Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a kérdésem lenne, hogy az normális, hogy 8as szintû vagyok de az életerõm még egy dekányit sem emelkedett az elsõ szint óta? Mert 200al kezdtem és most is annyi.

Why so serious?

Az nem baj ha bemásolom a data mappába a lense-flare file-t és nem cserél le semmit?Mûködni fog úgy?Kipróbálnám de így fura kicsit és nem szeretném ha valami hiba keletkezne tõle a játékban.Addig nem akarom elindítani míg nem adsz választ.Köszi!

★ 汤姆 李

Hihetetlenül egyszerû a válasz: egyáltalán nem tesztelték. Valami olyasmi a helyzet mint a Vampire: the Masquerade - Bloodlines al, Troikáék megcsinálták a játékot, az meg nem tûnt fel nekik hogy olyan bug maradt benne ami miatt nem lehet végigvinni mert egy main quest 100%ban kiakad mindenkinél 😄.

Maga a játék egész jó lesz csak aki most akarja nyomni az jár vele szarul mert jelen állapotában bosszantó tud lenni helyenként.
A hozzászólásod sz*r szerintem<#duhos2>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

gameplusz
Köszönjük! Szia!

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
Maybe sehogy?

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Hunnenkoenig
Nem lesz gyorsabb, csak vagy alapbol idegesit nemelyeket, vagy atsüt a hegyeken, barlangokon egy bug miatt.

Hunnenkoenig
Lense Flare Patch a 2big.hu-rol

Fan Patch a 2big.hu-rol

Amugy a nemet oldalrol le kell görgetni es a tablazatban a FREE gombra kattintani, onnan tovabbvisz a letöltes oldalara, ahol egy szines kepben megadott kodot kell beirni es akkor ha nem vagy regelve 60 masodperc mulva elindul a letöltes.

Leírom én is a véleményem: Sztem ez az egész Gothic3 egy rakás sz*r. Hogy lehet egy ennyire rosszul optimalizált gamet kiadni egyáltalán? Vártam már nagyon de ez most akkora csalódás volt, h emellett még az is eltörpül, h a DNF-t 11 év alatt nem tudták megcsinálni.
Bármilyen szar grafikára állítom is szaggat, pedig akkor már úgy néz ki kb mint a Gothic1 vagy az ES:Morrowind...

Mr_no_NaMe
Engem is érdekelne, hogy a magyar szöveget hogyan is kéne becsinálni.
Amúgy a kártyád valszeg túl régi már ehhez.
Hunnenkoenig nekm is megvan kérlek fordítsd le, eszméletlenül jó lenne feliratozva. Elõre is köszi.
Régi kérdésem:
Na most már tényleg tököm kivan ezzel a gamemel, elõször nem engedi ati9800prommal 1024-ben 100 Hz-et csak 85-öt, azután felajánl mediumot, végre mondom megy ez, erre 10 perc után a fákból meg a füvekbõl elhúzott barna-fekete csíkok indulnak ki, lassan néhány fordulat után már villanypóznákból áll az egész játék, megpróbáltam mindent levenni minimumra, aniso nálkül, erre 10 percet kapok és újra villanyvezetékek. egyesével fel-le huzogtam a beállításokat, de nem segített semmi. Feltelepítettem 2005.12 havi drivert, azután 2006.06, azután a mostani 6.9-est, semmi vátozás. Nem szétesik a kép, hanem csíkok maradnak, lassan arról szól a játék, hogy a szereplõmmel egyik csíkot szelem át a másik után. Ha tapsztalt valaki ilyet bármelyik shadder beállításnál (1.4-2.0-ig Ati9800pro ezt tud) és talált rá megoldást az írjon. Elõre is köszi.
Köszi hova kell másolni, hogy magyar feliratok legyenek? Vagy ez csak fake?
Régi kérdésem:
Na most már tényleg tököm kivan ezzel a gamemel, elõször nem engedi ati9800prommal 1024-ben 100 Hz-et csak 85-öt, azután felajánl mediumot, végre mondom megy ez, erre 10 perc után a fákból meg a füvekbõl elhúzott barna-fekete csíkok indulnak ki, lassan néhány fordulat után már villanypóznákból áll az egész játék, megpróbáltam mindent levenni minimumra, aniso nálkül, erre 10 percet kapok és újra villanyvezetékek. egyesével fel-le huzogtam a beállításokat, de nem segített semmi. Feltelepítettem 2005.12 havi drivert, azután 2006.06, azután a mostani 6.9-est, semmi vátozás. Nem szétesik a kép, hanem csíkok maradnak, lassan arról szól a játék, hogy a szereplõmmel egyik csíkot szelem át a másik után. Ha tapsztalt valaki ilyet bármelyik shadder beállításnál (1.4-2.0-ig Ati9800pro ezt tud) és talált rá megoldást az írjon. Elõre is köszi.
Matthewpamer
na már csak 5 nap és magyar verzió 😛

