Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Vard meg a magyart en azt mondom."
mar a kezdo falubol Reddockba kuldenek onnan pedig Cape Dunba , azt mar nevezhetjuk varosnak 😊 innen Mortera (meg egy varos) ha itt vegeztel Gotha , kozben el kene latogatni Okaraba , majd a Gothaban talalt kovel a romos fovarosba a kiralyhoz , ha itt vegeztel kuldenek tovabb eszakra de oda Faringon keresztul vezet az ut , rengeteg dolgot kihagytal nem csoda ha nem elvezed
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
Nekem mar vagy 100 elvegzett es vagy 20 elvegezetlen van...
Szerintem nem neked valo ez a jatek :-))
Vard meg a magyart en azt mondom.
Amugy en ugy ertettem, hogy egy varosban az NPC-ket többször kerdezd meg.
Bar valoszinüleg van neked meg jonehany elvegzetlen küldetesed mindenfele, szoval en elkezdenem az elejeröl majd a magyarral, mert szerintem te meg reddockban sem voltal, pedig oda is küldi visz...
Eddig amerre mentem találkoztam a kõkör közepén ücsörgõ vadásszal akinek a küldijét nem csináltam meg mert a rohadt szarvasok elfutnak 😄
Akkor volt Rocko, a 3 trollos gyerek, Flint, Gorn kiszabadítása, orkofõnõk lezuzása,démon lezuzása,az erdõben a másik vadász kérésére a goblinok kiiktatása ezeket csináltam eddig.
Más nemnagyon adott küldetést.
Next PC upgrade: 2022
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mojoknak meg vittem valakit csak nemtom mi a neve.
No mindegy várok magyar feliratra mert angol nem az erõsségem 😞
amúgy az a catalyst van fent amit kér a játék. 6.8-as .
A dx diagot minden indítás elõtt le kell futtatni, vagy csak elég 1x?
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
En is inkabb az eredeti nyelvet szeretem es a Gothicnal a nemet az. Sokan nem hiszik el, de a nemet nyelv egy nagyon franko kis nyelv es rengeteg olyan van benne, amit mas nyelvben nem lehet visszaadni. Persze minden nyelv ilyen...
Szoval en imadom es sajnalom, hogy sokan nem tudjak eredetiben elvezni a Gothicot. Viszont egy biztos: Ugy ne alljon neki senki, hogy nem erti 100%-ra(!) a szövegeket, mert nagyon nagyon sokat veszit!
Akinek az angolja akadozik, az inkabb varjon a magyarra.
...szerintem...
A kétkezes harc miatt kellett a magas hunting.
Egy troll pl. mire megdöglik, olyan lesz mint egy sündisznó 😊
Én az erdõben kivont nyíllal megyek, mert már távolról egybõl ráugrik a célpontokra, és így nem lep meg a bozótból valami röfi hirtelen.
A szöveggel nekem sincs bajom. Egy-két helyen más amit kiírnak és mást mond a fickó, de az értelme ugyanaz kb. Meg ez ritka is. Zavaróbb, hogy a karakterhangok már megint változtak. Idegesítõ, hogy minden részben új hangot kap pl. Diego vagy Milten. 😞
A quest logban a terkepen rakattintasz az adott varosra es kiirja a reputationt. A különbözö fajok reputaciojat pedig a bal also sarokban latod.
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Beszelj mindenkivel es teljesits minden küldetest es lass csodat!
Azert olvasni is kene neha a szövegeket.
Nem olyan nagy Fahring, hogy küldiket ne talalj meg.
most sincs vegul is egy szar gepem meg akkoriban se volt ettol fuggetlenul ossze vissza akadozik bugzik marha sokat toltoget az ember mar beleoszul az allando visszatoltogetesekbe
de mindezek ellenere ez is olyan elmenyes mint az elso resze
csupan magamat sajnalom hogy mindig remenykedek, most majd jo lesz a hw hozza 😊 dehat ez van.
800x600ba mediumon jatszok nuku latotavval de keves az 1G ram 😊
a patch remenye mindig eltet
Faringba se tudok bejutni mert oda meg 75 reputacion.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Neha pusztulok a röhögestöl. Tegnap olvasgattam az egyik topikot az idezetekkel es igaz en ezt meg nem hallottam, de egyelöre ez a kedvencem:
Hös egy parasztnak Trelisben: "Azt hiszem azert neha majd meg vissza-viszza nezek, hogy jol szajba vagjalak"
Zsenialis. Kivancsi leszek majd, a magyar forditasban mit alakitottak.
Felek, hogy csak tömeny szöveget kaptak angolul es jatek nelkül szar angol forditasbol meg szarabb magyar lesz a jatek ismerete nelkül...
Ne legyen igazam, de ezt nagyon el lehet cseszni.
Nagy Gothic fan vagyok, eddig nem írtam ide, csak olvasgattam, de én megvárom a magyar verziót mindenképpen.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
[merlinw.org]
[merlinw.org]