Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

En kiirtottam egesz Monter lakossagat!!!!!! (meg a teheneket is)
Asus P5N32-SLI alaplapon P4 3.0 4MB Chashel 1GB DDR2 667 MSI 7900 GTO 512DDR2 és nálam is meg-megakad neha 1280*1024 ben!!!!!!!!!!

Meg kell varni amig kijonn az optimalizalo patch...
Minden potiont nem zabálhattál össze mert akkor meggyógyultál volna. Olyat szerezz amin van egy kék kereszt, az hoz rendbe. Asszem strengthening potion a neve.

Why so serious?

Az endurance-om szürkébe fordúlt és nagyon lassan növekszik
Mi a baja?
Már aludtam, minbden potiont összezabáltam, de semmi.
A rebel camp barlangban vagyok a lizardoknál, ha ez segít valamit
Esrohnoil
800*600 minden minimumon(kivéve látótáv), plusz még az ini-ben kilõttem pár dolgot, és nálam a következõ gépen kb. 10 fps átlagban (szabadban több, városban kicsit kevesebb, illetve néha megáll 10 sec-re tölteni):
pIII 1GHZ
512 MB Ram
Gef 5600XT

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Bucser
4200+ AMD64 X2, 2 GB ddr400RAM, 6600GT 256MB ram-al és nem szaggat egyáltalán minden maxra felhúzva. Ja és egy jó gyors sata 2-es vinyon kóricál.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Srácok: Olvassatok vissza kicsit.

Alul van egy keresõ írjátok be, hogy ge3.ini vagy Speedtree... kb 10 hsz van az optimalizációval kapcsolatban.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

sovány! Asus P5N32-SLI Deluxe alaplapon P4 3.0 2GB DDR2 667 (Dual), Asus 7600GS 512DDR2 és nálam is szaggat<#confused><#szomoru2><#falbav>

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

koschwarz
uninstall gomb beállítását automatikusra<#hehe>

de egyébként leszûrve az eddigiekbõl, 800x600 és minden minimumon (komolyan)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

ti miylen beállításokat alkalmaznátok ezen a konfigon?

Intel P4 2.66 GHZ
1 GB RAM
6600 GT 128MB
Abit 775-Dual880 Pro alaplap

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Üdv mindenkinek!
Tudja valaki hol lelem Akasha kövét Nordmarban?
Pls, help!
ai íjat húzd elõ, csak aztán tudod kiválasztani az új nyílfajtát
Még mindig nem sikerül kilõnöm robbanófejes nyilat<#violent>Hiába tesztem be a quickslotba nem tudom "aktiválni". Nem lesz kék a háttér. Hasonló a helyzet a Pickaxe-el is.... Csak akkor lehet kilõni, ha gyártani is tudnám??<#szomoru1>

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

Molnibalage
Hát azért ez tényleg brutális. Úgy kiadni egy játékot, hogy nem mûködik rendesen... Jártál már Nordmarban egyébként?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Hmmm... Húzd maxra nyugodtan kivéve a model detailt és a AF-et elég középre vagy azt be se kell. Regyógóan kéne mennie, nélam ennél gyengébb gépen is ment.

A fagyással kapcsolatban is feltûnt, hogy a fagyások elõtt még MAXRA húzhattam mindent kint a természetben és meg sem rezzent, ez már ott sem igaz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Segítsetek, nektek mikor mi után adta az a rebel pasi azt a feladatot hogy meg kell ölni a fõnököt Montérában? Mondjuk, lehet az a hiba hogy feldobtam az orc zsoldosnál???

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Magnum PI
Sziasztok!

Nem tudna küldeni valaki egy konfigot erre a gépre. Nem nagyon vagyok benne a tweakben.

3800+ X2
2GB RAM
7600GT 256MB
AUDIGY 2 ZS

Köszi!

Elegem van monterából, megyke lehetnetelm az összes orkot !!! Se a rebel spy nem akarja kiadni a feladtott hogy öljem meg a fõnököt, se a ork zsoldosnál nem tudom befejezni a questet...segítsetek hátha mégis be tom fejezni !!!

koschwarz
lehet én vagyok egy balfasz, de pl. amikor kicseréltem az ati kártyámat nvidiára (vindózból hardver eltávolít, utána driver eltávolít, majd kártya fizikailag is eltávolít), csak benne tudott maradni egy a driverre utaló bejegyzés a registryiben, amit szó szerint SEHOGY nem tudtam kiszedni (mindig újraspawnolt a kecseg<#nyes>), plusz a startup-ban is mindig megjelent, akárhogy szedtem ki/tiltottam le.

és egy-két programmaradékkal is jártam ugyanígy. pedig én mániákusan karban tartom az os-emet.

alma2
Utolso mondatod utolso reszet erosen cafolom 😊

szerintem

koschwarz
figy, mostanában az oblivionnal és a ghost recon advanced warfighterrel (mind2 gépigyényes, a hardverkonfigom már medium-low end kategóriába tartozik: 6600gt agp, 1,5 G ddr ram 400 mhz, athlon64 +3000, k8ns alaplap) játszok. pár hete újra kellett telepíteni a vindózxp-t, sok szart nem is tettem vissza. állítom, hogy érezhetõen jobban fut mind2 játék, ha nem is lett 2x annyi fps-em, de azért valamivel szebben futnak.

szerintem mindenképp hasznos lesz, egy régi és "használt" OS-ben egy csomó teljesítményt visszafogó szar tud megragadni, akárhogy tartod karban az OS-t.

