Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
"Szalonna"sütés a tábortûznél.
Egy nyugis ork csapat.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Amúgy azt hiszem kénytelen leszek komolyabb pihenõt adni a játéknak amíg a harcot ki nem javítják.
Megyek nyugodtan, találok egy szép nagy hordányi orkot. Az elõzõ részek tanulságából okulva elkerültem õket, elvégre alig voltam második szintû, az elõzõ részekben ezen a szinten a fél fogukra se lettem volna elég. Egyik észrevesz, megindul az egész bagázs. Na mondom egye fene, megpróbálom õket, elvégre a faluban se okoztak túl sok gondot.
Ütöm, ütöm, ütöm, ütöm, ütöm...pár másodperc alatt kihalt a csapat fele, a többiek meg össze vissza tolonganak és boci szemekkel nézik hogyan hullik el a fél társaság. Hová lettek a jó öreg orkok, akiket alacsony szinten közel lehetetlen volt lenyomni?
Na mindegy, már csak ketten maradtak, erre az egyik végre vette a bátorságot és bekerült mögém. Persze több se kellett, beütött a stunlock és két másodperc alatt megcsinálta azt, amire 10 másik társa képtelen volt. Valahogy nem volt ingerenciám megint kivárni a töltési idõt.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Fujj! Ideje levágni. Ollót v. csipeszt nem ismered? 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Az elsõ hivatalos kép magából a játékból ez volt: KLATTY
Ezt a kvalitit bármikor hozza a game. 😊
Grafika: átlagon felüli, de nem az a korszakalkotó kategória. Régi képek = bullshotok mintapéldái.
Harc: két véglet van és nem több. Vagy orbitálisan könnyû és a kisujjukat se tudják mozdítani az ellenfelek (te ütsz elsõnek), vagy bent ragadsz a stunlockban és két másodperc alatt lehet visszatölteni (õk ütnek elsõnek).
Töltési idõ: ez egy vicc. Röhej.
Optimalizáció: átlagosnak mondanám. 2.8GHz, 1G ram és egy 7800GS mellett viszonylag jó grafika mellett normálisan fut, a harcoknál nem lassul be. Az egyedüli probléma a fáklya, de az is csak elõször, utána már nem akad ha elõveszem. Emellett öt percenként beakad egy-két másodpercre, de több mint elviselhetõ.
Ezek közül kettõ az ami tényleg nagyon komoly probléma: a stunlock és a töltési idõ, mégpedig azért, mert rengetegszer halsz meg, ami maga után vonja, hogy rengetegszer kell kivárni a töltési idõt. A mentés is eltart legalább 15-20 másodpercig, ami más játékokban általában csak egy síma "game saved" feliratban merül ki, mindenféle megállás nélkül.
Viszont ha ezt a két gondot nem nézzük, akkor nagyon jó játék és az összkép rendkívül pozitív.
A G2-t is csak egy évvel megjelenés után játszottam, és lehengerelt 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
ha lehet nem akarom addigra kiolvasni a játékot 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Yang: Skandi- senior shao wari
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
One Vision. One Purpose.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Tudjuk bugos,de ezt nem kell minden második kommentben leírni/anyázni stb.
Mi lenne,ha most már a topik valami építõbb jelleggel foglalkozna. Mondjuk akik tényleg játszák is megvitatják a játékban lévõ dolgokat?
Ottto meg írjon a banerbe valami ilyet "Tudjuk még bugos" s akkor be lehet fejezni.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Egy ilyen nagy nevet egyszerûen vétek úgy játszani, hogy folyamatosan bugokba botlasz. Szvsz karácsonykor már simán lesz olyan állapotban, hogy a játékmenettel már semmi gond nem lesz, max marad a kissé irreális gépigény, de kompromisszumokra meg hajlandó az ember, ha a belbecs megérdemli...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amilyen hosszú, mire végzek vele, talán kész lesz a G3 is 😊
DB
Antrizó szûrés meg 16x 😄
Annyira király ez a G2...remélem jön majd a G3is, nem érdekel ha német 😄😄😄😄
Az NWN2-õ biztosan jó lesz, bár Én inkább élõben szeretem a D&D-t pénteken jáccunk is!!! 😊))
Amúgy meg driverbõl (Catalyst control center, illetve ATI Tray tools...)
DB
Viszont szerintem a Piranha "okosan" járt el, hiszen az RPG-s társadalom majd minden alanya hirtelen Béta-teszterré avanzsált át.
Sõt! Sokan még fizettek is ezért.
Majdnem beugrottam én is, de majd akkor játszok vele, ha már a sokadik patch is kijött hozzá. Addigra az ára is lemegy, talán még a gépen is erõsödik hozzá... addig meg Gothic 2 + kiegészítõje mondjuk most nem harcosként hanem mágia irányba fejlesztve. :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
DB
DB
cheatlista nem kell?<#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"