Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olyan ez a játék mintha egy mézemadzagot húztak volna el az ember orra elõtt. Nagyon szép, hangulatos, meg minden, de közben pl. a töltési idõ, a beszaggatások, és az egyéb problémák elveszik az ember kedvét az egésztõl.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Hmuda
Két kép. Az elsõrõl jut eszembe: kár, hogy most csak pillanatnyi idõre jönnek elõ az ilyen animációk. Sokkal jobb hatást érnének el azzal, hogy addig maradna így a husit sütögetve amíg én úgy nem döntök, hogy abbahagyom és ne addig amíg egy szemvillanás alatt megsüt 15 darab nyers húst és azonnal fel is áll. :-(

"Szalonna"sütés a tábortûznél.

Egy nyugis ork csapat.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Grave Digger
Hogy a RLD négy órán belül kijön a feltört verzióval. Legalábbis remélem 😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Hmuda
Jó hogy szólsz, már kezdi kapargatni a monitort. 😛

Amúgy azt hiszem kénytelen leszek komolyabb pihenõt adni a játéknak amíg a harcot ki nem javítják.

Megyek nyugodtan, találok egy szép nagy hordányi orkot. Az elõzõ részek tanulságából okulva elkerültem õket, elvégre alig voltam második szintû, az elõzõ részekben ezen a szinten a fél fogukra se lettem volna elég. Egyik észrevesz, megindul az egész bagázs. Na mondom egye fene, megpróbálom õket, elvégre a faluban se okoztak túl sok gondot.

Ütöm, ütöm, ütöm, ütöm, ütöm...pár másodperc alatt kihalt a csapat fele, a többiek meg össze vissza tolonganak és boci szemekkel nézik hogyan hullik el a fél társaság. Hová lettek a jó öreg orkok, akiket alacsony szinten közel lehetetlen volt lenyomni?

Na mindegy, már csak ketten maradtak, erre az egyik végre vette a bátorságot és bekerült mögém. Persze több se kellett, beütött a stunlock és két másodperc alatt megcsinálta azt, amire 10 másik társa képtelen volt. Valahogy nem volt ingerenciám megint kivárni a töltési idõt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Esrohnoil
Te a körmöddel gépelsz?
Fujj! Ideje levágni. Ollót v. csipeszt nem ismered? 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

rotator
Ez mind engine-render.
Az elsõ hivatalos kép magából a játékból ez volt: KLATTY
Ezt a kvalitit bármikor hozza a game. 😊

Hmuda
01
02
03
04
05
06

Plusz vedd hozzá, hogy mit írtam: RÉGI képek = bullshotok. Van még érteleme tovább koptatni a körmünket? Nincs.

rotator
Azt, hogy még mindig nem vetted meg boltban. <#vigyor>

kill3r21
Unless...

RLD releases a crack image within 4 hours ez mit jelent???
rotator
Mutass egy régi képet (a játékból, nem engine-rendert!), ami nálad egyáltalán nem úgy néz ki.

Hmuda
Mitetszik?

rotator
Mondjuk ebbõl jó 5 mp a dvd-check...

rotator
No lemértem, nálam 40 mp az állástöltési idõ. Hát jó egy nagyságrenddel lassabb, mint a G2. 😊

rotator
"Régi képek = bullshotok mintapéldái."

Alapbeállításokkal...

Hmuda
CE megjött. A medál kicsit bugyutácskának ha az Oblivion pénzérméje után, de azért nem rossz. Viszont a "vászontérkép" nem nagyon jön be, egy síma fejkendõ, rányomott térképpel. Vélemény a játékról:

Grafika: átlagon felüli, de nem az a korszakalkotó kategória. Régi képek = bullshotok mintapéldái.

Harc: két véglet van és nem több. Vagy orbitálisan könnyû és a kisujjukat se tudják mozdítani az ellenfelek (te ütsz elsõnek), vagy bent ragadsz a stunlockban és két másodperc alatt lehet visszatölteni (õk ütnek elsõnek).

Töltési idõ: ez egy vicc. Röhej.

Optimalizáció: átlagosnak mondanám. 2.8GHz, 1G ram és egy 7800GS mellett viszonylag jó grafika mellett normálisan fut, a harcoknál nem lassul be. Az egyedüli probléma a fáklya, de az is csak elõször, utána már nem akad ha elõveszem. Emellett öt percenként beakad egy-két másodpercre, de több mint elviselhetõ.

Ezek közül kettõ az ami tényleg nagyon komoly probléma: a stunlock és a töltési idõ, mégpedig azért, mert rengetegszer halsz meg, ami maga után vonja, hogy rengetegszer kell kivárni a töltési idõt. A mentés is eltart legalább 15-20 másodpercig, ami más játékokban általában csak egy síma "game saved" feliratban merül ki, mindenféle megállás nélkül.

Viszont ha ezt a két gondot nem nézzük, akkor nagyon jó játék és az összkép rendkívül pozitív.

DonnieBrasco
Jah, ki kellene adni egy NDA-t nekünk, akik a "végsõ nagy" peccs elõtt megvettük 😊 mondjuk nekem nem gond az önuralom, hogy ne játsszak vele, de el tudom képzelni, hogy valaki nem bírja ki (megérteni már nehezebb, teljesen más lesz a játékélmény egy kész játékkal!!)
A G2-t is csak egy évvel megjelenés után játszottam, és lehengerelt 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

b-type
csak használva a spoiler tagot ha lehet, mert pl. én is megvárom mindenképpen míg a játékmenetet rendberakják.
ha lehet nem akarom addigra kiolvasni a játékot 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Hol, mennyiért. (Én Komáromból írok.)

