Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

izsook
Tegnap Én is el kezdtem vele jáccani. Végig nyálaztam a karakterlapot nem nagyon értem, hogy hogy is fogok Én varázsolni??? Alkímiát már tanulhatok az ellenállóknál, meg mágiát is, de valaki mondja már el, hogy a képesség unlockok hogy mûködnek, úgy mint a régi gothikokba, hogy csövezni kell pénzt, aztán keresni mestert?

izsook
Szerintem csak simán be kell húzni a gyors fegyverváltáshoz alulra, a normál lövedék helyett!

Csövi,

tüzes nyílvesszõt (Feuerpfeil) hogyan tudok használni? Fejleszteni kell az íjászatot? Inventoryban nem tudom kiválsztani :-(
Köszi
MerlinW
Hájja, az életben sem jönne rosszul a quicksave néha...😊

[merlinw.org]

Hmuda
Hümm, direkt felmásztam a gödör szélére és lenyilaztam, gondoltam ígyis úgyis megtámadnak az orkok. Volt nálam 600 nyílvesszõ, szóval elvoltam egy darabig amíg lenyilaztam a város orkállományának a felét. :-) Végül meguntam és inkább visszatöltöttem egy régi állást, csak az volt a gond, hogy így egy napi ténykedésem odaveszett. Ha én ezt tudtam volna, no mostmár mindegy.

De jó is lenne ha nem csak egy quicksave-et használna hanem mondjuk ötöt. Sokkal kényelmesebb lenne a hibák kijavítása.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

BEAST
ensem figyeltem es lemondtam , de mivel egyszer mar megcsinaltam azt a reszt tudtam hogy ott kene lennie egy serlegnek , odamentem , tarkonvagtam a rabszolgat elvette tole a serleget es semmi kovetkezmenye nem lett , csak ne old meg

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hmuda
Hümmm, ha Bradley-nek véletlen azt mondtam, hogy oldja meg maga a problémáját akkor buktam a serleget?

Mert ha igen akkor lehet, hogy egy rabszolga véletlenül meg fog halni az ostromnál. <#idiota>

Ez is mekkora állatság. Eddig hozzá voltam szokva, hogy sehol nem lehet lemondani a küldiket és reflexbõl nyomtam az elsõ választ... most vagy lehessen mindenhol küldit lemondani, vagy sehol.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

BEAST
ebben teljesen egyetertek veled , sot imadom amikor mar messzirol hallom az orkok vagy emberek szitkozodasat mert egy egy vadallat megtamadta oket =D ... es ha ok gyoznek (ritka) akkor ejszaka rohogcselve ulnek a tabortuz korul malacotsutogetve 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

a_n_d_r_e_w
Egyetértek, az obliban kevesebbenk éreztem az interaktivitást (fõleg NPC színten. Mondom jól beépülök a thiefek közé, kinyírom õket, és ezzel bevágódok a "rendõrségnél" a'la Gothic 2, de sajnos nem tehettem meg 😊 Aztán meg szegény Lex-nek sem mondhattam meg, hogy az õsellensége lett a fõnöke 😊 Az ilyen apróságok hiányoznak nekem nagyon az Obliból.)
Az AI viszont szerintem is reálisabban viselkedett ott bizonyos helyzetekben (eltekintve hogy a lopott lovamat a világ másik végén is felismerték, meg a semmibõl elõkerülõ szuper õrök, nehogy lehessen titkon gyilkolászni 😊)

A harcrendszer meg nem lenne rossz, de a Fable-ben jobban meg volt csinálva ez a stílus 😊

One Vision. One Purpose.

