Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
Szerintem ebben a játékban semmit se lehet állítani😊
Se a páncélokat, se a fegyvereket, se a nehézséget, se a grafot, se semmit😊

DonnieBrasco
És ez szerinted nem azt jelenti, hogy egyáltalán nincs optimalizálva, illetve bugos? 😛

DB

A ti kung-futok nem erős!

PTW
nem azt mondtam hoyg nem tudok váltani, hanem hoyg nem mûködnek rendesen... most lõdöztem eg yknock-outtal, K.O-nak semmi nyoma de az áldozat gyönyörûen lángralobban.

tûznyilat lõttem akkor meg se híre se hamva a tûznek...

Molnibalage
Hmm... Én tudok tûznyíl és sima között váltogatni. Tedd mindekettõt quicslotba és akkor egy gomnyomás az egész.

Mellesleg NAGYON fura a játék. Az árnyékok kivételével minden maxon van és összevissza rángatva az egeret sem reccen meg a grafika. Egyszerûen nem értem. Durvítom a megjelenítést és gyorsabb lett...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

DonnieBrasco
Szép nagy patch várható, de sajnos nem mostanában (ennyi mindent kijavítani se kevés, de hát még tesztelni...)

DB

a_n_d_r_e_w
az én elméletem is az, hogy a tages nem ismeri fel rendesen még az eredeti játékokat se, és ez a sok bug a decoy funkció része. ha igazam van, akkor viszont a köv. patchben ki kell hogy kapcsolják az egészet.

One Vision. One Purpose.

Randal
Jowood = <#lama><#lama><#lama><#lama><#lama>

PTW
na hogy valami újjal is szolgáljak bugok terén:

mostmár teljesen egyértelmû, hoyg az Íjászat sem mûködik rendesen, ugyanis a különbözõ nyíltípusoknak semmi hasznuk nics AZÉRT..... mert ajáték lényegében nem veszi figyelembe hoyg éppen milyen nyílvesszõ van betárazva, úgy tûnik hoyg teljesen automatikusan a saját íze szeritn váltogatja azokat. Értsd: hiába van mondjuk egy lángoló nyíl kiválasztva amikor azt ellövöd lehet hoyg épp Knock-out veszzõként fog mûködni és vica-versa......

Error inserting/ejecting the virtual CD.

Reason: Error openeing track file(s)

Jó úton haladok?
Gothic.3.VCD8CLONE-ST0N3D verzió.
wedge31
Ja gondolom páncélt se szoktál használni...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Molnibalage
Nem szép és kerek minden, csak tudni kell indomulni a játékhoz is. Egy játékot nem úgy írnak meg, hogy az PONT neked legyen jó. A mérgezést meg még nem is akartam használni, ezért nálam nem is jött elõ a bug...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Nos IGEN furcsa dolog történt. A lentebb említett konfigon poénból maxra húztam mindent és 18-20 FPS-en döngicsél 1024x768-ban. NAGYON fura....

Mr_no_NaMe
há kihúzom b+ :S
Mindent megcsinálok...csak folyton kifagy...amikor elindul akkor meg a töltés negyedénél meghal...mondjuk akkor csak a játék. Onnan még nagy nehezen ki tudok lépni.
_Atti_
ha kihuzod a netet az segit ( ha mástnem az itteni helyzeten😊 )
amugy tényleg azt irták hogy ki kell huzni.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Negatívumokat tessék csak nyugodtan leírni, nem árt ha tudunk róla csak ne sírnának 20* UGYANAZÉRT a hibáért mert ez már idegesítõ picit!

a_n_d_r_e_w
nem

One Vision. One Purpose.

Mr_no_NaMe
ez jó kérdés
Ki kell írni a játékot, hogy elindíthassam?
Hmuda
...amihez még hozzátartozik, hogy ha ennek figyelembevételével csinálták volna a játékot, akkor egy síma farkasnak, vagy urambocsá egy bloodflynak (egyes esetekben egy Scavangernek) nem kellene két másodperc alatt lehentelnie hõsünket.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

wedge31
Én már 22-dik szintû vagyok és semmi ilyen gondom nem volt..
Csak nem tört verzióval játszasz? JÁTÉKMENETET érnitõ buggal még nem nagyon találkoztam egyet kiéve.

"Ha van társad és arénában harcolsz, akkor a harc végén az ellent megöli a társad. Ez nem jó. Erre a rövid idõre el kell küldeni, azt utánamész és újra feléveszed. Ezzel kivédhetõ a dolog. " -ezt írtad.
Na már most a páncél hiánya szerinted nem érinti a játékmenetet?
Bizonyos skillek megnem tanulhatosága szerinted nem befolyásolja a játékmenetet?
Vagy higyem el neked,hogy te 22 szintig ezt nem veted észre?
Vagy esetleg hátal ülve a monitornak játszol és azért olyan szép és kerek minden?

Mr_no_NaMe
Miért van az, hogy 10bõl 9szer kifagy az autorun és az updatelõ szarság is? Ha újrarakom a winfost az segít?
Molnibalage
A kard adja a skillt. Ez nem tûnt fel senkinek. Sok fegyver ad bonus skillt.

PTW
azt azért senki se felejtse el, hogy itt a hõsünk nem a nulláról indul, hanem kb egy országnyi döglött orkot tudhat a háta mögött az elõzõ két rész kapcsán. teljesen helyénvaló és logikus hogy a hajóról leszáltt eksönhíró nem felejtette el egyetlen tengeri utazás alatt az eddig szerzett orkgyilkolási képességét. Nem véletlenül van meg kapásból az Orc Slayer skill és a hozzá passzoló kard sem......

Molnibalage
Milyen hazugság?

