Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt a stunlock patchet hogy kell felrakni? nem nagyon értem ami a jowood fórumon van 😞

Takanohana
SevenM szerint nov. 2. a hivatalos megjelenés.

hiba
a grafix az nagyon el lett qurva, nalam egy 3.6G P4el 1Gram X800XTPE agyon huza 800x600-ba jatszok mediumon!, nulla latotavval es percekre leakad, nem tudok korbenezni hogy ne halna be tobb masodpercre, siman gyaloglok nem rohanok es ugy cache-el hogy akadozik az egesz ossze vissza, persze 2Gbyte ram ezen akkor is segitene dehat majdnem minimumon vagyok...en Gothic 1-et meg akkor 3x vegigjatszottam amikor meg a foruman is alig voltak beirasok a tobbseg akkoriban azt se tudta miaz, de egyszeruen imadtam, tiszta bug volt allandoan kifagyott stb de ilyen teren a gothic 3 ubereli es eleg idegesito igy jatszani amugy tetszik de ezzel meg nagyon sokat kene gyurni a fejlesztoknek...es grafikailag egyaltalan nem nez ki olyan hude szuperul, van hogy gyakorlatilag nem is latok semmit csak egy kekszinu egboltot meg egy ures tengerparot 5db kaviccsal es masodpercenkent a toltogetes miatt mozdul egy kepkockat, nem akarom hasonlitgatni de az obli is jobban futott, meg amugy minden game maxon tolhato de ez meg kozepesen se 😞
a toltegetesi ido meg no comment
az input erzekenyseg a toltogetes interruptok miatt katasztrofalis, pont ugy jatszok singlebe mintha alladoan lag lenne ettol fuggetlenul nem tantorit el mert ez megis csak a gothic...csak hozzak helyre valahogy

Kandurex
Pár képet szúrjatok már a játékról, kíváncsi lennék rá, meg gondolom jó páran akiknek nincs jó gépe hozzá 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ja amíg rá nem jöttem erre a tetõs trükkre addig engem is idegelt rendesen mert mindig elvertek. Utána már könnyebb volt bár így is eltartott valami 30 percig a csata.

Why so serious?

Raptor 2
Jajjj még egy fontos kérdés!!!

A MAGYAR VERZIÓ PÉNTEKEN JÖN KI, VAGY KÉSÕBB????
Mer azt iindenképpen megveszem! f*sz kivan má a warezzal

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Raptor 2
OK, köszi a segítséget. Holnap nekiugrok mégegyszer-kétszer sokat quicksavelok<#awink> Oszt majd lesz belõle vmi(ugyse adom fel<#vigyor1>)
De ma már kellõen felidegesített, inkább most abbahagyom, mielõtt törés-zúzás lessz belõle

Raptor 2
Sztem adj neki mégegy eséjt!

Én is kb így voltam vele 2 percnél...de amikor elértem a 15 perc játékidõt, akkor rádöbbentem hogy azé nem is rosz, érdemes küzdeni még vele. 1 óra játék után, már a gondolatomban nlegyõzte az Oblit... Na mind1 azóta már függõ vagyok<#crazya><#zavart2><#email><#email><#nevetes1>

JÉZUS !!! Nem szokásom de most fikázni fogok...

Én szerettem a Gothic 1-2t, a hangulatot, a nagy világot... de ez a 3, a Thief 3 óta nem csalódtam ennyire. Lehet, hogy túl gyorsan ítélek, de még nem volt olyan hogy egy program 2 perc után kilépésre kényszerített, az elkeserítõen gyenge intro, valahol a Warcraft2 technikai szintjén de 0 feelinggel, borzalmasan gagyi hangeffekt kezdésnek, agyhalott harcrendszer, semmi fejlõdést nem mutató ugyanakkor rohadt lassú grafika...

Hát ekkorát már régen nem csalódtam... Majd ha kicsit több türelmem lesz, adok neki + egy próbát, de szerintem ez halottnak a csók.

Kár érte... 😞

Azt nem tudom de a sok ork ellen van egy módszer. Montera déli bejáratával szemben /ahol a slave guardok állnak/ van egy kis lépcsõ ami mellett közvetlenül egy ház és a lépcsõ tetejérõl simán fel lehet ugrani a háztetõre és ha jól helyezkedsz az orkok nem tudnak feljönni hanem lent állnak és néznek mint a birkák. Ha már nagyon sérült vagy akkor felugrasz, meggyógyitod magad aztán mehetsz vissza ölni. Vagy lõheted is innen õket bár akkor valamiért hajlamosak feljönni.

Why so serious?

Raptor 2
Segíccsetek!

Montarat akarom kipucolni, a fõbejárattól felfelé már egy csomo mindenkit kinyirtam, majdnem egészen a kapuig,(ahol csak 75%reput.al engednek be)

Ennyi ölés után vmi Rebel küldetést tejjesítettem, hogy kinyirtam a Mercenaries-eket vagy vmi ilyesmi!