Bucser
Világ interaktivitása hiányzik??? hát szerintem azért messze interaktívabb mint az obli volt... (gondolok itt arra mikor a farkasok megtámadják a wild boar-t a wild boar meg elkergeti õket vagy a Farlasok nekiesnek (többen) a Scavengereknek és lakomáznak egy jót (és amikor ki akarom nyitni a scavit nincs benne semmi)

Nekem sokkal élettel telibbnek tûnik ez a világ mint az oblivioné...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

MerlinW
Váh, hajkurászok egy nyulat a susnyásban, egyszer csak nekimegyek valaminek. Nézek fel, még feljebb, még feljebb... nini egy troll lába😊 Cseppet elsápadtam (elsõ találkozásunk volt, jött kettõ is, bemutatkoztam nekik jól😊)

Egyébként, ha a bugoktól eltekintek, csak a normális AI, és a világ interaktivitása hiányzik, amivel Obli elkényeztetett. A jó öreg Gothic fíling megvan itt is, mégha ez egy cseppet olykor hack&slash is lett😊

[merlinw.org]

a_n_d_r_e_w
Komolyan mondom morális problémáim vannak a játékban, néhány orkkal összebarátkoztam, megkedveltem, és nem szívesen fogom megölni mikor átveszem a várost (aljas kétszínû dög vagyok 😊)
Kellene egy olyan opció, hogy most fuss öreg, mielõtt elszabadul a pokol 😊

One Vision. One Purpose.

Randal
6 hónap a játék teljessé tételéhez? Végülis bejött amire a G3 és Obli kapcsán gondoltam. ott csúsztattak ennyit, itt nem. Grat a piaci érzékkel megáldott emebrkéknek. De a játék így is el lett adva. Na emg fél év múlva megint elõveszik.

vajh lesz G3+Küldetéslemez együtt kaidva?😊

MrDevil
na meglett !!

MrDevil
merre található a gothai teleport kõ ?

Hunnenkoenig
Montera mellett van meg nehany paraszt tanya. Mindegyiket latogasd meg es csinald meg ott is a küldiket. Nekem siman összejött, hogy bemenjek a felsö reszbe.

a_n_d_r_e_w
Ebben abszolút nem adok neked igazat. Nekem egy 128-as 6600GT van, azért mertem beírni a faqba, mert közepes textúra, no árnyék/post process, de minden más maxon, sõt, ini tweakben növényzet 14000-en, entity.roi 7000, és még a distance-ok is feljebb rakva probléma nélkül fut. egyedül városban esik vissza, de ott nagyon. (gondolom entity.roi+AI=procievészet 😊

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Katzernek szerintem minimum járna egy pont, a kiírás és a faq ellenére sem volt rest 3x megkérdezni ugyanazt...
A sok "nálam vajon hogy fog futni, mert egyébként nem veszem meg" kérdést meg szerintem hanyagoljuk. Van hivatalos minimum gépigény, optimális gépigény, sõt akár vissza is lehetne olvasni, annyi minden le lett itt írva.

One Vision. One Purpose.

BEAST
en most mehetnek at , de nemtom , lehet meglesem elobb a Monteratol nyugatra levo varosokat is ... de mar nagyon elegem van a kisergetos kvesztekbol ... jobban jarok ha mentek , megnezem mit kell majd csinalni , visszatoltom leverem a dogoket es akkor mar csak beszelnem kell az npc-vel , vicc hogy x azt mondja menjunk csapjuk le a sok y-t ... befut kozejuk es meghal 😄

Bucser
Igazán nem tudom. Én magam is meglepõdtem.

Amikor futott a fraps, hogy csináljak pár képet ótvar ronda volt és szarul ment. aztán valamiért kikapcsoltam a frapsot elindítottam és csodálatosan futto. Valamint volt ide betéve egy beállítási lehetõség azt követve átírtam kicsit az ini-t és egyébként meg minden maradt maxon. Ennyi a történet..

