Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azárt adták ki ilyen hamar bugokkal tele hogy ne dögöljek meg a gép elõtt, bizonyára -.-
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Attól félek gépigényen nemtudnak mit javítani majd 😞
Next PC upgrade: 2022
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kezdek a plafonon lenni, úgy tûnik, hogy teljesen elszállt a játékom, (még újra is installáltam a cuccot, de nem segít) pár perc játék után vagy nem válaszol, vagy egyszerûen levövi a videokártyát, mert elsötétül a kép. (Melegedés tuti nincs, semmi sem melegebb 45-50 foknál) Hát azért ez már durva. Ezért szenvedtem ennyit? (45-dik szintû vagyok)
Kétszer már elõfordul olyan is, hogy elszállt valami a játékban és minen ork e legkisebb sebzõdésbe is belehalt. Eddig feltétlen híve votlam a játéknak, de ez kezd megváltozni, mert már játszani sem lehet vele.
A tehenes küldetésre van egy jó megoldás. A tehneket csald el tame animallal és akkor gyakd le õket. Azok amiket távolból le tudsz nyilazni azoknál ez sem kell,
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mellesleg lvl20-nál már egész könnyen ki lehet nyírni 3-4 vaddisznót.
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
Amúgy lensflare patch mûködik? Már az is nagyon sokat segítene, eddig az zavart a legjobban....
DB
A ti kung-futok nem erős!
Sogun, 09:19 - PC - Játék: RPG
(PC Games) A Gothic 3 dobozokat azóta már elkapkodták a boltokból. Ezért már a második lemez dömping példányai kaphatók péntektõl. A Krawall.de csapata úgy gondolta, kitûnõ alkalom most tisztázni a hangulatot terhelõ hibákat érintõ kérdéseket. Lekapták hát tíz körmérõl Michael Paeck producert és furfangos kérdésekkel jól csapdába ejtették. Jópár vásárló majd szétrobban a dühtõl a kisebb-nagyobb esztétikai és játékmechanikai hibák láttánn. Jó hír, hogy legkésõbb 5-6 héten belül érkezik az új patch. De ennél sokkal korábban szeretnék kiadni. Harci rendszer: Túl gyorsan támadó kisebb szörnyek tempóját és pár játékegyensúly bakkert javítanak többek között.
Hibákat érintõ kérdésekre - melyek totál megsemmisítik a világ atmoszféráját - Michael azzal védekezett, hogy a minõségellenõrzéstõl érkezõ minden egyes visszajelzés után, bug kijavítását követõen 11 órába telik a teljes játékvilág lefordítása. Az ork nyitóharc például nincs scriptelve, hanem teljesen dinamikusan fut, amely szimuláció a bonyolultsága miatt bárhogy végzõdhet.. Ezen komplex részek miatt rendkívül sokáig tart egy húsos hibát kijavítani. Bevallja: "A perfekt, hibamentes Gothic 3-hoz még hat hónap kellett volna." Szélben furán lengedeznek a fák.. Fizikai ütés nélkül hátratántorodó ellenfelek, házfalba akadó testek kijavításához le kellett volna cserélni a teljes ütközés érzékelõ rendszert és erre már nem volt idõ.
info: Hardwired
És mindig megölik a trollok 😞
A másik, a nyíl mit mutat melyik küldetést a fõküldit vagy mit?
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Igazából 1 órája tanultam meg a kétkezes harcot amit reggel óta keresek. Hihetetlen jó. Pörgök forgok mint csaknorisz azt meg se bírnak sebezni. Mindenkinek ajánlom a kétpengés harcot! Amúgy most a musztafákkal szinpatizálok, nagyon bejönnek 😊
A páncéljuk nagyon tetszik. Bár a nomádokkal most tudtam elõször beszélni most még is fontolóra veszem, hogy ki mellett kéne állni :S
Musztafa péncél kéne, de a nomádok meg emberségesebbek/rendesek 😄
Na majd meglássuk...most pihi aztán zúzok jáccani
Van benne egy akkora hiba mint az atom.
Leviszed bármilyen ellefél pl egy troll életerejét kurva alacsonyra már csak 2-3 kardcsapás és vége mikor kiérsz a látomezejébõl és visszaiparkodik a helyére utánnamész és lám már full az letereje 😞
Az én gépemen amúgy is játszhatatlan sajnos 😞
Napersze mágusként sok közöm nincs a kardokhoz :j
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Olvasni nem tudok, de diplomát már szereztem.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Söt ha faklya van a masik kezedben, cserelgetheted, hogy melyik kezevel hadonasszon.
Harc közben feloldalasan all es attol függöen, melyik keze van az ellenseg fele, jobb gombbal azt a kezet hasznalja. Tök jo, mikor faklyaval hatraltatja az allatokat pl.
Why so serious?
felkel, figyeltek stb.
ez a jatek teljesen leepiti az embert bizonyos szempontbol.
De amit ad cserebe talan megeri 😊
szerintem
De amugy en leszurtam es utana se lett semmi, ez az en nagy problemam.
Mert ennyi erovel, 0 reputationnal es bemegyek a varosba kiirtom az osszes orkot es szabad lesz, vajon vigyeltek -e erre a fejlesztok.
szerintem
Silden városban vagyok, és már van 75% rep.-om, bejutottam a felsõ részlegbe a városban, és UMBRAK nevû fõnök orkot kellene kinyírnom, legalábis az ellenállok aszonnyák, ha Umbrak halott, szabadok lesznek.
Na most én beséltem umbrakkal, és megpróbáltam kinyírni, de NEM LEHET!!!!
mindig feláll, kb 10szer öltem meg, de mindig ijen szaaaar!!!
Idegesít már, hogy mindent megcsináltam ezeknek a lázadóknak.
Ja aküldetésem neve:
"Liberate Silden vagy mi, tehát Szabadítsd fel Sildent!!
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Ha mar több szalon viszik az esemenyeket a 3-ban, akkor illene ugy is folytatni. De vegülis mindegy, örülök, hogy egyelöre G3 van :-)
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
mar vagy 3 valaszt adtunk. Milenne, ha olvasnad is a forumot nem csak irkalnal?
Amugy meg honnan tudjuk, te mi a fenet szenvedsz a jatekban? Nekem sikerült leadnom. Hogy neked bugos vagy csak szimplan bena vagy, azt mi nem tudhatjuk.
szerintem