Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amugy egy érdekes story.. Ortega barlangja felett van egy kereskedõ, akit kiraboltak. Kellene neki 5 csomag olaj, ami az elõbb említett úriembernél van, na mondom elválalom, úgy is ki kell irtani õkelmét és kompániáját. Megyek lefelé a dombon, erre egy disznó nekem. Gondoltam futás, mert nem készültem a röfire. Sikerült felugranom egy dombra, ahová a kucu nem tudott feljönni. Elkezdtem lõni íjjal, mire a röfi elfutott, pont arafelé amerrõl jöttem. Mit ad isten, kapom kis idõ után a feliratot, hogy quest failed.. hát nem kinyirta szegény kereskedõt a disznaja?? 😊))

rotator
Angol CE-t lehet, ha még mákod van, magyart 10.27-tõl.

Hunnenkoenig
Illetve RTFF

Hunnenkoenig
RTFM

Hunnenkoenig
Rakj be kepet, különben addig en azt mondom, hogy te egyszerüen csak a LOD-ot tartod texturahibanak...

Lehet már nálunk kapni??? Ha igen az angol vagy német vagy mind2???
rotator
Nehéz ezt elképzelni. Egy bizonyos határon túl vagy bármilyen távolságban?

Várju kmeg az elsõ igazi patchet azt mondom, azért adták ki a G3-at hogy elõbb jelenjen meg mint a NWN2, õk is tudják hogy bugos ez a game, és fogadni mernék mikor megjelenik az NWN2, pont aznap adják majd ki a majd mindent javító patchet 😄

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Nem látótávolság, hanem egy területrõl ténylegesen eltûnik a "fedõ" textura, ami pl. a füvet jelenti és ue. a helyzet az árnyékok esetében is.. ilyenkor ugy néz ki a game, mint a G1 anno 😊

Hunnenkoenig
Közben kiderült, hogy nem kell ujratelepiteni uj jatekhoz.

Eleg ha a regi savegame-jeidet atrakod mashova es friss inditassal kezdesz uj jatekot.

Esetleg egy PC-reset sem art elötte.
Valszeg a ram kezeles ebben is a hibas, hogy ha futo jatekbol kezdesz uj jatekot, bezavarodik es az uj jatekba atvisz regi jatekbol dolgokat... nem tudni igazan.

DonnieBrasco
Reméljük, nem. De ehhez most igencsak égnie kell a kezük alatt patchnek....

DB

A ti kung-futok nem erős!

He? Pirannya bites the dust?

a_n_d_r_e_w

One Vision. One Purpose.

rotator
Nálam még sose tûnt el a fû vagy az árnyékok, csak létezik mindegyiknek egy alapvetõen alacsony látótávolsága, ugye. 😊

CS@
Persze, hogy megy majd...az már más kérdés, hogy hogyan.

Más:
THX a FAQ –ért remélem ettõl kicsit alábbhagy majd az õrület.

wedge31
Ezt így igaz de vannak akik századszora sem tudják elfogadni a tényeket ugyhogy valszeg töled sem fogják.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DonnieBrasco
Apám ez már konfig 😊)
Írtam lentebb én is, hogy Geforce-osoknak is jelentkeztek ugyanazok a grafikai bugok, mint nálam, tehát ez már eleve kizárta a konfigfüggõ bugokat, de nem baj, hogy te is megerõsíted a nyilvánvalót! Többet nem is hoznám szóba.. (sorry)

DB

Nekem is megy majd full grafon? Konfigom: P4 2.8 Ghz proci, 1 GB DDR1 400 Mhz RAM (2x512) 6600GT AGP videókártya 128 MB, Asrock 😞 alaplap. Szal megy majd nekem 1152x864 felbontáson, max garfikán és persze shader 3.0-ás modellen, mivel a videókártyám támogatja....

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Hali! Kicsit a grafikáról. Volt szerencsém kipróbálni a collector's editiont, az alábbi konfigon: i. Core 2 Duo E6400 proci, 2 Gb DDR2-800-s ram, GF 7950 GX2 1Gb video, Asus P5W Deluxe alaplap... Természetesen legújabb driver-k, peccs fenn stb. A játékba minden fullra állítva. (1024x768) Nos, sajnos a grafika tényleg nagyon bugos. Fõleg a texturahibák bántóak. Érdekes, hogy hol eltûnik, hol megjelenik a fû, árnyék, ez a hiba szinte minden új területtöltés után jelentkezik. Az fps fraps-l mérve 40-60, zárt helyen (barlang) 90+, faluban ill. sok npc esetén is 30+. Töltéseknél még ilyen konfigon is beszaggat pár mp-re, ill. néha swappol és akkor az fps is leesik akár 10-re. Volt egy memória hiba mentésnél - ilyen a G2-l is elõfordult - csak az ujraindítás segített és a mentés elveszett 😞. Érdemes több helyre menteni tehát 😊 Mentési idõ kb. 10 sec, töltés 45 sec. Csak azért írtam le ezt, hogy tudjátok, nem a "normális - nem normális" konfigtól függnek a hibák 😞.