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Na azoknak akik itt hangoztatták hogy nincs armor bug és nekik mûködik. Kérdem én hogyan tesztelték?
Én beálltam egy farkas elé páncél nélkül, adott adagokban leszedte a hp-m. Aztán console, paladin armor be, 100 védelem mindenre és ua. az farkas ua. adagokban sebzett. Mindez patch-el.
Szóval ezért volt könnyû legyakni az út mentén az orkokat, sajnos ez számomra játszhatatlanná teszi az egészet. Föl nem fogom ez hogy tudott bennmaradni fõleg a gyorspatch után

gduck
Jobb klikk és mentés másként...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

eprex
már kb 6-szor újraraktam de semmi
de ha azt mondod h a videókártyadriverrel mûködni fog akkor ok

dzsuvajoe
Rakd ujra az egészet! Es Frissitsd a video kartyad driverét nekem is ezt anyazta! Olyat nem irt ki h az illsztõprogi nem valaszol?

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

Esrohnoil
Már pár hete végignéztem, de tényleg jó lenne vmi emberi nyelven is. 😊
Én megköszönném.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

eprex
hát nekem olyan problémám van hogy a razor verzióval probálkozok de egyszerûen nem tom elindítani hiába patchelem telepítés után és csak azután crackelem akkor meg eltûni az autorunból a start game, aztán átmásoltam a dvd-rõl a gothic3 mappából a gothic3.exe-t akkor elindul de a videók után kilép a windowsba tud vki segíteni?? <#help>

Hmuda
1: jobb gomb, de annyit se ér mint a...szóval semmit.
2: talán mert vannak akik nem akarnak megölni, csak móresre tanítani, míg a farkasnak te vagy a vacsorája...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Molnibalage
AMD 3000+, 1,5GB RAM (333MHz) és 6600GT 256MB RAM DDR3 AGP-s. Kint a természetben fullra lehet rakni mindent, és ha rángatom az egeret meg se riccen. A városokban a sk poligon miatt ez nem igaz és Nordmarban sem. Ott le kellett vennem a shader-t 2.0-ra és a textúrá közepesre.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

bladex
Sziasztok! Én már kipróbáltam a razor1911-ez verziót.😊 És volna egy pár kérdésem.

1.Nem tudom hogy kell védekezni a kardal. A második részben volt egy mozdulat amire hamar rájöttem de most valahogy nem találom.😊
2.Észrevettem hogy mikor lenyom az ellen elfogy a piros csík visszatölt egy kicsit és felál a földrõl a föhõs. Máskor meg jön egy farkas és egybõl meghalok. Érti valaki ezt?

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

eprex
ki játszik itt a razor1911-es verzióval?

dzsuvajoe
Talán mégse olyan roszz

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

grebber
Fan-Patch-et probálta már valaki?

Next PC upgrade: 2022

Grave Digger
Még regisztrálni sem kell, én sem tudok németül, de amikor behozza a német dórumot, "vBulletin-Systemmitteilung" elõtt található "körre" kell kattintani, az jelzi a mellékletet és már tölthetõ is. Nálam nincs már lens flare, legalábbis mióta felraktam nem láttam szerencsére😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Én se tudok németül, mégis megoldottam valahogy. Csak regisztrálni kell.

Why so serious?

És kb hol vannak tanárok?😄 mert még 1 et se találtam.
Gerisone
ez iagz de a lensflare peccsre valami német õrületet hoz be! az meg nem emberi nyelv 😄 (elnézést attól aki szereti)

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

grebber
Olvass vissza párat belinkelték a patchet ami javítja!

