Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Raptor 2
Elvileg elég, nekem pl bármilyen várost sikerült felszabadítanom, csak ölnöm kellett!<#hehe>

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Mortera...elegem van, elég ha lemészárolok minden orkot???

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Raptor 2
Na kb 10 perc muva ujra odaülök!

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

BEAST
"Szerintem nem neked valo ez a jatek :-))

Vard meg a magyart en azt mondom."

mar a kezdo falubol Reddockba kuldenek onnan pedig Cape Dunba , azt mar nevezhetjuk varosnak 😊 innen Mortera (meg egy varos) ha itt vegeztel Gotha , kozben el kene latogatni Okaraba , majd a Gothaban talalt kovel a romos fovarosba a kiralyhoz , ha itt vegeztel kuldenek tovabb eszakra de oda Faringon keresztul vezet az ut , rengeteg dolgot kihagytal nem csoda ha nem elvezed

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Athletic  Bilbo
köszi , én is a videokarira gondoltam. Majd veszek 😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

grebber
Városnak még hírét se láttam kezdjük ott.

Next PC upgrade: 2022

Hunnenkoenig
Te fahringban vagy es meg csak ennyi küldetest csinaltal meg?

Nekem mar vagy 100 elvegzett es vagy 20 elvegezetlen van...
Szerintem nem neked valo ez a jatek :-))

Vard meg a magyart en azt mondom.

Amugy en ugy ertettem, hogy egy varosban az NPC-ket többször kerdezd meg.

Bar valoszinüleg van neked meg jonehany elvegzetlen küldetesed mindenfele, szoval en elkezdenem az elejeröl majd a magyarral, mert szerintem te meg reddockban sem voltal, pedig oda is küldi visz...

grebber
Oké megnézem.

Eddig amerre mentem találkoztam a kõkör közepén ücsörgõ vadásszal akinek a küldijét nem csináltam meg mert a rohadt szarvasok elfutnak 😄

Akkor volt Rocko, a 3 trollos gyerek, Flint, Gorn kiszabadítása, orkofõnõk lezuzása,démon lezuzása,az erdõben a másik vadász kérésére a goblinok kiiktatása ezeket csináltam eddig.

Más nemnagyon adott küldetést.

Hunnenkoenig
Egy NPC-vel beszelhetsz többször is. Lehet hogy kifogyott az opciokbol, de ha beszeltel massal es questet vettel fel, kerdezd ujra vegig az összeset. lehet ujra van miröl beszelnie.

BEAST
nekem 220as a hunting es Nimrodom van ez csak 110es 😊 , a legtobb allat 2-3 loves , de trollt szerintem igy ha nemis egyszerubb de mindenkeppen gyorsabb 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

lwb
Szaggat vagy töltöget? Utóbbi a memória miatt lehet (1 gb kevés neki), elõbbi pedig a videokari miatt. Nekem is kis gépem van és pl. Montera már elég lassú. A töltögetést a net lehúzás/vírusírtó kikapcsolás kombináció és a topicban olvasható tweakelések után sikerült elviselhetõvé tenni (így is tölt, de nem annyiszor és nem annyit).

grebber
Pedig nem sokat találtam eddig 😞
Mojoknak meg vittem valakit csak nemtom mi a neve.
No mindegy várok magyar feliratra mert angol nem az erõsségem 😞

Egy giga RAM kevés ehhez, és sztem a videokarid is gyengécske. 😞
Hunnenkoenig
1x

Amugy meg NEM TUDJUK!

Athletic  Bilbo
P4 3ghz, 1gb DDRRAM, ATI 9600 256mb videokari. Minden LOW a játékban , peccs stb felrakva és szaggat mint atom. Szerintetek mi lehet a vaj?
amúgy az a catalyst van fent amit kér a játék. 6.8-as .
A dx diagot minden indítás elõtt le kell futtatni, vagy csak elég 1x?

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Hunnenkoenig
En sem jatszottam meg egy jatekot sem magyarul (ha nem sajat forditas volt es teszteltem) :-))

En is inkabb az eredeti nyelvet szeretem es a Gothicnal a nemet az. Sokan nem hiszik el, de a nemet nyelv egy nagyon franko kis nyelv es rengeteg olyan van benne, amit mas nyelvben nem lehet visszaadni. Persze minden nyelv ilyen...