Jahh igen: 64 bites windows😄

lehet kezd elõjönni az elõny?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nem igazán érezte át a helyzet drámaiságát...
Én is ugyanebben a cípõben járok, 3 napja csak probálkozok 😞 800*600 all low 10-30 FPS és akad, mediumon 5-15 FPS és akad, Highon 1-8 Fps és akad 😞 és persze mindez "Amd64-3400/2GB RAM/7800GT".
Valaki akinek megy high felbontásban leírná szájbarágosan, hogy mit csinált ? Pl: Bucser leírnád....
Thx...

Az új fiókom: DevLupius

Közben sikerült felszabadítanom Monterat, bár szerintem nem teljesen úgy ahogy kellett volna, ugyanis egyedül mészároltam le mindenkit a városban. Körülbelül 40 perc volt. Mondjuk kénytelen voltam "csalni" kicsit. Az egyik háztetõre nem tudtak feljönni az orkok aztán mindig oda ugráltam fel életerõt tölteni. Másképp esélyem se lett volna. Éjfélkor álltam neki a dolognak, azzal hogy kinyírtam az ork vezért. Erre elvileg el kellett volna kezdeniük lázadni de csak annyi történt, hogy a rabokat szépen agyonverték, én meg ottmaradtam egyedül. Amikor végeztem nekiálltam megkeresni Sanfordot /õ a lázadók kéme a városban és neki kellett volna segíteni nekem/ mert nem láttam csata közben. Na vajon hol volt? Az ágyában aludt az állatja miközben én írtottam az orkokat. Szép. 😊

Why so serious?

De az a baj, h 800x600 minden low-on is nagyon szaggat, meg akad. Erre írtak már sokan sok féle megoldást, sokat ki is próbáltam de még mindig ez van. Légyszi azt írjátok le h melyik módszer vált be

Hm, ez azért furcsa, mert nekem jóval szarabb gépem van (Cel 2,4; 1G dc; FX 5200), és viszonylag jól megy félminimum grafón. Mindezt úgy, h a virtuális memória fixen van...
Molnibalage
Hát akkor nem sok jót ígérhetek. Gyakorlatilag minden low-ra, kivétel a textúra, azt rakhatod közepesre meg a low detailes látótávot közepesre estleg a low detail látótáv none és a nagyfelbontás meg középre. Városban le kell venni majd a látótávot minimumra. A felbontás maradhat 1024x768-ban.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

128-as az enyém is.

Molnibalage
önyörgöm írjátok már le, hogy MENNYI RAM van a videokarin! NAGYON nem mindegy fõleg pont egy 6600GT-nél. Nekem is 128-as volt, de lecseréltem egy 256-osra és hihetetlenül megugrott tõle a játék.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mért van az, hogy valamér belassult az endurance töltõdése nálam?
nem szürke a csík, szal nem lehet rajtam weakness... ugyanúgy sárga, de kb. 2 pontonként töltõdik...

gameplusz
Köszi a javítást!

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Vazz ,mekkora hibát találtam :S remélem ha ujra elkezdem nyomni nemjön elõ ujra. Az 1 ik városnál az út befehéredik , és ha tovább megyek , akkor elkezd csuszni vagynemtom , és nemlehet ott tovább jutni.
Hali
Sok mindennel próbálkoztam, de még mindig nagyon akad/szaggat a game. Légyszi, akinek megy rendesen a játék, és hasonló konfigja van, az írja le hogy mit csinált, mit hogy állított be. Köszi elõre is.
A konfigom: 2500+ Atlon XP, 1GB RAM/400, Gef. 6600GT

Kandurex
Nah, szavazás vége, eredmények nyista 😊, mert ugye valamilyen oknál fogva a vote result nem enged hozzászólni. Amúgy 330 szavazatból: 42% elégedett volt, a fennmaradó 52% már nem volt ennyire elragadtatva, hovatovább 22% szerint kifejezetten pocsék színvonalt sikerült a játéknak hoznia, a többi 30% pedig csak egy átlagos, unalmas programot látott.