6448 talán segít, próbáld ki.

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Azért legalább ezen az oldalon lévõ hozzászólásokat elolvashattad volna, ugyanis kb. 10-el lejjebb van leírva. Vagy lustaság fél egészség? 😊

Why so serious?

reménytelen
Én eddig a hatalmas RAMigényen kívül egy bugot fedeztem fel, de az NAGYON IDEGESÍTÕ. A mindenhol jelen levõ LENS FLARE effektrõl beszélek. Valaki legyen szíves, mondja meg, hogyan lehet kikapcsolni! (Gondolom, az ini fájlban valahol.)
Gerisone
a dítélzt te hogy állítottad be? és milyen a géped?

Molnibalage
Nem. Ezen fullon kéne mennie kint a természetben és a városokban kéne bericegnie. Tedd 1024x768-be és gyorsulni fog. Hihetetlen, de ez van. Pont egyforma a videokártyánk egyébként. A fenti kitétlel alól Nordmar kivétel. Ott a havon és jégen való tükrözõdés iszonyatosan viszi az erõforrást.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Nem találom, hogy hogyan kéne leszedni a Lens-flare patch-et. Egy szót sem tudok németül. Nem rakná ki egy illetékes a gothic3.hu-ra?

grebber
Kiprobáltad már, müködik ?

Gerisone
nekem 800x600ba minimumon megy el! ez normális?

buldozer99
oks!😊
csak kéne még 14k😊

Forca Barca

Ennek valami über frankó feelingje van..amikor felszabaditjuk azt a falut...most meg lent a lázadók bázisánál...és nem olyan mint az obi ahol a mellékküldetésekben elveszik a fõ szál, itt a fõ történettel lehet haladni a mellékküldetésekbe ! Nagyon nagyon frankó, buggal még nem találkoztam...amikor a magas fûben megközelítk egy szarvast leölni...

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Hmuda
Végre megszabadulok attól az idegesítõ (és fantasy játékban hót felesleges) lens flare-tõl. Ezer hála érte.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

gerg82
sziasztok!játékinditáskor ilyen hibát ir ki_!aki tud kérem segítsen H@YG?AVbCUnicodeString@@_WABV0@@Z) nem találhato a DLL-ben (sharedbase.DLL

Ioles
Ram az kevés lesz, kellene még minimum 512MB, a többi okés

A WoG elsõ reviewját fordítottam egy oldalnak, Don-Esteban féle, magasan jobb, mint az átlag magazinreviewk.

Amúgy ha kikapcsolom a lensflaret (mivel minimumon játszok ez az egy csodálnivalóm maradt.. 😄), gyorsabb lesz a játék vagy csak vmi bug miatt kéne kiszedni?
buldozer99
CSá!
Nekem hogy menne?
A gépem az üzeneteben olvasható!

Forca Barca

Hunnenkoenig
Egy fan-patch:

Allitolag javitja a
-Lensflare bug-ot
-No Logos fix
-No Menü Music (valami memoria bugra hivatkoznak mellette)

Fan-Patch

Aki csak a Lensflare-t akarja kikapcsolni:

Lensflare Patch

A Gothic\Data mappaba kell masolni kicsomagolas utan.

Hunnenkoenig
Elsö easter egg:

Hunnenkoenig
Ha valakinek nem megy a Szarvasos quest, mert elszaladtak a szarvasok, es az utolsot az 5-böl nem talalja, annak a következö cheat segithet:

Konzol megynit a "^" gombbal. Marvin modus bekapcs. Ird be a konzolba, hogy "marvin".

Utana ird be, hogy "spawn Vangard_Deer_01" (kis-nagybetüre figyelj!).

rage
Gothic 3 - Soundtrack

Nem tudom volt-e már
De hátha valakit érdekel.

Amúgy nagyon örültem, mikor a játék kérdezés nélkül feltette nekem az Installshield Update Managert...
Nem hiányoznak nekem felugró ablakok a tálcára.
Úgyhogy ezt kiiktattam.

De igazán megkérdezhette volna, hogy kérem-e egyáltalán

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

eprex
aki a razoros verzióval játszik tudna segíteni priviben?