angolla valik a jatek. Persze azert probalkozhatsz, csak szerintem addig amig az angolra van irva, addig nem fogsz a jatekkal semmit kezdeni tudni...

"Asszem te voltal az, aki mindjart a jatekot szidta, mikor nem volt hangja, de azt, hogy az övele es az ö gepevel van a hiba es nem a jatekkal, azt mar nem tudta bevallani, hiaba mondta mindenki, hogy ö az egyetlen, akinek ilyen gondja merült fel."
Nem õ az egyetlen. A buglistben is írták páran, hogy szarakodik a hang.

Why so serious?

gamerboy91
Aki akar még Collectors Edition-t az naon gyorsan tegye mert már csak kevés van az országban!!

Tapasztalatból mondom hogy megéri mert naon jó minden benne!

Mr_no_NaMe
Igen...hirtelen angol is lett a játék, ahogy elindítottam...aztán elkezdtem az ANGOL menüben turkálni és nem találtam a graf. beállításokat, ezért léptem ki
MadBence
Vagy 1általán hogy indult el nektek?

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

MadBence
ÁÁÁ, nem müxik. Csak rakjam be a CD-t. Berakom a fizikaiba a cd-képet, restartolom, bemountolom,nem müxik. Net kihúzva. Nektek ilyenkor hágy CD maghajtótok van? Mert nekem 2. 1 fizikai, 1 virtuális. a virtuálisat nem lehet 1xûen törölni. Mi lehet a baj?

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

Hunnenkoenig
Es gondolod, ha atirod az ini-ben, hogy english, akkor hirtelen angolul lesz a jatek?

Nem lehet, hogy azert fagy le, mert nem tud mit kezdeni azzal a bejegyzessel?

Hunnenkoenig
Azert, mert te ugy erzed, hogy hülyeseget csinaltal az meg nem jelenti azt, hogy az az egy igazsag es mindenki hülyeseget csinalt.

Igaz en meg nem jatszottam vele sokat, de nem talalkoztam buggal benne es a gepemen is eleg jol megy legmagasabb beallitasokkal.

Nem latom be, hogy hülyeseget csinaltam, amikor megvettem, mert meg nem talaltam ra okot, hogy belassam.

Asszem te voltal az, aki mindjart a jatekot szidta, mikor nem volt hangja, de azt, hogy az övele es az ö gepevel van a hiba es nem a jatekkal, azt mar nem tudta bevallani, hiaba mondta mindenki, hogy ö az egyetlen, akinek ilyen gondja merült fel.

Majd legközelebb szolj a jatekok fejlesztöinek, hogy a te gepedre optimalizaljanak mindent, mert te vagy az esszencia a gamer vilagban, es ami neked nem jo, az ugy nem jo, ahogy van.

Mr_no_NaMe
Árnyékokat kikapcsoltam + german feliratot englishre írtam. Ennyi.
De most megy fel újra...ha most sem lesz jó én kiugrok az ablakon.
Bár nagyon hülyén viselkedik ez. Újraindítok és utána olyan a gép mint vmi csiga. Az autorun is 10bõl 9szer kifagy...
MrStokes
Nem lehet, hogy vmi olyan grafikai beallitast irtal at amit nem szabadott volna, vagy nem tamogat a hardvered?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Mr_no_NaMe
Leírtam, hogy restartoltam. Újraindítás után is ezt csinálta.
kill3r21
nekem is ez van egyszerü a téma..minden inditás elött ujra kell inditani a gépet külömben kifagy az emlitett modon
Mr_no_NaMe
Hát gyerekek nekem ez sehogy sem akar menni...délután kétszer sikerült elindítani, de aztán kiléptem mert át kellett írni a szöveget angolra + még állítgatam a grafikán. Restart, majd próbáltam mountolgatni.
Úgy csináltam ahogy eddig. Amikor elindítottam az autorunbol, és felvillant a Gothic 3 embléma akkor úgy kifagyott a gépem, hogy nemigaz. Az egész lefagyott/megállt. Egeret, caps lockot semmit nem érzékelt. És mindig ezt csinálja ha indítani akarom. Mindig ugyan ott, ugyan akkor.
Ilyenkor mi a franc van?
kill3r21
könnyen a feliratott át lehet agolra állitani
Egyszerhazsnálatos fajta ez😄 azóta már uninstall

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

MrStokes
<#banplz> de most mar tenyleg, ez nem a gumi, f*szomat mar!!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Raptor 2
Háááááááááááááááááá vége!!!
Mos õrültem meg!!!
LEFORMÁZOM A KIKURT GÉPEM!!!!

Nem megy ez igy
Reménykedem a format után süvíteni fog!

DE JAK16 ÖRÜLNÉK HA LEÍRNÁD HOGY NDITOTTAD EL!!

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

vki mondaja már el hogy a VC8-ba hogy a retekbe kell emulálni a gothik fáljait,egyszerüen nem tudom vele megnyitni,melyik opcioval lehet emulálni? kösz

Alwares
Jah csak egyik se mükszik. Ha neked sikerült elinditani ird már meg priviben hogy hogyan!

Avenger
Korábban bentvolt hogy lehet elindítani 😊 angol szöveg a dokumentumokban lévõ ini átírásával.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Hát igen igéretes a játék csak a nagyon nagy bugokat igazán meglehetne már oldani és akkor élvezhetõ is lenne. Én addig neki se állok igazán játszani. Ryzomozok addig, most van valami új trialjuk pontosabban reaktiválták a trialomat mert megjött a Ryzom Ring(gõzöm sincs, hogy mi a szösz az😊😊😊)
PTW
nincs még teljes lista , de ide mindenki beírja a maga 50 centjét....

Buglist

reménytelen- tökéletesen igazad van... addigra valószínüleg a banális bugok nagyrészét likvidálják

Bucser
nincs szükség száz peccsre.. csak egyre amit rendbeteszi a hibákat😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Egyébként fellelhetõ valahol 1 lista a bugokról?
Én nem bántam meg h megvettem.Sõt!
Maga a játék nagyon király csak ezek a bugok elveszik néha a játék örömét(fõleg a páncélos)sztem ha kipofozzák néhány(száz) peccsel jó lesz csak kérdés türelmem lesz-e addig várni?
Raptor 2
JAK16!!!!!!!!!!!!!!!!44KÖNYÖRÖGVE KÉRLEK MAGYARÁZD EL, HOGY INDITOTTAD EL!!!!

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

reménytelen
Ha belegondolok, a végén még kiderül, hogy jól jártam azzal, hogy még nem vettem meg. Majd megveszem a november 20-ai kiadást...
PTW
13 volt. egyáltalán nem bánom hoyg megvettem, 1 percig sem fordult meg a fejemben. Csak most nagyon roszz hogy itt van, fent a gépemen, éveket vártam rá és most egyzserûen kénytelen vagyok félretenni, uninstallálni mert egyszerûen elveszik a játék öröme ezektõl a dolgoktól

Angol sazöveg az meg hogya ?

kill3r21
nem rossz az fps nézet de nem az igazi!!!
azt az englist speechet tényleg feltölthetné valaki mert az ekem is jol jönne mert csak angol feliratom van
Baszki azért ez nagyon durva!!!!!!
Ilyen bugot még nem baxtam...GIGALOL
Mostmár adjanak ki egy patch-et mert ez így nem mehet tovább...