Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
Hol készült ez a kép? Hol találom Gornt?

Jah és hogy tudom leváltani a meglévõ velem jövõ embert? Mert Coppert felvettem (én hülye), de már órák óta nem láttam, valahol leakadt tuti. Hogy lehet így elbocsájtani? 😊

Pontosabban, nehogy szomjazik, szükséges, ha a játék játszhatatlan (páncélbug, stb., méginkább nincs értelme így játszani.

No, úgy látom megindultak a "normál" bejegyzések is, és egymás osztása is alábbhagyott... csak azt nem értem, hogy gyakorlatilag az elejétõl követem a fórumot; az utolsó mondjuk hatszáz hozzászólásban mást se lehetett olvasni, mint hogy igy szar, úgy szar, itt egy grafikai bug, ott egy fekete kocka - most grafikáról beszélek. Ehhez képest most hunnenkoenig és molnibalage is képekkel támasztja alá, hogy náluk nincs ilyen, sõt, elég jó képeket látni, pedig kettejük videókártyája közt van különbség. Mégegyszer mondom, nem játékbeli, hanem grafikai gondokról beszélek. Természetesen ettõl még mehet a többi konfigon szarul, vagy a játék optimalizatlansága miatt, mint olvasni lehetett, máshol okozhat gondokat.
Az megint más kérdés, hogy az eddig leírt egyéb bugok (játékmenet) elborzasztanak elég rendesen. Kicsit örülök is idézõjelben, hogy nem álltam neki azonnal, mert megütött volna a guta biztos, némelyik hozzászólás problémáját magamon megtapasztalva. Remélem, a buglista meggyõzi a fejlesztõket is arról (mielõbb), hogy a patchre rengeteg ember szomjazik..

nem követtem a fórumot, bocsi
szóval nem feszkó keltés volt a cél

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Hunnenkoenig
Amugy most lattam, hogy AMD XP-t irtam AMD 64 helyett :-)))

De gondolom rajött mindenki...

Hunnenkoenig
Lesterre meg van a megoldas.

Nem savegame-bug miatt van, ahnem egyszerüen akkor kell Lesterrel beszelni, mikor a tabortüz mellett ül es grillezik. Ha az ember sok idöt veszteget a faluban, akkor mar a padon fog ülni es "ebedszünetet" tartani, utana pedig komplett eltünik a csavo valahova.

Ha nem beszelünk Lesterrel, Gorn nem vezet el a lazado taborba es igy eleg sok XP-t es Faction pointot vesztünk.

Hunnenkoenig
Termeszetesen nem franko.

En a normalis gepet a grafikai bugokra ertettem!
En meg eggyel sem talalkoztam.

a 14 FPS eleg keves, bar nekem szemelyszerint eleg, ha eppen nem megakad a jatek töltes miatt.

Ahhoz kepest, hogy milyen csata van a faluban es mit kell renderelnie a gepnek a 14 FPS nem is olyan rossz.

Probaltam kikapcsolni ezt a post processinget, de megfajdult a szemem, annyira szar. AA nelkül a vibralas igy is idegesitö, de Post Processing nelkül meg szarabb.

CS@
Egy olyan kérdésem, hogy itt már nincs óra?
Mert én úgy emlékszem, hogy az elsõ és a második részben is láthattuk, a napló képernyõjén, hogy mennyi az idõ, de itt nem találok ilyet.

CS@
Akkor tehát mondhatjuk, hogy a te géped egy normális gép(amivel személy szerint egyet is értek mivel valószínûleg a seggem verném a földhöz, ha az enyém lenne😊, de az azért ennek tükrében érdekelne, hogy szerinted a 14-15fps az frankó?

Hunnenkoenig
Oops... most nezem a hivatalos forumon.

Sok targy es quest, ami szükseges a jatekhoz csak egyszer(!) van a jatekban. Tehat ha uj jatekot kezdel, eltünnek dolgok, mint peldaul Lester szövege.

Ujra kell telepiteni a jatekot, ha uj jatekot akarsz (vagy kell) kezdeni!!!

Erre figyeljen mindenki oda.

Na akkor most telepithetem ujra es kezdhetem 4x is elölröl :-(

Hunnenkoenig
Na gyerekek, most kezdtem 3x a jatekot es elöször tudtam beszelni Lesterrel es utana Diego vagy Gorn, mar nem tudom, elvezetett a lazadokhoz. Az utolso ket alkalommal Lester nem akar velem beszelni, söt most gondoltam varok egy kicsit es lementem a tengerpartra. Mire visszajöttem Lester eltünt, de meg a többiek is fentröl a falubol. Helyette lazadok voltak mindenhol.

En ezt most nem vagom... Mit csinalok rosszul?