A lényeg, hogy nagyon sok az ellen, nem boldogulok. Hogy lehet rávenni az Okaraiakat, hogy Segítsenek?????

Randal
Elõferdül más játékoknál is. Pl G2 vagy Morrowind.

hiba
Embrek, kigyalogoltama textura mezobol!
Ahol kezdodik a game arrol a telepulesrol a tengerpart fele lementem, majd a parton eszak fele mentem sokaig, elobb egy barlang volt par goblinnal
utana nem sokkal elertem a textura szakasz vegehez, a tengerben a part mellett gyalogoltam es egyszer csak vege lett a lathato texturaknak...csak nalam van ez a feature?

Molnibalage
Az mitõl függ, hogy milyen állatot tudsz befogni? Nekem a durvákra azt nyögte be a fõhõs, hogy 'too hard'. Bár eddig csak scrollból próbálkoztam. Manafüggõ lenne a dolog? A brutál lényhez sok mana kell?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

eprex
tudna vki segíteni? olyan problémám van h nyomom a w-t h menjen elõre nyomom, elengedem erre megy tovább és kb 1 mp múlva megáll, de az a vicces h más játéknál is elõre fordult viszont word-be nem csinál ilyet szal nem hiszem h beragadna a gomb.... pls segítsetek

és a románoknak nem szaggatott mert ott van péz atomgépre?

Hunnenkoenig
Lejebb linkelte Hmuda a patchet! nezz vissza!

Nagyon kiraly! Olyan csatakat vivok, mint allat! Csak ugy pörgök, forgok. Az elöbb vagy 20 allat rontott ram es majdnem sikerült mindet levernem, csak 3 maradt a vegere, igaz egy orrszarvu is segitett, mert befogtam. Most egy kardfogu tigrist szeretnek tarsnak...tiszta beastmaster leszek.

@Der Wahnsinn: Jobb es bal egergomb egyszerre, mikor a földön fekszik, de le lett mar irva nehanyszor...

Olvassatok mar a forumot...szep piros csik mutatja, hol hagytatok legutoljara abba (ha berakjatok a kedvencek köze).

Hogy kell kivégezni (leszúrni) az NPC-ket? Vagy azokat direkt nem engedi, akit nem szabad?
Ioles
Sziasztok!
Sztetek van remény hogy fel lehet majd vhova tenni a magyar fájlokat?

Molnibalage
Hol érhetõ el?

Nálam eddig jól futott a játék, de most sajnos léptem nyomon lefagy. Hol egyszrúen azt köpi a szemembe a taskbar, hogy nem válaszol, máskor meg 'where is guru' hiba jön elõ, de soszor egyszerûen meg csak lelövi a videokarit. Különös..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hunnenkoenig
Mindenkinek egy tipp nordmarban a legelsö questhez:

Mielött elindultok Rathgarral a barlanghoz, mentsetek! Utana induljatok el vele, nezzetek meg merre fut es utana töltsetek be ujra es tisztitsatok megmindent a hidig egyedül! es utana menjetek vissza hozza es induljatok el vele.

Ez a köcsög juszt is beleszalad minden nagyobb monsztercsordaba es nem fogjatok tulelni es bukjatok a questet!!!

A hidig mindent megtisztitani, utana ujra megnezni, hol a barlang... en egyelöre a hidnal vagyok, szoval tovabb nem neztem.

-------------

Grebber, az is megtiszteltetes a Gothicnak, hogy voltal hajlando warezben letölteni, mi? :-)

grebber
"Rengeteg dolgot kihagytál nemcsoda hogy nem élvezed"

Ezt potolható mert visszafordulok azt megcsinálom azokat.

Másrészt meg élvezet kérdése .Inkább megtiszteltetés a Gothic névre nézve hogy 1-10 FPS-el néha 5 mpekre megakado képpel is tolom a gamet!

Next PC upgrade: 2022

Hunnenkoenig
Esetleg lefagy a geped, ami valszeg annak következmenye, hogy a minimum konfigot sem eri el a geped... Masra nem tudok tippelni...

---------

Amugy kiba jo ez a jatek! Nordmarban megöltem egy csomo Rippert es hallom, hogy egy meg valahol szuszog meg hörög... a zene adja hozza a többit... feszült idegallapotban forgolodom, egyszer csak a bokorbol ramrontott ez a dög.

Ugy megijedtem, hogy eldobtam az egeret basszus!! :-))

Imadom!!!

Amugy a stunlock patch kiraly!! Mindenki rakja fel! A harc igy is kihivas, de tudsz legalabb reagalni es több ellenfel eseten a stunnolo fele fordulni!

Na megyek tovabb nyomni.