Szoval en imadom es sajnalom, hogy sokan nem tudjak eredetiben elvezni a Gothicot. Viszont egy biztos: Ugy ne alljon neki senki, hogy nem erti 100%-ra(!) a szövegeket, mert nagyon nagyon sokat veszit!

Akinek az angolja akadozik, az inkabb varjon a magyarra.

...szerintem...

dante3
köszi

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

lwb
Nekem kb. 5-6 lövés egy troll. Igaz van archery-m, a huntingom 235-ös, az íjam pedig a silent death (115-ös sebzés).

A kétkezes harc miatt kellett a magas hunting.

BEAST
ez igaz majdnem mindenre , de pl a trollokat ugy olom hogy elfutok a legkozelebbi sziklaig/faig , megforditom es beszoritom , ketkezes karddal megyek es a masodlagos/forgotamadassal megsem tud moccani amig leverem

BEAST
nemtudom , en meg sohasem jatszottam egy jatekot sem magyarul , megy es szeretem is az angol nyelvet szoval maradok az (altalaban) eredeti nyelvnel 😊

Az orrszarvúkat (meg mindent) simán le lehet nyomni, rá kell gyúrni egy kicsit a nyilazásra. Belelõsz párat, ha túl közel ér, elfutsz, ha lekopott, újra, és így tovább.
Egy troll pl. mire megdöglik, olyan lesz mint egy sündisznó 😊
Én az erdõben kivont nyíllal megyek, mert már távolról egybõl ráugrik a célpontokra, és így nem lep meg a bozótból valami röfi hirtelen.
lwb
A kézikönyv rajta van a lemezen is a Manual könyvtárban ... 😊

A szöveggel nekem sincs bajom. Egy-két helyen más amit kiírnak és mást mond a fickó, de az értelme ugyanaz kb. Meg ez ritka is. Zavaróbb, hogy a karakterhangok már megint változtak. Idegesítõ, hogy minden részben új hangot kap pl. Diego vagy Milten. 😞

Hunnenkoenig
Na erre gondoltam :-))
Akkor talan megsem olyan rossz az a forditas :-)

BEAST
az a baj hogy neha nem jok a szovegek , pl azt valaszolnam hogy -yes ... de a karakter hanggal a no-t mondja , kepen jo es a jatek szerint is , tobbszor eszrevettem hogy nem jo sorrendben vannak a szavak , nehol egy-egy betu is kimaradt ... amugy tenyleg vannak jo szovegek amiket megmosolygok , pl Sildenben van egy gatekeeper aki eleg sotet , van egy olyan valaszlehetoseg hogy nem eppen o a legragyogobb elme a kornyeken erre az or azt kerdezi hogy faklyat keresek mert az nincs neki 😄 ... meg Montera elotti lazadok szovegei 😄

Hunnenkoenig
Hja...akinek nincs kezikönyve... (en is csak most neztem bele elöször :-) )

A quest logban a terkepen rakattintasz az adott varosra es kiirja a reputationt. A különbözö fajok reputaciojat pedig a bal also sarokban latod.

Kössz Sasmaster, de azt már próbáltam és nem megy <#nemtudom>

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

dante3
Egy<#lama>kérdés: Azt honnan tudom meg,hogyhány százalékos a Reputation-om? tele a tököm az orszarvúkkal

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Hunnenkoenig
Oh, mar megy ujra...

Hunnenkoenig
JoWood forum meg már megint nem megy grrrr

Hunnenkoenig
Mojoknak 2 üveg palinka kell.

Beszelj mindenkivel es teljesits minden küldetest es lass csodat!
Azert olvasni is kene neha a szövegeket.