Szegény munkatársuk Sasha emlékére kiadhatták volna elfogadhatóbb módon<#zavart1>
Vagy éppen õ hiányzott hozzá??<#shakehead>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

kill3r21
Cache.SizeImage ezt kell átirni annyira amennyi cash e van a gépednek
l1
l2 nekem kevés 128k asszem
alapbol 40000 e van 2x2mb cashen a dual procikhoz ezt átirod nem áll meg játáék közben
magus
nvidia ftw-.-

Ottto
Örök hálám!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

a_n_d_r_e_w
Na frissítettem egy kicsit. Majd ZH után csinálok egy rendeset 😊

One Vision. One Purpose.

MrStokes
Na ez mindennek a teteje, ilyen bugot meg senki nem szar eddig a foldre, komolyan mondom. Legutoljara a Grayhawk - Temple of Elemental Evil jateknal kenyszerultem a sok bug miatt a jatekot halasztani ugy jopar honappal, de ez meg azon is tultesz. Es meg kiadonak meri nevezni magat a RosszWood?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Nekem go3setup nem érvényes win32 alkalmazás :S

DonnieBrasco
A FAQ egyébként teljesen jó lesz, csak feleekkora karaktereket és negyedennyi sorközt tegyél bele 😛 mert így olyan, mint egy kiáltvány és folyamatosan görgetni kell 😊

DB

j0nNyKa
target="_blank"

egyebkent teljesen korrekt a faq

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

DonnieBrasco
Kicsit OFF:
Hasonló volt a helyzet a Deus Ex: Invisible Warnál... messze nem volt kész, full bugosan és teljesen optimalizálatlan grafikával kiadták, ráadásul szintén kultjáték újabb része volt...
Eredmény: Warren Spector el, Ion Storm roló le, Eidost felvásárolták....
Nomen est omen, csak reménykedhetünk, hogy itt nem lesz ez, mert nagy kár lenne! 😞

DB

a_n_d_r_e_w
Ezt fejtsd ki bõvebben plíz

One Vision. One Purpose.

kill3r21
arra meg ott a cash átirása nekem müködött em áll le ms ekre tölteni csak ha tölt akad kicsit de sokkal jobb mint ha megálna!!!
kill3r21
jó lesz a faq bee va minden be kéne rakatni!!!
Tinman
A meglátásod majdnem jó is lenne, ha egy noname fejlesztõcégrõl lenne szó, akik a kiadott shootokkal feltüzelt népnek árulnák ezt a bétát. De itt nem ez a helyzet.
A Piranha Bytes-nak ez max akkor lenne jó, ha ez lett volna az utolsó projectjük... de errõl nem hallani.
Hidd el ez nem vet jó fényt a cégre és a kiadóra sem. Sokan vagyunk úgy, hogy eszünk ágába sincs megvenni -hiába vagyunk Gothic fanok- addig, amíg nem jön ki pár komolyabb patch.
Egy cégre soha nem vet jó fényt az, hogy azzal lesz tele az online/offline sajtó, hogy "köszi a bétateszteri lehetõséget srácok".
A sok bug miatt a játék könnyen a Troika-féle Temple of Elemental Evil sorsára juthat, bug hegyek az elején... csökkenõ érdeklõdés, az RPG õrültek ettõl függetlenül patcheltek és próbálkoztak... a játék üzeletileg pedig bukta volt.

Én azt jósolnám, hogy a PB-nek van még kb. 2-3 hete arra, hogy a komoly hibákat orovolja. Ha ezt nem teszik meg idõben, csak teszem azt 2 hónap múlva, akkor sokat bukhatnak az ügyön.
Egy a lényeg: nincs itt semmiféle trükk... a JoWood sürgette a PB-t, akik így nem tudtak elég idõt fordítani a hibák javítására. Van egy olyan sejtésem is, hogy a JoWood-nál valaki ezért repülni fog.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

a_n_d_r_e_w
FAQ
elsõ verzió, kb 30 perc alatt csaptam össze, de a fórum tehermentesítésére talán elég. Ha gondoljátok, rakjátok be. Ha sikert arat, akkor késõbb még dolgozok rajta 😉

One Vision. One Purpose.

DonnieBrasco
Nálam is van olyan beállítás, hogy nincs grafikai bug (középsõ post-processing opció), de ettõl még a játék bugos 😞
Az is lehet, hogy csak ATI X850XT-n csinálja egyedül, de ez sem mentesíti a kiadót sajna 😞

Amúgy játékmenetbeli gond nálam nem volt 😊 Lester megvolt, beszéltem vele, minden OK. Igaz, összesen kb 15 percet játszottam, az FPS-sel semmi gond nem volt, 30 fölött volt szinte mindig, de kb 3-5 másodpercenként swappelt, szóval emiatt szaggattott. 😞

DB

DonnieBrasco
Szóval ez a te géped:

AMD XP 3800+
Gainward BLISS 7600GT
Asus A8N SLI
1GB Kingston DDR1 333 RAM (hamarosan cserelem 400-asra)
Samsung SATA vincseszter