A mai napon hivatalossá vált a Gothic 3 magyar nyelvû változat megjelenésének dátuma. Az idõpont 2006. november 2. Még 1 hét.
<#szomoru1>

Az új fiókom: DevLupius

grebber
Nekem is rettentõ lassú meg elkezdett nekemis fagyni ugyanugy mint neked van amikor kitudok lépni windowsba van amikor RESET segít 😞

Ezt a soron következõ patchet várom mint a messiást!

Next PC upgrade: 2022

koschwarz
"Grafika a G1-nél, hogy mekkora undorító, meg én má nem játszok vele stb. stb.:
- Nem kellene régi játékoknál a grafot nézni.
- Nézd meg az Anachronoxot. Egyik legjobb RPG, a grafja se kiemelkedõ és mégis tud meglepetéseket okozni. "

világos, ezért írtam, hogy ez természetesen nem olyan negatívum, amit úgy veszek, hogye emiatt szar a játék. csak ugye az ilyen szempontú igényszintem akarva-akaratlanul (sajnos ilyen a mai játékpiaci trend: "graf mindenek felett, az elaggya a játékot, játékmenet nem számít") is megnõtt.

magyarán szóval nem tudtam elmenni amellett, hogy a g1 grafikailag elavult, nem tetszett, és így nem is volt kedvem vele játszani.

Molnibalage
Na ezek közül gyakorlatilag csak a vírusító áll fennt, abból is van 1 db az AVG. Most már valamiért a Lcok On sem indul, egybõl XP hibaüzenet jön elõ. Asszem még ma újrarakom.

MerlinW
Sok bug van a cuccban, de fagyogatni nem fagyogat, ha rendben van az XP. Én spec 5-6 órát játszottam hétfõ délután egyhuzamban, mindennemû probléma nélkül.

Telepítés elõtt, esetleg próbálj olyat, hogy virusírtó off, minden programból kilépsz, kitakarítod a task managert (kilõsz mindent ami nem kell a win életmûködéséhez). Így egyrészt kapsz egy csomó memóriát, proci idõt, illetve stabilitást.

Tapasztalataim szerint a fagyásokat, lassulásokat okozhatja:
- virusírtó, több vírusírtó egy gépen
- nagy gépigényû tûzfal
- win boot logo manager (win.blinds, stylexp, stb)
- win style manager (win.blind, stylexp, stb)
- egyéb szervízek (apache, mysql, nem win alap rendszerfigyelõ cucok)
- rendszert fogó vírusok, spyware, adware, trojan okosságok
- fragmentált merevlemez
- szemetekkel teli registry (erre való valamilyen regcleaner)
- kevés lemezterület a C meghajtón (statikus xp swap méret + 1.5GB ajánlott)
- kevés lemezterület a telepített játék meghajtóján (~1-2GB+üres hely nem árt)
- naprakész driverek (chipset, hang, videó)

[merlinw.org]

Molnibalage
Meg remélem a stabilitáson is. Nálam egyszerûen 10-15 perc után lefagy és nem tudom miért. Egyszerûen leáll. Néha be tudom hozni még a taskbart és az írja ki, hogy nem válszol. Jelenleg 13000 Ft-ért van egy tejesen használhatatlan játékom. A gép nem melegszik, erõs videokari van benne és 1,5GB RAM. Már mindent próbáltam. Játszani a virtuális memóriával, újratelepítettem, újrakezdtem a játékot, de itt is elkezdte a hibákat csinálni, igaz csak 3-4 óra játék után. Szóval kurváras ideges vagyok, azért is mert játszanék vele, másfelõl 13 opi az nemkevés pénz egy MOST MÁR mûködséképtelen valamiért.

Az a fura, hogy játszottam vele kb. 40 órát gond nélkül, de azóta hogy átmentem Nordmarba egyszerûen nem mûködik a játék. Hétvégén újrarakom a az XP-t, de ha akkor sem megy akkor mit tegyek? Hm?? Basszam vissza és kérjem a 13 ropimat?

Bármi ötlet?

grebber
Hát nemtudom de remélem a kõvetkezõ patch tényleg dob a teljesítményen valamit!

Next PC upgrade: 2022

hiba
Lehet hogy csak AGP-s kartyakon akadozik nagyon?

Grave Digger
Nekem 7600 GT-m van, azzal élvezhetõen eldöcörög. akkor nem cserélem le a bevált xp-t😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Randal
Kis filózgatás:

a G1 az 1.08k-s patch után frankón futott, bugokkal nemigen találkoztam, kb 2-3 volt ami mindenkinél elõfordulhat, de ezek nem annyira idegesítõek, könnyû kikerülni õket. Bár most egy srácnál elõjött az a hiba amit én a G2-nél tapasztaltam, tudniillik inventoryban nem látszik a tárgy.
A magyarítás valamilyen okból ezeknek elõjövetelét felerõsíti, nemtom miért.