Nem olyan nagy Fahring, hogy küldiket ne talalj meg.

hiba
ez a gothic 3 pont olyan volt mint a gothic 1
most sincs vegul is egy szar gepem meg akkoriban se volt ettol fuggetlenul ossze vissza akadozik bugzik marha sokat toltoget az ember mar beleoszul az allando visszatoltogetesekbe
de mindezek ellenere ez is olyan elmenyes mint az elso resze
csupan magamat sajnalom hogy mindig remenykedek, most majd jo lesz a hw hozza 😊 dehat ez van.
800x600ba mediumon jatszok nuku latotavval de keves az 1G ram 😊
a patch remenye mindig eltet

grebber
Normdmarba hogylehet bejutni??? Mert Mojok az ork elálja az utat és nemenged be.Adott egy feladatot hogy szerezzek neki cuccot. Az erdõben a vadásztól 200 aranyért szereztem is de Mojok még mindig nem enged be 😞

Faringba se tudok bejutni mert oda meg 75 reputacion.

koschwarz
én a magyar fordításokkal mindig is elõítéletes voltam, és mivel sajna németül nemtok, ezért angol verziót kell majd megszereznem

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hunnenkoenig
Amugy gyerekek nem tudom milyen az angol verzio es ti hogy vagytok vele, de a nemetben durvan zsenialis szövegek vannak a jatekban.

Neha pusztulok a röhögestöl. Tegnap olvasgattam az egyik topikot az idezetekkel es igaz en ezt meg nem hallottam, de egyelöre ez a kedvencem:

Hös egy parasztnak Trelisben: "Azt hiszem azert neha majd meg vissza-viszza nezek, hogy jol szajba vagjalak"

Zsenialis. Kivancsi leszek majd, a magyar forditasban mit alakitottak.
Felek, hogy csak tömeny szöveget kaptak angolul es jatek nelkül szar angol forditasbol meg szarabb magyar lesz a jatek ismerete nelkül...
Ne legyen igazam, de ezt nagyon el lehet cseszni.

Sysfox
Sziasztok!

Nagy Gothic fan vagyok, eddig nem írtam ide, csak olvasgattam, de én megvárom a magyar verziót mindenképpen.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Áááá, márcsak a Marik féle küldetés van hátra, annak a pontji kéne hogy bejussak a fõnökhöz, de szállítom neki midnenkirõ az infókat, de nem teljesül 😞 Kit hagyhattam ki???? A Városba már szerintem mindenki megvolt, aztán a farmról, aki lazsált...áá kit kell még?????

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Köszi a választ a bányászatra. Akkor velem van a gond mert nem találtam még iylen telért. Vagy nem tudtam h. az az. Annak is kiírja a nevét mint a növényeknek a szembe fordulsz velük?

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

lwb
Köszönöm mindenkinek az infot!

CS@
Hunnen a #6775 –ben leírta az összes lelõhelyét

MerlinW
Ja tényleg, a spicli😊 Mindegy, a hent a lényeg😊

[merlinw.org]

ööö, szóval kiderítem ki a rebel, ennek fejébe beengednek a fõnöökhöz, azt leverem és kezõdik a csata?

kideríted ki a spicli Monteraban, aztán kinyírod az Ork fõnököt és indul a banzáj
MerlinW
Le lett írva többször. Vagy fellázítod a népet, vagy egyedül lehenteled az orkokat.

[merlinw.org]

Felszabadította valaki már Monterát? Mert ott két lehetõség van vagy rebeleket segíted vagy besúgó leszel ((én mindkét küldit felválaltam, de mégiscsak lázadókhoz húzz a szívem 😄)

MerlinW
A zombis, csontvázas erõdbe vezetõ úton nem mész fel a lépcsõn hanem jobbra van egy barlang. Annak a legvégében van egy ládában.

[merlinw.org]

nyílfajtát kirakod a gyorsmenüre. Íjat kiválasztod -> nyilfajtát kiválasztod
Van egy barlang Gothában, ott találod de monerát hogy kell felszabadítani? Majd egy másik átékot is kezdek, az orkkal lesz és mágus 😄

MerlinW
Ez a stunlock mire is jó? Nem maradok kába?<#idiota>

[merlinw.org]

Reddockban Norrisnál lehet cape dunban meg a mercenary vezérnél

lwb
érdekes. én nem találtam gotha-ban a vengardos teleport rúnát ... merre van?