Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
★ 汤姆 李
Maga a játék egész jó lesz csak aki most akarja nyomni az jár vele szarul mert jelen állapotában bosszantó tud lenni helyenként.
★ 汤姆 李
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Fan Patch a 2big.hu-rol
Amugy a nemet oldalrol le kell görgetni es a tablazatban a FREE gombra kattintani, onnan tovabbvisz a letöltes oldalara, ahol egy szines kepben megadott kodot kell beirni es akkor ha nem vagy regelve 60 masodperc mulva elindul a letöltes.
Bármilyen szar grafikára állítom is szaggat, pedig akkor már úgy néz ki kb mint a Gothic1 vagy az ES:Morrowind...
Amúgy a kártyád valszeg túl régi már ehhez.
Régi kérdésem:
Na most már tényleg tököm kivan ezzel a gamemel, elõször nem engedi ati9800prommal 1024-ben 100 Hz-et csak 85-öt, azután felajánl mediumot, végre mondom megy ez, erre 10 perc után a fákból meg a füvekbõl elhúzott barna-fekete csíkok indulnak ki, lassan néhány fordulat után már villanypóznákból áll az egész játék, megpróbáltam mindent levenni minimumra, aniso nálkül, erre 10 percet kapok és újra villanyvezetékek. egyesével fel-le huzogtam a beállításokat, de nem segített semmi. Feltelepítettem 2005.12 havi drivert, azután 2006.06, azután a mostani 6.9-est, semmi vátozás. Nem szétesik a kép, hanem csíkok maradnak, lassan arról szól a játék, hogy a szereplõmmel egyik csíkot szelem át a másik után. Ha tapsztalt valaki ilyet bármelyik shadder beállításnál (1.4-2.0-ig Ati9800pro ezt tud) és talált rá megoldást az írjon. Elõre is köszi.
Régi kérdésem:
Na most már tényleg tököm kivan ezzel a gamemel, elõször nem engedi ati9800prommal 1024-ben 100 Hz-et csak 85-öt, azután felajánl mediumot, végre mondom megy ez, erre 10 perc után a fákból meg a füvekbõl elhúzott barna-fekete csíkok indulnak ki, lassan néhány fordulat után már villanypóznákból áll az egész játék, megpróbáltam mindent levenni minimumra, aniso nálkül, erre 10 percet kapok és újra villanyvezetékek. egyesével fel-le huzogtam a beállításokat, de nem segített semmi. Feltelepítettem 2005.12 havi drivert, azután 2006.06, azután a mostani 6.9-est, semmi vátozás. Nem szétesik a kép, hanem csíkok maradnak, lassan arról szól a játék, hogy a szereplõmmel egyik csíkot szelem át a másik után. Ha tapsztalt valaki ilyet bármelyik shadder beállításnál (1.4-2.0-ig Ati9800pro ezt tud) és talált rá megoldást az írjon. Elõre is köszi.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Én beálltam egy farkas elé páncél nélkül, adott adagokban leszedte a hp-m. Aztán console, paladin armor be, 100 védelem mindenre és ua. az farkas ua. adagokban sebzett. Mindez patch-el.
Szóval ezért volt könnyû legyakni az út mentén az orkokat, sajnos ez számomra játszhatatlanná teszi az egészet. Föl nem fogom ez hogy tudott bennmaradni fõleg a gyorspatch után
de ha azt mondod h a videókártyadriverrel mûködni fog akkor ok
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
Én megköszönném.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
2: talán mert vannak akik nem akarnak megölni, csak móresre tanítani, míg a farkasnak te vagy a vacsorája...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
1.Nem tudom hogy kell védekezni a kardal. A második részben volt egy mozdulat amire hamar rájöttem de most valahogy nem találom.😊
2.Észrevettem hogy mikor lenyom az ellen elfogy a piros csík visszatölt egy kicsit és felál a földrõl a föhõs. Máskor meg jön egy farkas és egybõl meghalok. Érti valaki ezt?
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Why so serious?
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Why so serious?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Amúgy ha kikapcsolom a lensflaret (mivel minimumon játszok ez az egy csodálnivalóm maradt.. 😄), gyorsabb lesz a játék vagy csak vmi bug miatt kéne kiszedni?
Allitolag javitja a
-Lensflare bug-ot
-No Logos fix
-No Menü Music (valami memoria bugra hivatkoznak mellette)
Fan-Patch
Aki csak a Lensflare-t akarja kikapcsolni:
Lensflare Patch
A Gothic\Data mappaba kell masolni kicsomagolas utan.
Konzol megynit a "^" gombbal. Marvin modus bekapcs. Ird be a konzolba, hogy "marvin".
Utana ird be, hogy "spawn Vangard_Deer_01" (kis-nagybetüre figyelj!).
Nem tudom volt-e már
De hátha valakit érdekel.
Amúgy nagyon örültem, mikor a játék kérdezés nélkül feltette nekem az Installshield Update Managert...
Nem hiányoznak nekem felugró ablakok a tálcára.
Úgyhogy ezt kiiktattam.
De igazán megkérdezhette volna, hogy kérem-e egyáltalán
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10