Banner gyártó kerestetik.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Molnibalage
Én így toltam végig 47-dik szintig, mert az hittem, hogy ez egy bug.
Járt már rajtam kívûl valaki Nordmarban? Ott kezdett bugzani a dolog. Elõtte mentsetek.

CS@
3000XP, 1Gb/400, 6600GT

Bucser
Nem. Ez már ott volt... Azért mentem be a barlangba mert véres nyomokat láttam😄 hát volt oka😄

Aragorn10
Azért szürke mert valószínû megfertõzödtél valamivel!!!!
Ha van nálad olyan ital ami fehér színû és egy kék kereszt van rajta.
Igyál meg belõle eggyet és akkor megint "Ok" lessz...<#idiota>

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Milyen masinád van?
_Atti_
a vér belõlük jött? nem is láttam vért benne még asszem..vmi bug lenne nálam?😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Szép 😊
Véletlenül nem tudja valaki, hogy a stamina csík (a középsõ, jobb alul) miért lesz szürke ? Mert az elején még sárga volt.
Egyébként nagy király játék. Azt vettem észre, hogy könnyebb, mint a 2. Legalábbis szerintem.

Kösz, írtam inkább priviben. 😉
CS@
Nem annyira OFF ez, mivel nekem még sosem volt problémám a fixre rakott virtuális memóriával csak itt a Gothic3 -ban.

Ottto
Honnan szedtél te ilyen küldit??????
Egyébként nagyon beragadtam Monteraba. Nem tudom felvinni a reputationt 75-re. Nincs már egyszerûen küldetés. Ha valaki esetleg valaki tudja hogy lehet felvinni 75re (kód, ini, marvin mode, akármi) plz jelezze. Vagy akkor marad a frontális támadás. Állítólag így is mûködik, csak sokkal nehezebb, fõleg a kastélynál. Szerény személyem egyszemélyes hadsereg 😄

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Bucser
Kapcsold ki a frapsot. És ne nézd az FPS-t. Hidd el felgyorsul és folyamatos lesz a grafika. Nem trudom miért cisnálja de csinálja és a fraps kiakpcsolása megodlotta a problémát.

Ja minden high-on 1024*768-ban.

A videókártya kimaradt: Geforce 7800GT

gameplusz
Hát a 300W bizony kevés a mai hardverekhez. Ezt add el, 2500-öt adnak még érte, 4-5 körül megkapsz szvsz egy jobb 400W-os tápot. Egy próbát megér, ha meg nem jó úgyis kicserélik =)

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Hunnenkoenig
Hakeligkeit = ha szemelyröl van szo, akkor kényesség, kinos pontosság, ha tárgyrol akkor kényes vagy komplikalt (kene a mondat, hogy pontosan le tudjam forditani)

Fitzlig = talan kicsinyes... aki elveszik az aprosagokban, de ehhez is mondat kene igazan.

Nekem lenne egy kis gondom 😞
Montera-ba menet megkértek hogy öljem meg a rabszolgákat õrzõ orkokat, meg is öltem mind a 4-et, bementem, kicsit fosztogattam is, és most ha valami hivatalos személlyel találkozok, akkor az rámvarrja mind2 bûnt és mindenképp megtámadnak 😞
Most mi lesz? Buktam a várost?
Vagy ha elég nagy respectet össze tudok szedni akkor elnézõbbek lesznek velem?
Sajnos már a Thief skillek kötül a hazudozást is megtanultam, de nem segít sokat...

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Nekem Gigabyte 939 64 bit + AMD 939 3.4 Ghz 64 bit + 2 GBB RAm van. Péntek este óta állítgatom a beállításokat, de normális grafikával nemtudom 12fps felé vinni, ha városban vagyok akkor 6 fps körüli, minden kikapcsolva low -n játszható , ebben a formában a Turok Dinosaurus Hunter jut az eszembe róla 😊

Bucser
Nálam is fixen van mert utálom, ha a win kanászkodik de ez off topic.