Yang: Skandi- senior shao wari

Hoop, elcsípett hír: november elején fent lesz az egyik magyar warez oldalon a Gothic 3 TELJESEN MAGYAR kiadása, mivel okt végén kerül Magyarországon boltokba ez a verzió....

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Voltan
No, én inkább leslattyogok, és megveszem a Gothic 2-õt a kieggel...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

De miért csak torrent van, nekem ez sosem jön 10kb-nál többel 😞

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Shaman
Tudom,nyugi olvasom a topigot,csak kissé beleuntam,hogy minen második komment ez....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

a_n_d_r_e_w
írták, hogy nem fog menni. DE ha ezzzel rakod fel, angol lesz, és utána mûködik ha a német verziót mountolod be valahogy, legalábbis ezért töltik annyian

One Vision. One Purpose.

CS@
Nem hinném, hogy ettõl megváltozna a dolog a NO WAREZ! felirat sem tartotta vissza a warezt.

koschwarz
a játékmenet sem jó állítólag, egy csomó dolog el van baxva a skillfejlõdéssel<#ravasz1><#nezze>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Shaman
Nah jó most már tényleg elég volt.

Tudjuk bugos,de ezt nem kell minden második kommentben leírni/anyázni stb.

Mi lenne,ha most már a topik valami építõbb jelleggel foglalkozna. Mondjuk akik tényleg játszák is megvitatják a játékban lévõ dolgokat?

Ottto meg írjon a banerbe valami ilyet "Tudjuk még bugos" s akkor be lehet fejezni.

Dobjon már 1 linket valaki hogy leszedni a vc6 fájlt amit ki kell cserélni.
Tinman
Ja-ja :-)
Egy ilyen nagy nevet egyszerûen vétek úgy játszani, hogy folyamatosan bugokba botlasz. Szvsz karácsonykor már simán lesz olyan állapotban, hogy a játékmenettel már semmi gond nem lesz, max marad a kissé irreális gépigény, de kompromisszumokra meg hajlandó az ember, ha a belbecs megérdemli...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kill3r21
azért gondoltam hogy valami lehet met pár napja is volt kiirva csak ott azzal b@szták el hogy a batllefield ifoját irták át..de ez hitelesnek tünt!! 😞
kill3r21
tök jó most meg eltütették a topikot nfocerol..érdekes
FAKE!
DonnieBrasco
Jah én is félreraktam, most végignyomom a G2-t (a gold van meg, úgyhogy Night of the raven is, 2.7-es verzió, bugmentes 😊, ezúttal infiltrátor milícistaként, aki kovács 😊))
Amilyen hosszú, mire végzek vele, talán kész lesz a G3 is 😊

DB

AA 6x lol nekem most 8xS 😄
Antrizó szûrés meg 16x 😄

Annyira király ez a G2...remélem jön majd a G3is, nem érdekel ha német 😄😄😄😄

izsook
Nah nah akkor a "meg akarod csinálnin" (vanadoo) fenn lesz, mert megígérték! 😊))

Az NWN2-õ biztosan jó lesz, bár Én inkább élõben szeretem a D&D-t pénteken jáccunk is!!! 😊))

DonnieBrasco
AA-t max 6-szorosra viszed fel barátom, 16x az az ANISO 😊
Amúgy meg driverbõl (Catalyst control center, illetve ATI Tray tools...)

DB

kill3r21
de behalok ha német lesz 😄😄
kill3r21
Gothic_3-Razor1911 talán ma ékezik ez...nforce forumán va reálisak tunik az info majd kiderül
Segítsen már vki hogy kell az alcoholba mountolni amit kell?Most elõször "dolgozok" alcohollal.<#email><#email>
Tõlem kérdezted? Angol sima G2, 1.31-es patch, mahgyarosítva mostmár.

Figy milyen a jatek?????????
OFF: G2-ben hogy állítottátok be az AA-t? Mert én felvenném 16x-sar mint a Doomba 😄

Csak sajnos a PB fiuk buknak bele ez az amerikai piacon nem megy el, különösen azért mert mire ezt helyrehozzák addigra 30-án kijön az NWN2 szuper grafikával valszeg bugok nélkül.Borzasztoan sajnálnám ha ebbe belebuknának, mi vesztenénk legtöbbet vele.
Tinman
Olvastam a buglistát... hát nem gyenge.

Viszont szerintem a Piranha "okosan" járt el, hiszen az RPG-s társadalom majd minden alanya hirtelen Béta-teszterré avanzsált át.
Sõt! Sokan még fizettek is ezért.
Majdnem beugrottam én is, de majd akkor játszok vele, ha már a sokadik patch is kijött hozzá. Addigra az ára is lemegy, talán még a gépen is erõsödik hozzá... addig meg Gothic 2 + kiegészítõje mondjuk most nem harcosként hanem mágia irányba fejlesztve. :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

és amíg ti itt sz**tok én g2-zök és várok? <#mf1>

PONTOSAN !!!

DonnieBrasco
Nem fikázta senki a játékot, a kötsög kiadót fikázzuk, mert kiadott egy bétát... 😞

DB

DonnieBrasco
AA nélkül minden ocsmány, legalábbis normális méretû monitoron, ezért szebb a G2 nálam egyelõre...

DB

én inkább várok egy reload változatra....addig lehet higy G2-zök 😄

koschwarz
na egy igazi vérbeli játékos...<#hehe>

cheatlista nem kell?<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Shaman
hali

végigjátszás? :-p