Elsöre asszem meg questet is megoldottam, hogy Lesterrel beszeltem es XP-t is kaptam, meg a lazadoknal is kaptam asszem extra pontot, mert ugy mutattak be nekik... most meg semmi...

Ez most hogy van akkor? Kinek milyen tapasztalata van?

Hunnenkoenig
Ha meg ennyi rinyalas utan sem tudtad eldönteni, akkor most sem fogod elhinni.

Vagy most csak szorakozol es ujra akarod kelteni a feszültseget? Most öszinten...

Molnibalage
Na az utolsót elbasztam.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Pár kép. Ez nálam 20FPS be megy egy 30 ropis videokarin. Azért nem rossz..

http://sgupload.uw.hu/1161209994.jpg[/img

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

rotator
Látom, fel volt kapcsolva az összes halogénlámpa a barlangban. 😊)

Hogyan lehet bekapcsolni a debug konzolt? Nem akar elõjönni a kis aranyos.

Hmuda
Ha CE-s vagy akkor igen, ha nem izgatnak az ilyesmik akkor inkább várj vele úgy egy évet.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

gameplusz
Zrínyi szerint se veszélyes...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

szóval, akkor érdemes-e megvenni, vagy túl bugos? most õszintén...

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Hmuda
Legalább lesz egy két extra kardod mikor végez. <#idiota>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hunnenkoenig
Mivel a kiado hatarozza meg a jatek arat, ezert nem kötelezöen lesz olcsobb. Vannak jatekok, amik 3-4 ev mulva is ugyanannyiba kerülnek.

Ja persze. A neten közben az a hír is terjed, hogy senki ne vegye meg mert bugos, hanem várjon amíg jön a patch, addigra viszont a game lesz olcsóbb és bukik sok pénzt a kiadó.

Why so serious?

Szerintem a Joowood a legrafináltabb kiadó a világon.
Kiadott egy félkész gamét, de nem ám azért, mert gyorsan kellett neki a pénz (najó, persze ez is benne van). Rakott rá egy "jó" védelmet. Tudta, hogy bajos lesz eleinte feltörni. Addig is megveszik az emberek az eredetit. Láttunk már más gaménál is ilyet korábban (StarForce). De azok a kiadók itt megálltak. Ezek viszont direkt félkész gamét adtak ki. Ha mégis feltörik a Tages-t, hát majd kiadunk a bugos játékhoz egy peccset. Persze frissített Tages-el 😊))
Aztán megint kitudja mire feltörik a frissített Tages-el ellátott peccset (persze karácsony már elmúlt) így kiadnak egy újabb javítást, újrafrissített védelemmel 😄 Megint nem gyõzi kivárni a nép a peccs törését, hát megveszik eredetiben.
Persze hülye lenne egyszerre kijavítani az összes bugot, szóval marad még bõven 😊 Jöhet az újabb peccs, újabb frissített verziójú Tages-el a nyakán 😄 Idõközben már kint van G3 elsõ addonja, ami szintén nem megy feltörve 😊
Aztán mire kész a végleges peccs, és fel is lesz törve persze, azon veszik észre magukat a warezra váró emberek, hogy az SG fórumon vki nyitott egy Gothic 4 topicot, és mindenki arról beszél, hogy vmi új védelem van a játékon, de nem gáz, mert ha letölti torrentról ezt meg ezt, akkor már megy is a game, csak kicsit bugos 😊))

Hunnenkoenig
Nem er, csak lassitja :-))

De azert be van kapcsolva mas jatekokhoz...

És ér is valamit, hogy driverben be van kapcsolva AA, mert nállam semmit😊😊
Mr_no_NaMe
Várok õszi szünetig...ha addig nem törik fel, akkor megveszem a legolcsóbb kiadást. Kész, el van döntve ^^
rotator
Ugyan, csak egy pár évet ugortál elõre az idõvonalban. 😊 A Gothic 5 annál kevesebb rammal még feltelepíteni se lesz hajlandó magát!

Hunnenkoenig
A kepeket az alap "HIGH" beallitassal csinaltam.

a_n_d_r_e_w
memót elírtam, de gondolom rá lehet jönni 😊

One Vision. One Purpose.

Majd lesz😊😊
Hunnenkoenig
Ja, a driverben be van kapcsolva 4x AA es Vertical Sync.

a_n_d_r_e_w
nekem 6600GT, 3.0GHz P4, 2x512GB DDR400, kb hasonló beállítások mint Hunnenkoenignél (-árnyékok, meg post-processing (szerintem bûn ronda)) és megy szó nélkül, egyedül a vinyó röcög állandóan, szal memóriából kellene több, ami neked megvan. Szerintem azon a gépen szó nélkül mennie kell, persze shader2.0-vál
crack meg nem kell, csak egy normális image. ezzel is elindul kb minden 5. próbálkozásra

One Vision. One Purpose.