MrStokes
Bezony, en is mar varom!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

wedge31
Te már csak tudod, szerinted minden rendben ezt már leírtad egy párszor engem meg speciel ez a hazugság nem érdekel.

RaveAir
Rengeteg dolognak az elejét lehetett volna venni egy GYIK-el, és/vagy egy hatékonyabb témakör gazdával. De talán még nem késõ!

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

a_n_d_r_e_w
az is fent van torrenten már egy ideje. miért nem néz itt senki sose szét?

One Vision. One Purpose.

kill3r21
em akarja valaki feltöltei az english speechet állitolag bemásolva init átirva müködik
Kit érdekel? Engem például. Szeretem a gothic sorozatot de ettõl függetlenül elolvasom a negatív kritikát is szívesen. Szóval tõlem jöhet. 😊

Why so serious?

Molnibalage
Az egyik fejlesztõ volt. Januárban vagy februárban halt meg egy balesteben, ha jól tudom.

A sírás rívást-meg abba kéne hagyni. Akinek nem tetszik, az minek írja be? KIT ÉRDEKEL??? Ne játszon vele, azt jólvan. Informatív dolgokat kéne írni a játékról...

Egy 256MB-os AGP-s (!!!) GF6600GT simán élvezhetõ a játék 1,5GB RAM mellett.

Mr_no_NaMe
Ez már full kész..ma elindítottam, de a töltésnél lefagyot...el vagyok átkozva bazmeg?
Sascha Pieroth az ki?Mert a készítõket amikor bemutatják akkor kitérnek az elején rá,hogy az õ emlékére valami-valami...

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Közben rájöttem, hogy október 31-én jön a neverwinter nights 2, úgyhogy lesz mivel játszanom addig amíg használható állapotba kerül a gothic 3. Helyes. 😊

Why so serious?

Azta!Hogy kezeli a kardot!Próbáljátok ki ezt a mozdulatot:jobb klikk folyamatosan nyomva majd rá 1 bal klikk így erõböl döf a karddal.Iszonyat nagy játék!Teljesen fennt van minden graf és kb 5-6 percenként bedöccen egy kicsit.Viszont néha az ellenfeleken van valami fekete(aura😊 nah ezzel tudok valamit kezdeni?A legkönnyebb fokozaton kezdtem(einfach)😊A zene valami hyper-szuper áááá megyek vissza játszani.

DonnieBrasco
CD/DVD-csekkes játékoknál általában leszedem a crackelt exét, hogy ne kelljen pakolászni a lemezt ki/be, de ennél biztos kell majd, mert ez a DVD-ellenõrizgetés elképesztõ gáz 😞
Csak majd mindig ki kell várni minden peccs után az újabb krekket, ez van.

DB

senkit...csak mondtam.

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

CS@
Fantasztikus… és szerinted a BSA –n kívül itt kit érdekel, hogy neked mennyi eredeti játékod van?

CS@
Bizonyos szemszögbõl igazad van, de ha „egyenlõre mindenki tesztelni szeretné”, akkor mondjuk kezdésnek megpróbálkozhatnának az olvasás elsajátításával, aztán meg lehetne próbálkozni a keresõ használatával is meg ilyenek.

DonnieBrasco
Erre büszke vagy? :/

DB

Én lehet letöltöm mégegyszer, mert látom el lehet inditani...adok egy esélyt...lehet bugos, de tesztverziónak kell felfogni oszt kész, én még egyetlen PC játékot se vettem (kivételek az MMORPG-im) ezekután se fogo és kééész !

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Randal
De könyörgöm, már vagy ezerszer le lett írva, hogy hogyan kell. Ha torrentezik, ott is utánna tud olvasni, MINDENHOL le van írva mit melyikkel hogyan kell.

Ami még megoldás az az, hogy be kell rakni ide egy FAQ-t linknek, amiben le vannak ezek írva, aztán csókolom.

Legalább értelmes dolgok lennének leírva mint a külföldi fórumokon....

wedge31
<#taps>

Teljesen rendben van a topik!Aki akar marad aki nem az megy és ezt nem kell bejelenteni ki igen ki nem.Majd ha kiadnak 1 törést és mindenki tudja majd használni vagy így vagy original verzióval utána biztosan nem lesz warezolgatás hanem mindenki a játékbeli dolgokról fog beszélni de egyenlõre mindenki tesztelni szeretné!

MrStokes
Hehheh, abba jobb bele sem gondolni.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Hat nem tudom, te mit szonlnal hozza, ha dolgoznal fel evig, aztan azt mondana a munkaadod hogy ezt a felevet, csak mutatoba dolgoztad, penz nem jar erte, de ha mindenkinek tetszett, akkor a kesobbiekben fizetnek is.

b-type
Nem a durcáról van szó, csak sorrendiségben:
-elidulna ezen a gépen?
-nekem nem indul el..
-nektek miért indul el?
-nektek melyik verzió van?
-elindult!
-értékelésem:...bugos.

ezért tényleg nem érdemes állandóan ráfrissíteni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alwares!Nagy király vagy!Notebookom-on nem indul,asztali N-force4-es chipsetes gépemen simán megy!Elsõre install után patch-elés majd a te által leírt módszerrel elindult<#worship>
De komoly<#vigyor2>
Bemásolom a letöltött save-gamet és mehet a Spiel laden!!!
YES<#eljen>

wedge31
Gondoljatok bele milyen lehetett az a verzio amit visszarendeltek,én továbbra is azon a véleményen vagyok,hogy a kiado miatt lett így elkapkodva a kiadás.

sok durcás gyerek azt hiszi, fájni fog nekünk ha kiveszik a kedvencek közül =) bosszú?