Hunnenkoenig
Hat talan egy kepet nyomhatnal, vagy ird le mit ir pontosan, de szerintem te a tippek ablakat latod. Az csak azt mondja valszeg, hogy az 1-es gomb megnyomasaval tudod az 1-es slotban levö fegyvered elöhuzni. Talan nyomj ra az OK gombra az egyes helyett.

Ha jol feltetelezem, hogy ez a helyzet es meg ezt sem tudod ertelmezni, akkor vard meg inkabb a magyar valtozatot, azt ajanlom neked is meginkabb, mint Grebbernek.

Nem fog sok örömöd lelni a ajtekban, ha nem erted 100%-ra miröl van szo!

a_n_d_r_e_w
Köszi a válaszokat, lehet adok nekik egy újabb esélyt 😊
Az artifaktal meg az a gondom, hogy odaadtam a vadásznak, de a másik srác meg hazugságon kapott, és azt mondta nem lehetek vadász, így elvesztettem az artifaktos küldit is 😞

One Vision. One Purpose.

Császtok lehet másodjára írom le de bocs nem találtam meg a választ!
Na
A legelején vagyok azt írja hogy nyomjam meg az 1-est de nyomogatom meg az OK-ot is de nem csinál semmit csak marad az az ablak.
Kilépni is csak úgy tudok gép restart.
Itt mitkell csinálni?
Kösz!

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic

Hunnenkoenig
Fahringban Ali artefactja az egyetlen, ami fontos az elsö körben
Meg csak en is most vegeztem, szoval nemtom mi lesz kesöbb...

BEAST
faringban en nem talaltam lazadot , tehat felszabaditasra szolo kvesztet sem kaptam , viszont van egy halom amit kesobb lehet folytatni pl sivatag utan

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

a_n_d_r_e_w
Az érdekelne engem hogy Fahringban van e valami FONTOS küldetés. Mert úgy jártam mint Grebber, csak már nagyon elegem volt, hogy a nagypofájú orkok minden pitiáner kis marhaságért engem zaklatnak, de tovább nem engednek, ezért úgymond "felszabadítottam" a várost, mielõtt bejuthattam volna 😊)
CSak most nem tudom loadoljak egy korábbi mentést, vagy maradhat minden így? 😊

One Vision. One Purpose.

Megvan miért olyan bugos és szaggatós!!!! ROMÁNOK TESZTELTÉK!!!!<#mf2>

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

dante3
Aha,rájöttem,mert kipróbáltam a koponyánál,ott már mindenkit kivégeztem!<#vigyor2>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

A koponya teleport Gotha-ba vezet nem a fõrvárosba. Az vár alakú. De azt is Gotha-ban lehet megtalálni.

Why so serious?

Hunnenkoenig
Meg nem, de fogom. Mar fel van rakva.

Molnibalage
Hol van az a térkép pontosan? Ezalatt egy linket értenék. Köszi.

dante3
Azt tudom,de azt a koponya teleportot még nem is használtam! lol

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

peeter22
Igen. Tipp: a térképen, minden városnak kiírja a nevét, ha ráklikklesz.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

dante3
Az a koponya forma?

peeter22
Hopp na ezt elb...tam. bocsi.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

peeter22
(spoiler)Gotha-ban van a teleportkõ amivel be lehet teleportálni a városba.(spoiler)

dante3
Oda hogyan lehet bejutni?

Hmuda
Ezt tesztelte már valaki?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

peeter22
Akkor jó, látom nem csak én vagyok mészáros, na persze a questeket is csinálom bõszen, már vagy 100 megvan és van pár függõ. A Gotha alatti orkok következnek azt felszabadítom Monterát. De majd csak holnap, ha lesz idõm mára elég volt.

BEAST
naja , neha nagyon felbosszant amikor 100% hogy elkene talalnom a celt es atmegy rajta a nyil ... foleg Bloodfly es Snapper az ami ezzel szorakozik

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Raptor 2

Ha jó a link, akko itt a karilapom

Hunnenkoenig
En letaroltam mindet. Ugy nez ki Vengard, mint ahol a pestis pusztitott :-))

Hunnenkoenig
Na, megjött az elsö adag valasz a rengeteg kerdesre a PB-töl a nemet WoG forumon.

A lenyeg, hogy az elsö patchben elvileg minden apro bug (grafikai es technikai) ki lesz javitva. A performance lenyegesen javitva lesz altala.

Az ijazsatot ijjal es szamszerijjal javitottak, de a közelharci valtozasok meg varatnak magukra, mert az tul komplex.

peeter22
Kérdés volt valaki elvetemûlt aki már kivágta az összes orkot a kupola alatti városban? Jó móka van vagy 200 ork<#nevetes1><#nevetes1>

Raptor 2
Ja és én is Monterára fogok most zúzni!

Raptor 2
Ajjj vazz má megin 2szer ment, pedig csak 1x kattoltam

Raptor 2
Elvileg elég, nekem pl bármilyen várost sikerült felszabadítanom, csak ölnöm kellett!<#hehe>