Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a toltegetesi ido meg no comment
az input erzekenyseg a toltogetes interruptok miatt katasztrofalis, pont ugy jatszok singlebe mintha alladoan lag lenne ettol fuggetlenul nem tantorit el mert ez megis csak a gothic...csak hozzak helyre valahogy
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Why so serious?
A MAGYAR VERZIÓ PÉNTEKEN JÖN KI, VAGY KÉSÕBB????
Mer azt iindenképpen megveszem! f*sz kivan má a warezzal
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
De ma már kellõen felidegesített, inkább most abbahagyom, mielõtt törés-zúzás lessz belõle
Én is kb így voltam vele 2 percnél...de amikor elértem a 15 perc játékidõt, akkor rádöbbentem hogy azé nem is rosz, érdemes küzdeni még vele. 1 óra játék után, már a gondolatomban nlegyõzte az Oblit... Na mind1 azóta már függõ vagyok<#crazya>#crazya><#zavart2>#zavart2><#email>#email><#email>#email><#nevetes1>#nevetes1>
JÉZUS !!! Nem szokásom de most fikázni fogok...
Én szerettem a Gothic 1-2t, a hangulatot, a nagy világot... de ez a 3, a Thief 3 óta nem csalódtam ennyire. Lehet, hogy túl gyorsan ítélek, de még nem volt olyan hogy egy program 2 perc után kilépésre kényszerített, az elkeserítõen gyenge intro, valahol a Warcraft2 technikai szintjén de 0 feelinggel, borzalmasan gagyi hangeffekt kezdésnek, agyhalott harcrendszer, semmi fejlõdést nem mutató ugyanakkor rohadt lassú grafika...
Hát ekkorát már régen nem csalódtam... Majd ha kicsit több türelmem lesz, adok neki + egy próbát, de szerintem ez halottnak a csók.
Kár érte... 😞
Why so serious?
Montarat akarom kipucolni, a fõbejárattól felfelé már egy csomo mindenkit kinyirtam, majdnem egészen a kapuig,(ahol csak 75%reput.al engednek be)
Ennyi ölés után vmi Rebel küldetést tejjesítettem, hogy kinyirtam a Mercenaries-eket vagy vmi ilyesmi!
A lényeg, hogy nagyon sok az ellen, nem boldogulok. Hogy lehet rávenni az Okaraiakat, hogy Segítsenek?????
Ahol kezdodik a game arrol a telepulesrol a tengerpart fele lementem, majd a parton eszak fele mentem sokaig, elobb egy barlang volt par goblinnal
utana nem sokkal elertem a textura szakasz vegehez, a tengerben a part mellett gyalogoltam es egyszer csak vege lett a lathato texturaknak...csak nalam van ez a feature?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nagyon kiraly! Olyan csatakat vivok, mint allat! Csak ugy pörgök, forgok. Az elöbb vagy 20 allat rontott ram es majdnem sikerült mindet levernem, csak 3 maradt a vegere, igaz egy orrszarvu is segitett, mert befogtam. Most egy kardfogu tigrist szeretnek tarsnak...tiszta beastmaster leszek.
@Der Wahnsinn: Jobb es bal egergomb egyszerre, mikor a földön fekszik, de le lett mar irva nehanyszor...
Olvassatok mar a forumot...szep piros csik mutatja, hol hagytatok legutoljara abba (ha berakjatok a kedvencek köze).
Nálam eddig jól futott a játék, de most sajnos léptem nyomon lefagy. Hol egyszrúen azt köpi a szemembe a taskbar, hogy nem válaszol, máskor meg 'where is guru' hiba jön elõ, de soszor egyszerûen meg csak lelövi a videokarit. Különös..
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mielött elindultok Rathgarral a barlanghoz, mentsetek! Utana induljatok el vele, nezzetek meg merre fut es utana töltsetek be ujra es tisztitsatok megmindent a hidig egyedül! es utana menjetek vissza hozza es induljatok el vele.
Ez a köcsög juszt is beleszalad minden nagyobb monsztercsordaba es nem fogjatok tulelni es bukjatok a questet!!!
A hidig mindent megtisztitani, utana ujra megnezni, hol a barlang... en egyelöre a hidnal vagyok, szoval tovabb nem neztem.
-------------
Grebber, az is megtiszteltetes a Gothicnak, hogy voltal hajlando warezben letölteni, mi? :-)
Ezt potolható mert visszafordulok azt megcsinálom azokat.
Másrészt meg élvezet kérdése .Inkább megtiszteltetés a Gothic névre nézve hogy 1-10 FPS-el néha 5 mpekre megakado képpel is tolom a gamet!
Next PC upgrade: 2022
---------
Amugy kiba jo ez a jatek! Nordmarban megöltem egy csomo Rippert es hallom, hogy egy meg valahol szuszog meg hörög... a zene adja hozza a többit... feszült idegallapotban forgolodom, egyszer csak a bokorbol ramrontott ez a dög.
Ugy megijedtem, hogy eldobtam az egeret basszus!! :-))
Imadom!!!
Amugy a stunlock patch kiraly!! Mindenki rakja fel! A harc igy is kihivas, de tudsz legalabb reagalni es több ellenfel eseten a stunnolo fele fordulni!
Na megyek tovabb nyomni.
Ha jol feltetelezem, hogy ez a helyzet es meg ezt sem tudod ertelmezni, akkor vard meg inkabb a magyar valtozatot, azt ajanlom neked is meginkabb, mint Grebbernek.
Nem fog sok örömöd lelni a ajtekban, ha nem erted 100%-ra miröl van szo!
Az artifaktal meg az a gondom, hogy odaadtam a vadásznak, de a másik srác meg hazugságon kapott, és azt mondta nem lehetek vadász, így elvesztettem az artifaktos küldit is 😞
One Vision. One Purpose.
Na
A legelején vagyok azt írja hogy nyomjam meg az 1-est de nyomogatom meg az OK-ot is de nem csinál semmit csak marad az az ablak.
Kilépni is csak úgy tudok gép restart.
Itt mitkell csinálni?
Kösz!
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
Meg csak en is most vegeztem, szoval nemtom mi lesz kesöbb...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
CSak most nem tudom loadoljak egy korábbi mentést, vagy maradhat minden így? 😊
One Vision. One Purpose.
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Why so serious?
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A lenyeg, hogy az elsö patchben elvileg minden apro bug (grafikai es technikai) ki lesz javitva. A performance lenyegesen javitva lesz altala.
Az ijazsatot ijjal es szamszerijjal javitottak, de a közelharci valtozasok meg varatnak magukra, mert az tul komplex.