Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
Egyébként rendesen memory leakes a játék... 3 giga virtuûális memóriám van és 2 giga ramom és minden megkajolta majd kilépet (5-6 óra játék után) hogy out of memory😄 Szép😊
Mindenesetre mióta Fraps nincs Bug sem volt (mármnitn grafikai de játékmenetbeli sem) és teljesen rendesen fut. Ja és a patchelve vagyon (feltelepítettem fela patch majd szépen crackeltem.)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Hakeligkeit és fitzelig. 😊
ha esetleg kicserélem a tápot és még mindig baja leszz akkor alaplap vagy proci ? :S
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Molnibalage : mindig xp-t használok JA egy jelentõs info : hogy eccer volt fel téve millenium akkor nagyonn ritkán volt ilyen hiba :S
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
nos én egy elég régi hibával jelentkezem felétek már nem csak ennél a gamenal volt ez a hiba de már elgem van 😞 nah szóval ha elinditok egy nagy jatekot mint pl a gothic 3 -t akkor töltésnél fekete képernyõ és bejön egy kék képernyõ amit csak ujraindititással lehet eltüntetni :S és nem csak ennél volt már ez vagy ha nagy gamebol kiléépek akkor is nem az asztalra lép ki hanem kidob a kék háttérhez néha bejön a kék halál is :S és az a vicc hogy már 7342876 -szor újratettem a windows-t vettem bele több memoriát hátha az a baja vinyokat cseréltem ... de még mindig van ez a problem :S és már lassan 2 éve és olyan szar hogy nem tudok jáccani valami nagyobb játékkal mert ez a hiba következik 😞(
esetleg nem tudnátok segiteni nekem hogy mi lehet a baj ? én szerintem harver hiba de nem biztos :S mind1 a lényeg hogy oldodjon meg a problem mert már nagyon szar 😞
elõre is thx mindenkinek
Bris
az eddigi gothicokban ha elessett az nmy akkor oda lehetett menni es atszurni egy karddal ezt itt nem lehet?
Vinsanity is back!!
Újrakezdtem a játékot és érdekes módón egyszer sem állt le. Akkor lehet, hogy e ledves másolásvédeleme rakta szarrá a tápos mentést?
Kell valakinek egy 47-dik szintû mentés? Akinek kell írjon a privátba és elküldöm neki.
Az újrakezdett játékban 2(!) óra alatt megcsináltam az összes lázadó küldtést Reddockban és felszabadítottam Cape Dun-t és már 13-dik szintû vagyok, bár easy-ra nyomtam a nehézséget, mert nem vagyok idõmilliomos.
Myrtana:
Ardea - On the bench at the starting point.
Reddock - Southern caves of Reddock, kill the goblins.
Cape Dun - Inside the warehouse, steal it when the orc is outside.
Montera - In the abandoned house next to the mercenary boss house.
Gotha - Chest in the orc boss hut. 2nd inside Gotha, at the smithy.
Faring - Inside the first cavern, at the end of the right tunnel.
Vengard Temple - From the caves inside Gotha.
Vengard Throne room - From the High fire mage above the throne room.
Okara - On a stone just left from the entrance, facing towards Okara.
Silden - North of town, on a stone near a stone circle. 2nd is on Grompel.
Geldern - On a stone outside the southern exit, next to a chest. 2nd on Mirzo.
Trelis - Inside a chest behind the Beliar shrine outside the SW entrance.
Nemora - Right side of the entrance, halfway up the clope inside a chest.
Varant:
Braga - The merchant at the north entrance.
Ben Erai - On a barrel just below the slope to the mines.
Lago - In the weed dump, nearby Rasul.
Ben Sala - Around the smithy.
Bakaresh City - Near Silvio at the W entrance.
Bakaresh Temple - Inside the temple, the first small room to the right.
Mora Sul - On a Bench just next to Bandaro
Ishtar -one by main entrance on a table that teleports in front of the main guard
-one in the very back of Zubens chamber by his bed. It teleports to his palace. It is guarded by a single hashishin and there is no way to get it without setting him off.
Nordmar:
Wolf Clan - Inside Ronar the hunters house, you are allowed to pick it up.
Hammer Clan - At Ingvar the master smiths smithy, Steal it from his bench.
Fire monastery - Bottom level in library, a locked chest right side of the stairs.
Fire clan - In the first secluded house. 2nd In the Chieftains house.
Vigyázz az is lehet hogy vírus!
Szal sztem ne naon higgy az ilyenekben!
De ha valakinek megy az a magyarítás, akkor szóljon!!!!!!!!!!!!!!!!
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Az új fiókom: DevLupius
Masik lehetöseg:
Cache.SizeImage=1024000000
Cache.SizeMaterial=160000000
Cache.SizeMesh=210000000
Cache.SizeSound=320000000
Cache.SizeCollisionMesh=160000000
Cache.SizeAnimation=160000000
Cache.SizeSpeedTree=80000000
A legfontosabb beallitas :
-------------------------------------------
ResourceCache.u32SpeedTreeMaxMemUsage "Low=500.000"-rol
"High"-ra es erteknek : "2.000.000" megadni.
FONTOS : Ezutan a jatekot inditani, beallitasokba menni es a Cache-t alacsonyra allitani.
Next PC upgrade: 2022
Ott van mindjart legelöl:
Erö+5 (LP 5 Gold x)
Erö+1 (LP 1 Gold x)
Sajnálom asszonyom hogy a kedeves férje és a gyermekei meghaltak valamint a nõvére (aki egyépként apáca volt) kómában fekszik. Sajnos meghibásodott a fékrendszer. Különben is "A perfekt, hibamentes autóhoz-hoz még hat hónap kellett volna...
En erre valaszoltam.
Ket terkeped van, az egyik a küldetesek mellett, egy meg ha rakattintasz a ludtoll feletti gombra, ami szinten egy terkep.
A nagy terkepen (ludtoll felett) van a nyil, ami teged jelez. Mas nyil nincs a jatekban.
Honnan ?
Ez az osszes feliratot leforditja, vagy csak a menut ?
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Éppen ezt kérdeztem mert nekem a térképen nincs semmiféle nyíl ami mutatná hol vagyok 😞
A nyil alatt gondolom a terkepen levö nyilat erted. Az a nyil a TE karakteredet jelzi, semmilyen küldeteshez nem kapcsolodik. Azert ez eleg alap dolog RPG-kben...
Where is the Guru-ra asszem nincs megoldas. Ez valami debugger lehet. Sokan panaszkodnak ra, en meg nem lattam megoldast ra.
Rocko csávóval beszéltem de nemvágom mit kéne csinálni neki 😞 valaki esetleg segítene?

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
Letöltöttem "gothic3_hun_feliratok.zip" -t.
Benne egy file van : Project1.exe.
Indításkor hibát jelez : Error Can't load libary (admsw.dll).
Probáltam bemásolni a gamekönyvtárába, de nem segített.
Hogy tudom feltelepíteni ?
Az új fiókom: DevLupius
Bár a nagyon kevés ram miatt is lehet sõt biztos :S
Nincsmese 1 giga ramot még be kell szerezni.
Az volt a durva, hogy kb 4-5 óra intenzív game után egyszercsak kidob, azzal a felirattal, hogy out of memory vagy valami ilyesmi...1,5 giga ramom van...szal még ez is kevés