Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
Kinnvan a razor féle crackes rls 😊

A post processinget húzd középre nálam így nincs semmi grafikai hiba!

OFF😛rivi üzit olvasd el😊

★ 汤姆 李

Alwares
Nah kipróbáltam nagyon jó kis játék lett igy összeségében. Ha 1-2 hónappal késõbb adják ki, nos hát az jót tett volna neki. De nem is akarok a bugokról beszéni aztokat majd kijavitják úgyis. A hangulat nekem talán jobban bejön mint az oblivioné. Nagyon jó kis játék a grafika is egész jól fest max grafin kár hogy úgy még screen-shotot is alig tudok késziteni...
Malac-sütés <#buck>

Ezzel lehet valamit kezdeni ?

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

kill3r21
nforce forumon is megerösitették h nem fake....csak még nem tették ki....
nforce nagyon lassu tegnap volt rush for berlin reloaded és ma tették ki..igy vár mindenki nfocera
MrStokes
The most successfull game of the year, and the bigest scam ever... NC

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Ezzel csak azt ertek el hogy az ember elteszi vmelyik fiokja legmelyere a jatekot, megveszi/megszerzi az NWN-t es amig azt vegig nem tolta, elo sem veszi a G3-t. Mar persze azok, akik nem elvakultak, es meg az NWN 2. resze is bejon nekik valamennyire.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Hogy tõtlik? 😊
_Atti_
YEah! és azt mondják csinálnak hozzá crackfrissitést ha fejlõdött eleget a patchektõl!
<#eljen>

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Gothic III-Razor1911

http://www.xrel.to/index.php?inc=2.1&id=28124
Raptor 2

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Raptor 2
hi, milyen gépre optimizlsz? eltudod küldeni az optimizált init?

grebber
After two days of sales, Gothic III and Gothic III Collector's Edition are sitting pretty atop Germany's media Control Charts, placing first and second, respectively. More than 100,000 copies were sold in the first weekend, making Gothic III the most successful game of the year in Germany. On the UK sales charts, Gothic III placed 4th.

Nagyon kelendõ ,de ez várható is volt!

Next PC upgrade: 2022

b-type
sejtettem:#5729
😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

nah, mostmár leygen on, ez itt nem az oblivion fórum: minjá feltelepül a game, nemsokára játszahtok vele (elõtte optimalizáció az iniben, persze) és jövök véleményt irni !

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Lilithn
LOL!😄 Ezt én is megnézném.

I can eat death like nobody\'s business.

b-type
😊)
off:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Felraktam én is vmi moddot próbaképpen, detto telirakta különbözõ kalandorokkal, csapatokkal.., lemegyek egy õsi romba, hát ott van bázz óriási csatazaj..megyek arra tanácstalanul hogy mi a tök.., nézem báz ott küldenek benne veszett módon vagy 8an 😄DD
volt köztük gyógyító is (mindkét csapatban szal szépen támasztgatott fel mindenkit, ezek meg verték le egymásrol a páncélt <#idiota>..
A mai napig ott bunyóznak, mindig röhögök ha arra járok..<#zavart1>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Lilithn
használtam modokat, nem is keveset, fõleg az ilyen glass armourban rohangáló banditáktól szabadultam meg, viszont fent volt az a mod is amitõl csapatostul rohangáltak mind, meg értelmesebben védekeztek és hasonló. Vicces volt 15 db minotaur lordot látni nyüzsögni kb. 4 négyzetméteren mert beszorultak a folyosóra.;D Szuper volt. Egész halom lett belõlük mire levágtam õket. Hullahegymászás! LOL! 😄
Btw. volt az a könyvborítós mod, hát az valami elképesztõen szép.
Legtöbbször azért kellett visszatöltenem, mert meghalt a lovam, vagy az egyik npc akit szerettem volna életben tartani.
De ez teljesen offtopic, úgyhogy<#kuss>

b-type
attól függ merre kovályogtál, illetve ha jól emlékszem megjelenés után 2hétre már attól sem függ mivel jöttek mindenféle nehezítõ módok.

gameplusz
Hát, már nagyon rég játszottam a 2-vel, de érzésem szerint bele kell jönni és utána atomjó játék.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Lilithn
Egyébként nem nehéz meggyakni a disznót sem szemtõl szemben melee módra (kettõvel már bajosabb), egyszerûen csak meg kell látni a megfelelõ pillanatot, amikor odacsapsz. Ha túl hamar, akkor mire belekezdenél a második lendítésbe már elkezdi a stunlockot, de ha pont idõben, akkor utána többnyire addig ütheted amíg él. És nem nehéz eltalálni a pillanatot, nincsenek valami jó reflexeim, de most már az esetek jó 90%-ban gond nélkül megy. Egyszerûen csak nem kell mindennek úgy nekiesni, mint Tóth az anyjának és megy ez. De ez mindig igaz is volt a Gothic sorozatra. Az obliban már sokkal könnyebb volt arra hadonászni amerre akartál, elég nehéz volt tisztességgel meghalni benne...;D
Egyébként kétfegyveres harcot csak a hassahssin vonalúak tanulhatják meg???? Minek gyûrtem akkor hunting skillre rebellként?