Ez meg az enyém:

A64 3000+
HIS Radeon X850XT
Asus A8N SLI
1 GB Kingston DDR1 333 RAM
Samsung SATA 1 és Maxtor Sata II winyó

A proci és a VGA kivételével ugyanaz! Szóval akkor mi is a szar? (a VGA pl. nálam gyorsabb (de SM 2.0 csak), a proc mondjuk majdnem ua.)
Egyetlen más játék sem hibázott, hibázik, soha, sehol.
Az általam tapasztalt összes grafikai bug elõjön másoknál is (többeknél), lásd buglista. Lehet, hogy a driverben bekapcsolat AA/AF okozza, de ezt is észre lehetett volna venni, és kijavítani, ha tesztelték volna egyáltalán kiadás elõtt... 😞
Még egy példa: 6.5-ös catalystre épülõ Omega driverrel tökéletesen ugyanazok a hibák, mint a Catalyst 6.9-cel...

Szóval utoljára, bár talán most már világos Neked is: a játékkal semmi bajom, sõt nagyon várom már hogy végre kész legyen, de amit most kiadott a Jowood, az játszható ugyan, de hibás, félkész. Ennyi.

DB

Lilithn
Ezt nem teljesen értem. Hogyhogy csak egyszer? Utána kitörli a vinyóról az adatot, vagy mi a lófarok? Elég érdekes.
Most akkor törölhetem le és install újra? Tekintve hogy az elején 2 v. 3x újrakezdtem, mert tesztelgettem a harcot a faluban..

I can eat death like nobody\'s business.

Jó egy véleméyn erre: tudod M.országon ez orzságos probléma mivel egy egy játk (PS2, de tök mind1) 18-20EFt. és ehez képest a fizetések, a minimálbér mindössze 60-70 forint körül mozog: sszóval nem fogja senki a fizetésének az egyharmadát játékra költeni amikor párszáz forintért letööltheti: ezt itt nem a yugat, nem dübörög a gazdaság, ez itt NEM AMERIKA, VAGY NYUGAT-EURÓPA !!!

Molnibalage
Pénzt kidobni?? Még egy ilyen beszólás bárki részérõl és én dobom ki õt az ablakon.... Na, kitomboltam magam, akkor most béke újra.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Figy ha lejön és elkezdek vele játszani már ugyse a warezrõl fogok beszélni vili?

Én is véleményezni szeretném már ezt a játékot, de nem fogok érte most kidobni pénzt.

Shaman
ááááá pedig már kezdett valami értelem felé elindulni a topig,de visszatértek a warez-men-ek...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Molnibalage
Bocs, hogy sok aprót szólok hozzá, de most ilyen napom van. A kép fogalam sincs, hogy pontosan hol készült. Egy barlangban valahol útban Montera fele.

A másik három is, az utolsón az már elivleg Montera.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Igen, de késõbb megtalálod a táborban és megkapod az XP-t asszem, mert magadtól odataláltál. Eddig még MINDEN küldetést meg tudtam csinálni ami nem üti egymást.

Molnibalage
Gorn Gotha-ban van a torny egyik oldalszobájában az ork fõnõk szobájából nyílik balra. Ha új embert veszel el automatikusan elbocsájtja az elõzõt.

Egyébként bárhol is hagytad el a társad betöltéskor úgy emlékszem, - de nem tuti - hogy automatikusan melletted lesz. Ha van társad, azért félpercenként nézz magad mögé, mert õ a nagyon meredek emelkedõn nem megy fel/le.

nah végig olvastam arra jutottam hogy kell a patch is 😄

Alwares
Már lejebb le volt irva. Olvass vissza könyörgök!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Na letöltöm a játékot, bemoutolom virtualba, nem indul, ok bemountolom fizikaiba elindul, ezt vágom de: szabad patchelni? melyikbõl, a virtualból vagy a fizikaiból kell telepíteni? Amikor át akarom írni hogy angol szöveg legyen, akkor az Ini mappában lévõ (nemtom most így a nevét) be kell a legalsó sorba átírni a Text-et angolra? Mert felette is van a nyelvel kapcsolatos, és abba a mappában lévõ iniben is ahol a savegamek vannak....

Alwares
Nekem egy csomó mindent vagyis leginkább a látótávolság végét izé. Szóval ott ahol már nem 3Ds a játék azaz anh mindegy nem tudom hogyan irják szóval azt egyszerüen pirosan jelenitette meg. Igaz még csak egyszer tudtam belépni a játékba olyan éjfél körül de akkor a kezdõ video után pillanatok alatt kifagyott és akkor már nem volt kedvem megvárni azt a 10 perc betöltési idõt. Meg persze ott van a resi is...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Valaki tudna adni egy linket (priviben) az english speech.pakhoz? mert nem találom sehol, akár torrent is jó

a_n_d_r_e_w
nekem az egész felszíni tábort elintézte két ilyen. nincs is gondom azóta a pénzzel 😊

One Vision. One Purpose.