G2-ben se volt sok bug. Ott inkább az optimalizálás miatt volt probléma.

A G3-nál senki se aggódjon amiatt, hogy felesleges pénzkidobás volt. Ha kijön még 2-3 patch + a kieg akkor egy nagyon jó játékot kapnak véleményem szerint. Optimalizálásban ott lesz mint az Obli. (Hisz az is csúszott fél évet ;D)

Szal tényleg rossz, hogy bugos, de aki szereti az végignyomja aki meg idegesíti magát vegye elõ a következõ patch után😊

Grafika a G1-nél, hogy mekkora undorító, meg én má nem játszok vele stb. stb.:
- Nem kellene régi játékoknál a grafot nézni.
- Nézd meg az Anachronoxot. Egyik legjobb RPG, a grafja se kiemelkedõ és mégis tud meglepetéseket okozni.

* nem javított, szaggat, középkategóriás. (elgépeltem)

Nekem nemjavított semmit 😞 még mediumon is szagat. A megoldást minimum egy középkategoriás 16X PCI-E -es kártya jelenti.

Grave Digger
Nem is a bugokra értettem, azokból szerencsére alig akad nekem 😊

Alwares
Kétlem. Az a bugokat nem javitja ki....

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Grave Digger
A 64bites winfos felrakása javítana vmit a teljesítményen?

BEAST
Nordmar ota en bastard swordoket csinalom amikor penz kell , meg igyis rengeteg orem van 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

a_n_d_r_e_w
a töltögetés szempontjából majdnem teljesen mindegy milyen graf mellett játszol (jó nem teljesen, textúra minõségre pl érzékeny), tehát teljesen felesleges 800x600, lowon játszani, ugyanazt megtehetnéd 1280x1024 mediumon, vagy feljebb is akár...

One Vision. One Purpose.

Dj Xyberpunk
Ma este végre sikerült kipróbálnom!

A bugoktól eltekintve, nálam 99%-os a game!

kérdés: valaki nem tudja, hogyan lehet feljebb venni a felbontást 1360x768-ra? Már átírtam az ini-fileban az 1024-es cuccost, de sajnos nem tevõdött át...

Ja és az alábbi konfiggal, minden maxon: 40-80 fps
viszont ha már 4-5 lény beugrik a képbe, akkor kicsit neccesedik a helyzet..

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

Hunnenkoenig
Nem volt alapanyagom hozza.
Mar nem tudom mi hianyzott, de egy valami nem volt.

mért nem csinaltal egy masikat? olcsobb lett volna...

Tudja valki a strong swordsman mit ad pontosan? többet sebzel vagy mi?

Hunnenkoenig
A Fraps köztudottan zabalja a rendszert. Nem is ertem minek futtattad alatta? A szar FPS kiiras miatt? Tök fölösleg.

Nalam a jatek meg sosem fagyott ki vagy okozott CTD-t.
----------

Annyira nagy allat vagyok vaze...eladtam a jo kis sajatkeszitesü bastard swordomat fillereker es 16k-ert kellett visszavasarolnom :-((

A Magyar Gothic 3 november 2.-án fog megjelenni a boltokban! Mindenkinek kellemes játékot majd hozzá!

Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/

Esrohnoil
Én egy ennél sokkal gyengébb gépen néztem, és bár minimum beállítások mellett, de legalább 2 órát folyamatosan játszottam vele. Ja és nem fagyott meg sosem. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Bucser
A hiba nálad van... Igaz én 2 giga rammal de egészen eddig (2 napi folyamatos játék után) egyszer fagytam ki. Miután egy két ini állítgatás után (a speedtree-t írtam át) már töltögetésnél sem akad csak ha teljesen új területre érek egyébként meg gond nélkül fut. korábban írtam már, hogyha fraps futott érthetetlenokokból szar volt ha kikapcsoltam ment gond nélkül. Más segítséget nem tudok adni.

Grave Digger
Nem súnya, kár, hogy max grafon akad picit....😊

Grave Digger

Hunnenkoenig
csomagold szet es a benne levö mappat masold egyszerüen a Data könyvtarba.

Ha jön a hivatalos patch, akkor meg törlöd es kesz.

hiba
lehet a mult szepitette meg de a gothic egyben mintha tobb apro poen lett volna, nehany embernek lehetett kamuzni amit vagy bevettek vagy levertek 😊, a goblinok nem csak ugy alltak magukba hanem ha eszrevettek elkeztek ugralni es mutaogattak hogy mennyek oda kozben ilyen idiota hangokat adtak amiket jo messzirol mar fel lehetett ismerni 😊, amikor atvertek vmi dumaval a varoslakok hogy mennyek ide oda aztan csak jol elkentek a szamat fizetseg helyett, a gyerek aki mindehova kovetett es csak egy balegyenessel tudtam lerazni stb ...bevallom meg nem sokat jatszottam a g3-al az 5. napon jarok de ugy latom ezek az apro poenok egyelore hianyoznak - tovabbiakban is fognak?