Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg kell varni amig kijonn az optimalizalo patch...
Why so serious?
Mi a baja?
Már aludtam, minbden potiont összezabáltam, de semmi.
A rebel camp barlangban vagyok a lizardoknál, ha ez segít valamit
pIII 1GHZ
512 MB Ram
Gef 5600XT
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Alul van egy keresõ írjátok be, hogy ge3.ini vagy Speedtree... kb 10 hsz van az optimalizációval kapcsolatban.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
de egyébként leszûrve az eddigiekbõl, 800x600 és minden minimumon (komolyan)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Intel P4 2.66 GHZ
1 GB RAM
6600 GT 128MB
Abit 775-Dual880 Pro alaplap
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Tudja valaki hol lelem Akasha kövét Nordmarban?
Pls, help!
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A fagyással kapcsolatban is feltûnt, hogy a fagyások elõtt még MAXRA húzhattam mindent kint a természetben és meg sem rezzent, ez már ott sem igaz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Nem tudna küldeni valaki egy konfigot erre a gépre. Nem nagyon vagyok benne a tweakben.
3800+ X2
2GB RAM
7600GT 256MB
AUDIGY 2 ZS
Köszi!
és egy-két programmaradékkal is jártam ugyanígy. pedig én mániákusan karban tartom az os-emet.
szerintem mindenképp hasznos lesz, egy régi és "használt" OS-ben egy csomó teljesítményt visszafogó szar tud megragadni, akárhogy tartod karban az OS-t.
<#szomoru1>#szomoru1>
Az új fiókom: DevLupius
Ezt a soron következõ patchet várom mint a messiást!
Next PC upgrade: 2022
- Nem kellene régi játékoknál a grafot nézni.
- Nézd meg az Anachronoxot. Egyik legjobb RPG, a grafja se kiemelkedõ és mégis tud meglepetéseket okozni. "
világos, ezért írtam, hogy ez természetesen nem olyan negatívum, amit úgy veszek, hogye emiatt szar a játék. csak ugye az ilyen szempontú igényszintem akarva-akaratlanul (sajnos ilyen a mai játékpiaci trend: "graf mindenek felett, az elaggya a játékot, játékmenet nem számít") is megnõtt.
magyarán szóval nem tudtam elmenni amellett, hogy a g1 grafikailag elavult, nem tetszett, és így nem is volt kedvem vele játszani.
Telepítés elõtt, esetleg próbálj olyat, hogy virusírtó off, minden programból kilépsz, kitakarítod a task managert (kilõsz mindent ami nem kell a win életmûködéséhez). Így egyrészt kapsz egy csomó memóriát, proci idõt, illetve stabilitást.
Tapasztalataim szerint a fagyásokat, lassulásokat okozhatja:
- virusírtó, több vírusírtó egy gépen
- nagy gépigényû tûzfal
- win boot logo manager (win.blinds, stylexp, stb)
- win style manager (win.blind, stylexp, stb)
- egyéb szervízek (apache, mysql, nem win alap rendszerfigyelõ cucok)
- rendszert fogó vírusok, spyware, adware, trojan okosságok
- fragmentált merevlemez
- szemetekkel teli registry (erre való valamilyen regcleaner)
- kevés lemezterület a C meghajtón (statikus xp swap méret + 1.5GB ajánlott)
- kevés lemezterület a telepített játék meghajtóján (~1-2GB+üres hely nem árt)
- naprakész driverek (chipset, hang, videó)
[merlinw.org]
Az a fura, hogy játszottam vele kb. 40 órát gond nélkül, de azóta hogy átmentem Nordmarba egyszerûen nem mûködik a játék. Hétvégén újrarakom a az XP-t, de ha akkor sem megy akkor mit tegyek? Hm?? Basszam vissza és kérjem a 13 ropimat?
Bármi ötlet?
Next PC upgrade: 2022
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
a G1 az 1.08k-s patch után frankón futott, bugokkal nemigen találkoztam, kb 2-3 volt ami mindenkinél elõfordulhat, de ezek nem annyira idegesítõek, könnyû kikerülni õket. Bár most egy srácnál elõjött az a hiba amit én a G2-nél tapasztaltam, tudniillik inventoryban nem látszik a tárgy.
A magyarítás valamilyen okból ezeknek elõjövetelét felerõsíti, nemtom miért.
G2-ben se volt sok bug. Ott inkább az optimalizálás miatt volt probléma.
A G3-nál senki se aggódjon amiatt, hogy felesleges pénzkidobás volt. Ha kijön még 2-3 patch + a kieg akkor egy nagyon jó játékot kapnak véleményem szerint. Optimalizálásban ott lesz mint az Obli. (Hisz az is csúszott fél évet ;D)
Szal tényleg rossz, hogy bugos, de aki szereti az végignyomja aki meg idegesíti magát vegye elõ a következõ patch után😊
Grafika a G1-nél, hogy mekkora undorító, meg én má nem játszok vele stb. stb.:
- Nem kellene régi játékoknál a grafot nézni.
- Nézd meg az Anachronoxot. Egyik legjobb RPG, a grafja se kiemelkedõ és mégis tud meglepetéseket okozni.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
One Vision. One Purpose.
A bugoktól eltekintve, nálam 99%-os a game!
kérdés: valaki nem tudja, hogyan lehet feljebb venni a felbontást 1360x768-ra? Már átírtam az ini-fileban az 1024-es cuccost, de sajnos nem tevõdött át...
Ja és az alábbi konfiggal, minden maxon: 40-80 fps
viszont ha már 4-5 lény beugrik a képbe, akkor kicsit neccesedik a helyzet..

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Nalam a jatek meg sosem fagyott ki vagy okozott CTD-t.
----------
Annyira nagy allat vagyok vaze...eladtam a jo kis sajatkeszitesü bastard swordomat fillereker es 16k-ert kellett visszavasarolnom :-((
Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ha jön a hivatalos patch, akkor meg törlöd es kesz.