Ioles
Akkor ok! Kösz! Mert tegnap feltettem a Gothic 1-et de abban nem írta ki csak a válaszlehetõségeket/kérdéseket, és beállítani sem tudtam, de hogy a Gothic 1-nek hogy milyen borzalmas az irányítása....A 2-õnek is ilyen vagy már javítottak rajta?

gameplusz
Kiírja, + a szokásos válaszlehetõségek.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Mar hogyne lenne ilyesmi?

Ioles
Sziasztok!
Még nincs meg nekem sem a játék, de lenne egy kérdésem. Amikor beszélgetsz valakivel akkor kiírja hogy mit beszélgettek vagy csak az adott személynek feltett kérdéseket/kijelentéseket?

Ha nincs meg az speech_english.pakom akkor attól még tudok angol szöveget csinálni? szal nem szinkront, hanme csak szöveget.

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Hmuda
Még csak egy karddal próbálkozom (soha nincs türelmem fél óránál többet játszani vele, szóval lassan haladok), több mint valószínû, hogy pajzsos/kétkardos harcban már nincs ilyesmi (legalábbis a logika ezt diktálná, de hát ilyen kezdet után a fene se tudja).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

rotator
Nekem eddig semmi bajom nem volt a stunlockkal és az állatokkal. Ez így realisztikus a fej(kard)vesztett meneküléssel (ha lehet ilyet mondani).

Ha blokkolsz akkor is hátratántorodsz? Ez gáz...

CS@
Ez eddig is benne volt.

CS@
Ezek szerint csak én érzem úgy, hogy a stunlock –ot leszámítva ez a játék még mediumon is sokkal könnyebb, mint az eddigi részek bármelyike volt?
Persze ehhez az is hozzátartozik, hogy szerintem az ellenfelek is sokkal hülyébbek lettek, mint eddig voltak.

Hmuda
Látom nem csak nekem esett le a stunlock ellenszere (hátra arc oszt spuri), bár nem kicsit szánalmas, hogy ez az egyetlen megoldás ellene.

Ha például az ellenfél úgy üt rád, hogy közben védekezel akkor õ tántorodjon meg és ne fordítva...ez egy kitünõ módja lett volna a stunlock kivédésének.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ottto
Ehhehe. Nos igen, még nem láttam a játékot, de mindig is gondoltam, hogy ez a rengeteg sírás egy része azért van, mert sokak a könnyebbhez szoktak (: Én szvsz az addon után, egy elég kemény játékot várok. Ha a G2 alapból olyan lett volna, ott is ment volna a rinyálás, hogy dekurvakemények a sárkányok/banditák/orkok/stb.-k, gyengítsétek már le õket, közben megoldható volt minden. A negyedik végigjátszásra már azt vettük észre, hogy egy darab bottal is belerohanunk a nagyobb csatákba is. Aztán csodálkozunk, hogy ha nem is simán, de túléltük.
Na persze ez nem menti fel õket mert bug akar rendesen emellett is.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Raptor 2
Angol hang:
http://tr.searching.com/view.php?id=631529

kill3r21
mondasz valamit 😄
Lilithn
De örülnék neki ha a PB pecselõ tím legalább annyira lelkes és gyors lenne mint a warez társadalom...;D

kill3r21
Ezt le kéne forditani és mehetne a FAQba nem???:

simple guide for converting german game to full 100% english

Quote:

install using very first german release
Gothic.3.VCD8CLONE-ST0N3D

then
download english version or english_speech.pak file and copy the pak file to your gothic3/data folder

now open your gothic3/ini/mountlist.ini and change the following

Quote:

Data/Speech_German=Data/Speech_German
;Data/Speech_French=Data/Speech_French
;Data/Speech_English=Data/Speech_English

to

Quote:

;Data/Speech_German=Data/Speech_German
;Data/Speech_French=Data/Speech_French
Data/Speech_English=Data/Speech_English

also change the ini file in "mydocs/gothic3/UserOption.ini"
from

Quote:

VoiceLanguage=German
SubtitleLanguage=German

to

Quote:

VoiceLanguage=English
SubtitleLanguage=English

i changed the ge3.ini file in gothic3/ini/ge3.ini just in case its a double check

from
Quote:

Voice.SupportedCount=1
Voice.Entry_0=German

Subtitle.SupportedCount=1
Subtitle.Entry_0=German

Text=German
Audio=German

to

Quote:

Voice.SupportedCount=1
Voice.Entry_0=English

Subtitle.SupportedCount=1
Subtitle.Entry_0=English

Text=English
Audio=English

also if you want to remove the 4-5 movies in the startup

Quote:
remove everything in the file gothic3/ini/logo.ini

edit:
if you want to see the NEW GAME intro

Quote:
open your gothic3/ini/logo.ini file, and add this string to the file

G3_Intro.bik

Quote:

make a copy/backup of all the edited ini files as ive encountered the game reset the ini files to default while playing

*load game using savegame method*

Quote:

just found out you are able to use "NEW GAME" button by load a save and then click new game.. this works about 1 out of 10 to me.. with various results of rebooting and or lockups.. its not realy needed to try it realy as the savegame out there actually is from the very beginning.. its just a intro before the game start... i was hoping for a character creation menu but no.. sigh..

there.. you now got a english speaking english text game with a "few" grapich bugs but hey.. it pawns more than anything ive played its like tekken in a rpg game all the moves its just amazing - 10/10 - no doubt!
btw it took less than 3 minutes to fill in my bank account number in the webpage i bought the game from, so now i can play it in english while i wait for it to arrive

also as far as i know THERE WILL NOT BE ANY NOCD CRACK at least not in the near future due to massive patches this game need..
WE DO HAVE A FULLY WORKING SOLUTION
to play this game in english from start to the final end of the game... so therfore we do not need it cracked or comsume time crack it, its a fact.. deal with it Wink

enjoy
RaveAir
A kiadó nem tervezi, hogy külön letölthetõ legyen a magyar fordítás. De idõvel biztos lesznek rá módok, hogy valahonnan beszerezd. Kézikönyvem már lenne magyarul, de azzal nem érnél el túl sokat.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Hunnenkoenig
Nagyon igaza van sokmindenben a gyereknek...föleg a post elsö reszeben...

Amugy ha a 2 röccenésmentesen fut minden maxon akkor van remény rá hogy a 3 elfut minimumon legalább?

DonnieBrasco
Hát elég öntökönszúrás lenne demót kiadni ilyan bugokkal 😛

DB

A ti kung-futok nem erős!

rotator
Remélem, nem fecsérlik az idõt demóra a patch rovására...

Hali. MegVENNÉM (az eredeti) Gothic 3-at, de mivel nem Magyarországon élek, ezért csak az angol nyelvüt tudom. Ha valaki tudja, hogyan juthatnék hozzá a magyarosításhoz, kérem írja le, vagy ha ez warez-nak számítana, akkor írjon egy privit vagy mail-t. Beszélek valamennyire angolul-a hétköznapi életben elboldogulok- de azért egy rpg-t jó lenne magyarul játszani. Köszi

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

eprex
de egyébként nem úgy volt hogy az európai megjelenés után 4 nappal fog kijönni a demo? Már lassan egy hete megjelent demo meg sehol 😞 pedig lehet h abba már pár hiba ki lenne javítva és élvezhetõbb lenne a játék...

Lilithn
állítólag az armourok is mûködnek, csak nem annyira bruta védelme van mint pl. amit a g2-bõl megszokhattunk...
és készül az újabb patch, de hogy mikorra lesz kész...
ez a fickó már végignyomta a játékot (jowood gothic 3 fórum), belinkelném a postot de a server too busy at the moment, your good ol' sweet mother...

edit: vagy bejon, vagy nem fickó postja

Lilithn
Nagyon funny. 😄
Mondjuk én úgysem találtam egyik társamat sem amikor visszamentem a faluba, úgyhogy nekem aztán mindegy...
Remélem azért nem halálos bug, nincs kedvem most elõrõl kezdeni.

rotator
Durva! 😊)

Majd este csinálok..

DonnieBrasco
A jowood fórumon olvastam: nem lehet Gornnal együtt nyomulni, mert bárkit leütsz, kinyírja.
Még akkor is, ha teszem azt ráparancsolsz a város/megye egyik végén, hogy maradjon ott... utazol 10 km-t, leütsz valakit, mire (super)Gorn megjelenik a semmibõl, és kinyírja az illetõt...
Ez kész 😊)

DB

DonnieBrasco
Lehet(ett)? De már sok helyen elfogyott. Angol CE verzió volt (ha jól tudom, én nem Mao-on élek jelenleg).

DB