Szerintem ne vedd meg még, ez az én véleményem.
Hunnenkoenig
AMD XP 3800+
Gainward BLISS 7600GT
Asus A8N SLI
1GB Kingston DDR1 333 RAM (hamarosan cserelem 400-asra)
Samsung SATA vincseszter

magus
milyen géped van?

magus
a 2-höz volt

2003-06-14 Gothic 2 (c) Jowood IMMERSION
2005-12-26 Gothic II Gold Edition (c) Jowood RELOADED

Mr_no_NaMe
Hol lehet a legolcsóbban megvenni? Megéri egyáltalán? Az ilyen bugok után, hogy nem érzékeli a páncélt meg ilyenek...meg asse tudom mennyire menne nálam mivel egyszer sem sikerült elindítani csak a menüig.
Tanácstalan vagyok mivel a Gothic IIhöz sem volt crack. Mivan ha ezt sem törik fel? Nagyon úgy néz ki, hogy megveszem :S
Bár ehhez tudnom kéne, hogy legalább mediumon hasítson árnyékok + aa és társai nélkül.
Gépem:
Amd Athlon XP 3000+
X800 GTO 256 MB
1,5 giga ram

Véleményem szerint ezen a gépen highon is hasítania kéne...az oblivion ment full highon AAval meg mindennel...
Hunnenkoenig
Basszus, ti mit tudtok lamentalni több ezer hozzaszolason keresztül...

Nekem nincs semmifele grafikai bugom. Csak normalis gep kell, oszt kesz:

Hunnenkoenig
Ha meg kell valakinek, itt egy savegame a jatek elejeröl egy ork leölese utan:

G3 Savegame

kill3r21
engem csak az érdekelne h másnál is va e ilyen!!! mert ha kilépek gothicbol bezárom a svchost debugot vissza a gaméba akkor megnö a teljesitmény és nem kicsit....mivela progi az a sz@r haszálta a proci 80%át
j0nNyKa
most ez az uj divat, lasd battlefield 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

2 lehetõség van:

-rosszul ismeri fel a spíbot, hamarosan kiadnak egy peccset hozzá, amiben már nem fogja kémprogramnak nézni

-kalóz példánnyal játszol? Akkor mirõl beszélünk?

kill3r21
gyerekek asszem rájöttem valamire!!! ha gothicot elinditom svchost - debug procihasználat 80% gothic 3 20% spybot elindit talál valami kémprogramot ami az svchost debugra mutat..ami alapbol is fut de ha gothicozok akkor használja procit ezerrel...gothic uninstall eltünik a spybot sem találja reinstall gothic ujra ottva game közbe szimtém procihasználat...miez beépitett kémprogi van benn vagy mi?
NAgyon sok dolog egyszerûen csak nem kapcsolódik be menübol és iniböl kell bekapcsolni, nállm apl sm3-at és felbontást is inibe kellet beállítanom
rotator,

betudnád írni az ini beállításaidat? VOlt egy linka mit beraktál ide ahol volt pár kép és volt ini beállítás is csak leszedted a beállításokat és nem írtam le. Vagy az is elég ha megmondod, hogy mit kell állítanom ahhoz, hogy a fú és objektumok, karakterek távolabbról kezdjenek kirajzolódni. Köszi
Randal
A jowood fórumán ugye ott van a buglista, meg vannak megoldások a problémákra is. Nem találtál ilyesmit?

Egyébként tényleg rohadt nagy lesz majd a patch amit kiadnak.
Valszeg lesz még egy-két darab belõlük, aztán jön a kieg ami végleg javít mindent, ha úgy lesz vagy hasonlóan mint a G2-nél. Ugye a kieget már jóval a G3 befejezése elõtt elkezdték csinálni...

Alwares
Nekem ugyanez volt a Just Cause esetében is. Nah akkor max grafon fogom ezt is tolni... <#buck>

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

rotator
Nekem forced AA és AF mellett volt az elsõ 2 "szinten" fekete matyi a képen, a DoF-del nem volt akkor se gond.

DonnieBrasco
Na ja... post processzingnél a következõ van:
No effekt - fehér villogás, sokan írják a TS fórumon, a szép benne hogy X800 és 7800GS tulaj is!
Középsõ szint - undorító fehér mosódás... de még ez a legjobb
Depth of field - minden NPC fekete villódzó kocka. Szintén többen írják a fórumon.
Ja és amint már írtam, nekem 1280x1024-ben ugyanolyan gyors volt full effektem, mint minimumon. Ez végülis jó hír, hiszen potenciálisan gyors lehet a játék, valami nincs benne rosszul megírva, csakhát a paraméterek és az optimalizálás (teljes hiánya), ugye... 😞

DB

A ti kung-futok nem erős!