Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Eleg ha a regi savegame-jeidet atrakod mashova es friss inditassal kezdesz uj jatekot.
Esetleg egy PC-reset sem art elötte.
Valszeg a ram kezeles ebben is a hibas, hogy ha futo jatekbol kezdesz uj jatekot, bezavarodik es az uj jatekba atvisz regi jatekbol dolgokat... nem tudni igazan.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Más:
THX a FAQ –ért remélem ettõl kicsit alábbhagy majd az õrület.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Írtam lentebb én is, hogy Geforce-osoknak is jelentkeztek ugyanazok a grafikai bugok, mint nálam, tehát ez már eleve kizárta a konfigfüggõ bugokat, de nem baj, hogy te is megerõsíted a nyilvánvalót! Többet nem is hoznám szóba.. (sorry)
DB
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Vagy éppen õ hiányzott hozzá??<#shakehead>#shakehead>
★ 汤姆 李
l1
l2 nekem kevés 128k asszem
alapbol 40000 e van 2x2mb cashen a dual procikhoz ezt átirod nem áll meg játáék közben
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
DB
egyebkent teljesen korrekt a faq
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Hasonló volt a helyzet a Deus Ex: Invisible Warnál... messze nem volt kész, full bugosan és teljesen optimalizálatlan grafikával kiadták, ráadásul szintén kultjáték újabb része volt...
Eredmény: Warren Spector el, Ion Storm roló le, Eidost felvásárolták....
Nomen est omen, csak reménykedhetünk, hogy itt nem lesz ez, mert nagy kár lenne! 😞
DB
A Piranha Bytes-nak ez max akkor lenne jó, ha ez lett volna az utolsó projectjük... de errõl nem hallani.
Hidd el ez nem vet jó fényt a cégre és a kiadóra sem. Sokan vagyunk úgy, hogy eszünk ágába sincs megvenni -hiába vagyunk Gothic fanok- addig, amíg nem jön ki pár komolyabb patch.
Egy cégre soha nem vet jó fényt az, hogy azzal lesz tele az online/offline sajtó, hogy "köszi a bétateszteri lehetõséget srácok".
A sok bug miatt a játék könnyen a Troika-féle Temple of Elemental Evil sorsára juthat, bug hegyek az elején... csökkenõ érdeklõdés, az RPG õrültek ettõl függetlenül patcheltek és próbálkoztak... a játék üzeletileg pedig bukta volt.
Én azt jósolnám, hogy a PB-nek van még kb. 2-3 hete arra, hogy a komoly hibákat orovolja. Ha ezt nem teszik meg idõben, csak teszem azt 2 hónap múlva, akkor sokat bukhatnak az ügyön.
Egy a lényeg: nincs itt semmiféle trükk... a JoWood sürgette a PB-t, akik így nem tudtak elég idõt fordítani a hibák javítására. Van egy olyan sejtésem is, hogy a JoWood-nál valaki ezért repülni fog.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
elsõ verzió, kb 30 perc alatt csaptam össze, de a fórum tehermentesítésére talán elég. Ha gondoljátok, rakjátok be. Ha sikert arat, akkor késõbb még dolgozok rajta 😉
One Vision. One Purpose.
Az is lehet, hogy csak ATI X850XT-n csinálja egyedül, de ez sem mentesíti a kiadót sajna 😞
Amúgy játékmenetbeli gond nálam nem volt 😊 Lester megvolt, beszéltem vele, minden OK. Igaz, összesen kb 15 percet játszottam, az FPS-sel semmi gond nem volt, 30 fölött volt szinte mindig, de kb 3-5 másodpercenként swappelt, szóval emiatt szaggattott. 😞
DB
AMD XP 3800+
Gainward BLISS 7600GT
Asus A8N SLI
1GB Kingston DDR1 333 RAM (hamarosan cserelem 400-asra)
Samsung SATA vincseszter
Ez meg az enyém:
A64 3000+
HIS Radeon X850XT
Asus A8N SLI
1 GB Kingston DDR1 333 RAM
Samsung SATA 1 és Maxtor Sata II winyó
A proci és a VGA kivételével ugyanaz! Szóval akkor mi is a szar? (a VGA pl. nálam gyorsabb (de SM 2.0 csak), a proc mondjuk majdnem ua.)
Egyetlen más játék sem hibázott, hibázik, soha, sehol.
Az általam tapasztalt összes grafikai bug elõjön másoknál is (többeknél), lásd buglista. Lehet, hogy a driverben bekapcsolat AA/AF okozza, de ezt is észre lehetett volna venni, és kijavítani, ha tesztelték volna egyáltalán kiadás elõtt... 😞
Még egy példa: 6.5-ös catalystre épülõ Omega driverrel tökéletesen ugyanazok a hibák, mint a Catalyst 6.9-cel...
Szóval utoljára, bár talán most már világos Neked is: a játékkal semmi bajom, sõt nagyon várom már hogy végre kész legyen, de amit most kiadott a Jowood, az játszható ugyan, de hibás, félkész. Ennyi.
DB
Most akkor törölhetem le és install újra? Tekintve hogy az elején 2 v. 3x újrakezdtem, mert tesztelgettem a harcot a faluban..
I can eat death like nobody\'s business.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én is véleményezni szeretném már ezt a játékot, de nem fogok érte most kidobni pénzt.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
A másik három is, az utolsón az már elivleg Montera.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyébként bárhol is hagytad el a társad betöltéskor úgy emlékszem, - de nem tuti - hogy automatikusan melletted lesz. Ha van társad, azért félpercenként nézz magad mögé, mert õ a nagyon meredek emelkedõn nem megy fel/le.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400